shlomo375
27-03-2012, 15:36:55
אני רוצה לקנות שלט מהחנות heliguy (החנות טובה?)
את השלט dx6 הזה: http://www.heliguy.com/Extras/Radio-Transmitters/Spektrum-DX6i/
השאלה שלי היא עם המחיר שווה את מה שאני מקבל? (ביחס לחנויות אחרות). ומה כלול בתוך החבילה של השלט הזה, פשוט אני לא יודע מספיק טוב אנגלית :confused:?
עוד משהו:
החנות נמצאת באנגליה וראיתי שלפי הסכמי הסחר אין מכס ביבוא מאנגליה
ציטוט:
מדינת ישראל חתומה על הסכמי סחר עם מדינות השוק האירופי המשותף ועם מדינות אפט"א, המאפשרים ליבואנים לקבל פטור מתשלום מכס על יבוא מהמדינות הבאות:
מדינות השוק המשותף
אוסטריה, איטליה, אירלנד, אסטוניה, בולגריה, בלגיה, גרמניה, דנמרק, הולנד, הונגריה, בריטניה, יוון, לוקסמבורג, לאטביה, ליטא, מלטה, סלובניה, סלובקיה, ספרד, פולין, פורטוגל, פינלנד, צ'כיה, צרפת, קפריסין, רומניה, שוודיה, סאן מרינו, האיים הקנאריים, צ'אוטה, מלילה, מונקו.
מדינות אפט"א
איסלנד, ליכטנשטיין, נורבגיה ושווייץ.
משלוחים המגיעים מאחת מהמדינות הנ"ל ושתכולתם מיוצרת במדינות אלה, זכאים לפטור מתשלום מכס, במידה וחשבונית העסקה המצורפת אליהם עומדת בדרישות הבאות:
משלוחים עד ערך של 6,000 יורו
יש לצרף חשבונית עסקה מקורית הכוללת את נוסח הצהרת השוק הבא:
"The exporter of the products covered by this document,
Declares that, except where otherwise clearly indicated, these products are of (name of the country) preferential origin"
לנוסח ההצהרה בשפות נוספות, לחץ כאן
חשוב לדאוג שהחשבון יהיה מקורי ושההצהרה תהיה מודפסת על גוף החשבון. הצהרה מודבקת לא תתקבל
סמוך להצהרה חייב להיות שם חותם + חתימת יד + שם מקום החתימה + תאריך + חותמת ספק
במקום בו יש לציין את שם המדינה , ניתן גם להשתמש במונחים הבאים :
EC / EEC / CE / CEE / EU / EEA
השאלה שלי אם זה באמת ככה, היות ואתם בעלי ניסיון אתם בוודאי יודעים.
נ.ב.
mode 2 זה מה שנפוץ בארץ? (סליחה על הבורות)
את השלט dx6 הזה: http://www.heliguy.com/Extras/Radio-Transmitters/Spektrum-DX6i/
השאלה שלי היא עם המחיר שווה את מה שאני מקבל? (ביחס לחנויות אחרות). ומה כלול בתוך החבילה של השלט הזה, פשוט אני לא יודע מספיק טוב אנגלית :confused:?
עוד משהו:
החנות נמצאת באנגליה וראיתי שלפי הסכמי הסחר אין מכס ביבוא מאנגליה
ציטוט:
מדינת ישראל חתומה על הסכמי סחר עם מדינות השוק האירופי המשותף ועם מדינות אפט"א, המאפשרים ליבואנים לקבל פטור מתשלום מכס על יבוא מהמדינות הבאות:
מדינות השוק המשותף
אוסטריה, איטליה, אירלנד, אסטוניה, בולגריה, בלגיה, גרמניה, דנמרק, הולנד, הונגריה, בריטניה, יוון, לוקסמבורג, לאטביה, ליטא, מלטה, סלובניה, סלובקיה, ספרד, פולין, פורטוגל, פינלנד, צ'כיה, צרפת, קפריסין, רומניה, שוודיה, סאן מרינו, האיים הקנאריים, צ'אוטה, מלילה, מונקו.
מדינות אפט"א
איסלנד, ליכטנשטיין, נורבגיה ושווייץ.
משלוחים המגיעים מאחת מהמדינות הנ"ל ושתכולתם מיוצרת במדינות אלה, זכאים לפטור מתשלום מכס, במידה וחשבונית העסקה המצורפת אליהם עומדת בדרישות הבאות:
משלוחים עד ערך של 6,000 יורו
יש לצרף חשבונית עסקה מקורית הכוללת את נוסח הצהרת השוק הבא:
"The exporter of the products covered by this document,
Declares that, except where otherwise clearly indicated, these products are of (name of the country) preferential origin"
לנוסח ההצהרה בשפות נוספות, לחץ כאן
חשוב לדאוג שהחשבון יהיה מקורי ושההצהרה תהיה מודפסת על גוף החשבון. הצהרה מודבקת לא תתקבל
סמוך להצהרה חייב להיות שם חותם + חתימת יד + שם מקום החתימה + תאריך + חותמת ספק
במקום בו יש לציין את שם המדינה , ניתן גם להשתמש במונחים הבאים :
EC / EEC / CE / CEE / EU / EEA
השאלה שלי אם זה באמת ככה, היות ואתם בעלי ניסיון אתם בוודאי יודעים.
נ.ב.
mode 2 זה מה שנפוץ בארץ? (סליחה על הבורות)