falkoramit
14-04-2012, 20:52:08
שלום לחברי הפורום הנחמדים!
שמי עמית ואני מטיס ברמת הגולן במנחת פיק אם משהו מכיר.
נרשמתי לאתר רק בשביל לנסות ולברר אם מישהו יודע מה פשר העניין הבא...
ביום שישי האחרון (אתמול) אבא שלי ואני הטסנו במקביל. אני עם SD-6G ואבא שלי עם SD-5G.
שני השלטים חדשים לגמרי והאנטנות הותקנו בקפידה.
לאחר כמה גיחות שלא היו בהם שום בעיות עלינו לגיחה נוספת אחרי שבדקנו שכל המערכות תקינות. לאחר כ 2 דקות באוויר גם לאבא שלי וגם לי היה איבוד רדיו טוטאלי בו זמנית! אני הייתי יותר גבוה ולכן היה לי זמו לכבות ולהדליק את המשדר והקשר חזר לטיסן והצלחתי להנחית אותו בשלום אבל הטיסן של אבא שלי התרסק טוטאל לוסט.
שני השלטים עובדים בטכנולוגית 2.4 כמובן ושנינו עמדנו אחד ליד השני שזה קרה.
למען הסר ספק....הבטריות היות מלאות פול! גם בשלט וגם במקלט. והאנטנות מסודרות כמו שצריך.
אני מטיס כבר 15 שנה ובחיים לא חוויתי דבר כזה נדיר. שני טיסנים מאבדים רדיו בו זמנית!
אני אובד עצות ואשמח לשמוע הצעות...
אני די חושש להטיס עם המשדר הזה כרגע.
תודה מראש למגיבים.
שמי עמית ואני מטיס ברמת הגולן במנחת פיק אם משהו מכיר.
נרשמתי לאתר רק בשביל לנסות ולברר אם מישהו יודע מה פשר העניין הבא...
ביום שישי האחרון (אתמול) אבא שלי ואני הטסנו במקביל. אני עם SD-6G ואבא שלי עם SD-5G.
שני השלטים חדשים לגמרי והאנטנות הותקנו בקפידה.
לאחר כמה גיחות שלא היו בהם שום בעיות עלינו לגיחה נוספת אחרי שבדקנו שכל המערכות תקינות. לאחר כ 2 דקות באוויר גם לאבא שלי וגם לי היה איבוד רדיו טוטאלי בו זמנית! אני הייתי יותר גבוה ולכן היה לי זמו לכבות ולהדליק את המשדר והקשר חזר לטיסן והצלחתי להנחית אותו בשלום אבל הטיסן של אבא שלי התרסק טוטאל לוסט.
שני השלטים עובדים בטכנולוגית 2.4 כמובן ושנינו עמדנו אחד ליד השני שזה קרה.
למען הסר ספק....הבטריות היות מלאות פול! גם בשלט וגם במקלט. והאנטנות מסודרות כמו שצריך.
אני מטיס כבר 15 שנה ובחיים לא חוויתי דבר כזה נדיר. שני טיסנים מאבדים רדיו בו זמנית!
אני אובד עצות ואשמח לשמוע הצעות...
אני די חושש להטיס עם המשדר הזה כרגע.
תודה מראש למגיבים.