צפייה בגרסה מלאה : מוצר חדש Robird G31 fbl system - מישהו התנסה או קיבל התרשמות / מידע מבוסס?
Friman
17-05-2012, 10:20:05
לפני כמה חודשים פורסם בהלי דיילי על השקת המערכת: http://helidaily.com/new-from-skyhobbies-robird-g31-flybarless-system/
האם מאז מישהו התנסה עם המערכת הזו או התרשם התרשמות מבוססת ממטיס אחר שניסה את המערכת הזו? לא שמעתי עליה הרבה ואינני מכיר את המותג skyhobbies אבל הנחתי שאם פורסם אז ייתכן שמצדיק התעניינות :confused:
HeliDraco
17-05-2012, 15:56:36
אין לי נסיון עם המערכת עצמה, אבל הסתכלות בסרטון מראה דמיון חשוד לביסטיקס
אפילו חשוד מדי - לא טרחו אפילו להזיז את הנוריות וחוגות :cool:
Friman
17-05-2012, 16:46:35
זו מערכת שונה מהביסטיקס ולו ברמת התוכנה. לא מנסיון, מעדות של אנשים שניסו אותה בהשוואה לביסטיקס ותיארו תכונות שונות כמו למשל אופן מגבלת קצה הטווח של הסוואש (אני לא מכיר את הביסטיקס, מודה שאני לא בטוח מה בדיוק ההבדל רק שיש הבדלים)
כרגע להבנתי היא לא ממותגת תחת השם שבכותרת אלא בכל מיני שמות שונים כמו 3gy, g-sun 3 ועוד. מעניין אותי אם את המקור מישהו ניסה ובחן לעומק
Yoav Lahav
17-05-2012, 18:10:00
זו מערכת שונה מהביסטיקס ולו ברמת התוכנה. לא מנסיון, מעדות של אנשים שניסו אותה בהשוואה לביסטיקס ותיארו תכונות שונות כמו למשל אופן מגבלת קצה הטווח של הסוואש (אני לא מכיר את הביסטיקס, מודה שאני לא בטוח מה בדיוק ההבדל רק שיש הבדלים)
כרגע להבנתי היא לא ממותגת תחת השם שבכותרת אלא בכל מיני שמות שונים כמו 3gy, g-sun 3 ועוד. מעניין אותי אם את המקור מישהו ניסה ובחן לעומק
פרימן למה שלא תנסה את ה TAROT ZYX?
הוא אצלי על ה 450PRO והוא טס מעולה.
גם נצבר עם המערכת הזו הרבה ניסיון טוב בעולם כולל טיסות 3D שלא היו מבישות את הטובים בעולם עם מסוקים מהשורה הראשונה.
Friman
17-05-2012, 18:23:50
זו בדיוק ההתלבטות יואב...
כבר כמה חודשים אני עושה מחקרי שוק בכוונה לקנות clone באיכות טובה של Trex 450 fbl. ולא, מקורי של אליין אני לא רוצה לקנות ולא בגלל שהוא לא טוב או שלא שווה את הכסף, אני בטוח שכן, וגם לא מטעמי חסכון, אני רוצה מסוק שבהגדרה הוא זול יחסית לשחרר קצת את הפניקה מריסוק, אבל שעדיין יטוס טוב. כבר האמנתי שמצאתי מועמד מתאים - Alzrc 450 pro fbl עם מערכת ה3gys שלהם שתואמת למערכת של טארוט zyx, הן מיוצרות אצל אותו היצרן ומתוכנתות עם אותה תוכנה. אתמול נכנסתי לrc711 לקנות אחרי חודשים של קריאת עשרות עמודי דיונים בrcgroups בנושא, ומסתבר שלפני שבועיים בערך הם עברו למערכת fbl חדשה שנקראת 3gy- שהיא למעשה מיתוג בשם אחר של המערכת שבכותרת. אז עכשיו ההתלבטות היא איזה קומבו לבחור, ליתר האיבזור ולקיט בקומבו של alzrc יש נתונים טובים יותר ויש מצב שמערכת הפלייברלס החדשה הזו טובה יותר, ומצד שני למערכת הפלייברלס של טארוט יש נסיון מוכח כמו שכתבת. למרות שידוע לי שיש שם גם כמה באגים שלא נמצא להם כרגע פיתרון כמו bounce קל בעצירה חדה של סבסוב הזנב וכמו pitouette optamization שאיננו מושלם. במערכת הקודמת שבאה עם הקומבו של Alzrc הבעיות הללו כן נפתרו בניגוד לטארוט ולכן זו הייתה הבחירה שלי. עכשיו אני בהתלבטות. בינתיים הדיווחים מהמעטים שניסו את המערכת שבכותרת די טובים אבל יש מעט מאד כאלו וגם הם בעיקר מטיסים ברמה בסיסית למדי של ריחופים וקצת טיסות ספורטיביות; לא מאד אינדקטיבי.
