PDA

צפייה בגרסה מלאה : עזרה! ההזמנה של הבטריות והמטען הגיע ואיתה גם הצורך שלי לעזרה



Niro
02-04-2012, 16:55:45
אז בדיוק קיבלתי את ההזמנה שלי שכללה 6 בטריות 3 תאים 3000 מיליאמפר 35C של king max.
קיבלתי גם את המטען של טורניג'י הזה:
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=11444

בגלל שהבטריות מגיעות בלי קונקטורים גם הזמנתי קונקטורים (הצהובים), וגם לוח כזה שיאפשר לי לטעון 6 סוללות במקביל.

בכל מקרה, נגיע לעיקר :)
יש לי מטען ואני לא יודע איך להשתמש בו, ובנוסף אני רוצה להטעין בבית ואין לי מושג איך (מכיוון שקיבלתי רק תנינים).
יש לי בטריות שצריכות קונקטורים ואני לא יודע להלחים.
יש לי את הלוח הנ"ל וגם בו אני לא יודע להשתמש.

אז..
אני צריך מישהו שאוהב לעזור, שיעזור למתחיל כמוני שאין לו מושג איך הוא משתמש בכל הדברים שהוא קיבל כדי שהוא יעלה סוף סוף לאוויר.
בגלל שהבנתי שאת כיוון המסוק באמת כדאי לעשות עם מישהו מקצועי (שבאותו זמן יקח גם כסף) אני מרשה לעצמי לחסוך לזה, אבל אם ניקח כסף על כל הלחמה וכל הסבר קטן, אני יתייאש מהתחביב עוד לפני שהתחלתי. מכיוון שאני חייל שבאותו זמן לומד למבחן הפסיכומטרי- כסף- לא יהיה בקרוב.

אז יש מתנדב? :)

תודה רבה רבה

אננס
02-04-2012, 19:50:13
שכחת פרט חשוב... איפה אתה גר?

סאונד בראש
02-04-2012, 19:57:32
נתחיל מזה שאתה צריך ספק כוח 250W שמקבל 220V ומוציא 12V וולט

נדב השובב
02-04-2012, 20:02:57
אשמח לעזור!!!
גם בהלחמות וגם תפעול המטען.
אני גר בתל אביב...

noamlevi
03-04-2012, 07:10:24
אם אתה צריך עזרה בהלחמות - אתה יותר ממוזמן, לגבי הספק אני לא ממש בטוח שאני יכול לעזור מכיוון שאני מתחיל ממש כמוך (ועדיין ממתין להזמנה שלי מהסיני ...) אני גר בפ"ת.

בהצלחה !

Friman
03-04-2012, 18:08:15
תרים טלפון 052-4018383
לגבי תפעול המטען וענייני הטעינה אשמח לעזור לך בטלפון.
מומחה אני לא, אבל אם תוכל להגיע אליי לאיזור הדרום אשמח לעזור לך ללמוד להלחים קונקטורים ולכוון את המסוק. מאמין שהעזרה שלי תתאים לצרכיך, אני מכיר היטב את ה500E.. אבל רק אחרי חול המועד, עד אז אני עם הילדים.
אגב קונקטורים - לא רוצה לסבך אותך אבל לדעתי הXT60 הצהובים הם לא הקונקטור המיטבי כאן. הם תומכים בעד 60 אמפר והבקר של אליין ב500 מושך עד 70 אמפר בשיגרה ובפיקים עד 110 אמפר; כך גם המנוע. סביר שייקח לא מעט זמן עד שתמשוך ביצועים כאלו מהמסוק, אם בכלל, אבל בכל זאת לדעתי עדיף ללכת נכון כי אח״כ באסה להחליף את כל הקונקטורים. ממליץ על EC5 כחולים או HXT או דינס - כל אלו תומכים בזרמים גבוהים יותר.