צפייה בגרסה מלאה : חדשות מספרי המיקוד בארץ השתנו - שימו לב שאתם מבצעים הזמנות חדשות
guyro
11-05-2012, 18:50:21
מספרי המיקוד בארץ השתנו - שימו לב שאתם מבצעים הזמנות חדשות
מספרי המיקוד בארץ השתנו, התוספו 2 ספרות נוספות, שימו לב במשלוחים חדשים שאתם עושים
אפשר לאתר את במיקוד החדש שלכם פה: http://www.israelpost.co.il/zipcode.nsf/demozip?OpenForm
קניות מוצלחות...:cool:
royby12
11-05-2012, 19:25:41
תודה
שלומי סוסייר
11-05-2012, 20:09:46
כתוב שם ב5/12/2012,
או שהם כתבו הפוך והתכוונו ל12/5/12 ?
בכל מקרה , תודה רבה על העדכון .
כתוב גם כ"א כסלו תשע"ג, אז גם למי שלא בטוח מתי יוצא כסלו, אפשר להבין שאנחנו נהיה ב-תשע"ג רק אחרי ראש השנה הבא.
בקיצור תודה על העידכון, ויש לכם עוד 7 חודשים,
כמו שאני מכיר את הדואר כדאי לא למהר ולעדכן את המיקוד עכשיו כי הם עוד עלולים להתבלבל... המערכת לא תדע לקבל מיקוד חדש בחודשים הקרובים....
תעדכנו רק ב 2013...
flatspin
11-05-2012, 21:25:54
תעדכנו רק ב 2013...
זה יהיה מאוחר מידי
התאריך הקובע הוא 5 בדצמבר 2012
royby12
11-05-2012, 21:28:44
יש כוכבית למטה
*ניתן כבר עכשיו להשתמש במיקוד החדש.
guyro
11-05-2012, 21:36:27
כתוב גם כ"א כסלו תשע"ג, אז גם למי שלא בטוח מתי יוצא כסלו, אפשר להבין שאנחנו נהיה ב-תשע"ג רק אחרי ראש השנה הבא.
בקיצור תודה על העידכון, ויש לכם עוד 7 חודשים,
כמו שאני מכיר את הדואר כדאי לא למהר ולעדכן את המיקוד עכשיו כי הם עוד עלולים להתבלבל... המערכת לא תדע לקבל מיקוד חדש בחודשים הקרובים....
תעדכנו רק ב 2013...
יש לי חדשות בשבילך...מר אננס..
DHL בהכנת הזמנה אתמול מהמזרח , טענו שמיקוד שנתתי להם שגוי ולאחר ששלחתי להם את המיקוד החדש בעל 7 ספרות, הם אישרו שהוא תקין,
וזה בוצע על 3 הזמנות לכתובות שונות בארץ...
אז תהיה פשוט עירני...כי עד 2013 האננס ירקב... :-)
Scooter007
11-05-2012, 21:47:28
תודה על העדכון.
Sent from my iPad using Tapatalk HD
zahi098
11-05-2012, 22:59:14
מאז שפתחתי תיבת דואר בסניף הדואר. החיים שלי השתנו. הכל מגיע בדיוק לתיבה, בלי ספחים מיותרים, לרוב המוצרים כבר בתיבה ואם לא יש פתק שמקבלים בצמוד מיד את החבילה. פשוט VIP.
אהה ושלא נדבר על פיזור הכתובת שלי באינטרנט.
------
Zahi Izhak Zohar
צחי זוהר (Tapatalk).
guy1a
11-05-2012, 23:37:12
DHL בהכנת הזמנה אתמול מהמזרח , טענו שמיקוד שנתתי להם שגוי ולאחר ששלחתי להם את המיקוד החדש בעל 7 ספרות, הם אישרו שהוא תקין,
דווקא אני הזמנתי שני דברים והכנסתי את המיקוד הישן .. הרגיל.
כניראה רק חלק מהמערכות מתעדכן.
זה משהו כלל עולמי ?
guyro
12-05-2012, 07:12:09
דווקא אני הזמנתי שני דברים והכנסתי את המיקוד הישן .. הרגיל.
כניראה רק חלק מהמערכות מתעדכן.
זה משהו כלל עולמי ?
זה שינוי רק של המיקוד בישראל ואני מניח שהמערכות יתעדכנו לאורך זמן בכללי.