Rexiguru
17-05-2012, 18:40:28
פרימן למה שלא תנסה את ה TAROT ZYX?
הוא אצלי על ה 450PRO והוא טס מעולה.
גם נצבר עם המערכת הזו הרבה ניסיון טוב בעולם כולל טיסות 3D שלא היו מבישות את הטובים בעולם עם מסוקים מהשורה הראשונה.
שקניתי את ה-BeastX פזלתי גם לכיוון ה-Tarot ולאחר שקראתי לא מעט ביקורות על כך שמגדלים 500 ומעלה (עקב וויברציות) היא לא מתמודדת כמו שצריך וצריך לעשות שינויים של הדו"צ וכולי החלטתי ללכת על בטוח.
Friman
17-05-2012, 19:16:11
שקניתי את ה-BeastX פזלתי גם לכיוון ה-Tarot ולאחר שקראתי לא מעט ביקורות על כך שמגדלים 500 ומעלה (עקב וויברציות) היא לא מתמודדת כמו שצריך וצריך לעשות שינויים של הדו"צ וכולי החלטתי ללכת על בטוח.
זה אכן שיקול. כי יש מחשבות ברקע שאם אגלה מערכת fbl זולה שתוכיח את עצמה כטובה על ה450 אולי היא תעשה עלייה ל500 שלי ואם תוכיח את עצמה גם עליו ארכוש עוד אחת שתחזור ל450. אבל מוזר לי שאתה אומר שהzyx לא מספקת את הסחורה על 500 ומעלה, מבחינת חומרה היא זהה למערכת של kds למיטב ידיעתי, והEbar של kds מדווחת כמתפקדת יפה על מסוקי 550 וגם 600 ו700. ליואב חברינו יש אחת כזו על ה550 שלו.. לגבי הzyx לא עשיתי מספיק תחקיר ספציפי, לא קראתי דיווחים איך היא על 500 ומעלה כך שיש מצב שאתה צודק, אולי אני טועה וכן יש הבדלים בחומרה בין כל המערכות הללו (tarot zyx, kds ebar, copterx 3d, alzrx 3gys) או אולי בתוכנה. בכל אופן מה שניכר הוא שהמערכת שבכותרת היא מיצרן אחר לגמרי ושונה מ-א ועד ת מכל ה4 האחרות שציינתי, הבעיה היא שאין עליה מספיק מידע לדעת אם שונה לטובה או לרעה...
alex1312
17-05-2012, 19:57:04
זה אכן שיקול. כי יש מחשבות ברקע שאם אגלה מערכת fbl זולה שתוכיח את עצמה כטובה על ה450 אולי היא תעשה עלייה ל500 שלי ואם תוכיח את עצמה גם עליו ארכוש עוד אחת שתחזור ל450. אבל מוזר לי שאתה אומר שהzyx לא מספקת את הסחורה על 500 ומעלה, מבחינת חומרה היא זהה למערכת של kds למיטב ידיעתי, והEbar של kds מדווחת כמתפקדת יפה על מסוקי 550 וגם 600 ו700. ליואב חברינו יש אחת כזו על ה550 שלו.. לגבי הzyx לא עשיתי מספיק תחקיר ספציפי, לא קראתי דיווחים איך היא על 500 ומעלה כך שיש מצב שאתה צודק, אולי אני טועה וכן יש הבדלים בחומרה בין כל המערכות הללו (tarot zyx, kds ebar, copterx 3d, alzrx 3gys) או אולי בתוכנה. בכל אופן מה שניכר הוא שהמערכת שבכותרת היא מיצרן אחר לגמרי ושונה מ-א ועד ת מכל ה4 האחרות שציינתי, הבעיה היא שאין עליה מספיק מידע לדעת אם שונה לטובה או לרעה...
גיל ערב טוב אחי אני במקומך לא ההיתי לוקח שום סיכון בליקנות מערכת פלייברלס זולה חבל על המאמץ ולך תדע אם היא תעמוד בלחץ כמו שאמרו פה בשירשור גם כיוונים אני חושב זה דבר חשוב תשמע אין כמו ביסטאיקס מנסיון עוד כמה גרושים אבל מערכת פצצה תחסוך עוד קצת כסף ותקנה לך ביסטאיקס ו המערכת הזאת תשרת אותך במסוקים הבאים שלך וגם אמינה מאוד אין מה לעשות הגרמנים עושים דברים טובים ותיהיה לך תמיכה במוצר פה בפורום בכל בעיה כי הרבה אנשים פה משתמשים איתה ויודעים הכל עליה חומר למחשבה אחי
Friman
17-05-2012, 22:13:39
אלכס חבר, זה לא עניין של לחסוך עוד קצת. אני יכול להרשות לעצמי לשים גם Vbar על ה500 אם בא לי. לא אעשה את זה כי אין לי שום צורך כזה וזו הוצאה מיותרת לחלוטין לצרכים ולרמת ההטסה הנוכחית שלי.
