PDA

צפייה בגרסה מלאה : עזרה | SOLO PRO V2 בעיית סיבסוב

AsTraX
06-04-2012, 17:19:58
הזמנתי מסוק מאיביי ומההטסה הראשונה הוא מסתובב סביב עצמו לצד שמאל גם בהמראה וגם בטיסה בגובה

אני כל פעם נלחם איתו ונותן ימינה עם הסטיק בשלט השאלה שלי היא אם זה אמור להיות ככה או שצריך לכוון אותו או שבכלל

יש פגם כלשהו במוצר

תודה לעונים

Friman
06-04-2012, 19:16:42
תן לו Trim ימינה עם הכפתורים מתחת לסטיק.
לפעמים הבעיה הזו נוצרת אחרי 30-40 טיסות כשמנוע הזנב נחלש אבל אם הסולו פרו חדש אז זה הגיוני שזה עניין של טרים

AsTraX
07-04-2012, 00:35:37
נתתי לו Trim ימינה עד הסוף ועדיין זה לא עוזר אחי
יכול להיות אפילו שהוא חדש יש בעיה במנוע זנב?
שמעתי שאפשר לכוון תג׳ירו איך עושים את זה?

אשמח לעוד תגובות חג שמח!

Friman
07-04-2012, 07:57:14
עזוב את כיווני הג׳יירו. זה אפשרי אבל הג׳יירו של הסולו פרו טס הכי טוב מנסיוני עם הגדרות היצרן ואם משנים אי אפשר לשחזר את הגדרות היצרן אח״כ. יכול להיות שמנוע הזנב שלך לא מספיק חזק או שזה עניין של טרים בכל זאת ואפשר לשנות עוד דרך סאב-טרים.
תגדיר סיבסוב- הוא מסתבסב בקצב משוגע או סבסוב קל? לאיזה כיוון מסתובב האף (לא הזנב, האף) האם הג׳יירו עובד באופן תקין? (תחזיק את המסוק ביד מלמטה ותן קצת מצערת, ואז סובב ביד את המסוק ימינה ושמאלה; הג׳יירו אמור להגביר או להנמיך את מהירות רוטור הזנב בהתאם כדי להתנגד לסבסוב הידני שלך).
בכל אופן תזמין לך בום+ מנוע זנב ספייר, אפשר גם שניים... הבום הזה נוטה להיסדק וגם אם הוא לא נסדק מנוע הזנב קטן וחלש ולא מחזיק מעמד יותר מכמה עשרות טיסות. קשה לי להאמין שזו הבעיה אצלך אם המסוק חדש אבל בכל מקרה הבעיה הזו עוד תופיע לך בעתיד.אם אתה צריך עוד חלפים אחרים בשבילו אגב יש לי למכירה, תסתכל פה: http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?49676-%F9%EC%E8-%E7%EC%F4%E9%ED-%E7%E3%F9%E9%ED-%E1%F9%F7%E9%FA-%EC%F1%E5%EC%E5-%F4%F8%E5-V2