צפייה בגרסה מלאה : שאלה בעיה עם מקלט
ליפעמים שאני מדליק את המסוק הנורית במקלט עובדת קבוע וליפעמים מהבאבת האם יש אם זה בעיה מסוימת במצב של איבהוב
hagpel
17-04-2012, 16:03:58
כדי שנוכל לעזור אתה צריך לספק אינפורמציה ספציפית,
איזה שלט ואיזה מקלט...מאיפה הוא מוזן (BEC בבקר, BEC חיצוני...)
אז אולי נוכל לומר לך האם היבהוב (ולא איבהוב) תקין או לא
shlomiv10
17-04-2012, 16:45:48
אחת מהאפשרויות שזה קורה אם המסוק מחושמל והשלט דולק ומאיזו שהיא סיבה החלטת לנתק סוללה ולחבר מחדש אז המקלט יהבהב אם זה המקרה אל חשש זה נורמאלי.
HKHELI
17-04-2012, 20:00:39
תזהר מהתופעה ותבדוק טוב, היה לי בעבר מצב דומה, חשבתי שזה כלום וקרה לי שמקלט איבד קשר עם השלט. יכול להיות שהמקלט לא תקין. תנסה לבצע בדיקה עם מקלט אחר או שלט אחר כדי לבודד את התקלה.
האם עברת ריסוק לפני שהתופעה החלה ?
dror_z
17-04-2012, 20:35:18
קרה לי משהו דומה שהתחיל היום
מקלט ספקטרום אורנג'
בהדלקה וחיבור סוללה הנורה נדלקת קבוע כפי שאמור להיות
לאחר זמן מסויים מתחילה להבהב
ניסיתי לבצע פינג מחדש ולא עוזר
מעבר לכך שהנורה מהבהבת אני לא מזהה אף בעיה ולא ניתוקים
יש הסבר ?
השלט זה dx7 והמקלט ar6100 וזה לו תמיד יש מצבים שאו עובד קבוע וליפעמים בהדלקה קורה שאו מהבהב וזה קרה לי גם במקלט של jr
האם יש אם זה בעיה או שזה נורמלי
bartovmoti
19-04-2012, 07:44:11
למיטב זכרוני ההבהוב הזה קורה אם השארת את השלט דולק, ואז ניתקת וחיברת את הסוללה של המקלט..
בספקטרום במצב הזה הנורית מהבהבת, כדי למנוע את זה אתה צריך בכל פעם לפני שאתה מחבר סוללה למסוק, לכבות ולהדליק את השלט.
למה אתה מיתכוון כשאני רוצה הכשיו להטיס אני מדליק את השלט מחבה ושוב פעם מדליק ורק אחרי לחבר את הסוללה למסוק
bartovmoti
19-04-2012, 08:53:07
שוב, בכל פעם שאתה מחבר סוללה למסוק, לפני זה תכבה ותדליק את השלט..
אם ניתקת ואז חיברת שוב את הסוללה של המסוק, ולא ביצעת כיבוי והדלקה של השלט הנורית תהבהב.
wind556
19-04-2012, 11:51:52
נתחיל מההתחלה:
כשאתה שואל שאלה, תן את כל הפרטים האפשריים, גם את אלה שאתה לא חושב שהם חשובים
ודבר שני, הרבה יותר חשוב, לפני שאתה כותב משהו בפורום, תכתוב אותו בקובץ WORD ותבדוק שגיאות כתיב. כל כך הרבה שגיאות כתיב מאד צורמות את העין ולא מכבדות את אלו שרוצים לענות לך (אין תירוצים לזה, הWORD מתקן את השגיאות וכך אתה גם לומד לכתוב)
ועכשיו לשלט:
בשלטי ספקטרום (בלבד) היבהוב מעיד על נתק היסטורי של התקשורת- לא על נתק בהווה.
כשאתה מנתק סוללה בלי לכבות שלט, ומחבר סוללה אחרת המערכת עברה נתק תקשורת, וההיבהוב נועד לספר לך על זה
בהחלט יכול להיות מצב שבו הנורה מהבהבת אבל הכל עובד כשורה, אבל ריבוי מצבים של היבהוב מבלי שניתקת את הסוללה מעיד על בעייה שצריך לאתר אותה.
אם משהו לא מספיק ברור, אתה תמיד יכול להתקשר ותקבל הסבר עד שתבין
חבר עודד יש אפשרות להגיב על דברים ויש דברים אם קצת פחות מה לעשות לא כולם 100 אחוז יש דברים בחיים ארבה יותר חשובים אני באופן אישי יש לי שגיעות כתיב אז מה אני לא יתכתב אם אתה מבין אז הכל בסדר גל
wind556
19-04-2012, 22:56:19
חבר עודד יש אפשרות להגיב על דברים ויש דברים אם קצת פחות מה לעשות לא כולם 100 אחוז יש דברים בחיים ארבה יותר חשובים אני באופן אישי יש לי שגיעות כתיב אז מה אני לא יתכתב אם אתה מבין אז הכל בסדר גל
אני בהחלט מבין,אבל התגובה שלך מעידה על כך שאתה לא הבנת מילה מדברי
תכתוב, תשאל, תתעניין ותלמד, אבל כל כך קל לכתוב בלי שגיאות, זו לא גזירת גורל, בשביל זה יש WORD,ויש בדיקת איות, וזה ייקח לך חצי דקה ותצא עם מסמך מנוסח וכתוב נכון.
אין שום תירוץ להנציח כל כך הרבה שגיאות כתיב במיוחד שאין שום בעייה לתקן אותן.
להימנע מזה זה לא חוסר יכולת, זה זילזול ועצלנות
ואין הרבה דברים בחיים שיותר חשובים מיכולת להתבטא נכון ומדוייק. כל הבסיס של קיום חברה אנושית ותרבותית קם ונופל על תקשורת. אפילו הבריאות לא חשובה יותר (במיוחד אם הרופא המטפל ימלא טופס טיפול עם שגיאות שיגרמו לטעויות הרות אסון).
אם אתה לא יודע להשתמש בספלינג של וורד, אתה מוזמן לבוא ואלמד אותך עד שתדע פרפקט
אני מבין חבר זה חדש לי בקושי אני יודע להדליק את המחשב לאט לאט נילמד ליכתוב אבל קודם אני רוצה לילמוד על המסוק
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.