PDA

צפייה בגרסה מלאה : שוב שאלה על בקר של הסיני ...

guy1a
01-04-2012, 10:35:43
האם כל פעם שמשנים את ערך הפוטים ( לא מה שאתם חושבים - סוטים ! ), חייבים לאתחל את הלוח ?

רביבוס
01-04-2012, 16:00:23
האם כל פעם שמשנים את ערך הפוטים ( לא מה שאתם חושבים - סוטים ! ), חייבים לאתחל את הלוח ?

תלוי באיזו גרסאת תוכנה.

אז, נסה לשאול שוב, והפעם עם יותר פרטים :)
איזו פלטפורמה (טרי? קואד? Y6? הקסה? אוקטו?), איזו גרסאת תוכנה ושל מי? KK? SimonK? אולי בכלל מקורית שבאה עם הבורד?

guy1a
01-04-2012, 23:38:37
4.7 של הקפטן אני חושב.
לוח סיני גרסה 1 ו 2 ( שני לוחות )
X

רביבוס
03-04-2012, 10:09:03
4.7 של הקפטן אני חושב.
לוח סיני גרסה 1 ו 2 ( שני לוחות )
X

גרסאת ה -4.7 של הקפטן בנויה בצורה שונה (ולדעתי יפה מאוד).
לשאלתך - אם תכנס לקוד תראה שהפוטנציומטרים נדגמים בכל פעם שהבורד נכנס לאיידל (כלומר מאותחל, ומוכן לטיסה - לד אדום דולק, אך הפרופים לא מסתובבים).
בזמן הזה, הפוטנציומטרים נדגמים בתזמון של כל מחזור קריאה מהמקלט.

ולכן, לא צריך לאתחל את הבורד בכל פעם... מספיק להוריד את המצערת למינימום, לשנות את הפוטנציומטרים, ולבדוק האם השינוי השפיע לטובה או לרעה...

guy1a
03-04-2012, 10:26:50
טוב ...

אם ככה, זה מה יכול לגרום לתופעה שלא משנה מה ערך הפוט אין שום שינוי ?
יש שרשור אחר ( אולי איזה מנהל יכול לאחד ? )
שבו פרטתי שהחלפתי הכל חוץ מהמשדר ( אבל כן את הפרופיל כלי טייס ) ולמרות זאת, עדיין תופעה מוזרה של סבסוב עצמי לצדדים רנדומליים.

רביבוס
03-04-2012, 21:11:52
מכיוון שאני מכיר טוב את התוכנה של הקפטן, אני יכול להגיד שהבעיה היא לא באיפוס הפוטנציומטרים.
בדרך כלל בעיות תנועה רנדומליות מסתכמות בבעיה אחת - ויברציות.
אך לפני כן, כשאתה אומר "סבסוב עצמי לצדדים" זה אומר שהוא בלתי נשלט ? או שמא מסבסב מדי פעם בצורה לא מוסברת אבל כל שאר הזמן שומר על הזנב יציב?
בעניין הויברציות - הבורדים האלו (וכל בורדים עם ג'יירוים פיזואלקטריים) רגישים לויברציות, נסה לשכך את הויברציות עם ספוגים מתאימים מתחת לKK, אזן הייטב את הפרופים וודא שהלהבים עוקבות ובאותו מישור.
אני סמוך ובטוח שברגע שהKK לא יקבל ויברציות, כל התופעות הרנדומליות יעלמו.