Boogle
12-05-2012, 12:00:30
לא רק המיקוד, גם בדואר חוזים עתידות :
הפריט התקבל מהונג קונג ב 13/05/2012 ומועבר ליחידת הדואר לשם מסירתו לנמען
;)
מדהים.... כזה זבל וריקבון ב-4 משפטים..... יכול להיות שאצלי האננס ירקב עד 2013 אבל ......
א. השינוי הינו רק בדואר ישראל ולא ב DHL ... כן דואר ישראל בע"מ שרוצה שיהיה לו קל וזול יותר למיין את הדואר, או יותר נכון את אלפי המעטפות שנשלחות ע"י חברות הסלולר, הוט, בזק , חשבונות וגז, דוחות המשטרה וכדומה...
ולכן הוא רוצה לקבל את הדואר מגופים אלו כבר ממיון (אמרנו חיסכון בעליות) ואפילו עם ברקוד, אבל הבעיה שמאז שקבעו את המיקוד עברו כבר יותר מ-20 שנה והרזולציה לא טובה מספיק כי האוכלוסיה גדלה..
אתה יכול לקרוא קצת פה http://www.israelpost.co.il/postshirut.nsf/misparid/405?OpenDocument
איך לקוחות עיסקיים מקבלים הנחה בשליחת הדואר אם הם ימיינו זאת כבר מראש...
DHL הינו לקוח גדול של דואר ישראל.... את כל המכתבים (לא החבילות) שמגיעים מחו"ל לישראל DHL רוצה למיין לבד ולהעביר לדואר ישראל כבר ממויין ולקבל את ההנחה ולכן הם מיהרו לעדכן את המערכת שלהם .
לגבי חבילות דואר רגילות שמגיעות מחו"ל, הדואר יצליח להתמודד עם המיקוד הישן עד 5/12/2012 ....
אני בכל מקרה ממתין עד שיתחילו להגיע מכתבים (הוט- סוללר - חשמל) עם המיקוד החדש או שיבקשו באופן פרטני כמו אצלך...
שבת שלום
guyro
12-05-2012, 12:16:09
מדהים.... כזה זבל וריקבון ב-4 משפטים..... יכול להיות שאצלי האננס ירקב עד 2013 אבל ......
א. השינוי הינו רק בדואר ישראל ולא ב DHL ... כן דואר ישראל בע"מ שרוצה שיהיה לו קל וזול יותר למיין את הדואר, או יותר נכון את אלפי המעטפות שנשלחות ע"י חברות הסלולר, הוט, בזק , חשבונות וגז, דוחות המשטרה וכדומה...
ולכן הוא רוצה לקבל את הדואר מגופים אלו כבר ממיון (אמרנו חיסכון בעליות) ואפילו עם ברקוד, אבל הבעיה שמאז שקבעו את המיקוד עברו כבר יותר מ-20 שנה והרזולציה לא טובה מספיק כי האוכלוסיה גדלה..
אתה יכול לקרוא קצת פה http://www.israelpost.co.il/postshirut.nsf/misparid/405?OpenDocument
איך לקוחות עיסקיים מקבלים הנחה בשליחת הדואר אם הם ימיינו זאת כבר מראש...
DHL הינו לקוח גדול של דואר ישראל.... את כל המכתבים (לא החבילות) שמגיעים מחו"ל לישראל DHL רוצה למיין לבד ולהעביר לדואר ישראל כבר ממויין ולקבל את ההנחה ולכן הם מיהרו לעדכן את המערכת שלהם .
לגבי חבילות דואר רגילות שמגיעות מחו"ל, הדואר יצליח להתמודד עם המיקוד הישן עד 5/12/2012 ....
אני בכל מקרה ממתין עד שיתחילו להגיע מכתבים (הוט- סוללר - חשמל) עם המיקוד החדש או שיבקשו באופן פרטני כמו אצלך...
שבת שלום
אל תתרגש כל כך...שתה כוס מים קרים :cool:
guy1a
13-05-2012, 13:43:23
לאחר קריאה של הנספח לענייני למה מחליפים את השיטה .. לא נותר לי להגיד אלא ש ...
הנה מצאו עוד שיטה להתעלל בנו.
ארה"ב .. / הודו / סין !! / ברה"מ לשעבר .. כל אלו מסתדרים עם השיטה .. רק בישראל, מעצמה עולמית עם שטח אדיר .. אנחנו צריכים 700 אזורי מיקוד .. באמא שלכם ? ....
לא קונה את זה.
ולא קונה גם את ..
זה יעזור לחסוך .. פפכככ ... כן, מעכשיו המשלוח יעלה פחות ויגיע יותר מהר .. אני חותך את הבולבול אם זה יקרה ...
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.