PDA

צפייה בגרסה מלאה : שאלה מסוק ראשון

דויד רג'ואן
24-05-2012, 07:32:31
שלום לכולם ובוקר טוב :)
אני רוצה להכנס לתחום המסוקים וחשוב לציין שאין לי שום ידע קודם בנושא חוץ מכ-10 שעות מצטברות של קריאה באינטרנט על הנושא ועוד מסוק באיזה 200 שקל מיסכן כזה שיש לי...
התקציב שלי הוא 2400 כולל הכל! זאת אומרת מסוק+שלט וכל מה שצריך+מדריך .. (אני גר באיזור המרכז) אשמח אם תגידו לי איזה מדריכים יש אם הם פרטיים או שיש איזה מישהו שמעסיק אותם.. כמה זה עולה... מאיפה אני משיג מדריך.....
אני אשמח לקבל מסוק שיוכל גם לעשות 3D על מנת שאני לא אצטרך לקנות עוד אחד בעוד פחות משנה ו"לבזבז" סתם כסף על עוד מסוק.....

hezib
24-05-2012, 08:40:20
ברוך הבא

יש כול כך הרבה שירשורים לגבי מסוק ראשון זה אחד מהם
http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?50783-%EE%F1%E5%F7-%F8%E0%F9%E5%EF

asi2k5
24-05-2012, 09:01:02
הודעה #19 בשירשור שהובא לך מסוכנת.

הכל תלוי בתקציב אפשר להשקיע בהוריקן הרבה יותר ולקבל יותר ואפשר להשקיע מעט מאד ועדיין לקבל מסוק טוב
אני לא משוכנע שמסוכן זו המילה המתאימה פה ....

Friman
24-05-2012, 09:21:19
הודעה #19 בשירשור שהובא לך מסוכנת.

זו אמירה קצת יומרנית מצידך. אני לא חושב שרמת הידע והנסיון שלך מתחרים באלו של עודד, במחילה מכבודך. כמובן שאם תרצה להסביר את האמירה הזו בתימוכין מתאימים אין שום בעיה אך ככה כאמירה נפרדת stand alone היא די חסרת בסיס.
זה בכלל לא קשור לשאלה אם ההוריקן מסוק מתאים או לא, זה עניין של אופן ניסוח הטענה שהעלית מ

Friman
24-05-2012, 14:22:00
לא אמרתי שפגעת באף אחד. כתבתי שאמירה שלך שסטאפ שעודד המליץ עליו הוא מסוכן ללא נימוק מתאים, זו אמירה יומרנית. זה לא שאני חושב שהסטאפ המדובר הוא מיטבי, אבל אני לא אצא באמירה כזו באוויר מבלי לנמק.
לפותח השרשור- רץ בדיוק כעת שרשור מקביל בנושא, אין צורך בשרשור נוסף תמצא שם את כל התשובות.
מילא אותו דיון כל שבוע, אבל שניים במקביל באותו זמן זה ברמת לא נחוץ ;). בהצלחה!

wind556
24-05-2012, 16:03:06
למען הסר ספק, ולמען הבנה למי שטרם הבין, הסט אפ שנתתי שם אינו המלצה, אלא הוכחה לנקודה מסויימת (ועדיין תקבל מסוק בטוח ומענג)

ובמסוקים יש רק דבר אחד מסוכן ביותר : האדם שמאחרי המכונה. סלק את האלמנט הזה ואף מסוק לא יסכן אף אחד :cool:

wind556
25-05-2012, 09:48:21
אתה טוען שלא באשמתך,נניח שאתה צודק.כשל יכול להיות בכל מכשיר.
אני השתמשתי בהמון משדרים כאלה , יותר מ100, ומעולם לא היה שם כשל
ואגב כשל, ראיתי מותגי יוקרה עם אבדן תקשורת מוחלט בטווח של 20 מטר יותר מפעם אחת (ולא אנקוב בשם המותג- רק אומר שזה לא DX7)

standBy
25-05-2012, 10:17:14
כשל יכול להיות בכל מכשיר, ככל שהמכשיר ירוד יותר כך הסיכויים לכשל גבוהים יותר.
עם משדר שכזה, הכשל לא יבוא עכשיו אז יבוא בעוד חודשיים, אם לא בעוד חודשיים, עוד 7.. מתישהו הוא יבוא.
ד״א אם אתה לא ראית כשל בdx7 אז אחרים ראו, והרבה. איך זה סותר אז זה שספקטרום נטולי תקלות?

wind556
25-05-2012, 10:56:20
כשל יכול להיות בכל מכשיר, ככל שהמכשיר ירוד יותר כך הסיכויים לכשל גבוהים יותר.
עם משדר שכזה, הכשל לא יבוא עכשיו אז יבוא בעוד חודשיים, אם לא בעוד חודשיים, עוד 7.. מתישהו הוא יבוא.
ד״א אם אתה לא ראית כשל בdx7 אז אחרים ראו, והרבה. איך זה סותר אז זה שספקטרום נטולי תקלות?

