guy1a
01-04-2012, 23:31:50
2 מקלטים שונים לחלוטין
2 בקרים סיניים שונים ( אחד גרסה 1 והשני גרסה 2 )
4 שלדות שונות
2 סטים של רביעיות שונות של מנועים
8 בקרי מהירות שונים
847 פרופים שונים
1 משדר אבל עם שני סטים חדשים של הגדרות ... ( וזה החשוד שלי .. )
היה לי רחפן סיני עם שלדת חרטא תוצרת בית שטס .. וטס סביר פלוס.
http://www.youtube.com/watch?v=a67h-FHW17g&feature=g-upl&context=G2b0a0e9AUAAAAAAAYAA
כמה דקות אחרי שצולם הסרטון הזה, הכוכב נישתל באדמה והשלדה ניזוקה קשות.
פרקתי הכל ובניתי שלדה חדשה,
הרכבתי הכל מחדש, וכשניסיתי להטיס, התגלתה תכונה חדשה ברחפן שלא היתה קודם.
מיד כשמנסים להמריא הוא מסבסב קשות ... שמאלה ... נותנים טיפה רדר ימינה אז הוא מסבסב קשות ימינה ... וכו' ...
הוחלפו פרופים. הוצלבו מנועים, כויילו בקרי מהירות, סובבו פוטים במרץ לכל הכיוונים .. קדחת .. הוחלף בקר סיני- בדיוק אותה תופעה ...
הוחלפה שלדה .. שוב אותו דבר, הוצלבו מנועים, פרופים, תליתי שום כתוש על הזרועות, החלפתי פרופים, החלפתי מקלט, החלפתי פרופיל במשדר, החלפתי עוד שלדה, החלפתי מנועים - כל ה 4 , החלפתי בקרי מהירות, פרופים שוב, הכנתי קפה .. וטוסט ... אבל תכלס, זה רחפן אחר לגמרי שמתנהג בדיוק אותו דבר ...
מה אני עושה לא טוב ? ...
דרישה כל כך גדולה להיות בעליו של רחפן סיני מעאפן שמסוגל להמריא ?
זה כבר מעל חצי שנה ... :(
2 בקרים סיניים שונים ( אחד גרסה 1 והשני גרסה 2 )
4 שלדות שונות
2 סטים של רביעיות שונות של מנועים
8 בקרי מהירות שונים
847 פרופים שונים
1 משדר אבל עם שני סטים חדשים של הגדרות ... ( וזה החשוד שלי .. )
היה לי רחפן סיני עם שלדת חרטא תוצרת בית שטס .. וטס סביר פלוס.
http://www.youtube.com/watch?v=a67h-FHW17g&feature=g-upl&context=G2b0a0e9AUAAAAAAAYAA
כמה דקות אחרי שצולם הסרטון הזה, הכוכב נישתל באדמה והשלדה ניזוקה קשות.
פרקתי הכל ובניתי שלדה חדשה,
הרכבתי הכל מחדש, וכשניסיתי להטיס, התגלתה תכונה חדשה ברחפן שלא היתה קודם.
מיד כשמנסים להמריא הוא מסבסב קשות ... שמאלה ... נותנים טיפה רדר ימינה אז הוא מסבסב קשות ימינה ... וכו' ...
הוחלפו פרופים. הוצלבו מנועים, כויילו בקרי מהירות, סובבו פוטים במרץ לכל הכיוונים .. קדחת .. הוחלף בקר סיני- בדיוק אותה תופעה ...
הוחלפה שלדה .. שוב אותו דבר, הוצלבו מנועים, פרופים, תליתי שום כתוש על הזרועות, החלפתי פרופים, החלפתי מקלט, החלפתי פרופיל במשדר, החלפתי עוד שלדה, החלפתי מנועים - כל ה 4 , החלפתי בקרי מהירות, פרופים שוב, הכנתי קפה .. וטוסט ... אבל תכלס, זה רחפן אחר לגמרי שמתנהג בדיוק אותו דבר ...
מה אני עושה לא טוב ? ...
דרישה כל כך גדולה להיות בעליו של רחפן סיני מעאפן שמסוגל להמריא ?
זה כבר מעל חצי שנה ... :(