guy1a
15-04-2012, 10:16:22
אז ככה, לפני כמה ימים רסקתי את ה FPV בגלל חוסר שליטה בטיסן.
טווח הטיסה היה אי שם באזור 600 מטר וזה בהחלט בתוך התחום הירוק ...
מצאתי אותו .. לא נורא.
תיקנתי ונראה שהכל בסדר בבדיקה בבית.
אתמול בערב FPV חושף והתופעה חזרה אחרי בערך 10 דקות טיסה. ( גורם לי לחשוב על משהו מתחמם ומפסיק לעבוד ?... )
אתמול טווח אובדן הקשר היה 140 מטר ... ממש עמוק בתחום הירוק.
שום נזק לטיסן וכמובן מצאתי אותו.
היום בבדיקות ליד האוטו, אני מזהה שאחרי באמות כמה דקות עבודה תקינה פתאום המנוע מתחיל לעבוד לבד ... לחיצה עם האצבע לכיוון סגירת מצערת ( שממילא סגורה ) עוזרת אבל כשאני עוזב את הסטיק המנוע מתחיל לגמגם שוב.
טרים "למטה" עוצר את זה.
ואז אני בודק מאזנות ומגלה שיש דיליי מטורף בין הזזת הסטיק ותזוזת המאזנות.
מצורף סרטון.
מה דעתכם ? ...
http://www.youtube.com/watch?v=xEyQI_92rbY&feature=g-upl&context=G268a55aAUAAAAAAAAAA
ופרטים על המשדר,
פוטאבה כמו בכותרת, אני קניתי יד שניה לפני כמעט שנתיים, היו פעם בעיות קטנות עם פוט מצערת.
יש לי 4 מקלטים ולפחות ב 2 מהם שפה איתי בעבודה התקלה מופיעה, מה שמוביל אותי לחשוב שזה במשדר.
לפני כמה חודשים הוספתי מגבר 1W באופן הבא.
ניתקתי את האנטנה במקורית מהלוח ( מיקרו SMA )וחיברתי את הכניסה של המגבר לשם, את היציאה של המגבר חיברתי לאנטנה המקוורית שהגיעה עם המגבר. ( נידמה לי 5 DB )
תמיד הקפדתי להפעיל קודם את המגבר ורק אחרי זה את המשדר.
מעולם לא עבד המשדר בלי אנטנה או עומס או מגבר פועל עם אנטנה.
כרגע ניתקתי את המגבר .. נראה שזה חוזר על עצמו גם עכשיו.
בהנחה שזה מת ... ומת זה מבחינתי אי אפשר להטיס ככה ...
יש לי אופציה על משדר טורניגי 9 שאני יכול לקבל כבר היום במחיר נוח או להזמין חדש ולחכות או לקנות משהו איכותי ו יקר חדש בארץ ... בתשלומים ... אבל עם אחריות ...
ואני מכוון למשהו שלא עובר את 1000 שח אם אפשר או ממש ממש קרוב ל 1000 אם חייבים. עדיפות ליותר מ 6 ערוצים. לא זקוק לטלמטריה ומסך מגע מפונפן ...
מה אתם חושבים ? ... יאללה מלחמה !!!!
חח :)
( ההעדפה שלי כמובן היא להשתמש בזה, יש לי מקלטים והכל כבר מסודר ... חוץ מהשלט )
טווח הטיסה היה אי שם באזור 600 מטר וזה בהחלט בתוך התחום הירוק ...
מצאתי אותו .. לא נורא.
תיקנתי ונראה שהכל בסדר בבדיקה בבית.
אתמול בערב FPV חושף והתופעה חזרה אחרי בערך 10 דקות טיסה. ( גורם לי לחשוב על משהו מתחמם ומפסיק לעבוד ?... )
אתמול טווח אובדן הקשר היה 140 מטר ... ממש עמוק בתחום הירוק.
שום נזק לטיסן וכמובן מצאתי אותו.
היום בבדיקות ליד האוטו, אני מזהה שאחרי באמות כמה דקות עבודה תקינה פתאום המנוע מתחיל לעבוד לבד ... לחיצה עם האצבע לכיוון סגירת מצערת ( שממילא סגורה ) עוזרת אבל כשאני עוזב את הסטיק המנוע מתחיל לגמגם שוב.
טרים "למטה" עוצר את זה.
ואז אני בודק מאזנות ומגלה שיש דיליי מטורף בין הזזת הסטיק ותזוזת המאזנות.
מצורף סרטון.
מה דעתכם ? ...
http://www.youtube.com/watch?v=xEyQI_92rbY&feature=g-upl&context=G268a55aAUAAAAAAAAAA
ופרטים על המשדר,
פוטאבה כמו בכותרת, אני קניתי יד שניה לפני כמעט שנתיים, היו פעם בעיות קטנות עם פוט מצערת.
יש לי 4 מקלטים ולפחות ב 2 מהם שפה איתי בעבודה התקלה מופיעה, מה שמוביל אותי לחשוב שזה במשדר.
לפני כמה חודשים הוספתי מגבר 1W באופן הבא.
ניתקתי את האנטנה במקורית מהלוח ( מיקרו SMA )וחיברתי את הכניסה של המגבר לשם, את היציאה של המגבר חיברתי לאנטנה המקוורית שהגיעה עם המגבר. ( נידמה לי 5 DB )
תמיד הקפדתי להפעיל קודם את המגבר ורק אחרי זה את המשדר.
מעולם לא עבד המשדר בלי אנטנה או עומס או מגבר פועל עם אנטנה.
כרגע ניתקתי את המגבר .. נראה שזה חוזר על עצמו גם עכשיו.
בהנחה שזה מת ... ומת זה מבחינתי אי אפשר להטיס ככה ...
יש לי אופציה על משדר טורניגי 9 שאני יכול לקבל כבר היום במחיר נוח או להזמין חדש ולחכות או לקנות משהו איכותי ו יקר חדש בארץ ... בתשלומים ... אבל עם אחריות ...
ואני מכוון למשהו שלא עובר את 1000 שח אם אפשר או ממש ממש קרוב ל 1000 אם חייבים. עדיפות ליותר מ 6 ערוצים. לא זקוק לטלמטריה ומסך מגע מפונפן ...
מה אתם חושבים ? ... יאללה מלחמה !!!!
חח :)
( ההעדפה שלי כמובן היא להשתמש בזה, יש לי מקלטים והכל כבר מסודר ... חוץ מהשלט )