התחברות

צפייה בגרסה מלאה : חדשות התנצלות

עומר בנימיני
13-01-2009, 17:57:34
(לא קשור ל-OMER3D2 שהיה כאן,אלא ל-Omer3D מ-MSN)

שלום,

זוכרים את Omer3D? אז זה הייתי אני.

לפני כמה זמן נכנסתי שוב ל-MSN כדי להבין מה רציתם שאני ילמד,והבנתי. עכשיו אני יודע הכל.

רציתי להבהיר כמה דברים בקשר ל"משפטי החוכמה":

1. בקשר לאשכול של ה-Vibe 50 - קראתי את הפרטים הלא נכונים (קראתי על ה-vigor 50) ולכן התבלבלתי,וכשאמרו לי שאני מתבלבל התנצלתי. הנה הקישור לכתבה - http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=1350266

2. בקשר ל-"3D מלא" - לא אני המצאתי את המונח הזה,זה היה כתוב בכתבה על המסוק Vibe 50,ושמעתי עוד כמה אנשים מוכרים בתחום שאומרים את זה.

3. "לכייל את עליית הטורים" - לא ממש ידעתי איך לכתוב את זה,פשוט התכוונתי לזה שאפשר לקזז ולכייל את הגרפים של המנוע דרך השלט,ולראות אם אולי הכיוונים לא טובים או שהשלט לא משדר נתונים נכונים.

(כמובן שהבנתי שכל מה שכתבתי הוא לא נכון)

עוד כמה דברים לגבי הבאלגן שעשיתי:

1. בקשר למבצע של שרון פרידמן ממרכז המסוקים - התגובה שיצאה ספציפית מדי לא הייתה רלוונטית (אני בכלל דברתי על מבצעים כאלה בכללי,לא ניסיתי לפגוע במוכר) ובכלל לא קשורה לאותו אדם,אני לא מכיר אותו מלפני זה וממה ששמעתי עליו הוא אדם אמין,נחמד וטוב.

2. כל ה- בר מצווה,קונה מכונית,טס לחו"ל,פתח תקווה,מנחת אייל,MX 400,שגיאות כתיב וכאלה נכתבו כי לא רציתי שתזהו אותי.

באמת שלא הבנתי מה רציתם ממני בהתחלה (לכן התברברתי) וגם אתם לא ממש הבנתם את הניסוח שלי (הבנתי שצריך להיות יותר ספציפי ולא סתם לדבר בכללי),ואולי זה קרה גם בגלל שלא הוספתי "פרצופים" בהודעות שלי ולא רשמתי "חח" וכאלה,סך הכל באמת המטרה שלי הייתה רק להשתתף.

לירן33,אני מצעטר על מה שאמרתי לך,לא הבנתי למה הגבת באשכול של ה-Vibe 50 ואמרת את מה שאמרת,אז באותו רגע פשוט התעצבנתי ולא הבנתי מה קורה וזה פשוט יצא לי :( אני ממש מצטער.

שרון,אני מצטער אם פגעתי בך,מה שרשמתי בכלל לא דיבר עליך ולא היה רלוונטי.

הבנתי והפנמתי את כל מה שרציתם להסביר לי ועכשיו אני יודע איך צריך לדבר בפורומים,אני מצטער אם פגעתי במישהו (זה היה בתגובה לדברים לא יפים שאחרים כתבו לי,אבל הבנתי שהם ניסו להסביר לי משהו :o),זו לא הייתה הכוונה שלי ובמציאות אני בכלל לא כזה.

אני מתנצל,זה לא יחזור על עצמו ואני מקווה שתוכלו לסלוח לי.

עומר

אורח
13-01-2009, 18:04:20
(לא קשור ל-OMER3D2 שהיה כאן,אלא ל-Omer3D מ-MSN)

שלום,

זוכרים את Omer3D? אז זה הייתי אני.

לפני כמה זמן נכנסתי שוב ל-MSN כדי להבין מה רציתם שאני ילמד,והבנתי. עכשיו אני יודע הכל.

רציתי להבהיר כמה דברים בקשר ל"משפטי החוכמה":

1. בקשר לאשכול של ה-Vibe 50 - קראתי את הפרטים הלא נכונים (קראתי על ה-vigor 50) ולכן התבלבלתי,וכשאמרו לי שאני מתבלבל התנצלתי. הנה הקישור לכתבה - http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=1350266

2. בקשר ל-"3D מלא" - לא אני המצאתי את המונח הזה,זה היה כתוב בכתבה על המסוק Vibe 50,ושמעתי עוד כמה אנשים מוכרים בתחום שאומרים את זה.

3. "לכייל את עליית הטורים" - לא ממש ידעתי איך לכתוב את זה,פשוט התכוונתי לזה שאפשר לקזז ולכייל את הגרפים של המנוע דרך השלט,ולראות אם אולי הכיוונים לא טובים או שהשלט לא משדר נתונים נכונים.

