צפייה בגרסה מלאה : וידאו חדש שצולם על ידי עובר אורח
shirankaner
13-03-2012, 15:41:36
http://www.youtube.com/watch?v=xtdgwMBcDZQ&feature=youtube_gdata_player
shai509030
13-03-2012, 15:58:16
מסוק פצצה אבל מאוד על דגש מאוד לא בטיחותי פעם הבא המלצה לך לשטח ותראה את היכולות שלך יכל ליקרות שם אסון
ebay007
13-03-2012, 16:24:22
עוד בעיה בטיחותית זה שאתה מטיס עם שתי סוללות לא זהות... הן צריכות להיות זהות בנתונים, בחברה (הרי בין כל חברה לחברה יש הבדלים גם עם הם קלים), בלימיאמפר, ובכמות הטעינות.
נדב השובב
13-03-2012, 17:56:58
אחלה הטסה!!! יופי של שליטה!
היות וכולם "מייעצים" אז אצתרף גם -
ההמלצה שלי היא להוסיף "צולם ביום חול":)
שחר לזרוב
13-03-2012, 18:50:37
אני לא נוהג להתנסח כך, אבל אתה פשוט מפגר :mad:
זו לא הפעם הראשונה שמעירים לך על נושא הבטיחות, ובפעם הקודמת עשו את זה בעדינות, אבל נראה לי שאתה פשוט לא לומד.
להטיס בשטח מיושב, צמוד לקו מתח גבוה, להמריא מכביש שנוסעות עליו מכוניות, להשאיר את השלט על המכונית כשאתה מחבר את הסוללות וכשאתה לוקח את המסוק לעמדת ההמראה, ועוד . . .
פשוט מפגר.
כל מי שרואה את הסרטון הזה - לימדו - ככה לא עושים !!!!
הרמה הגבוהה ביותר של הטסה לא יכולה לחפות על טמטום שכזה. עשה לך ולכל הסובבים אותך טובה ותפסיק לסכן את כל הסובבים אותך.
הכלי הזה שאתה מטיס יכול להפוך לכלי רצחני ברגע אחד ונראה שאתה לא מבין את זה בכלל . . . וחבל.:mad:
ריסוק תמים אחד, חוסר שליטה, טעות, בלבול, איבוד קשר עין, חוסר אוריאנטציה, וכמובן כשל טכני - כל אלה קורים לכל אחד מאיתנו, גם הטובים ביותר בעולם.
בגלל ריסוק אחד כל העולם שלך יתהפך ולא תדע מאיפה זה בא לך.
תחפור ותחפש את הכתבות והסרטונים על כל המקרים שכבר קרו בעולם ותבין מה הסכנה.
אפילו כאן בארצנו הקטנה מת ילד שמסוק פגע בו בגלל כשל טכני לא צפוי.
קח את עצמך לידיים לפני שיקרה אסון !!!!
zahi098
13-03-2012, 20:03:51
זה נראה בסוף הסרט כאילו משהו עף שם. יש לי הרגשה שזה נגמר לא טוב…
------
Zahi Izhak Zohar
צחי זוהר (Tapatalk).
זה כלי מאוד מסוכן אנשים כאילו לא מבינים את זה... טעות אחת קטנה וזה עף לחצר של גינה ושלא נדע!
להטיס רק בשטח פתוח. בזהירות בחוכמה ולקחת אחריות על האנשים שבסביבתך.
זה כלי מסוכן,
פשוט קחו אחריות.
Friman
13-03-2012, 21:17:03
שירן אתה מטיס מאד מאד מוכשר.
להערות בנושא בטיחות - אין מה להרחיב, הכל כבר נאמר.
זה לא מפחית מכשרונך אבל גם הכישרון הרב לא מפחית מסוגיית הבטיחות הקלוקלת.
paylot
13-03-2012, 22:23:58
http://www.youtube.com/watch?v=xtdgwMBcDZQ&feature=youtube_gdata_player
חוץ מהבטיחות אתה מאוד מוכשר ואם יש למשהו לומר משהו לגבי בטיחות זה יכול להיות יותר בנחותה ובלי לעליב והמבין יבין
mixerfix
14-03-2012, 04:44:32
איני מבין דבר במסוקים, אך לאחר שראיתי את מנהגי הבטיחות של המטיס - רק דבר אחד יש לי לומר:
שאתה, ובניך ובני בניך - בלכתכם ובמשכבכם וביושבכם ללמוד דף קודש - שתהגו במקום הטורף. יהוה, יהוה, יהוה, אמן.
מרק
shirankaner
14-03-2012, 08:30:06
זו לא הפעם הראשונה שמעירים לך על נושא הבטיחות, ובפעם הקודמת עשו את זה בעדינות, אבל נראה לי שאתה פשוט לא לומד.
להטיס בשטח מיושב, צמוד לקו מתח גבוה, להמריא מכביש שנוסעות עליו מכוניות, להשאיר את השלט על המכונית כשאתה מחבר את הסוללות וכשאתה לוקח את המסוק לעמדת ההמראה, ועוד . . .
פשוט מפגר.
הרמה הגבוהה ביותר של הטסה לא יכולה לחפות על טמטום שכזה. עשה לך ולכל הסובבים אותך טובה ותפסיק לסכן את כל הסובבים אותך.
הכלי הזה שאתה מטיס יכול להפוך לכלי רצחני ברגע אחד ונראה שאתה לא מבין את זה בכלל . . . וחבל.:mad:
ריסוק תמים אחד, חוסר שליטה, טעות, בלבול, איבוד קשר עין, חוסר אוריאנטציה, וכמובן כשל טכני - כל אלה קורים לכל אחד מאיתנו, גם הטובים ביותר בעולם.
אז ככה...
1. המקום שבו הטסתי הוא הגב של קיבוץ גליל ים שפונה לכיוון גלילות ולא איזה כביש בצד הדרך
2. עמוד החשמל שנראה קרוב אולי למעשה רחוק מאוד ממני ומהמסוק והוא נראה קרוב רק מפני שהצלם ביצע זום במהלך הטיסה.
3. באותו מקום המראה נמצאות הרבה פחות מכוניות והם גם הרבה יותר רחוקות ממה שתמצא בגלילות כשממריאים ליד בית העלמין.
4. הטיסה עצמה התרחשה רחוק ברבה ממקום ההמראה ואזור הטיסה הוא אינו הומה אדם.
5. המסוק לא חובר רחוק מהשלט אלה רק הסוללות ולפני חיבורם השלט היה על hold
6. יש אנשים שמחפשים איזה משהו להשען עליו כמו איזה ניצוץ שמנסים להבעיר כל הזמן מכל מיני סיבות שונות
7. להתבטא בצורה כזאת לא מעיד על אדם עם אוצר מילים נרחב ובטח שלא על אדם שהיה רוצה לנסות ליצור איזה שהוא שינוי אמיתי אצלי.
8. אדם שרוצה באמת לעזור ולא סתם לקומם היה שולח הודעה כזאת בפרטי ולא כך בפורום בשביל לקומם! (זה ההבדל בין איש לאישיות)
9. אני שמח להודיע לך שאני לא מפגר כמו שחשבת ואכן שומר על כללי בטיחות!
10. אני לא יודע אם יצא לך לראות קצת סרטונים אחרים של מטיסים כמו טארק שמטיס במצבים הרבה יותר מסוכנים אז אני מציע שתגיב לו גם על הסרטונים שלו להלן סרטון מצורף
http://www.youtube.com/watch?v=cM68a0xrJ9Y&feature=youtube_gdata_player
11. אתה צריך אולי להפגש עם אחד הפסיכיאטרים של האח הגדול לקבל קצת כדורי הרגעה או אפילו יותר טוב בהרבה ללכת לשיעורי תורה זה ישנה אותך מקצה לקצה
wind556
14-03-2012, 09:05:13
פשוט מפגר.
