צפייה בגרסה מלאה : הסיני
guy1a
18-04-2012, 09:43:29
אינעל אחותו ....
הגזים לגמרי !!
שולם 8-4-2012
נישלח 10-4-2012
ומאתר הדואר הונג קונג
Destination - Israel
The item (RC161865330HK) will leave Hong Kong for its destination on 18-Apr-2012
michaelgl
18-04-2012, 10:13:04
נדפק לו השכל לגמרי
הוזמן ב9/4 בשעה 5 בערב
נשלח ב 10/4 בשעה 12 וחצי בצהרים
עלה על אותו המטוס כמו החבילה שלך
לא לעניין בכלל
ויזל ישי
18-04-2012, 22:13:28
נראה לי שאפשר לקרוא לסיני,
הערבי בבעלות אוסטרלית.
(השתנו הבעלים והעובדים ,דרך אגב הסיני שזה היה בבעלותו עשה את עסקת חיו)
מאז המחירים עלו המשלוחים התיקרו השרות נהיה זבל ולוקח שנה עד שזה מגיע
כנל גם דילאקסטרים.:mad:
flatspin
18-04-2012, 22:20:13
אינעל אחותו ....
הגזים לגמרי !!
שולם 8-4-2012
נישלח 10-4-2012
ומאתר הדואר הונג קונג
Destination - Israel
The item (RC161865330HK) will leave Hong Kong for its destination on 18-Apr-2012
1. בקשר לאחותו, יהיה מעניין מאד ל'נעול' אותה :)
2. בקשר למועד היציאה לישראל, יתכן מאד שמכל סיבה שהיא רק בתאריך זה יוצא מהונג קונג מטוס לארץ הקודש.
3. שים לב ל-1
maozasaf
18-04-2012, 22:54:08
נראה לי שאפשר לקרוא לסיני,
הערבי בבעלות אוסטרלית.
(השתנו הבעלים והעובדים ,דרך אגב הסיני שזה היה בבעלותו עשה את עסקת חיו)
מאז המחירים עלו המשלוחים התיקרו השרות נהיה זבל ולוקח שנה עד שזה מגיע
כנל גם דילאקסטרים.:mad:
אז אנטוני כבר לא הבעלים?!
Sent from my BlackBerry 9780 using Tapatalk
guyst
19-04-2012, 07:09:59
אין על הסיני, אפשר להודות כבר.
אף אחד לא יחליף אותו בעשור הקרוב.
guy1a
19-04-2012, 10:07:20
לא ממש מדוייק ...
אני מצאתי תחליפים ..
לפעמים יותר זולים, לפעמים באותו מחיר.
אבל תמיד עם משלוח יותר מהיר ושרות יותר טוב ..
זה כניראה שלב חובה בחיי כל ארגון, כשהוא גדל הוא נהיה מסורבל ואיטי.
guyst
19-04-2012, 17:37:29
עדיין, יש לו את ההיצע הגדול ביותר, איכות מוכחת ברוב המקרים ופידבקים של קונים שלדעתי אחד מהדברים היותר חשובים במוצרים כאלה.
דודו קרני
26-04-2012, 00:55:37
חברה כמות המטוסים שיוצאים מאסיה לארץ הקודש קטנה בהרבה מאירופה וארה"ב אז גם זמן המשלוח בהתאם אתה רוצה מהר רק ארה"ב אבל אז יותר יקר מהסיני ***...
שאני מזמין ממנו אני לוקח מראש שלוש שבועות לא לצפות לפני.
גם אם זה דברים קטנים שאפשר למצוא ב- EBAY אז עדיף. המחיר אותו דבר אבל שם אפשר למצוא דילר מארה"ב ואז המשלוח יותר מהיר.
בנוסף אין עליו (הסיני) זול ולפעמים יש הברקות.
מושיק
07-05-2012, 18:16:39
מצטרף לקללות :mad:
שילמתי על החבילה ב 5.4.012, במעקב משלוחים רשום הפריט נישלח מהונג קונג ב 24.4.012 מה לעזאזל קורה כאן ?
אם החבילה נשלחה כבר למה היא עוד לא הגיעה לארץ?:confused:
crazyguy
07-05-2012, 18:26:05
לא היה איזה דיבור על כך שקיצוצים בדואר ישראל הובילו לכך שבלילות המיונים של החבילות הופסקו? (זכור לי שקראתי על זה היכן שהוא..)
אולי זה מתחיל להשפיע..
מושיק
08-05-2012, 16:30:13
שילמתי על החבילה ב 5.4.012, במעקב משלוחים רשום הפריט נישלח מהונג קונג ב 24.4.012 מה לעזאזל קורה כאן ?
