PDA

צפייה בגרסה מלאה : מדליק אפליקציה חדשה למדידת הזווית בין הלהבים לאייפון ואנדרויד

guyro
03-03-2012, 17:36:08
אפליקציה חדשה למדידת הזווית בין הלהבים לאייפון ואנדרויד, נראה מדליק:

http://helidaily.com/cool-new-iphoneandroid-application-helipitch/

Niro
04-03-2012, 22:48:11
נראה אש אבל לפי מה שכתוב שם אני לא חושב שזה יעבוד אם יש לך פלייבר רגיל, זה יכול לחשוב בטעות שהפלייבר שלך הוא בעצם אחד מהלהבים שלך

ziki
05-03-2012, 07:53:01
אני מעדיף את השיטה המסורתית שגם אותה אפשר לשלב עם אפליקציית אייפון, כבר לא מוכרחים לרכוש מד פיצ' דיגיטלי.
יותר מדויקת וגם לא מאמצת את הסרוואים כמו השיטה הזו.

Friman
05-03-2012, 07:59:41
אני מעדיף את השיטה המסורתית שגם אותה אפשר לשלב עם אפליקציית אייפון, כבר לא מוכרחים לרכוש מד פיצ' דיגיטלי.

הנה: http://www.flying-hobby.com/shop/?p=7904
רק חבל שעולה כמו מד פיטץ׳ דיגיטלי...

ziki
05-03-2012, 08:43:30
יש אפליקציה של אייפון שנקראת Carpenter.
יש בה מד פיצ' מעולה, כאחד שמחזיק גם מד פיצ' דיגיטלי ייעודי לא מצאתי יתרון בשימושו (מבחינת רמת הדיוק) על פני האפליקצייה שבאייפון.
ללא קשר לעניין ובהקשר לנושא השירשור, אני לא אוהב את בדיקות הפיצ' כשהלהבים סגורות.
זו שיטה מהירה אבל מלווה בהמון עומס על הסרוואים.
כיוון שלא כל אחד מטיס עם סרוואים HV שבד"כ עמידים יותר בעומס רב יותר - 10-16kg/cm הרי שלא הייתי ממליץ להשתמש בשיטה הזו (בדיקת פיצ' עם להבים מקופלות)

ohadsh
05-03-2012, 12:00:25
אפשר קישור לאפליקציה ??בבקשה.( אייפון )

Niro
05-03-2012, 15:44:16
אפשר קישור לאפליקציה ??בבקשה.( אייפון )

פתח את האפ-סטור ותרשום את השם של האפליקציה Helipitch
או פשוט כנס לפה:

http://itunes.apple.com/us/app/helipitch/id500495359?mt=8

Friman
05-03-2012, 16:20:32
הבנתי ציקי, אני משתמש כבר כמה חודשים בClinometer שעושה בערך אותו הדבר. העניין הוא שהחלק העליון של הלהבים איננו שטוח... איך אתה מתקן בחישוב הזווית הנגרמת בשל המבנה הקמור מעט של הלהב?

ziki
05-03-2012, 16:45:28
הבנתי ציקי, אני משתמש כבר כמה חודשים בClinometer שעושה בערך אותו הדבר. העניין הוא שהחלק העליון של הלהבים איננו שטוח... איך אתה מתקן בחישוב הזווית הנגרמת בשל המבנה הקמור מעט של הלהב?

אני מטיס עם רדיקס
איזור שורש הלהב ברדיקס תמיד שטוח ושם אני ממקם את האייפון או מד הפיטצ'

צחי ניצני
06-03-2012, 05:53:12
יש אפליקציה של אייפון שנקראת Carpenter.
יש בה מד פיצ' מעולה, כאחד שמחזיק גם מד פיצ' דיגיטלי ייעודי לא מצאתי יתרון בשימושו (מבחינת רמת הדיוק) על פני האפליקצייה שבאייפון.
ללא קשר לעניין ובהקשר לנושא השירשור, אני לא אוהב את בדיקות הפיצ' כשהלהבים סגורות.
זו שיטה מהירה אבל מלווה בהמון עומס על הסרוואים.
כיוון שלא כל אחד מטיס עם סרוואים HV שבד"כ עמידים יותר בעומס רב יותר - 10-16kg/cm הרי שלא הייתי ממליץ להשתמש בשיטה הזו (בדיקת פיצ' עם להבים מקופלות)
נראה כאילו האפליקציה הזו לא קיימת יותר, תוכל להעלות קישור?
אגב מה רע להשתמש באפליקצית הפלס הרגילה שנותנת גם זוית?
ושאלה אחרונה, כיצד אתה מבצע את הבדיקה? מניח את הטל על הלהב או על מד הפיצ שמחובר ללהב?
תודה,

ziki
06-03-2012, 08:06:41
נראה כאילו האפליקציה הזו לא קיימת יותר, תוכל להעלות קישור?
אגב מה רע להשתמש באפליקצית הפלס הרגילה שנותנת גם זוית?
ושאלה אחרונה, כיצד אתה מבצע את הבדיקה? מניח את הטל על הלהב או על מד הפיצ שמחובר ללהב?
תודה,

נסה iHandy Carpenter
אין שום רע להשתמש באפליקציה אחרת.
מניח את הטלפון בזהירות על הקטע של שורש הלהב לפני החיבור לגריפ (הקטע הזה ברדיקס ישר).