אני לא נוהג להגיב על פוסט כזה, אבל נאלץ (בצער) להסכים לכל מילה
במיוחד לעובדה שרבים וטובים כבר "סימנו" אותך בעבר כמיפגע בטיחותי
שאפו על השליטה, וכל הכבוד לכושר ההטסה, אבל מאומה לא מחפה על חוסר אחריות.
זה לא נאמר כדי לנגח, אלא כדי להבין שיש כאן בעייה שחוזרת על עצמה, ובקלות רבה יכולה להיפתר
שירן
אני מבין את זה שנפגעת מכך שכתבו לך "מפגר" , האמת שזה צורם בתגובה של שחר אך כמי שמכיר את שחר מדובר באדם משכיל וזה לא בא ממקום של להעליב אלא ממקום של להעיר את תשומת ליבך בפעם המי יודע כמה.
כמו שכתבו כאן קודם ומכירים אותך, אין ספק כאן לאף אחד שאתה יודע להטיס, אתה אדם טוב ונחמד מאד אך לצערינו בזה לא מסתיים התחביב.
העירו לך בעבר, העירו ומעירים לך גם בשטח באופן שוטף ומעירים לך גם כעת בפורום.
אף אחד לא רוצה לרעתך, רק לטובתך ולטובת הסובבים אותך מהם אתה לא יכול להתעלם.
הטרחת את עצמך להגיע לאיזור גליל ים אז למה להטיס איפה שהטסת? חסרים שם שטחים פתוחים ובטוחים?
עם כל הכבוד לא נראה לי שאתה מבין מה אתה עושה וחבל שכשתבין יהיה מאוחר מידי.
לא צריך לקחת דוגמא מטארק או מפריד אל עטראש, זה יהיה בכלל לא רלוונטי כשחלילה משהו ישתבש ובתחום הזה קורים דברים בלתי צפויים גם לטובים ביותר.
כשמטיסים אמורים להיות מספר כללים בסיסיים שאם הם אינם מתקיימים פשוט לא מטיסים וחבל שאתה פשוט לא מוכן להפנים את זה וחוזר על אותן טעויות קשות.
yossis
14-03-2012, 10:07:34
שירן
אני מבין את זה שנפגעת מכך שכתבו לך "מפגר" , האמת שזה צורם בתגובה של שחר אך כמי שמכיר את שחר מדובר באדם משכיל וזה לא בא ממקום של להעליב אלא ממקום של להעיר את תשומת ליבך בפעם המי יודע כמה.
כמו שכתבו כאן קודם ומכירים אותך, אין ספק כאן לאף אחד שאתה יודע להטיס, אתה אדם טוב ונחמד מאד אך לצערינו בזה לא מסתיים התחביב.
העירו לך בעבר, העירו ומעירים לך גם בשטח באופן שוטף ומעירים לך גם כעת בפורום.
אף אחד לא רוצה לרעתך, רק לטובתך ולטובת הסובבים אותך מהם אתה לא יכול להתעלם.
הטרחת את עצמך להגיע לאיזור גליל ים אז למה להטיס איפה שהטסת? חסרים שם שטחים פתוחים ובטוחים?
עם כל הכבוד לא נראה לי שאתה מבין מה אתה עושה וחבל שכשתבין יהיה מאוחר מידי.
לא צריך לקחת דוגמא מטארק או מפריד אל עטראש, זה יהיה בכלל לא רלוונטי כשחלילה משהו ישתבש ובתחום הזה קורים דברים בלתי צפויים גם לטובים ביותר.
כשמטיסים אמורים להיות מספר כללים בסיסיים שאם הם אינם מתקיימים פשוט לא מטיסים וחבל שאתה פשוט לא מוכן להפנים את זה וחוזר על אותן טעויות קשות.
+1
ציקי, כל הכבוד ! זה נראה הרבה יותר טוב במקום להגיד לבן אדם מפגר !
שחר, אני לא מכיר אותך ובפורום הזה אני רק מסתכל מהצד ! אבל זה ממש לא יפה ! ואפילו ממש מעליב ! יכולת לפנות אליו בפרטי ולקלל את הבן אדם כמה שאתה רוצה ! זה באמת תת רמה !
יוסי
yossis
14-03-2012, 10:12:16
איני מבין דבר במסוקים, אך לאחר שראיתי את מנהגי הבטיחות של המטיס - רק דבר אחד יש לי לומר:
שאתה, ובניך ובני בניך - בלכתכם ובמשכבכם וביושבכם ללמוד דף קודש - שתהגו במקום הטורף. יהוה, יהוה, יהוה, אמן.
מרק
תוכל לספר לנו מה אתה לוקח ?
Yoav Lahav
14-03-2012, 11:26:42
שירן בוא אני אתאר לך תרחיש פשוט שיכול לקרות לך בלי שום בעיה:
1. תקלה טכנית כלשהי גורמת לאובדן שליטה במסוק.
2. מכיוון שהקיבוץ סמוך אלייך המסוק נכנס לשטח הקיבוץ לפני שהוא מתרסק.
3. המסוק מתרסק בשטח הקיבוץ על קבוצת ילדים בגן או אנשים שיצאו מחדר האוכל וכו.
4. 2 - 3 נהרגים מפגיעת הרוטור בראשם ועוד מספר דומה סובלים מפציעות או נכויות לכל ימי חייהם.
5. אתה נעצר ובסיום הליך משפטי שיחסל את כל חסכונותייך אתה נכלא למספר שנים לא מבוטל ועוד צריך לפצות
את הנכים במליונים.
אז תגיד,
כל זה שווה לך את ההטסה הזו?
מפה אני חושב שאתה יכול לתאר לעצמך מה יקרה לחיים שלך.
mixerfix
14-03-2012, 11:35:01
בשמחה. אני לוקח מקדם בטיחות.
מרק
mixerfix
14-03-2012, 11:36:17
אז תגיד,
כל זה שווה לך את ההטסה הזו?
מפה אני חושב שאתה יכול לתאר לעצמך מה יקרה לחיים שלך.
מעניין גם מה יהיה לביטוח (יש ביטוח, נכון?) לומר המצב כזה?
מ
הבעיה היא כללית ואל לנו להיטפל לשירן שבתמימות העלה את הסרטון.
בכלל מקומות ההטסה, טיסנים ומסוקים ישנם אנשים פזיזים וחצופים אשר אינם שומרים על כללי בטיחות סבירים
רק ביום שבת האחרון חלף בינינו טיסן EPP שבמזל היה בעל מדחף אחורי ונעצר ברכב שלי
פשוט אחד המטיסים החליט שהבן שלו גם יודע להטיס.
הדבר כולל בזים וחליפות מסוכנות מול אנשים
גם במסוקים אנשים חושבים שמסוק 450 זה צעצוע שאפשר להשתעשע איתו ליד אנשים וילדים
כנסו ל YOU TUBE ותראו מה זה יכול לגרום.
יש מספר אנשים בשטח שיעידו על כך מניסיונם המר.
Yoav Lahav
14-03-2012, 13:01:43
א
ציקליד
14-03-2012, 13:29:39
טיסה יפה ואני לא מבין מה הבעייה של כל המלעיזים והמקניטים למינהם
עד כמה שניתן להבחין הוא מטיס לצד שמאל בשטח פתוח וקו המתח רחוק מאד ממנו
ואל תשכחו שבשטחי הטסה אנשים וילדים עומדים אחרי מטיסים פחות מיומנים ממנו(כולל אלו שהעירו פה) הרבה יותר קרוב
מהבית שמצד ימין,לכן כדאי שכל אחד יתקן את עצמו ולא את האחרים כדי ליצור עולם יותר טוב.
