צפייה בגרסה מלאה : שאלה מה נסגר עם rc711?
Friman
02-05-2012, 20:51:50
לעוד מישהו היו בעיות תקשורת איתם השבוע?
עשיתי מהם הזמנה של חלפים ובסה״כ הייתי מאד מרוצה - מחירים סבירים, משלוח ממש זול ודי מהיר, רק שהייתה טעות באחד הפריטים ששמו לי של 450 במקום של 500. שלחתי להם מיילים, ניסיתי להתקשר - נאדה, אף אחד לא עונה לא במייל ולא בטלפון, כבר מיום שישי.. יש איזה חג או משהו בסין? אולי בגלל ה1.5 ?
bartovmoti
02-05-2012, 21:29:08
רוצה להגיד לך.. תזהר מהם הם לא מעדכנים מלאי..
כבר ארבע פעמים קרה לי שפריט שהופיע במלאי בעת ההזמנה התברר לאחר מכן שאינו במלאי בפועל! הפעם האחרונה קרתה ממש בשבוע שעבר, כאשר שבוע לפני כן הזמנתי אצלם סוללת GENS ומשום מה שבוע ההזמנה לא זזה.
בפניה אליהם פתאום הם נזכרו שהמוצר לא במלאי (חזרו אלי גם רק אחרי שפעמיים שלחתי להם מיילים).
כאמור דבר כזה קרה לי אצלם עוד כמה פעמים ויותר גרוע, תחשוב שיש לך הזמנה של כמה פריטים, הם שולחים חלק מהפריטים ורושמים לך שישלחו את השאר כשיגיעו וזאת לאחר שכשעשית את ההזמנה הכל היה במלאי!
כל פעם אני אומר לעצמי שאני לא מזמין מהם יותר ונופל שוב..
Friman
02-05-2012, 23:38:44
כן, הסוגייה היחידה היא שיש דברים שיש רק אצלם :(
מעצבנים
kal1311
03-05-2012, 08:23:28
כן, הסוגייה היחידה היא שיש דברים שיש רק אצלם :(
מעצבנים
מה למשל?
naor14
03-05-2012, 13:40:54
alzrc
Friman
03-05-2012, 13:59:24
אכן. למרות שיש עוד חנות אחת לפחות שמוכרת alzrc שנקראת hk-parts.com אבל הם מוכרים רק alzrc וטארוט, אין להם חלפים של אליין. לrc711 יש גם וגם כך שבהזמנה אחת אני יכול להזמין חלפים של alzrc למכלולים הפחות קריטיים - סקידים, פייפים, מייצבי רוח וכיוון, ואילו צירים ומה שקשור למכלולי ראש וזנב להזמין של אליין, וכל זה בהזמנה אחת.
בכל אופן חזרו אליי סוף סוף, הציעו לי לקנות במחיר מוזל את החלק השגוי ששלחו ושישלחו את החלק הנכון עם פריטים קודמים מההזמנה שלי שהיו בbackorder (הם הופיעו כלא במלאי, לא כמו המצב שקרה לך מוטי) וכעת חזרו למלאי. הצעה טפשית קצת, לא? מה יש לי לקנות בהנחה חלק שאני לא צריך ;). בכל אופן השבתי להם שאני לא הולך לשלם על חלק שהם שלחו בטעות ואין לי צורך בו, מעניין מה הם יגידו
Ice00
03-05-2012, 18:20:06
גם לי זה קרה השבוע המוצר שהיה רשום במלאי פתאום אזל, שלחו מייל התנצלות אבל ם לא מגיבים למייל חזרה והחבילה עדיין תקוע שם , למרות שעשיתי הזמנה גדולה בעבר והיה הכל בסדר.
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.