PDA

צפייה בגרסה מלאה : שאלה שלט DX7

MrGenady
03-03-2012, 19:25:04
שבוע טוב חברים!

נתקלתי בדבר שאני לא מכיר ,אשמח אם מישהו בקיא בנושא יעזור לי .

אני רוצה לעשות MIX בשלט לכפתור של שומר זנב ,להוסיף לו AUTO BUSTER במצב שהבורר למטה (לא שומר) לצורך התנעה ולאחר מכן להחזירו כדי שיחזור למצב שומר.

השאלה איך אני עושה את זה בתוכנית המיקסים ולאיזה כניסה לתקוע את הבוסטר במקלט אם אין לי יותר כניסות פנויות(מקלט 7 ערוצים לצורך העניין)

אולי יש סרטונים בנושא..

תודה לעוזרים.

alex1312
03-03-2012, 19:45:28
תפנה לטארק הוא מומחה בDX7 סתם אחי תישאל את דוד אולי הוא יודע כי הוא שולט די טוב בשלט הזה

MrGenady
03-03-2012, 20:15:19
אני שולט בו טוב מאוד אחי, זאות פונקציה ספציפית שאתה לא מתעסק בה יום,יום .. אצליינו אין מי שיכול לעזור

תפנה לטארק הוא מומחה בDX7 סתם אחי תישאל את דוד אולי הוא יודע כי הוא שולט די טוב בשלט הזה

alex1312
03-03-2012, 21:03:25
אז אולי תשלח מייל לספקטרום ותשאל אותם איך עושים את זה

נולד לטוס
03-03-2012, 22:01:21
אתה לא יכול לעשות זאת כי כאשר מטיסים בניטרו אז כל הערוצים תפוסים וזה הדבר היחיד שמבאס בDX7
פתרונות:
1. אוטובוסטר של אליין בלחיצת כפתור
2. אוטו בוסטר עם סיווץ וחיבור ישיר לסוללת מקלט וכמובן לא לשכוח להחזיר את הסוויץ למצב off לאחר ההתנעה .
ממה שאני יודע אין ברירה אחרת (צריך פשוט עוד ערוץ )

MrGenady
03-03-2012, 22:09:40
הבנתי... די מסובך ,אז אין מה למקסס שם אתה אומר..

אתה לא יכול לעשות זאת כי כאשר מטיסים בניטרו אז כל הערוצים תפוסים וזה הדבר היחיד שמבאס בDX7
פתרונות:
1. אוטובוסטר של אליין בלחיצת כפתור
2. אוטו בוסטר עם סיווץ וחיבור ישיר לסוללת מקלט וכמובן לא לשכוח להחזיר את הסוויץ למצב off לאחר ההתנעה .
ממה שאני יודע אין ברירה אחרת (צריך פשוט עוד ערוץ )

giliav
04-03-2012, 06:46:14
אפשרי ועוד איך!
ראיתי את זה עובד פיקס במו עיני בשטח כמה וכמה פעמים.

יש כמה אופציות:
1. לחבר כבל סרוו Y (מפצל) ליציאה של הGAIN ועל החלק שהולך לבוסטר לשים REVERSE (כבל מיוחד).
2. שיטה פשוטה יותר: לחבר כבל Y ליציאה של הגוברנור וישר לבוסטר (אם זה אליין למשל שיש לו לחצן הפעלה לבוסטר כך שהוא לא פועל עד שגם לוחצים על הלחצן) או דרך מתג קטן (כמו מתג ההפעלה למסוק) בין כבל הY לבוסטר.

זה עובד מעולה!

הגוברנור בד"כ זז סביב ה80% והבוסטרים בשוק עובדים בין 50 ל100% כך שהבוסטר תמיד יקבל "הזנה". כל מה שנחוץ באמצע הוא מתג הפעלה פשוט (אם זה לא אליין).
פתרון פשוט, זול ועובד!

MrGenady
04-03-2012, 19:54:23
גילעד,אם תשלך לי קישורים לכל מה שאתה מתכוון תהיה מלך! כי אני לא ראיתי את זה עדיין ובטח שלא התעסקתי עדיין..
תודה אחי!

אפשרי ועוד איך!
ראיתי את זה עובד פיקס במו עיני בשטח כמה וכמה פעמים.

יש כמה אופציות:
1. לחבר כבל סרוו Y (מפצל) ליציאה של הGAIN ועל החלק שהולך לבוסטר לשים REVERSE (כבל מיוחד).
2. שיטה פשוטה יותר: לחבר כבל Y ליציאה של הגוברנור וישר לבוסטר (אם זה אליין למשל שיש לו לחצן הפעלה לבוסטר כך שהוא לא פועל עד שגם לוחצים על הלחצן) או דרך מתג קטן (כמו מתג ההפעלה למסוק) בין כבל הY לבוסטר.

זה עובד מעולה!

הגוברנור בד"כ זז סביב ה80% והבוסטרים בשוק עובדים בין 50 ל100% כך שהבוסטר תמיד יקבל "הזנה". כל מה שנחוץ באמצע הוא מתג הפעלה פשוט (אם זה לא אליין).
פתרון פשוט, זול ועובד!

נאור
04-03-2012, 23:13:39
http://rc.runryder.com/helicopter/t601847p1/