ישר כח שירן
yossis
14-03-2012, 13:32:55
א
עצור
ל
ערן אפרייאט
14-03-2012, 13:48:35
שירן,
אחלה טיסה ויופי של שליטה בכלי.
אני חושב שקצת הגזימו עם התגובות פה.. נסחפתם קצת!
אך מציע לך לקחת לתשומת ליבך את נושא הביטחות של הסביבה שבה אתה נוהג להטיס - שמור עליהם.
ובאמת טיסה יפה - י'צדיק "על".
Yoav Lahav
14-03-2012, 14:00:14
ח ח ח
עצור
ל
guyro
14-03-2012, 15:08:39
שירן,
אין לי מה לעשות עם נושא הבטיחות...ניסינו להסביר לך לא פעם את הסוגיה...חבל, באמת,מישהו יפגע בסוף!, אני גם לא מבין את כל ה"מפרגנים" שלך פה, קשה לכם לכם להבין שבשניה של חוסר תשומת לב יקרה אסון ????
הבעיה הנוספת שעשית את זה בתוך גליל ים שהם אחראים על שטחי גלילות שבהם אנחנו מטיסים ועושים תחרויות, הרי זה רק עניין של זמן שהם יתעצבנו ואז יסגרו לנו את השטחים של גלילות שבאחריותם.
למה ככה ?
שירן, אני באמת מבקש, תפסיק עם זה, מצא שטח פתוח ובטוח יותר.
גיא
grim1978
14-03-2012, 16:23:37
מה נסגר איתכם???? איבדתם כל פרופורציה !!!
למי שכל-כך מודאג לבטיחותו של חבר פורום יכול להביע דאגתו בהודעה פרטית ובצורה מכובדת.
אתם לא שמים לב לאיזו רמה נמוכה של התנהגות אתם יורדים?????
בדובר בהלבנת פנים ברבים במלוא מובן המלה (פורום!!!).
לקרוא לאדם בשמות משפילים, זה פשוט מגוכח !!!
אין כל אפקטיביות בהבעת כל אותן הודעות ברבים.
הודעה פרטית, גם אם אינכם יכולים להתאפק בניסוח הוולגרי, הייתה אפקטיבית באותה מידה!!!
פשוט בושה
guyro
14-03-2012, 17:07:08
מה נסגר איתכם???? איבדתם כל פרופורציה !!!
למי שכל-כך מודאג לבטיחותו של חבר פורום יכול להביע דאגתו בהודעה פרטית ובצורה מכובדת.
אתם לא שמים לב לאיזו רמה נמוכה של התנהגות אתם יורדים?????
לקרוא לאדם בשמות משפילים, זה פשוט מגוכח !!!
הודעה פרטית, גם אם אינכם יכולים להתאפק בניסוח הוולגרי, הייתה אפקטיבית באותה מידה!!!
פשוט בושה
גם התגובה שלך היא קצת קיצונית, אבל זה לא פעם ראשונה ששירן "מתגאה" בסרטונים שלו שיש בהם לא מעט בעיות בטיחות, ונאמר לו לו לא מעט פעמים על כך,
אני מכיר את שירן מהשטח והוא בחור נחמד מאוד, אבל האחד על אחד לא עובד איתו וזה בולט לעין, שים לב כמה חברים העירו לו על כך....לגבי צורת התגובה שהעירו לו, אני מסכים שיכלה להיות מתונה יותר.
ואפרופו גם טארק מטיס לא בטיחותי ומסוכן מאוד :rolleyes:
mixerfix
14-03-2012, 17:11:27
לקרוא לאדם בשמות משפילים, או להאשים אותו באיבוד שטחי הטסה, זה פשוט מגוכח !!!
אני חולק על דעתך. הבן אדם מסכן את הסביבה ואת הסובבים.
אם הוא רוצה לחתוך את עצמו להמבורגר - לא בעיה מבחינתי. להפך - הבת שלי מתנדבת במד"א והיא תשמח להתאמן על ח"ע צווארי. לחילופין וגם אופציה נפלאה - שירסק לתוך מרצדס S חדשה ויאלץ לשלם את הנזק. זה - קטעים.
הבעיה - אם התכשיט יצליח להשחיל אדם, ילד, תינוק, חיית מחמד, משהו חי - כווווולנו אכלנו אותה. אתה מכיר את הבדיחה הידועה:
אם תצייר ציור אחד, יקראו לך צייר? לאאאאאא....
אם תכתוב שיר אחד, יקראו לך משורר? לאאאאאא.....
אבל, מה... אם תזיין כבשה אחת, איך יקראו לך, אתה יודע?
grim1978
14-03-2012, 17:41:00
*** הצחקתם אותי
חזרתם לנקודת הבטיחות, אבל התעלמתם לגמרי מהמסר הכללי בתגובה שלי.
באיזו מידה עדיפה כתיבת השמצה ציבורית, או לשיטתך גיא, תגובה לא מתונה, על פני הודעה פרטית?
תנסה לתת סיבה רציונאלית אחת או שתיים לאפקטיביות חיובית בהודעות הקיצוניות הללו ברבים על פני הודעות פרטיות?
האם יש תועלת רבה יותר בפרסום הודעות קיצוניות ברבים על פני הודעות פרטיות? ואם ישנן כאלו אז מה הן?
אם לא מצאתם כאלו אז תודו שעשיתם טעות ותתנצלו.
ועוד איך יש תועלת בלא להעיר בפרטי כאשר לא מדובר בפעם הראשונה והאמת שגם לא בפעם השנייה.
שירן מתגרה בסטטיסטיקה, ומי שמתגרה בה יותר מידי בסוף גם יפגוש אותה וכדאי שיבין זאת.
mixerfix
14-03-2012, 18:02:03
אני עונה בשם מישהו אחר, יכול להיות שאני טוען טענות שוא.
הודעה פרטית מצוינת כשיש עם מי לדבר. לפחות ממספר הודעות ניתן להבין שהתכשיט הוזהר על מנהגי הבטיחות שלו באופן פרטי ולא נענה.
במצב זה - הזהרות פרטיות לא רלוונטיות יותר (וגם לא פומביות) - רק פניות אמירות שתבאישנה את ריחו בציבור מטיסים תעזורנה (אולי) להרחיק את התכשיט מחברת מטיסים שקולים.
מרק
guyro
14-03-2012, 18:03:12
*** הצחקתם אותי
חזרתם לנקודת הבטיחות, אבל התעלמתם לגמרי מהמסר הכללי בתגובה שלי.
באיזו מידה עדיפה כתיבת השמצה ציבורית, או לשיטתך גיא, תגובה לא מתונה, על פני הודעה פרטית?
תנסה לתת סיבה רציונאלית אחת או שתיים לאפקטיביות חיובית בהודעות הקיצוניות הללו ברבים על פני הודעות פרטיות?
האם יש תועלת רבה יותר בפרסום הודעות קיצוניות ברבים על פני הודעות פרטיות? ואם ישנן כאלו אז מה הן?
אם לא מצאתם כאלו אז תודו שעשיתם טעות ותתנצלו.
אני לא זוכר שתגובתי הייתה השמצה ציבורית וגם לא הייתי הראשון שקפץ להגיב, אני כן זוכר שדיברתי בשטח כמה פעמים עם שירן על נושא הבטיחות וגם על גבי הפורום,
אני מקווה שהאפקטיביות היא בזה ששירן יראה כמה תגובות יש על נושא הבטיחות ויאמץ אותן, אני עצמי נמצא מידיי פעם לידו בגלילות ושהוא באוויר יש תחושה שצריך להזהר ולהיות ערניים.