(כמובן שהבנתי שכל מה שכתבתי הוא לא נכון)

עוד כמה דברים לגבי הבאלגן שעשיתי:

1. בקשר למבצע של שרון פרידמן ממרכז המסוקים - התגובה שיצאה ספציפית מדי לא הייתה רלוונטית (אני בכלל דברתי על מבצעים כאלה בכללי,לא ניסיתי לפגוע במוכר) ובכלל לא קשורה לאותו אדם,אני לא מכיר אותו מלפני זה וממה ששמעתי עליו הוא אדם אמין,נחמד וטוב.

2. כל ה- בר מצווה,קונה מכונית,טס לחו"ל,פתח תקווה,מנחת אייל,MX 400,שגיאות כתיב וכאלה נכתבו כי לא רציתי שתזהו אותי.

באמת שלא הבנתי מה רציתם ממני בהתחלה (לכן התברברתי) וגם אתם לא ממש הבנתם את הניסוח שלי (הבנתי שצריך להיות יותר ספציפי ולא סתם לדבר בכללי),ואולי זה קרה גם בגלל שלא הוספתי "פרצופים" בהודעות שלי ולא רשמתי "חח" וכאלה,סך הכל באמת המטרה שלי הייתה רק להשתתף.

לירן33,אני מצעטר על מה שאמרתי לך,לא הבנתי למה הגבת באשכול של ה-Vibe 50 ואמרת את מה שאמרת,אז באותו רגע פשוט התעצבנתי ולא הבנתי מה קורה וזה פשוט יצא לי :( אני ממש מצטער.

שרון,אני מצטער אם פגעתי בך,מה שרשמתי בכלל לא דיבר עליך ולא היה רלוונטי.

הבנתי והפנמתי את כל מה שרציתם להסביר לי ועכשיו אני יודע איך צריך לדבר בפורומים,אני מצטער אם פגעתי במישהו (זה היה בתגובה לדברים לא יפים שאחרים כתבו לי,אבל הבנתי שהם ניסו להסביר לי משהו :o),זו לא הייתה הכוונה שלי ובמציאות אני בכלל לא כזה.

אני מתנצל,זה לא יחזור על עצמו ואני מקווה שתוכלו לסלוח לי.

עומר

זאת ההודעה הכי חמודה שקראתי כבר הרבה מאוד זמן.:):):):):):)

סחתיין עליך,ועל הכנות שלך.....אבל אני לא חושב שיש לך על מה להתנצל...
מניסיון,אם היית עושה משהו כלכך גרוע היו חוסמים אותך:)
אינני יודע בן כמה אתה (סביר להניח שבסביבות ה 14 ).
אינני יודע כלכך על מה ההתנצלות,בגיל שלך זו זכות להיות נמהר וחסר אחריות.:).....ולכן ההתנצלות שלך מראה דווקא על בגרות.

guyro
13-01-2009, 20:33:17
עומר, מה נסגר עם מסוק ה-500 שרצית לקנות ?

עומר בנימיני
13-01-2009, 21:00:54
זאת ההודעה הכי חמודה שקראתי כבר הרבה מאוד זמן.:):):):):):)

סחתיין עליך,ועל הכנות שלך.....אבל אני לא חושב שיש לך על מה להתנצל...
מניסיון,אם היית עושה משהו כלכך גרוע היו חוסמים אותך:)
אינני יודע בן כמה אתה (סביר להניח שבסביבות ה 14 ).
אינני יודע כלכך על מה ההתנצלות,בגיל שלך זו זכות להיות נמהר וחסר אחריות.:).....ולכן ההתנצלות שלך מראה דווקא על בגרות.

תודה עמית.

גיא,לא חשבתי שעוד תדבר איתי אחרי מה שכתבתי כאן,אבל בקשר למסוק 500 כבר הרכבתי סט אפ ואני צריך ללכת לקנות אותו.. בכל אופן אין לי את הכסף לקנות את הטירקס 500 שלך,כי בנתיים יש לי רק 3570 ש"ח ואני אקנה רק כמה חלקים כל פעם,עד שאני אשיג עוד ועוד כסף כדי להשלים את המסוק.

אופיר נחום
13-01-2009, 21:23:55
קח בקלות. אני הייתי שומר כזו התנצלות כזו ליום שאני אדרוס מישהו בטעות:D

AMIR
13-01-2009, 21:41:01
עומר?! כשניסיתי ללמד אותך דבר או שניים באיך להתנהל ידעתי שאני מדבר עם בחור צעיר (מדהים שאני אומר את זה .... אני מתחיל להשמע זקן...) התנפחתה עלי....
ועוד גררתה אחריך שובל של אנשים אחריך שכינו אותי "שנוא הפורום"...
אני שמח שאתה מבין אחרי זמן מה על מה כתבתי לך ועל מה רציתי שתבין...:)
טוב מאד, אני שמח שאתה מפנים!

