PDA

צפייה בגרסה מלאה : עזרה! בתכנות והרכבת ג'יירו ga250....

yehuda.bitton3
24-05-2012, 13:31:03
אהלן,
אני בשלבי הרכבה של הקופטר איקס שלי והגעתי לשלב של הג'יירו.
יש לי שלוש ג'יירוים:
1.ga250
2.hk 401b
3.jr g770 3d
השאלה הראשונה זה מה מבין השלוש עדיף מבחינת איכות ותפקוד?
דבר שני יש לי שלט של ספקטרום dx7, לכל ג'יירו יש בגדרות תיכנות שונות עם כל מיני אורות והבהובים למיניהם שיכשהו הצלחתי להבין מה עושים איתם הבעיה התחילה בכיוונים דרך השלט שפשוט לא הבנתי איך אני מכוון ומה אני צריך לכוון בשביל שהגיירו יתנהג כמו שהוא אמור להתנהג.
יש לציין שניסיתי את שלושתם ועם שלושתם משום מה הג'ירו פשוט לא נועל זנב אפילו שהוא נמצא על מצב avcs אני נותן לו ימינה הוא מסתובב ימינה בלי הפסקה.
הסרבו זנב שאני משתמש בו הוא corona ds-919mg.
מישהו יכול בבקשה להסביר לי איפה הבעיה ומה צריך לשנות בהגדרות?
תודה רבה מראש!
יהודה.

wind556
24-05-2012, 14:10:53
נתחיל מג'יירו מס 2:
תארוז אותו יפה, ותזרוק לפח הקרוב.

ג'יירו מס 1 הוא הטוב ביותר בין הזולים ובהחלט עושה את העבודה (באופן מפתיע דווקא על מסוקים גדולים)
ג'יירו מס 3 הוא בהחלט ברמה אחרת מהשניים האחרים, וזאת למרות שאישית אני לא מת עליו

yehuda.bitton3
24-05-2012, 15:30:30
תודה רבה עודד כנראה שאני יילך על ה-jr עכשיו אולי תוכל לעזור לי לגבי הבעיה העיקרית פה....
חיברתי את הג'יירו(jr g770 3d) למקלט ואת הסרבו(corona 919mg) חיברתי אליו, הרצתי את המסוק בלי להבי ראש רק זנב והוא מתנהג בצורה לא נורמלית, אני נותן לו סטיק שמאלה הוא פונה שמאלה אבל ממשיך לפנות זאת אומרת לא נועל את הזנב, אני נותן לו ימינה אותו סיפור הוא משנה את כיוון הזנב לתנועה ימינה אבל התנועה לא נפסקת כשאני עוזב את הסטיק היא פשוט ממשיכה אני יודע שיש כזה דבר שנקרא gain ו delay אבל איך אני מכוון את הדברים הללו דרך השלט שלי?
אני ממש צריך עזרה פה :(
שוב פעם תודה מראש לכל העונים
יהודה.

wind556
24-05-2012, 16:05:34
נראה לי שאתה עושה סלט של מושגים
בכלל לא בטוח שיש לך בעייה, אבל גם הבעייה הזאת היא מהסוג של "לא לומדים שחיה בהתכתבות"
מליון מילים לא יעשו מה שיעשה מבט אחד

yehuda.bitton3
24-05-2012, 18:05:22
אומנם מבט לא היה אבל שיחת טלפון כן ואני פשוט חייב לציין לשבח אותך עודד!עזרה מקצועית, כנה והכי חשוב הגיעה מהלב! אז תודה רבה על 40 דקות שעזרו לי יותר מיומיים של שיטוטים פה בפורום והבעיה של הרעידות מתבררת כבאמת ציר אחורי עקום :/ מאיפה אפשר להשיג חלקים לקופטר במחיר סביר?ציר של trex 450 יתאים?
ושוב פעם תודה!!!

wind556
24-05-2012, 21:48:24
דבר איתי מחר, אחפש לך ציר, יש סיכוי שיש לי