אפרופו אתה מזדהה בשם משתמש , אבל לא בשמך האמיתי, האם מותר לשאול מי אתה ?
גיא
grim1978
14-03-2012, 18:05:24
אינני יודע כיצד לשנות את שם המשתמש שלי, אם תוכל להאיר את עיני אודה לך.
שמי שלום, אני מטיס בדרך כלל בהוד השרון ובעלים של x5.
גיא אינני תוקף אותך באופן אישי.
הודעה ציבורית במסגרת פורום לא תשנה מישהו באופן כלשהו! יש לה רק תוצאות שליליות!
גם אם משהו מתעקש על להגיד "אמרנו לך" אז הכינוי מפגר הינו מיותר לחלוטין!
לא משנה כיצד תרצו לפנות לאדם במסגרת פורום ולא משנה הסיבה, מדובר בפניה שפתוחה לציבור כולו ומחובתכם לשמור על כבוד כלפי אותו אדם.
ebay007
14-03-2012, 18:35:23
חלק מהעניין של ההודעות ה"ציבוריות" האלה זה שכולם יכולים לראות אותם, וביניהם אולי גם כמה חדשים שילמדו משהוא.
הרי באותה מידה אפשר לענות לכל אחד על כל דבר בפרטי...
paylot
14-03-2012, 18:43:43
+1
ציקי, כל הכבוד ! זה נראה הרבה יותר טוב במקום להגיד לבן אדם מפגר !
שחר, אני לא מכיר אותך ובפורום הזה אני רק מסתכל מהצד ! אבל זה ממש לא יפה ! ואפילו ממש מעליב ! יכולת לפנות אליו בפרטי ולקלל את הבן אדם כמה שאתה רוצה ! זה באמת תת רמה !
+1
יוסי+1
paylot
14-03-2012, 18:46:32
ריח של גזענות בושה מה הקשר אנשים משועמים
guyro
14-03-2012, 18:47:47
אינני יודע כיצד לשנות את שם המשתמש שלי, אם תוכל להאיר את עיני אודה לך.
שמי שלום, אני מטיס בדרך כלל בהוד השרון ובעלים של x5.
גיא אינני תוקף אותך באופן אישי.
הודעה ציבורית במסגרת פורום לא תשנה מישהו באופן כלשהו! יש לה רק תוצאות שליליות!
גם אם משהו מתעקש על להגיד "אמרנו לך" אז הכינוי מפגר הינו מיותר לחלוטין!
לא משנה כיצד תרצו לפנות לאדם במסגרת פורום ולא משנה הסיבה, מדובר בפניה שפתוחה לציבור כולו ומחובתכם לשמור על כבוד כלפי אותו אדם.
תודה שלום, (אפרופו גם לי יש X5....)
אני מאוד מקווה שהקיצוניות שבה השירשור התפתח תגרום לשירן (שהוא באמת בחור נחמד מאוד) לא לאמץ את טארק כמודל לחיקוי להטיס באזורים בעייתים ולהיות יותר ערני לנושא הבטיחות.
אני גם אדבר איתו ביום שישי בגלילות.
אפרופו שכל אחד מאיתנו כותב תגובה בפורום לעיניי רבים עליו להיות מוכן לביקורות נעימה או לא, מי כמוני זכה לביקורות לכאן ולכאן.
ואני מסכים שהשימוש במליה "מפגר" לא הייתה במקום, אך כל יתר הביקורת שניתנה כן הייתה במקום.
אני לא מבין את הבעיה
הבחור בחר בפורום ציבורי לפרסם את הסירטון הזה אז מה הבעיה להעביר ביקורת באופן ציבורי?
במיוחד כשמדובר בנושא כזה חשוב.
edoman
14-03-2012, 19:03:47
ניראה לי שהנושא כאן הובהר כבר ממזמן, אך אני מסכים עם הנטייה של הפורום לסכילת ראשים
אני לא מכיר את הבחור, והאמת שאת רובכם אני גם לא מכיר אבל אין ספק שצריך לדעת להתבטא
וזה לא משנה אם הבחור מבין או לא מבין, שיעשה מה שבראש שלו, אם אתם לא אוהבים איך שהוא מטיס קחו את עצמכם ותכנסו למכוניות בזמן שהוא מטיס או שתלכו למקום אחר
אני יודע שאולי זה יעורר אצלכם תגובה עצבנית אבל אין מה לעשות אמרתם לבנאדם פעם, פעמיים, שלוש עכשיו הקלפים ביידים שלו
ואני גם דוגל בבטיחות וגם בלהנות כולם ביחד והכל אבל אם הוא לא רוצה להבין שיטיס לבד, אולי ככה הוא יקלוט שמשהו לא בסדר
grim1978
14-03-2012, 19:05:38
היי ציקי,
אין שום בעיה להעביר ביקורת באופן ציבורי, במיוחד אם זו הבחירה שלך להופיע באותו פורום.
אך יש לעשות זאת האופן מכובד שלא עובר את גבול הטעם הטוב.
אם גם אתה לא זוכר אותי אז אני זה שהגנתי בחירוף נפש על כבוד הריג'יד שעמד ליד הגובלין בתחרות ביום שישי.
טוב, די מיצינו את העניין הזה.....
על הריגיד לא צריך לשמור הוא מגיע עם נעילה מרכזית ואיתוראן.
Friman
14-03-2012, 19:57:12
ניראה לי שהנושא כאן הובהר כבר ממזמן, אך אני מסכים עם הנטייה של הפורום לסכילת ראשים
אני לא מכיר את הבחור, והאמת שאת רובכם אני גם לא מכיר אבל אין ספק שצריך לדעת להתבטא*
וזה לא משנה אם הבחור מבין או לא מבין, שיעשה מה שבראש שלו, אם אתם לא אוהבים איך שהוא מטיס קחו את עצמכם ותכנסו למכוניות בזמן שהוא מטיס או שתלכו למקום אחר*
אני יודע שאולי זה יעורר אצלכם תגובה עצבנית אבל אין מה לעשות אמרתם לבנאדם פעם, פעמיים, שלוש עכשיו הקלפים ביידים שלו
ואני גם דוגל בבטיחות וגם בלהנות כולם ביחד והכל אבל אם הוא לא רוצה להבין שיטיס לבד, אולי ככה הוא יקלוט שמשהו לא בסדר
זה חצי נכון. אולי יותר בכיוון של רבע נכון.*
הרבע הנכון הוא שצריך לשמור על שפה מכובדת, ולא רק בשביל כבודו של מי שמעירים לו אלא לשם כבודנו כולנו.
