התחברות

צפייה בגרסה מלאה : שאלה בקשר להתנהגות המסוק

dolevcohen
08-05-2012, 15:30:11
שלום , יש לי מסוק WALKERA V120D06.. קיבלתי אותו לא מזמן ורציתי לשאול שאלה בקשר להתנהגות שלו.
אני כרגע במצב mode 2 .. הסטיק השמאלי זה הסטיק ששולט על המהירות .. עכשיו , כשאני מזיז את הסטיק ימינה , המסוק זז לי ימינה .. אבל כשאני מזיז את הסטיק הזה שמאלה אז המסוק לא זז לי שמאלה..
רציתי לדעת אם יכול להיות שככה המסוק צריך להתנהג או שזו בעיה. כשאני מזיז את הסטיק ימינה אז הזנב באמת זז ימינה אבל ההפך (שמאלה) הוא לא זז... אם אני במהירות גבוהה אז ההזזה של הסטיק שמאלה מורידה רק את המהירות של מנוע הזנב.

תודה לעונים :) . ..

Friman
08-05-2012, 16:14:41
לא ברור מה ההתרחשויות
אנא הסבר בצורה מובנת בהתייחס לאן נוטה האף בכל מצב. ״ימינה״-״שמאלה״- של האף, לא של הזנב, שנבין מה זז לאן
כשאתה מזיז סטיק שמאל ימינה למשל האף צריך לנטות ימינה, לא הזנב כפי שכתבת.

dolevcohen
08-05-2012, 18:26:19
אז ככה ..... כמו שאמרתי מקודם הסטיק השמאלי שלי זה הסטיק ששולט על המהירות (הסטיק הקבוע).. פשוט אני לא מכיר את כל המונחים אז קצת קשה לי.
העלתי את הסטיק למעלה כדי שהפלופרוים של המסוק יתחילו לנוע.. לא יותר מידיי מהירות.. לאחר מכן הזזתי את הסטיק השמאלי ימינה והאף של המסוק זז ימינה , זה מגביר את המהירות של מנוע הזנב.
כשאני מזיז את הסטיק השמאלי לצד שמאל הוא לא מבצע שום פעולה.... השאלה שלי האם האף של הזנב אמור לנוע שמאלה כשאני מזיז את הסטיק שמאלה , כמו שאני מזיז את הסטיק לצד ימין והאף נוטה ימינה... כלומר הוא עושה סיבוב במקום רק לצד ימין ולא לצד שמאל.... לצד ימין הוא מגביר את מהירות המנוע של הזנב ולכן האף זז ימינה (עושה סיבוב במקום בתנועה לימין).... לצד שמאל הוא לא עושה כלום... רק מנמיך את מהירות המנוע של הזנב...
מקווה שעכשיו זה מובן יותר .. תודה.

Friman
08-05-2012, 21:53:32
כן
כשמנוע הזנב מאט ומהירות הראש נותרת קבועה, אף המסוק אמור להסתבסב שמאלה
הח׳ברה המסתובבים למעלה נקראים להבים, שניהם יחד עם הציר המחבר נקראים רוטור.
פרופלורים זה בטיסנים.

dolevcohen
08-05-2012, 22:00:11
תודה רבה על העזרה friman.... ;)