האם כדי לפתוח דיספיוט בכדי להגן על כספי?
.omer biton
08-05-2012, 17:14:30
האם כדי לפתוח דיספיוט בכדי להגן על כספי?
מושיק תפתח דיספיוט זה לא יזיק.
תבדוק בדואר ישראל עם המספר מעקב אולי זה לא מעודכן שם.
maozasaf
08-05-2012, 18:15:18
לא מבין על מה הבלגן, עברו רק שבועיים תחכה קצת בסבלנות ..לפחות חודש מרגע שזה נשלח.
מושיק
08-05-2012, 18:29:51
עבר חודש מאז ששילמתי!
ובדואר ישראל רשום שהפריט נישלח ב 24.4.
asi2k5
08-05-2012, 21:35:40
עבר חודש מאז ששילמתי!
ובדואר ישראל רשום שהפריט נישלח ב 24.4.
אם רשום בדואר ישראל על החבילה מצבך טוב..... (תחשוב שלפעמים גם זה לא קורה מהסיני)
כל יום אצלך או במכס בארץ !!
hifly
08-05-2012, 23:52:17
הסיני הסיני.....יש כל כך הרבה אתרים טובים יותר,מחירים טובים יותר מלאים ומבחר טובים יותר,משלוחים מהירים יותר,ואתם עדיין תקועים עם ה,סיני, המחורבן הזה?? שימו לב ש"המבחר אצלו" רובו בבאק אורדר- בקיצור מבחר אדיר של .....תמונות בלבד!!! הסריטה אצלכם כניראה עמוקה.
גיא חנוך
09-05-2012, 12:37:34
אמיר , לשמחתי אני לא מסכים איתך בנוגע אליו..
הסיני הוא הכי טוב שיש ! זאת הסיבה שרוב המוצרים לא במלאי , הם מקבלים הזמנות כל שנייה.
משלוחים משם מגיעים אלי תוך שבוע - שבועיים ברוב המקרים , שירות הלקוחות שלהם עונה לי מהר מאוד והמחירים ללא תחרות.
ניסיתי את לידרס הובי , R2H , ועוד הרבה דומים ובכולם השירות תהיה מצויין אבל המבחר היה קטן ולא מספק..
מושיק
09-05-2012, 15:59:51
גיא, אתה מדבר ברצינות :confused:
edgarfov
09-05-2012, 16:27:40
אני קורא וקורא.. חיטטי ביסיני , אני מוצא סחורה טובה יותר בתוך האף שלי, א י ן לי מושג מה לעזעזל עף באוויר אבל מחזיקי השלט מרוצים מזה שזה "סיני"...
אולי זה המחיר אולי זה המצב הכלכלי המדורדר , או חלק מהפוסט מודרניזם חובק עולם זול זריז מהיר, בעיקר חרא לטעמי.
ממלכת השמיים מלאה בזבל מעופף ממושמע באופן רופף למסובבי הסטיקים.
רבותי להתעורר.
א.
liorz055
09-05-2012, 17:02:11
אני קורא וקורא.. חיטטי ביסיני , אני מוצא סחורה טובה יותר בתוך האף שלי, א י ן לי מושג מה לעזעזל עף באוויר אבל מחזיקי השלט מרוצים מזה שזה "סיני"...
אולי זה המחיר אולי זה המצב הכלכלי המדורדר , או חלק מהפוסט מודרניזם חובק עולם זול זריז מהיר, בעיקר חרא לטעמי.
ממלכת השמיים מלאה בזבל מעופף ממושמע באופן רופף למסובבי הסטיקים.
רבותי להתעורר.
א.
טוב...
גיא חנוך
10-05-2012, 00:27:11
רציני מאוד , ואני מזמין 2 חבילות בשבוע בממוצע
דוגמא :
ב 26.4 הוצאתי הזמנה מהסיני , הייתה בעייה באתר והיא נרשמה כ "לא שולם"
פנייה לשירות לקוחות נענתה תוך שעתיים וב 28 היא נשלחה. הגיעה אתמול או שלשום לסניף הדואר שלי.
Friman
10-05-2012, 06:59:52
עדיין, יש לו את ההיצע הגדול ביותר, איכות מוכחת ברוב המקרים ופידבקים של קונים שלדעתי אחד מהדברים היותר חשובים במוצרים כאלה.