בקניית מסוק 450 אני בהגדרה רוצה מסוק זול יחסית בבסיסו כדי לשחרר את המחשבה מכמה יעלה לרסק אותו אם אנסה תרגיל חדש ואפקשש, אבל זול במסגרת ה״טס טוב״. אני לא מחפש ״טס הכי טוב בדרך ל3DM", אלא ״טס טוב״ ואם אפשר גם ״טוב מאד״.
תקרא קצת על המערכת של טארוט, הzyx. גם אני הייתי באותה דעה שלך, אבל יש שם שרשור של איזה מאה עמודים שאישית קראתי את רובם, וורוב מי שהתנסה איתה שם - משבח. ב3DM האחרון המקום הרביעי היה עם מסוק KDS 700 ומערכת הפלייברלס שלהם שנקראת Ebar. המערכת הזו לא מיוצרת לא על ידי KDS ולא על ידי טארוט אלא על ידי מפעל סיני שמייצר לכולם את אותה החומרה ארוזה באריזות שונות. אז זול זה כן, ואולי זה לא טוב כמו הביסטאיקס, אבל יש סיכוי סביר שזה טס לא רע. בגלל סימן השאלה לא אסכן ישר את מסוק ה500 האהוב שלי עם מערכת שאני לא מכיר אבל ל450 זה נשמע לי סביר ומתאים לצרכים שלי... בכל אופן לא זה הדיון, לשים ביסטאיקס או 3gx על מסוק 450 נוגד מבחינתי את המטרה שלשמה אני קונה את המסוק, אני לוקח בחשבון שאולי ייתברר לי שטעיתי ואז כן אקנה ביסטאיקס ל450. מקסימום, סיכנתי 60$.
alex1312
17-05-2012, 23:04:25
אלכס חבר, זה לא עניין של לחסוך עוד קצת. אני יכול להרשות לעצמי לשים גם Vbar על ה500 אם בא לי. לא אעשה את זה כי אין לי שום צורך כזה וזו הוצאה מיותרת לחלוטין לצרכים ולרמת ההטסה הנוכחית שלי.
בקניית מסוק 450 אני בהגדרה רוצה מסוק זול יחסית בבסיסו כדי לשחרר את המחשבה מכמה יעלה לרסק אותו אם אנסה תרגיל חדש ואפקשש, אבל זול במסגרת ה״טס טוב״. אני לא מחפש ״טס הכי טוב בדרך ל3DM", אלא ״טס טוב״ ואם אפשר גם ״טוב מאד״.
תקרא קצת על המערכת של טארוט, הzyx. גם אני הייתי באותה דעה שלך, אבל יש שם שרשור של איזה מאה עמודים שאישית קראתי את רובם, וורוב מי שהתנסה איתה שם - משבח. ב3DM האחרון המקום הרביעי היה עם מסוק KDS 700 ומערכת הפלייברלס שלהם שנקראת Ebar. המערכת הזו לא מיוצרת לא על ידי KDS ולא על ידי טארוט אלא על ידי מפעל סיני שמייצר לכולם את אותה החומרה ארוזה באריזות שונות. אז זול זה כן, ואולי זה לא טוב כמו הביסטאיקס, אבל יש סיכוי סביר שזה טס לא רע. בגלל סימן השאלה לא אסכן ישר את מסוק ה500 האהוב שלי עם מערכת שאני לא מכיר אבל ל450 זה נשמע לי סביר ומתאים לצרכים שלי... בכל אופן לא זה הדיון, לשים ביסטאיקס או 3gx על מסוק 450 נוגד מבחינתי את המטרה שלשמה אני קונה את המסוק, אני לוקח בחשבון שאולי ייתברר לי שטעיתי ואז כן אקנה ביסטאיקס ל450. מקסימום, סיכנתי 60$.
גיל אחי מה אני יגיד לך גם אם יהיה לך ביסטאיקס על ה450 ואתה תרסק למערכת לא ניראה לי שיקרה משהו אני ממליץ לך עליה ביגלל שהיא יותר מדוייקת ויותר יציבה ביגלל שיש לך מסוק קטן 450 אבל עוד פעם הכל בגדר של המלצה אתה תעסה מה בא לך
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.