כל היתר- צר לי אני ממש לא מסכים איתך שאם מעירים פעם פעמיים ושלוש והנמען לא מקשיב, הפיתרון הוא לקחת את הרגליים ולהסתלק כשהוא מטיס ובכך נגמר הסיפור. וכי למה? ראשית כי במידה ומישהו משום מה לוקח סיכונים מיותרים ייתכן שזה נעשה עקב חוסר נסיון - ולא בהטסה אלא בחיים... אני לא מתהדר בנסיון לא לי, אבל יש פה שניים שלושה אנשים מנוסים הרבה יותר משירן שראו דבר או שניים בתחום כולל אני מניח תאונות ותקלות (חלקם הטיסו גם לפני 8 שנים בתקופה בה ילד נהרג מפגיעת מסוק) - ובין בעלי הנסיון האלו כלולים גיא וציקי וגם שחר, שכל אחד מהם הטיס יותר הפוך ממה שרובינו הטסנו ישר. דבר שני, תאונה בה ייפגע מישהו ממסוק של אחד מאיתנו חס ושלום תרסק אמנם לחלוטין את חייו של הפוגע, שוב לא עלינו *- אבל, תאונה שכזו תשפיע באופן ניכר גם על כל אחד ואחד מאיתנו המטיסים בארץ בהווה ובעתיד. אני מניח שידוע לך שבארץ כמעט ואין חקיקה מסודרת לגבי התחביב שלנו, אין מנחתים מורשים ואפילו ההגדרות הנדרשות לכיסוי הביטוחי שלנו הן מאד גמישות. מספיקה תאונה אחת שתקבל תהודה בתקשורת, והופ, ״ועדת טרכטנטטקנטולו״ מגישה מסקנותיה:
1. רשיון מטיס חובה לכל בעל שלט. עם אגרה שנתית ורישוי שנתי.*
2. הטסה רק במנחתים מורשים בתשלום לקופת המדינה בכל הטסה.*
3. החרפת תנאי הביטוח והעלאת תעריפי הביטוח.
4. תיאום טיסות באישור צה״ל ומנהל התעופה האזרחי בלבד. *
5. ובעיקר, שינוי תדמית הקהילה שלנו מ״מכורים לשטויות של ילדים״ ל״חבורת עבריינים פורעי חוק וחסרי אחריות״.*
סתם רשימה דמיונית של הגבלות שכמה פעמים שאלתי את עצמי כיצד התמזל מזלינו שלא מגבילים אותנו בהן.
ראיתי את זה קורה במקומות אחרים.*האחריות על שמירת הבטיחות של כל אחד ואחד מהמטיסים היא של כולנו, גם אם מישהו טיפ טיפה נעלב. כי כמו שכבר נאמר, תאונה אחת וכולנו אוכלים אותה.
עמיתפורת
14-03-2012, 21:14:05
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2891313,00.html
לצערי אני פיניתי אותו לנקודה בה הגיע אמבולנס......
יהי זכרו ברוך
edoman
14-03-2012, 21:21:57
זה חצי נכון. אולי יותר בכיוון של רבע נכון.*
הרבע הנכון הוא שצריך לשמור על שפה מכובדת, ולא רק בשביל כבודו של מי שמעירים לו אלא לשם כבודנו כולנו.
כל היתר- צר לי אני ממש לא מסכים איתך שאם מעירים פעם פעמיים ושלוש והנמען לא מקשיב, הפיתרון הוא לקחת את הרגליים ולהסתלק כשהוא מטיס ובכך נגמר הסיפור. וכי למה? ראשית כי במידה ומישהו משום מה לוקח סיכונים מיותרים ייתכן שזה נעשה עקב חוסר נסיון - ולא בהטסה אלא בחיים... אני לא מתהדר בנסיון לא לי, אבל יש פה שניים שלושה אנשים מנוסים הרבה יותר משירן שראו דבר או שניים בתחום כולל אני מניח תאונות ותקלות (חלקם הטיסו גם לפני 8 שנים בתקופה בה ילד נהרג מפגיעת מסוק) - ובין בעלי הנסיון האלו כלולים גיא וציקי וגם שחר, שכל אחד מהם הטיס יותר הפוך ממה שרובינו הטסנו ישר. דבר שני, תאונה בה ייפגע מישהו ממסוק של אחד מאיתנו חס ושלום תרסק אמנם לחלוטין את חייו של הפוגע, שוב לא עלינו *- אבל, תאונה שכזו תשפיע באופן ניכר גם על כל אחד ואחד מאיתנו המטיסים בארץ בהווה ובעתיד. אני מניח שידוע לך שבארץ כמעט ואין חקיקה מסודרת לגבי התחביב שלנו, אין מנחתים מורשים ואפילו ההגדרות הנדרשות לכיסוי הביטוחי שלנו הן מאד גמישות. מספיקה תאונה אחת שתקבל תהודה בתקשורת, והופ, ״ועדת טרכטנטטקנטולו״ מגישה מסקנותיה:
1. רשיון מטיס חובה לכל בעל שלט. עם אגרה שנתית ורישוי שנתי.*
2. הטסה רק במנחתים מורשים בתשלום לקופת המדינה בכל הטסה.*
3. החרפת תנאי הביטוח והעלאת תעריפי הביטוח.
4. תיאום טיסות באישור צה״ל ומנהל התעופה האזרחי בלבד. *
5. ובעיקר, שינוי תדמית הקהילה שלנו מ״מכורים לשטויות של ילדים״ ל״חבורת עבריינים פורעי חוק וחסרי אחריות״.*
סתם רשימה דמיונית של הגבלות שכמה פעמים שאלתי את עצמי כיצד התמזל מזלינו שלא מגבילים אותנו בהן.
ראיתי את זה קורה במקומות אחרים.*האחריות על שמירת הבטיחות של כל אחד ואחד מהמטיסים היא של כולנו, גם אם מישהו טיפ טיפה נעלב. כי כמו שכבר נאמר, תאונה אחת וכולנו אוכלים אותה.
אני מסכים עם כולכם, אבל מה אתה רוצה לעשות ? לתת לו סטירה ? להתלונן עליו ? מה מה אתה רוצה לעשות ?
אני מציע לך בתור אחד שדואג לך שכנראה הבנאדם לא מבין אז תתרחק
ואני לא מזלזל באף אחד ואין לי שום בעיה עם אף אחד אני בסה"כ נמנע מהמלחמות המטופשות האלה
mixerfix
14-03-2012, 21:42:51
אני מסכים עם כולכם, אבל מה אתה רוצה לעשות ? לתת לו סטירה ? להתלונן עליו ? מה מה אתה רוצה לעשות ?
אני מציע לך בתור אחד שדואג לך שכנראה הבנאדם לא מבין אז תתרחק
ואני לא מזלזל באף אחד ואין לי שום בעיה עם אף אחד אני בסה"כ נמנע מהמלחמות המטופשות האלה
קודם כל להעלות על המוקד, אחר כך לצלוב ואחר כך להשמיע לו את כל הפינות של אבשלום קור.
טוב, זה בבדיחות דעת. חוץ מאבשלום קור. אם, אחרי זה, הוא יהיה מסוגל לאחוז בסטיקים, הוא בטח יטיס בזהירות.
וברצינות - את התכשיט יש להקיא מקרבנו. שיתבקש, אחר כבוד, להטיס במקום אחר. רחוק. עדיף לבד. איפהשהו שיתקשו למצוא אותו.
מ
paylot
14-03-2012, 21:52:38
קודם כל להעלות על המוקד, אחר כך לצלוב ואחר כך להשמיע לו את כל הפינות של אבשלום קור.
טוב, זה בבדיחות דעת. חוץ מאבשלום קור. אם, אחרי זה, הוא יהיה מסוגל לאחוז בסטיקים, הוא בטח יטיס בזהירות.
וברצינות - את התכשיט יש להקיא מקרבנו. שיתבקש, אחר כבוד, להטיס במקום אחר. רחוק. עדיף לבד. איפהשהו שיתקשו למצוא אותו.
מ
מעניין את מי אתה שונא יותר את התכשיט או את טארק או את הדת:confused:
Friman
14-03-2012, 22:10:45
לצערי אני פיניתי אותו לנקודה בה הגיע אמבולנס......
יהי זכרו ברוך
אני יודע, לא ידעתי אם תרצה להתערב בדיון ולכן לא ציינתי את שמך
המקרה הזה עצוב ומצער מאד.