בדברים מסויימים מאד עדיין אין לו תחליף. אם זה בקיטים זולים של טיסנים מוקצפים שחלקם טסים על הפנים אבל חלקם גם טסים טוב, והביקסלר המפורסם הוא דוגמא לכך, אם זה במבחר הבקרים הרחב, מבחר הסוללות האדיר, להבים זולות ומוכחות כסבירות למסוקים, חופות באיכות לא רעה ומחירים סבירים ועוד. ובעיקר שזה אתר שיש בו הכל, בניגוד נניח ללידרס שגם להם יש מבחר נהדר של סוללות מנועים ובקרים אבל החופות למסוקים שלהם מכוערות פחד, ובכלי עבודה המבחר שלהם מצומצם מאד, וגם בחלפי מסוקים בכלל ההיצע דל.
לגבי המשוב באתר - קשה לסמוך עליו. נסה לכתוב פידבק שלילי על מוצר, המתן יומיים שלושה ותראה איך בדרך פלא הפידבק שלך נעלם. זה קרה לי כבר פעמיים ושמעתי על עוד אנשים שזה קרה להם. עוד חסרון אגב חוץ מזמן המשלוח האיטי הוא משך הזמן הארוך להחריד והבירוקרטיה הסופר מסורבלת בטיפול שלהם בתלונות; בכל אתר אחר אם עשו טעות בהזמנה או הגיע חלק פגום מבקשים לשלוח תמונה (אפילו זה לא תמיד) ומזכים תוך יומיים שלושה או שולחים חלק חלופי. אף פעם לא ביקשו ממני לשלוח חזרה אם מדובר במשהו שעולה כמה דולרים. מהסיני קיבלתי לפני חודשיים זוג להבי קרבון עם סדק רציני בשורש הלהב, צילמתי על פי ההנחיות שכתבו לי בצ׳אט ושלחתי אליהם בדיוק לפי ההנחיות באתר כבר לפני חודש וחצי; מאז- סחבת, כל פעם שאני פותח שאילתה בשרות לקוחות עונים לי שאין תשובה וסוגרים טיפול בפנייה. זה נקרא שהבעיה טופלה? פשוט חוצפה. אז כל יומיים פתחתי שאילתה חדשה ;). שלשום קיבלתי סוף סוף תשובה שבגלל שלא צילמתי גם את הספח שלהם על החבילה המקורית (שוב-צילמתי בדיוק מה שהנחו אותי בצ׳אט) הם לא יכולים לטפל בתתלונה שלי ולא אקבל החזר. חוצפנים, כל אתר אחר היה מחזיר את הכסף מייד עם סדק שכזה בלי לבקש בכלל לשלוח. כולה להבים ב7-8$ אבל זה מעצבן ברמת העיקרון.
עריכה: איזה קטע איתם, סינים הזויים. שלשום כתבו לי מייל שאני לא זכאי להחזר, והיום אני מסתכל ורואה שהחזירו לי את הכסף לקרדיט... הפתעה. אז עכשיו הביקורת היא רק שזה לקח חודשיים כמעט ;).
מושיק
10-05-2012, 19:03:52
תשמעו ,הם עושים שם מה שהם רוצים הנבלות האלה!!!
פתחתי אתמול דיספיוט לגבי החבליה שלא הגיעה.
נכנסתי לpaypal לראות עם יש תגובה וכמובן שאין!
נכנסתי לחשבון שלי בhobbyking וההזמנה שלי נעלמה:mad:
כן...פשוט נעלמה אין זכר ממנה,למעט המיילים שאני תמיד שומר עד שמגיע המשלוח הביתה!
בדקתי את המספר מעקב בדואר ישראל וזה נשאר באותו מצב"הפריט נשלח מהונג קונג בתאריך 24.4":
מה אתה אומרים יש סיבה לדאגה (ערך ההזמנה 290$)?:confused:
guy1a
10-05-2012, 21:24:48
מושיק
הם תמיד מעלימים הזמנות בדיספיוט
יש לך את המספר של ההזמנה במייל
כנס להזמנה אחרת, ואז תחליף רק את המספר בכתובת האתר
תראה שההזמנה שלך שם קיימת
מושיק
11-05-2012, 05:30:20
גיא, תודה על המידע :)
hifly
11-05-2012, 12:50:09
גיא(חנוך) אולי אתה מיחידי הסגולה שמקבלים משלוח בזמן,אבל אם תפתח את כל שירשורי "סיני" תראה מאות תלונות.....לגבי האתרים שחיפשת בהם ולא מצאת כמו לידרס וכו,הם אתרים קטנים,בלי סחורה יש אתרים גדולים מהם,ומהסיני,אם מבחר גדול יותר.והתרוץ שהכל בבאק אורדר כי הם גדולים ומקבלים הזמנות כל שניה זה קשקוש- טוואר הוביס גדולים מהם פי 10 לפחות....כמה באק אורדרס ראית אצלהם? בסיני הדף הראשון נמצא בסטוק ושאר הדפים של המוצרים לא במלאי- אז בסופו של דבר כמו שכתבתי מלאי אדיר של...תמונות- אני כבר מזמן לא קונה שם,המשלוחים שלי מגיעים בזמן,זמן פרוססינג סביר של עד 3 ימים,משלוחים מהירים,ובכלל הרבה אני עושה משלוחים בפדקס- 4 ימים אצלי בבית עם שליח!!!!!!!!