הוויכוח הזה התקיים כאן מאות פעמים
אוכל רק לתת לך מנסיוני עם הרבה, אבל ממש הרבה מקרים:
בכל פעם שמישהו התלונן על כשל בDX7 , בדיקה יסודית הראתה כשל של המטיס, של ההתקנה או של כל דבר אחר מלבד השלט. להבדיל מהדעה שלך (לא ידיעה אלא דעה) אני מעולם לא צפיתי בכשל של DX7, ואין ספק שהסטטיסטיקה שלי היא סטטיסטיקה מייצגת ולא דעה פרטית של מקרים בודדים
אבל לא ניכנס לדיון הזה, הוא מיצה את עצמו לפני המון זמן.לא אכנס להמשך הדיון בנושא

wonderd
25-05-2012, 11:55:01
לפותח השירשור;
בסכום שבו נקבת אולי אפשר להיכנס אל התחום הזה ברכישה של הגברים הבסיסיים, מענג לא הייתי קורא לזה, אבל מינימלי ביותר כן.
בכל מקה קח בחשבון שזהו סכום שמתאים לדמי כניסה בלבד - בהמשך תצטרך 'קצת' יותר מזה כדי להישאר בתחום.
לגבי שלט/משדר - למסוקים לדעתי כדאי לקנות שלט טוב מראש, אפילו משומש (יש לשים לב שהוא מתאים למסוקים ובתצורת מוד 2), השלט הזה ישמש אותך בכל המסוקים/טיסנים שתרצה לקנות בלי בעיה ואם תקנה משומש ולאחר תקופה תרצה למכור - הערך של המשומשים די נשמר לאורך השנים.

בהצלחה בכל מה שתבחר.

יניב רשף
27-05-2012, 18:42:29
כאחד שנכנס לתחום המסוקים לפני כשנה אני יכול רק להגיד לך שפה הגודל כן קובע (כמה יותר גדול יותר קל להטיס) מאחר ובמסוקים עיקר הריסוקים (לפחות שלי) היו בגלל איבוד אוריינטציה.
אבל מה לעשות לא כולם משקיעים ישר במסוק גדול ולכן אמליץ לך להתחיל במסוק תואם TRex 450 כגון HK מאחר והרבה מטיסים כאלו ותוכל להשיג סיוע בתיקון בקלות וכן לרכוש בסין חלפים זולים (חשוב לבדוק הייטב את כל הברגים לפני כל הטסה מאחר והם אוהבים להתפרק) ובהמשך לעבור למסוק יותר גדול כגון TRex600 שקניתי לפני כחודשיים וגורם לי אחרי כל הטסה לחיוך שקשה למחוק אותו :-)
עוד המלצה שקצת מייקרת את העניין אבל משפרת את התעוזה ומאפשרת להמשיך להטיס גם אחרי ריסוק זה לדאוג למסוק גיבוי.
בהצלחה!

guy1a
27-05-2012, 18:47:18
אלעד ... אתה בעניין של גברים בסיסיים ?
:-) :-) :-) :-)

אני כן אנקוב בשמו של הלא דיאיקס7
פוטאבה!

ריסוק יקר למדי בעקבות אובדן שליטה.
וריסוק יקר אחר בעקהות פוטנציומטר בעייתי.

SGS2 ..

wind556
27-05-2012, 18:48:41
כאחד שנכנס לתחום המסוקים לפני כשנה אני יכול רק להגיד לך שפה הגודל כן קובע (כמה יותר גדול יותר קל להטיס) מאחר ובמסוקים עיקר הריסוקים (לפחות שלי) היו בגלל איבוד אוריינטציה.
אבל מה לעשות לא כולם משקיעים ישר במסוק גדול ולכן אמליץ לך להתחיל במסוק תואם TRex 450 כגון HK מאחר והרבה מטיסים כאלו ותוכל להשיג סיוע בתיקון בקלות וכן לרכוש בסין חלפים זולים (חשוב לבדוק הייטב את כל הברגים לפני כל הטסה מאחר והם אוהבים להתפרק) ובהמשך לעבור למסוק יותר גדול כגון TRex600 שקניתי לפני כחודשיים וגורם לי אחרי כל הטסה לחיוך שקשה למחוק אותו :-)
עוד המלצה שקצת מייקרת את העניין אבל משפרת את התעוזה ומאפשרת להמשיך להטיס גם אחרי ריסוק זה לדאוג למסוק גיבוי.
בהצלחה!

זאת עצת אחיתופל
להציע מסוק קטן במחיר של גדול זה עושה עוול למי שלא מכיר את הנשפות הפועלות ובטח לא את המסוקים המדוברים.
לקנות HK זו תמיד טעות, אפילו בלי קשר לתקציב

אני חושב שכל המלצה שנובעת מהכרות של מסוק אחד או שניים לא נחשבת להמלצה אלא להטעייה