צריך לזכור שבאותה תקופה המסוקים שהיו זמינים בשוק היו חלשים פי כמה מהכלים שנמכרים היום.
mixerfix
14-03-2012, 22:24:51
את טארק - לא שונא. הוא מופרע משכמו ומעלה... כמו.... הםםםם... רון האבארד, למשל. גם טארק יסד כת סגידה לעצמו. כל הכבוד ולבריאות לחברי הכת.
את התכשיט - לא שונא. הוא, אמנם, סתם מופרע שמסכן את הסובבים אותו, אך - לעניות דעתי הקובעת - אין מה לשנוא. יש לרחם עליו ולהרחיקו מאיתנו. NIMBY, מכיר?
ואת הדת - ממש לא שונא. אוהב מאוד, מעריך ומוקיר. יש בדת המון דברים שעלינו ללמוד מהם. למשל בספר שמות, פרק כא', פסוק ז'. או ויקרא יט' כז'. ניסית פעם את ויקרא כ' יד'? שלא לדבר ברוב ויקרא יה' שהוא פרק יאממי אחושילינג. וגם דברים כב' כג'-כט', חינוכי וחכם! אני יכול להביא דוגמאות רבות :-)....
מרק
נ.ב. אל לכם להתעצל - פיתחו את התנ"ך והשכילו! תתחילו, למשל, בשני סיפורי בריאת החיות והאדם (השונים) - בראשית א' כ'-כז' מחד ובראשית ב' יה'-כג' מאידח. החכימו כי רק בספר הקדוש יש את את האמת האחת והיחידה על שלל גרסאותיה :-)
GoZzlaN
14-03-2012, 22:53:59
אחלה טיסה אחי:)
שאפו.
paylot
14-03-2012, 22:54:23
את טארק - לא שונא. הוא מופרע משכמו ומעלה... כמו.... הםםםם... רון האבארד, למשל. גם טארק יסד כת סגידה לעצמו. כל הכבוד ולבריאות לחברי הכת.
את התכשיט - לא שונא. הוא, אמנם, סתם מופרע שמסכן את הסובבים אותו, אך - לעניות דעתי הקובעת - אין מה לשנוא. יש לרחם עליו ולהרחיקו מאיתנו. NIMBY, מכיר?
ואת הדת - ממש לא שונא. אוהב מאוד, מעריך ומוקיר. יש בדת המון דברים שעלינו ללמוד מהם. למשל בספר שמות, פרק כא', פסוק ז'. או ויקרא יט' כז'. ניסית פעם את ויקרא כ' יד'? שלא לדבר ברוב ויקרא יה' שהוא פרק יאממי אחושילינג. וגם דברים כב' כג'-כט', חינוכי וחכם! אני יכול להביא דוגמאות רבות :-)....
מרק
נ.ב. אל לכם להתעצל - פיתחו את התנ"ך והשכילו! תתחילו, למשל, בשני סיפורי בריאת החיות והאדם (השונים) - בראשית א' כ'-כז' מחד ובראשית ב' יה'-כג' מאידח. החכימו כי רק בספר הקדוש יש את את האמת האחת והיחידה על שלל גרסאותיה :-)יקרוע:cool:
roee_sefi
14-03-2012, 23:56:06
מאוד יפה לראות איך שרשור על טיסה שאינה בטיחותית הופך בסופו של דבר לחידון התנ"ך...
או שבעצם, כבר הכנסת לנו פה את אחת הפינות של אבשלום קור :cool:
אני רק מקווה שזה לא יתדרדר ל"הגיע זמן לשון".
ציקי תפסיק לחמם...
די תמשיך...
;)
Friman
15-03-2012, 10:38:39
אגב יואב אני יכול לתת עוד דוגמאות של נושא הבטיחות כולל עדויות... אז תרגיע ומהר למה אני פולני שזה הערסים של אירופה הבנת בושרא אירופה!!!
אני יוצא להפסקה למה הדם עולה לי לראש...:mad:
דירבלאק אתה מתקשר אלי עוד פעם ...!!!.
יואב בחר להפנות אליך לדבריך הודעה פרטית, מדוע זה מעניין אותנו לקרוא מה שכתב לך? הוא כיבד אותך ולא קרא לך שקרן בציבור כפי שאתה עושה לו כעת.
אייל שפירא
15-03-2012, 10:41:12
http://29.media.tumblr.com/tumblr_lxjm4n4umw1rn1xxfo1_400.gif
.
יואב בחר להפנות אליך לדבריך הודעה פרטית, מדוע זה מעניין אותנו לקרוא מה שכתב לך? הוא כיבד אותך ולא קרא לך שקרן בציבור כפי שאתה עושה לו כעת.
אם אתה לא רוצה לקרוא, דפדף... אתה לא חייב לקרוא
שנית תפתור בעיות בהבנה... איפה קראתי לו שקרן...? אם הוא הולך ביום ומצביע על השמש ואומר עכשיו לילה זה לא אומר שהוא שקרן...
פורום הוא דיון פתוח כל אחד אומר את דברו בחופש הביטוי מבלי לפגוע... ואם נאמרים פתאום דברים שסותרים את מי שמטיף כאן לבטיחות ולתרחישים הזויים... לא אמור ללחוש באוזן לטיח ולאיים בהוצאת דיבה...
ישנם דברים שהשתיקה יפה להם
חוץ מזה שירן ... לדעתי אתה "מפגר";)
התקדמת יפה ותראה לאן אנחנו הידרדרנו...
mosheks
15-03-2012, 11:11:39
גיל תזהר , הוא ערס פולני וגם הדם שלו עלה כבר לראש
בררררררררררר
yossis
15-03-2012, 11:17:26
ראיתי פעם איזה כלב שמחובר למסוק תקוע בעליית הגג.
ואיזה מנוף שבא להציל אותו .....משהו הזוי
עדיף כלב חבר מחבר שהוא כלב !!!
ראיתי פעם איזה כלב שמחובר למסוק תקוע בעליית הגג.
ואיזה מנוף שבא להציל אותו .....משהו הזוי
מה?! איפה זה קרה? מאיפה השגת את האינפורמציה הזאת ?
לא מאמין לך ...אתה לא שקרן פשוט לא דובר אמת...:rolleyes:
אני מקווה שזה לא היה כלב סודני.
אחרת יהיה לך עסק עם הבורר ...:cool:
אין לכם עבודה???
יש אקשן... יאללה מכות יאללה... אני מסלים פה?! רגע רגע בטיחות בטיחות בטיחות מפה התחיל הכל... בואו נחזור לזה, אני חושב ששירן אשם פה.... במטוטא ממך(שירן) אל תעלה סרטונים(תראה מה קרה לטיטניק) בוא לשטח(רכבת) מחר לא ראינו אותך הרבה זמן... אני יביא רשת להגנה לא מהמסוק מעין צרה...
yossis
15-03-2012, 11:38:26
טומי, אני חושב שפוסט הזה הפך לגועל נפש ! תתבייש לך !
תגיד, התקנת ICS 4 ?
:)
לא עוד לא... אבל תתבייש לך זו דוגמא למה שצריך לאמור בפרטי...
יוסי תתבייש...
אגב מה אם הטחורים עבר לך?
:p
yossis
15-03-2012, 11:44:35
לא עוד לא... אבל תתבייש לך זו דוגמא למה שצריך לאמור בפרטי...
יוסי תתבייש...
אגב מה אם הטחורים עבר לך?
איזהההה מניייאק :)
תגיד, מותר לרשום מניאק בפורום?
yossis
15-03-2012, 11:45:54
אמן יהיה לך break
לא יודע?
אם אני כזה... אז כן... ואם לא... אז....ככככן;)
מצ'עמם לי ...