שבת שלום כולם,וזמן פרוססינג קצר מהרגיל. :)
מושיק
11-05-2012, 14:56:27
*מאיזה אתרים אתה מזמין שיש מלאי ומגוון גדול כמו אצל הסיני?
*בזמן האחרון יש הרבה פאדיחות עם הסוללות שלהם (חבר שלי ריסק 2 טיסנים בגלל כשל בסוללה!)
האם יש למישהו נסיון עם סוללות בעלי C גבוהה מאתרים אחרים?
בדקתי את המספר מעקב בדואר ישראל וזה נשאר באותו מצב"הפריט נשלח מהונג קונג בתאריך 24.4":
מה אתה אומרים יש סיבה לדאגה (ערך ההזמנה 290$)?:confused:
כעיקרון חבילה שנשלחה ב 24 מהונג קונג הייתה כבר צריכה להגיע בתחילת השבוע הזה אם היא הייתה 2 ק"ג בערך של 75$,
אבל חבילה בשווי של 290$ כנראה במשקל כבד יותר צריכה לעבור במכס והם צריכים לחשב את המע"מ ומיסי הקניה כך שזה צריך להוסיף עוד שבוע שבועיים....
אם לא יגיע כלום עד ה 18/5 אז אתה יכול להתחיל לדאוג - עכשיו עוד מוקדם מידי....
מושיק
11-05-2012, 23:50:51
אוקי,אבל עם היא במכס זה לא אמור להופיע במעקב מישלוחים?
אוקי,אבל עם היא במכס זה לא אמור להופיע במעקב מישלוחים?
לא בהכרח, היא תופיעה במעקב רק לאחר שהם יסרקו אותה, אבל אם יש להם הרבה חבילות אז למה לסרוק ולתעד שזה תקוע אצלהם, יותר פשוט להשאיר על המדף עד שמטפלים ואז סורקים מעבירים לשלב הבא.
לי יש 2 חבילות בדרך מסין, שניהם ללא מספר מעקב ובשניהם השולח (2 מוכרים שונים - כל חבילה פחות מ 10$ ) ציין שהם נשלחו ב 24/4 ועדיין לא קיבלתי אותם.
בכל מקרה טוב שפתחת דיספיוט - גם הסיני יודע שיש לו 20 יום ולכן הוא לא ממהר להגיב לדיספיוט- הדבר היחיד שהוא יכול לרשום בדיספיוט זה שהוא שלח את החבילה ב 24/4, עכשיו שניכם צריכים להמתין 20 יום.
היתרון שלך שאם אחרי 20 יום החבילה לא תגיע, זאת תהיה בעיה של HK ולא שלך....
מדהים...
עשיתי הזמנה קטנה אצל הסיני לפני כ 40 יום, הרוב היו חלקים שלא במלאי (בדר"כ אני לא מזמין דברים שלא במלאי) ושכחתי ממנה.
לפני 10 ימים נזכרתיף בדקתי ונותרו כמה חלקים עדיין ב Backorders , רציתי להחליף אותם בכמה פריטים אחרים שהיו במלאי.
10 ימים שאני מנסה דרך ה Support Centre , דרך מיילים (כל מייל חדש נכנס אוטומטית לSupport Centre ומקבל מספר קריאה חדש) והדבר היחיד שקורה הוא שהם סוגרים לי הודעות חופפות אבל משאירים את הבקשה הראשונה פתוחה בלי לטפל בה.
היום פתחתי דיספיוט בפייפל (פעם ראשונה מול HK לאחר יותר מ 30 הזמנות)... תוך שעה קיבלתי מייל שההזמנה עודכנה ובקרוב תשלח ואני מתבקש לסגור את הדיספיוט.....
10 ימים דרך המערכת שלהם וכלום.... דיספיוט אחד בפייפל וישר טיפול זריז....
Our warehouse will arrange the pack and ship to you as soon as possible. Kindly close the dispute case in paypal.
כנראה יש צוות מיוחד שמטפל בדיספיוטים של פייפאל....
מושיק, האם אתה קיבלת איזה תגובה מהם על הדיספיוט?
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.