PDA

צפייה בגרסה מלאה : סרבו שמסתובב ללא סוף ...

guy1a
27-02-2012, 17:22:22
קראתי את כל ההודעות שמצאתי והמדריכים וההסברים ...
והשמדתי כבר שני סרבואים ...

מישהו יודע לעזאזל איך עושים את זה ?

האחרון שלי, לפי אלכס ( ibcrazy )
פרקתי את הפוטנציומטר וחברתי את החוט של הסגנל לאיפה שהיתה מחוברת הרגל האמצעית של הפוט.

זה לא עובד, הסרבו רוטט אבל לא מסתובב ...

גם החוט הלבן הרגיל של הסגנל של הסרבו לא מזיז אותו.

אשמח לעזרה פה.

תודה.

guy1a
29-02-2012, 13:37:15
http://starter-kit.nettigo.pl/2011/04/serwo-hxt900-z-continuous-rotation/

hhhmmmm

stingray
29-02-2012, 15:46:42
מתחת לראש של הסרוו יש מייסב קטן ומתחתיו יש חתיכת פלסטיק כמו האות H תוציא אותה.
תחבר את הSERVO שהוא מפורק למקלט, ותשים את הסטיק על 0, ותכוון את הפוטנציומטר עד שהמנוע לא זז.
נתק את הSERVO מהמקלט, ותו טיפה ציאנו / לוקטייט על הפוטנציומר שלו שלא יזוז - גם אל תגזים, זה יעבוד נהדר גם בלי הדבקה אבל זה לייתר הביטחון - אם תרצה לשנות משהו בעתיד..
בחלקו העליון של SERVO או הגלגל שיניים הסופי, יש בליטה קטנה, שמונעת ממנו להסתובב 360 - תאתר אותה ותשייף.
תרכיב את הSERVO, בהתחלה את החלק העליון, (בלי המנוע) תראה שהכל זז בחופשיות, אם לא זז חופשי, תוריד חומר מאיפה שצריך.
שהכל זז חופשי תרכיב!

אפשר לעשות את זה גם עם נגדים וכל מיני כאלה, אבל אני מצאתי שהכי פשוט, זה להדביק את הפוטנציומטר לפי הנקודת 0 שאני רוצה, ולהסיר את החלק שמסובב את הפוטנציומטר - (במיקרו SERVOים פשוט לקדוח בפלסטיק של הראש, בSERVOים רגילים או שיש את החלק דמוי הH מתחת למייסב או שפשוט צריך לתת קדיחונת בפלסטיק כמו ב3003)

היתרון של לתת הדבקה עדינה עם לוקטייט לפוטנציומטר - אם תרצה בעתיד להחזיר את הSERVO לפעולה נורמלית, אז אתה פשוט מוריד את הלוקטייט מהפוטנציומטר, ומחזיר את החלק דמוי הH, והSERVO יחזור להיות SERVO ולא 360.

אם אתה עדיין מסתבך - דבר איתי בפרטי.

wonderd
03-03-2012, 08:42:28
אחלה של הסבר, אפילו אני מבין.. תודה רבה למרות שזה לא היה מיועד אליי!! :)