אתה בא מחר? או שאתה הולך למקום הסודי שלך?:cool:
סתם שמועה... היום התברר לי שהוא בסדר... ואתם לא האמנתם בתחיית המתים...
מישהו יודע איפה אני יכול להשיג את הסרט "בית קברות לחיות"? אני מת לראות את הסרט... אולי המונח "מת" לא מתאים פה...סליחה על חוסר הרגישות שלי ... ככה זה, זה בגנים הפולניים ...:eek:
אייל שפירא
15-03-2012, 12:00:08
סתם לידע כללי -
1. לקרוא למישהו מפגר בפורום זו "העלבת חבר פורום" וזו עבירה על חוקי הפורום שעשויה להוביל למחיקת התגובה וקבלת נקודות (גם אם זה מרגיש מוצדק)
2. לפרסם סירטון שמציג לראווה טיסה לא בטיחותית עשוי להוביל למחיקת הסירטון (ואין תירוצים לטיסה לא בטיחותית, זה לא ספורטיבי לסכן אנשים אחרים, זו אכזריות וטיפשות)
3. לפרסם בפומבי הודעה פרטית שנשלחה אליך זה משהו שנקרא OUTING ובפורומים אחרים מקבלים עליו הרחקה מידית
4. ערסים יש מכל הסוגים, זה לא קשור למוצא, זה קשור להתרברבות בחוסר כבוד לאחרים
5. חבר קהילה ותיק זה על פי כמות ההודעות ולא הותק הכרונולוגי (אאל"ט)
וקצת על עברית:
הוספת המילה "יא" לפני כינוי לא מבטלת את ה-א', ולכן "יא קרוע" ולא "יקרוע"...
זהו, אפשר לחזור לקרב. דינג דינג דינג!
http://i46.tinypic.com/33tgtht.jpg
מישהו יודע איפה אני יכול להשיג את הסרט "בית קברות לחיות"? אני מת לראות את הסרט ...:eek:
יש לי את הסרט 101 דלמטים, סרט אימה חובה לכל מטיס.
רוצה?
סתם לידע כללי -
1. לקרוא למישהו מפגר בפורום זו "העלבת חבר פורום" וזו עבירה על חוקי הפורום שעשויה להוביל למחיקת התגובה וקבלת נקודות (גם אם זה מרגיש מוצדק) גם אם נאמר "בין שני הפופצ'יקים האלו"?
2. לפרסם סירטון שמציג לראווה טיסה לא בטיחותית עשוי להוביל למחיקת הסירטון (ואין תירוצים לטיסה לא בטיחותית, זה לא ספורטיבי לסכן אנשים אחרים, זו אכזריות וטיפשות) מסכים איתך... זה סירטון אכזרי קשה ואפילו מאוד!!!!
3. לפרסם בפומבי הודעה פרטית שנשלחה אליך זה משהו שנקרא OUTING ובפורומים אחרים מקבלים עליו הרחקה מידית - תלוי מה מפרסמים, עיתונאים מתפרנסים מזה - "האמת תצא לאור"
4. ערסים יש מכל הסוגים, זה לא קשור למוצא, זה קשור להתרברבות בחוסר כבוד לאחרים - מכבד את כולם וכל מי שמכיר אותי יודע זאת פשוט יש דברים שאני לא יכול לראות או לשמוע ולהביע את דעתי בטח ובטח שנאמרים הדברים בפומבי אז שמים ומשאירים הכל על השולחן.
5. חבר קהילה ותיק זה על פי כמות ההודעות ולא הותק הכרונולוגי (אאל"ט) עובד על זה - מה אתה "עיוור"
וקצת על עברית:
הוספת המילה "יא" לפני כינוי לא מבטלת את ה-א', ולכן "יא קרוע" ולא "יקרוע"...
"יא ליצן" איזו תמונה שמתאאאאאאא (אהבתא עת האליף) תחליף למשהו נורמלי...
זהו, אפשר לחזור לקרב. דינג דינג דינג!
קצת על ערסית:
בוא נראה אותכם גברים אחד אחד אני מוריד כאן בנוקאוט
כל החכמולוגים על הזXX
דינג דונג
http://i46.tinypic.com/33tgtht.jpg
איפה ה"הוא" שהתחיל את המהומה... משהו ראה אותו?!
lior_bar_ami
15-03-2012, 12:42:11
בצער רב ובייגון קודר אני מודיע על פטירת הסופית של טיפת השפיות האחרונה של משתמשי הפורום.
תהי נפשה צרורה בצרור השפויים....
בצער רב ובייגון קודר אני מודיע על פטירת הסופית של טיפת השפיות האחרונה של משתמשי הפורום.
תהי נפשה צרורה בצרור השפויים....
מסוקאים או לא ?
שיגעון!!!
תזרום תזרום...
חבר'ה תנו אגודלים אני צריך לשנות את סטטוס הותק שלי רק היום נודע לי הדבר ששנים לא מדברים אלה מיספרים (אפשר לערוך הצבעה כזאת שהרוב קובע?)
מחכה לתשובה...
ציקי אתה יכול להסביר לי את זה... אני לא הבנתי... מה... צריך להרוג בשביל זה?! מה אני לא בנאדם?! אני דורש ותק!!!
ספר טוב, מומלץ בחום !
63754
lior_bar_ami
15-03-2012, 12:58:57
טומי נראה לי חסרות לך איזה 36 הודעות כדי לעלות דרגה.....
נראה לך שאתה יכול לזרום עם עוד כמעט ארבעים הודעות כאלו? לשפירא כבר נגמר הפופקורן - ונראה שיואב שנעלם נפל בנוקאאוט :rolleyes:
אפילו ציקי נעלם (שזה ממש הפתעה!!! :cool:)
lior_bar_ami
15-03-2012, 13:00:10
ספר טוב, מומלץ בחום !
63754
הגבת בזמן שכתבתי - ידעתי שלא תאכזב אותי ;)
ספר טוב, מומלץ בחום !
63754
תגובה:
1. אתה מפר זכויות יוצרים אפילו קוראים לזה "הפרת זכויות יוצרים" ע"פ חוק טז" 101
2. טעמך האישי "מומלץ בחום" עלול לגרום לשריפה עליך לציין באיזה חום מדובר... כך אחריות על דבריך...
3. נראה לי לא קשור לנושא הותק שלי ... אתה סוטה מהנושא ... (איך כלב בכלל קשור לפוסט)
4. ציקי אני יכול לקרוא לך "יא כאלב"(במבטא צרפתי כמובן) מבלי שתעלב.
5. אני אישית לא מבין אנשים שכותבים במספור, כאילו מציינים עובדות - יש לזה ערך מוסף כל שהוא?
6. את האמת... סתם היה בא לי על עוד מספר:D
ציקי יש לך קשרים שם למעלה?
זהו הסדרתי...
שימו לב לחותמת שלי...:D
קריאטיב (רשמתי נכון או שבלועזית יש כללים שונים)
לגבי ציקי הוא לא נעלם הוא מברר לי את הנושא עם הדרג הגבוה, אני חושב...:confused:
Hagay
15-03-2012, 13:21:35
"פורום מסוקים חשמליים" אבל השירשורים החמים הם על כלבים וברווזים
זה נכון להגיד שמטיסים הם אוהבי חיות?
hagpel
15-03-2012, 13:29:00
כמו שדייג אוהב דגים....
דייג ... אוהב דגים?
