התחברות

צפייה בגרסה מלאה : מדליק אליין השיקה את הטירקס החדש!

שם טוב
25-03-2012, 18:12:37
http://www.align.com.tw/shop/product_info.php?cPath=21_64&products_id=187
בהחלט ניראה מבטיח ;)

Yoav Lahav
25-03-2012, 18:47:42
השואב אבק בלינק בהחלט נראה מבטיח.
יטיסו אותו ב 3DM הקרוב?

alex1312
25-03-2012, 19:30:27
רבותיי מי שלא יודע חברת אליין לפני ש התעסקה עם מסוקים היא היתה מייצרת טוסטרים קופצים קומקומים ושואבי אבק ועוד מוצרי חשמל כמו שאתם רואים זה האתר הישן של אליין עוד לפני שהתעסקו עם מסוקים. דרך אגב המוצרי חשמל שלהם היו טובים מאוד
אחד המהנדסים של החברה אהב מסוקים כי הוא היה בתחום וככה זה התחיל בערך לפני 6-7 שנים הם נכנסו למסוקים ותיראו לאן הם הגיעו מוסר השכל
אף פעם לא מאוחר לכל דבר שעולה בראש :confused::confused::confused::confused:

Yoav Lahav
25-03-2012, 19:32:06
ידוע. איפה הלינק למסוק החדש?

Friman
25-03-2012, 20:32:53
לא יכלו לפחות להחליף את העיצוב המזעזע של האתר שלהם אם כבר עשו התחדשות ופנו לתחום חדש? עיצוב האתר של המסוקים באמת מיושן ומתאים יותר למכירת טוסטרים ;)
ועכשיו מעבר להומור - הדוגמא הזו ממחישה נקודה שאני מאד מאד לא אוהב אצל אליין; המוצרים שלהם לדעתי מתומחרים בצורה נבונה - יחס עלות תועלת שמתאים לציבור המטיסים הממוצע, הם כל הזמן מוציאים דגמים חדשים, אבל בסופו של דבר מעבר לכל ההשקות הנוצצות והדגמים החדשים, בבסיס של תשתית החשיבה הם משקפים קו של More of the Same, ודווקא את הליקויים הכי בסיסיים הם לפעמים ממשיכים להזניח, בצורה אבסורדית... למשל, כמה כבר יעלה להם לשדרג את הברגים ה%{#>**+-נים בקיטים שלהם??? קיט שידרוג איכותי לברגים של Trex 500 עולה 30$; אם הקומבו הבסיסי היה מגיע עם ברגים בחצי מהאיכות של השידרוג ועולה 30$ יותר (להם זה היה עולה הרבה פחות מ30$, אולי כמה דולרים בודדים וסביר שפחות מזה) זה לא היה מונע מ80-90% מציבור הלקוחות של אליין לרכוש אותו להערכתי, ולא מעט מתוכם היו מרגישים הרבה יותר שמחים ושלמים עם מה שקנו. וזה כשמדברים על דברים בסיסיים, זולים מאד לשידרוג ועדיין משקפים משהו על אבן היסוד שמתחת למגדל אליין - כמו העיצוב של האתר שהם יכלו לשדרג כשעברו לתחום חדש במקום להיתקע עם עיצוב מיושן.. זה היה עולה להם כמה מאות דולרים, גרושים במונחים של חברה כזו, וההבדל היה כל כך מורגש... הרי לכולנו היה ברור מייד שזו אותה חברת אליין דווקא מהעיצוב, מה שמראה כמה קו המחשבה שלהם מתעלם מנקודות מאד בסיסיות וקטנות, שבסופו של דבר עושות את ההבדל הגדול.
תסלחו לי על המונולוג המתפרץ, ככה אני מתבטא עם 40 מעלות חום ;). אני לא נגד אליין בכלל, רק מעלה נקודה למחשבה שפתאום ככה עם השואב אבק הזה נפל לי איזה אסימון. אני מטיס אליין ומת על המסוק שלי, ואין מניעה שבעתיד אקנה עוד מסוקים שלהם. ובאותה הזמנה אמשיך לאאלץ כנראה להוסיף סט שידרוג לברגים...

naor14
25-03-2012, 20:51:42
פרימן להנהלה של אליין !!!

Friman
25-03-2012, 20:54:34
פרימן להנהלה של אליין !!!

אם אתה מכיר מישהו שיודע לתרגם לטייוואנית, חופשי אני כותב להם את המייל הזה מילה במילה. להזיק זה בטוח לא יזיק, מקסימום ישלחו לי דגמים חדשים לבקרת איכות ולטיסות מבחן ;). לא שאני באמת מבין בזה משהו

saportas
26-03-2012, 06:13:09
Rating voltage: AC 110V עד שהחלטתי לקנות אליין. איזה באסה הוא לא מתאים לארץ :mad:

wonderd
26-03-2012, 06:29:01
אפרופו דגמים חדשים...קצת סבלנות, הם בדרך... ;)

לגבי הברגים, נכון יש ברגים הרבה יותר טובים משלהם, אבל מעולם לא הייתי צריך אותם במסוקי 500 ומעלה, תלמדו איך להתנהל עם המברגים ולא תהיה לכם בעיה..

saportas
26-03-2012, 06:47:26
אפרופו דגמים חדשים...קצת סבלנות, הם בדרך... ;)

לגבי הברגים, נכון יש ברגים הרבה יותר טובים משלהם, אבל מעולם לא הייתי צריך אותם במסוקי 500 ומעלה, תלמדו איך להתנהל עם המברגים ולא תהיה לכם בעיה..

טוב מה אתה מצפה מבן אדם שרוב הזמן מחזיק עט ביד ....סתם

Friman
26-03-2012, 06:56:21
טוב מה אתה מצפה מבן אדם שרוב הזמן מחזיק עט ביד ....סתם

אשר אתה מתחיל איתי? ;););)