צפייה בגרסה מלאה : מה הסיפור עם AMAZON?
s.mario
23-03-2012, 09:42:41
למה אי אפשר לעשות שם משלוחים לארץ?
האם זה כמו איביי? דילרים שרק מפרסמים שם?
גיא חנוך
23-03-2012, 18:10:08
כמו EBAY אבל ההבדל הוא ששם השירות והאמינות מובילים.
אני מזמין מהם הרבה , אפילו מאונטיין בורד באורך מטר וחצי הגיע ב DHL תוך שלושה ימים ..(כמו יתר ההזמנות)
לא כל המוכרים שולחים לארץ וזה החיסרון היחיד
s.mario
30-03-2012, 22:51:07
למוצר שאני רוצה לקנות יש 16 דילרים באמזון , ומכולם אני מקבל את ההודעה הבאה כאשר אני מנסה להוציא את ההזמנה:
"We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your order."
יש דרך לנסות לעקוף את העניין הזה , ולבקש בכ"מ לשלוח לישראל?!
מושיק
30-03-2012, 23:31:46
לי קרה מקרה דומה בEBAY.שלחתי מייל לדילר שאני מעוניין במוצר שלו ורכשתי את המוצר דרכו!
איך זה נעשה?
הדילר שלח לי חיוב ל paypal וכאשר שילמתי הוא הוציא את ההזמנה.בקיצור ההזמנה בוצעה דרך הדילר ולא דרך EBAY.
תנסה אולי זה יעבוד גם באמזון.
בהצלחה :D
ebay007
31-03-2012, 04:06:12
אם אני לא טועה אמאזון שולחים לארץ רק ספרים ודיסקים.
גיא חנוך
31-03-2012, 14:02:42
למוצר שאני רוצה לקנות יש 16 דילרים באמזון , ומכולם אני מקבל את ההודעה הבאה כאשר אני מנסה להוציא את ההזמנה:
"We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your order."
יש דרך לנסות לעקוף את העניין הזה , ולבקש בכ"מ לשלוח לישראל?!
אף אחד מהם לא מציע משלוח בינלאומי , תנסה לפנות אליהם בהודעה פרטית
לי קרה מקרה דומה בEBAY.שלחתי מייל לדילר שאני מעוניין במוצר שלו ורכשתי את המוצר דרכו!
איך זה נעשה?
הדילר שלח לי חיוב ל paypal וכאשר שילמתי הוא הוציא את ההזמנה.בקיצור ההזמנה בוצעה דרך הדילר ולא דרך EBAY.
תנסה אולי זה יעבוד גם באמזון.
בהצלחה :D
בEBAY רוב המוכרים יסכימו לשלוח לישראל כל עוד תשלם להם את עלויות המשלוח , בשנים האחרונות רק שניים סירבו לי וגם זה היה בגלל חבילות ש"נעלמו"
אם אני לא טועה אמאזון שולחים לארץ רק ספרים ודיסקים.
שולחים הכל , תלוי במוכר
בן בר123
31-03-2012, 14:44:59
אחי יש חברה ישראלית שעושה משלוחים מאר"הב עד הבית כל מה שצריך לעשות זה טלפון
ushops.co.il
יש באתר גם מחשבון עלויות של אמזון שאתה מכניס את הכתובת והם מעריכים לך כמה בערך יעלה המשלוח
דרך אגב המנכ"ל של החברה הוא טיסנאי
מומלץ בחום
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.