ולשאלתך... אם לא פוגעים בהם... אז נראה לי שכן... או שלא ... או שכן... אוף שוב התבלבלתי אני כבר לא יודע... תשאל משהו אם ניסיון או ותק... אני בטוח שתמצא כאן משהו שימספר לך מספר תשובות וגורמים
אפשר לשיר לבמבי עם הכנפיים "את אחלה ואת חמודה..." PLEASE!:)
טוב... נתראה בערב יש לי עבודה שניה כזאת שלא משלמים אליה מס הכנסה והמחיר גבוה...;)
lior_bar_ami
15-03-2012, 13:41:09
דייג ... אוהב דגים?
ולשאלתך... אם לא פוגעים בהם... אז נראה לי שכן... או שלא ... או שכן... אוף שוב התבלבלתי אני כבר לא יודע... תשאל משהו אם ניסיון או ותק... אני בטוח שתמצא כאן משהו שימספר לך מספר תשובות וגורמים
אפשר לשיר לבמבי עם הכנפיים "את אחלה ואת חמודה..." PLEASE!:)
3 ציפרלקס משולב במכות חשמל ותרפיה עמוקה ואתה בסדר! נשבע לך!!!
Friman
15-03-2012, 15:08:20
אני השתעממתי.
וליאור- לא מדוייק, אבל זה לא פורום פרמקולוגיה. מצד שני זה גם לא fxp פה. לפחות ככה חשבתי
hagpel
15-03-2012, 15:26:01
מי אמר ציפרלקס ולא קיבל?
חברים
אני שמח לבשר שהכלב נמצא בריא ושלם ושאפשר לחזור לשיגרה.
עכשיו נשאר לי רק למצוא את משקפי השמש שלי
איפה שמתי אותם קיבינימט ! :cool:
63759
Hagay
15-03-2012, 15:46:56
ויש גם שירשור חם עם סוסים
ויש גם שירשור חם עם סוסים
איפה?
אל תהיה כזה, שתף !
wind556
15-03-2012, 16:25:17
הכלב רקס נפגע מטירקס !
הכלב רקס נפגע מטי(ל)
מושיק
15-03-2012, 17:33:18
הבאתי פופקורן מישהו רוצה?
http://healthcareoutsider.com/wp-content/uploads/2010/03/popcorn.jpg
lior_bar_ami
15-03-2012, 17:51:44
ציקי - תגיד אורך השירשור, והחלפת המהלומות כמו גם כמות השטויות שנשפכת כאן, לא לוקחת אותך איזה שנתיים אחורה??
פתאום אחזה בי הרגשת נוסטלגיה או שאולי זה דה ז'ה וו של מלחמות ישנות בין צוות הרכבת זצ"ל לבין צוות פלמחים עה"ש...
תקופות יפות... ;)
בהחלט שזה מזכיר נשכחות.
האמת ליאור מזה אני הכי נהנה כאן.
יש פורומים שבהם נהנים ויש פורומים שמהם לומדים.
כאן נהנים נטו :)
lior_bar_ami
15-03-2012, 19:04:10
איפה יורם איפה....
b1yossi
15-03-2012, 19:18:07
http://29.media.tumblr.com/tumblr_lxjm4n4umw1rn1xxfo1_400.gif
תביא קצת יא קמצן, אני שעות יושב כאן ומתייבש - מפחד לזוז שלא אפספס משהוא...
בהחלט שזה מזכיר נשכחות.
האמת ליאור מזה אני הכי נהנה כאן.
יש פורומים שבהם נהנים ויש פורומים שמהם לומדים.
כאן נהנים נטו :)
אני חושב שגם פה אפשר ללמוד דבר או שניים...
ואם אפשר גם ליהנות אז הרווח כפליים
והלקח: מחשבה במעשה תחילה
מיותר לדבר על דברים שאחרים עושים כל אחד שיסתכל על עצמו ויפסיק להטיף לאחרים
הפסל במומו במומו פסל
אייל שפירא
15-03-2012, 19:37:48
תיכף גם תגיד שאין טעם להגיב כשאין מה להגיד, זה בכלל ירצח אותי מצחוק... ;)
תיכף גם תגיד שאין טעם להגיב כשאין מה להגיד, זה בכלל ירצח אותי מצחוק... ;)
בוא נראה אם זה עובד...
אני אומר: אין טעם להגיב כשאין מה להגיד
זה עובד או לא עובד?
אייל...
תזהר מהצ'יטה היא מאחוריך...:eek:
יאללה יש דברים יותר חשובים.... תחזוקה שוטפת של המסוק כהכנה לסופ"ש
לילה טוב לכולם...
אכן היה כיף היום ויהיה גם מחר
תהיו אנשים טובים כי אין לנו דרך אחרת...;)
zahi098
15-03-2012, 20:03:38
תגידו יש פרס למי שמגיב כאן?
איזה גובלין או משהו בסגנון?
------
Zahi Izhak Zohar
צחי זוהר (Tapatalk).
TooLy
15-03-2012, 20:09:28
עוד מישהוא בבקשה שרוצה להגיב על השירשור ההזויי הזה ?
הוא כבר נשפך לים...לאן אתם רוצים להגיע ???
מושיק
15-03-2012, 20:18:06
עוד מישהוא בבקשה שרוצה להגיב על השירשור ההזויי הזה ?
הוא כבר נשפך לים...לאן אתם רוצים להגיע ???
היעד 10 דפים לפחות, אנחנו רק בדף חמישי...:cool:
shirankaner
15-03-2012, 20:21:04
מתקדמים לדף מספר 6
asaf_aloush
15-03-2012, 20:37:36
טומי פשוט מנסה להיות חבר קהילה ותיק...:D:D
Friman
15-03-2012, 21:06:10
השרשור הזה התדרדר לשיאים חדשים.
רבאק אף אחד מהמנהלים לא רואה לנכון לנעול את הקישקושיאדה הזו? כבר שלושה עמודים שההטסה של שירן כבר בכלל לא הנושא כאן... זה אוף טופיק מטורף :confused::confused::confused:
roee_sefi
15-03-2012, 21:07:57
השרשור הזה התדרדר לשיאים חדשים.
רבאק אף אחד מהמנהלים לא רואה לנכון לנעול את הקישקושיאדה הזו? כבר שלושה עמודים שההטסה של שירן כבר בכלל לא הנושא כאן... זה אוף טופיק מטורף :confused::confused::confused:
++
אייל שפירא
15-03-2012, 21:08:44
אגב ראיתם את זה?
http://youtu.be/2icu7hoba4Q
מושיק
15-03-2012, 21:38:15
שמלאנים!!!....מעניין מה היה קורה לחבורה הזו בתוך עזה:confused:
אחרי שהערבים היו פותחים להם תתחת וצה"ל היה מציל אותם הם עדיין יזמרו לטובת בני דודינו ימח שמם:mad:
אטקין ש
15-03-2012, 22:15:20
שמלאנים!!!....מעניין מה היה קורה לחבורה הזו בתוך עזה:confused:
אחרי שהערבים היו פותחים להם תתחת וצה"ל היה מציל אותם הם עדיין יזמרו לטובת בני דודינו ימח שמם:mad:
+5
Hagay
15-03-2012, 22:47:20
לא לסגור את השירשור הכי מעניין פה, פשוט להעביר אותו לפורום "לא להבים ולא כנפיים"
אבל חברה בלי פוליטיקה בבקשה תחזרו לנושא הבטיחות שדיברנו עליו
mixerfix
16-03-2012, 00:37:56
הכי טוב זה לקשור את התכשיט המקורי למזל"ט ולשגר אותו לעזה? לא יפה ככה לשסות סמולאנים מרעילי בארות ותוקעי מצקות חלודות בגב המולדת בעזתים מסכנים. לשלח לשם את המטיס המקורי ונראה מי ירביץ במי דבר תורה...
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.