צפייה בגרסה מלאה : אימוני פירופליפ
meshushelly
15-05-2012, 20:56:37
שלום לכולם,
אשמח לקבל הערות וטיפים לגבי הפירופליפים שלי.
אני מתרגל את התרגיל הזה כבר כמה חודשים טובים בסימולטור, אפשר להגיד כמעט כל יום כמה דקות, וכשיוצא אז גם במציאות.
זה כבר נראה יותר טוב, אך זה עדיין רחוק ממושלם. כאמור אם יש טיפ שמישהו יכול לתת איך לגרום לזה להיראות טוב יותר אשמח לשמוע. וחוצמזה סתם קצת להשוויץ :)
http://youtu.be/SYSMHqcWvK8
תודה,
משה.
כל הכבוד לך!
אני מנסה אך לא מצליח לי כלכך... תן אולי טיפים אתה?
את טכניקת הסטיקים אני מכיר אך לא מצליח לבצע זאת כמו שצריך.
מה תרגלת לפני שהתחלת לבצע את התרגיל הזה?
מה שאני רוצה לראות בפירופליפים זה כמה שיותר במקום ולא לתת למסוק
לברוח... האם יש לתת פחות סייקליק כדי שהפירופליפ יהיה במקום?
Friman
15-05-2012, 21:47:32
אתה עושה ממש יפה!
אני אתמול הצלחתי בפעם הראשונה לקלוט את תנועת הסטיקים הנכונה אבל המסוק עף לקיבינימט בכל היפוך
יפה לך!
עמיתפורת
16-05-2012, 03:31:44
משה
האמת נראה הרבה יותר טוב והנה לך טיפ קטן.
תוריד את מהירות הזנב ועבוד לאט יותר עם הסטיקים
מה שקורה לך שהכניסה והיציאה שלך לא מבוקרת וזה בגלל שאתה ״בוחש״ חזק מידיי.
אם פעם תסתכל על ידיים של מטיס מיומן אתה תראה כי התנועות הן ממש מינימליות וסביב מרכז הסטיק, מידיי פעם נותנים תיקון חריף יותר וזה קורה בדרך כלל בסחיפה חריפה.
סך הכל יפה מאוד אח שלי ואני מקווה בקרוב לחזור להטיס איתכם אני פשוט עסוק בעניינים ילדים ותינוק חדש.....
וואו עמית... תינוק חדש, המון מזל טוב!
מה צריך לתרגל לפני שנכנסים לפירופליפים, אני שולט בריחוף בכל
האוריינטציות אם בטיסה רגילה ואם בהפוכה אבל כשאני מנסה להיכנס
לפירופליפ המסוק מתבדר לי ובורח, אני מצליח לבצע פירופליפ אחד , שניים ואני מרסק...
אשמח אם פעם אחת מישהו יסביר לי את הטכניקה של התרגיל.
תודה
wonderd
16-05-2012, 06:42:55
אמיר - אתה צריך לשלוט בפיירו רגיל וגם בפיירו הפוך (לא סתם לסובב את הזנב אלא ממש לשלוט במסוק), הפיירופליפ פשוט משלב ביניהם - אם אתה מתרסק אז או שאתה לא מגיע למצב מאוזן אחרי ההיפוך או שאתה לא מגיע לפיטצ' נכון כדי שהמסוק לא יאבד גובה.
לפותח השירשור - יפה מאוד דווקא.. ביצוע התרגיל במהירות איטית יותר של הסימולטור יעזור לך להשתפר ולבצע את התרגיל תוך מודעות טובה יותר לתהליך שקורה.
Friman
16-05-2012, 06:48:50
עמית מזל טוב
שחר לזרוב
16-05-2012, 07:46:19
קודם לשלוט בפירואטים ישרים והפוכים.
אח"כ לבצע חצאי פירופליפים (פירואט ישר, חצי פירופליפ והמשך פירואט הפוך וחוזר חלילה)
אפר לבצע פירופלים בכמה דרכים וקצבים. אם "בוחשים" את סטיק ימין במלוא הטווח שלו אז מקבלים היפוך בכל סיבוב אחד של הזנב. ככל שהתנועה עם הסטיק הימני קטנה יותר ונמצאת קרוב יותר למרכז, מבצעים יותר סיבובי זנב לכל היפוך. בעקרון תנסה לכוון לשני סיבובי זנב לכל היפוך - כך הרוב עושים, זה נראה טוב, קל יותר לשלוט בתרגיל, פחות עומס על המנוע והמסוק ובמקרה של פספוס קל יותר לצאת מהתרגיל וליישר את המסוק.
חוץ מזה - הרבה תרגול :cool:
satrianip
16-05-2012, 09:35:56
אני הייתי ממליץ לראות את בפרק של סמאקטוק שמדבר על פיירופליפים לי זה עזר מאוד
flying heli'z rocks!!
meshushelly
16-05-2012, 10:37:53
תודה למפרגנים
אני מצטרף להמלצה של לעשות הרבה (הרבה!!!) פירואטים רגיל והפוך, ושהם יציבים ובמקום. אח"כ פירואטים תוך כדי תנועה, קדימה אחורה וכו', גם, רגיל והפוך. אין קיצורי דרך, רק אחרי שהפירואטים הופכים לטבע אפשר לעשות חצאי פירופליפים ואז שלמים.
עמית - מזל טוב גבר!
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.