צפייה בגרסה מלאה : מבקש חוות דעת על שלט JR XG8
wonderd
17-04-2012, 12:21:56
אהלן חברים,
חבר רוצה להחליף את השלט שלו, רוצה יותר מ 7 ערוצים ועם שליטה מובנית בגוברנור.
ישר חשבתי על ה XG8..
http://www.rc711.com/shop/jr-xg8-24g...l?cPath=167_24
למי יש ניסיון ויכול לחוות דעה? אני מבין שהוא לא מתאים ל DSM2 - מה עלות המקלטים שלו? האם יש לו לווינים שמתאימים למערכות FBL?
האופציה השנייה היא 9303 הטוב והותיק..
תודה!
guyro
17-04-2012, 13:07:39
חן צרפתי, תותי, אוהד אביב, עודד...
satrianip
17-04-2012, 13:15:39
עזוב אותך אין כמו פוטאבה. סתם סתם הביקורות מהללות. אם לא היה לי את שלי סביר להניח שזה היה השלט בשבילי
Ariel polak, Flying Heli'z rocks!!
wonderd
17-04-2012, 13:25:42
יאללה - שיעלו חוות דעת, נשמע אותם.
ohad4565
17-04-2012, 21:31:07
נחמד...
יותר אוהב את 9303
wind556
18-04-2012, 11:59:04
עבורי זה השלט שהכי נוח להחזיק ביד
התפריט עשיר,רב אפשרויות ומאד אינטואיטיבי- אפשר להסתדר איתו גם בלי מנואל (שמקבלים עם המכשיר רק בסינית, אבל אפשר להוריד באינטרנט באנגלית).
מסך מואר היטב ומאד נוח.
כפתור הגלילה ממש מוצלח, ועובד בלחצים הנכונים , ויש גם אפשרות לבחור את קצב שינוי המספרים בגלילה- יחידות בודדות או עשרות. זו פונקציה מאד נוחה.
כאן יש מקלטים גם מקוריים וגם חליפיים הכי בזול:
http://www.aliexpress.com/wholesale?SearchText=dmss+reciver&catId=0
קח בחשבון שהמקלט המקורי 6 ערוצים הוא לטווח של 300 מטר (נבדק במציאות בבדיקה אמיתית: 350 מטר בגובה הקרקע עם פני שטח מפריעים), וזה מספיק בהחלט לרוב המסוקים, וככה זה אצלי על הX5. את מקלטי ה8 ערוצים שלי שמתי על דאונים שטסים בטווחים הרבה יותר גדולים.
יש לשים לב שהאנטנה צריכה להיות מוטה כלפי הקרקע כדי לקבל שידור מקסימלי (ההיפך מהמקובל במשדרים אחרים).
יש לו תוכנת דאונים נפרדת ורבת אפשרויות לטובת מי שמטיס דאונים מתקדמים.
יש אפשרות להפעיל יותר מטיימר אחד בו זמנית, וכל אחד יאותת בזמן שלו.
חסרונות:
למפסקים יש שמות נוסח F MODE וכו' ולא שמות כמו SW A , כך שכאשר אתה בוחר לשנות יעוד של מפסק זה קצת מבלבל. ומצד שני לא כתוב מאומה על המכשיר עצמו, אתה מקבל סט מדבקות עם שמות המפסקים לפי הצרכים והשימוש שלך : סט לדאון, סט לטיסן וסט למסוק, ואתה מדביק על המכשיר את מה שאתה רוצה. אני הצלחתי להדביק את כל הסטים וזה מקל עלי.
המקלטים לא זולים, ואי אפשר להשתמש במקלטי הDSM2 הוותיקים וכל החיקויים שלהם שאני משתמש בטיסנים פשוטים וזולים. אבל לי אישית אין בעייה כי יש לי גם DX6I DSMX שמאפשר לי להשתמש גם במקלטים הזולים.
מלבד החסרונות האלה, זה שלט מושלם, ולטעמי האישי עדיף על כל שלט אחר שקיים היום בשוק . אני ממליץ עליו מאד למי שיכול להביא אותו. קח בחשבון שלא פשוט להביא אותו לארץ בגלל שיטת השידור DMSS
למי שלא רוצה או יכול להתמודד עם היבוא שלו, אני ממליץ מאד על DX7S או DX8 שניתן לרכוש בארץ. חוסך הרבה כאב ראש, וגם איתם יש לי נסיון טוב מאד. אם לא הייתה לי אפשרות להביא את ה XG8 , הייתי בוחר באחד מהם
אם יש לך עוד שאלות, אתה תמיד מוזמן להתקשר
wonderd
20-04-2012, 06:03:00
תודה רבה עודד!
המקלטים לא זולים, ואי אפשר להשתמש במקלטי הDSM2 הוותיקים וכל החיקויים שלהם שאני משתמש בטיסנים פשוטים וזולים. אבל לי אישית אין בעייה כי יש לי גם DX6I DSMX שמאפשר לי להשתמש גם במקלטים הזולים.
מלבד החסרונות האלה, זה שלט מושלם, ולטעמי האישי עדיף על כל שלט אחר שקיים היום בשוק .
גם לדעתי
DX6i
שלט מושלם :confused:
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.