נ.ב יש לך מסר פרטי!;)

MDreamer
13-01-2009, 21:45:46
אני 2 לחיצות מלהחליף את skin פורום מסוקי הדלק לורוד עם דובוני איכפת לי.

ori_lavee
13-01-2009, 21:48:59
אני 2 לחיצות מלהחליף את skin פורום מסוקי הדלק לורוד עם דובוני איכפת לי.תחזיק את עצמך עוד קצת...זה יעבור :D

liran
13-01-2009, 21:49:31
לירן33,אני מצעטר על מה שאמרתי לך,לא הבנתי למה הגבת באשכול של ה-Vibe 50 ואמרת את מה שאמרת,אז באותו רגע פשוט התעצבנתי ולא הבנתי מה קורה וזה פשוט יצא לי אני ממש מצטער.
היי עומר, חפיף :D אבל אני דורש התנצלות על לירן33 שכבר מאז הפך ללירן34 :D

ori_lavee
13-01-2009, 21:49:34
קח בקלות. אני הייתי שומר כזו התנצלות כזו ליום שאני אדרוס מישהו בטעות:Dגדול ! :D

עומר בנימיני
13-01-2009, 21:55:25
היי עומר, חפיף :D אבל אני דורש התנצלות על לירן33 שכבר מאז הפך ללירן34 :D

איפה לירן34?

murtk
13-01-2009, 21:58:51
:
:D:D:D:D:D
ממש נוגע ללב:)

liran
13-01-2009, 21:59:02
זה אני, 34 זה הגיל שלי :D

vinay
13-01-2009, 23:14:09
ובאותה הזדמנות שים גם איזה מוסיקת רקע של "שולם שולם לעולם ברוגז ברוגז אף פעם" :)

אורח
14-01-2009, 01:46:19
******************************חח

אתה איש רע:D:D:D:D:D

guyro
14-01-2009, 05:36:53
עומר ,תתקשר אלי 0545423591 גיא

DanielKatzav
14-01-2009, 14:49:45
עומר אני מוכר את הטירקס 500 שלי עם המנוע והבקר אם תרצה צור איתי קשר.

אני מאמין שהמכירה תתבצע קרוב ל-1000 שקלים.

yoni
14-01-2009, 14:53:54
עומר! כל הכבוד על הכנות!!

ליאור זהבי
15-01-2009, 18:08:46

אם אתה גבר תחליף.. נראה אותך ! :D

TooLy
16-01-2009, 12:34:24
אם אתה גבר תחליף.. נראה אותך ! :D
הספקתי להכיר אותו...:)
אחריי ההערה שלך הוא במרחק של לחיצה אחת...:D
עוזי

ליאור זהבי
16-01-2009, 15:36:49
הספקתי להכיר אותו...:)
אחריי ההערה שלך הוא במרחק של לחיצה אחת...:D
עוזי

אז אם אני אבקש שוב זה גם יקרה לדעתך ? No way...

עומר בנימיני
12-03-2009, 06:34:01
תודה יוני.

Adam.D
12-03-2009, 13:43:22
בפורום השני לא ראיתי כזאת התנהגות.. אני חדש פה אז גם לא ראיתי.. אבל יפה עומר..
ומה שמעתי מיניב? שאתה לא רוצה שניפגש בגלל שאתה חושב שנשדוד אותך או משהו? :D חבל.. באמת .. מקווה שמתי שיהיה לך את ה 500 נסדר משהו.. עד עז תזכור, אני ויניב רק מחכים שתבוא ואז נברח לך עם הציוד:D

עומר בנימיני
12-03-2009, 14:17:25
בפורום השני לא ראיתי כזאת התנהגות.. אני חדש פה אז גם לא ראיתי.. אבל יפה עומר..
ומה שמעתי מיניב? שאתה לא רוצה שניפגש בגלל שאתה חושב שנשדוד אותך או משהו? :D חבל.. באמת .. מקווה שמתי שיהיה לך את ה 500 נסדר משהו.. עד עז תזכור, אני ויניב רק מחכים שתבוא ואז נברח לך עם הציוד:D

לא הבנתי את המשפט הראשון שלך, מה הקשר בין פורום שני לבין "כזאת התנהגות" לבין זה שאתה חדש פה.

ואני לא יודע מה יניב סיפר לך, אמרתי לו שבנתיים אין לי זמן (לימודים) ואני אשמח להפגש איתכם בפארק 4 עונות כשיהיה לי את ה-500.

אני מאמין שאם תגיד לו מה שאמרתי לך הוא יחזור בו.

נח נח
12-03-2009, 14:28:37
4 העונות בקיבוץ הזורע?

עומר בנימיני
12-03-2009, 14:34:41
4 העונות בקיבוץ הזורע?

בהוד השרון.

נח נח
12-03-2009, 14:48:13
....

הייתי קרוב....במקצת

Adam.D
12-03-2009, 15:01:12
לא הבנתי את המשפט הראשון שלך, מה הקשר בין פורום שני לבין "כזאת התנהגות" לבין זה שאתה חדש פה.

ואני לא יודע מה יניב סיפר לך, אמרתי לו שבנתיים אין לי זמן (לימודים) ואני אשמח להפגש איתכם בפארק 4 עונות כשיהיה לי את ה-500.

אני מאמין שאם תגיד לו מה שאמרתי לך הוא יחזור בו.

הכוונה היא שבכלל לא ראיתי את מה שאתה כותב עליו..
ומה פתאום פארק 4 עונות? נמצא מקום יותר טוב