התחברות

צפייה בגרסה מלאה : מדליק Trex 500 FBL 3Gx - אקסטזה!

Friman
08-06-2012, 11:17:36
סוף סוף עשיתי היום 2 טיסות ״כמו שצריך״ על ה500 ששודרג ב3Gx אחרי טיסת כיוונים אחת בבוקר (רק הורדתי קצת אקספו), ו-וואו, איזה הבדל!!! המסוק חזק הרבה יותר, מהיר ב30% לפחות, הרבה הרבה יותר חד ומדוייק, ובעיקר - יציב כמו בטון... פשוט נדהמתי, להעמיד אותו בזווית מתאימה מול הרוח כדי שלא ייסחף, וללכת להכין קפה. סוף סוף היה לי ביטחון לעשות כמה ריחופים הפוכים ארוכים וגם קצת טיסה הפוך. המסוק מתנהג אחרת לגמרי, 99% מזה זה לחיוב והאחוז הנותר דורש פשוט הסתגלות אחרת.
אין לי מדד להשוואה למערכות הנחשבות יותר, אבל במעבר מפלייבר ל3Gx ההבדל תהומי ומצדיק לחלוטין את ההשקעה והעלויות מבחינתי. מאד מאד נהנתי היום.
ומזל טוב רשמי לשלומי שלנו!

satrianip
08-06-2012, 20:55:32
שמח לקרוא שאתה מאושר תמשיך ככה!!!
אין על פלייברלס! חוויה אחרת לגמריי

אבל יש לי טיפ בשבילך תמשיך להטיס בסימולטור מסוק פלייבר
זה יחדד לך את ההטסה ככה שתגיע לשטח הכל יהיה קל יותר

(הטיפ מתנת בר עמי הטסות בע"מ)

dror_z
08-06-2012, 21:36:03
נראה שאתה מתקדם יפה מאוד
הפעם האחרונה שאני זוכר זה מקסימום הקפות
ממליץ מאוד לשדרג לראש DFC ואז זה בכלל חוויה
גם בשבילי בשלב זה ה 3gx עושה את העבודה

alex1312
09-06-2012, 00:25:05
סוף סוף עשיתי היום 2 טיסות ״כמו שצריך״ על ה500 ששודרג ב3Gx אחרי טיסת כיוונים אחת בבוקר (רק הורדתי קצת אקספו), ו-וואו, איזה הבדל!!! המסוק חזק הרבה יותר, מהיר ב30% לפחות, הרבה הרבה יותר חד ומדוייק, ובעיקר - יציב כמו בטון... פשוט נדהמתי, להעמיד אותו בזווית מתאימה מול הרוח כדי שלא ייסחף, וללכת להכין קפה. סוף סוף היה לי ביטחון לעשות כמה ריחופים הפוכים ארוכים וגם קצת טיסה הפוך. המסוק מתנהג אחרת לגמרי, 99% מזה זה לחיוב והאחוז הנותר דורש פשוט הסתגלות אחרת.
אין לי מדד להשוואה למערכות הנחשבות יותר, אבל במעבר מפלייבר ל3Gx ההבדל תהומי ומצדיק לחלוטין את ההשקעה והעלויות מבחינתי. מאד מאד נהנתי היום.
ומזל טוב רשמי לשלומי שלנו! גיל אני שמח בשבילך עכשיו אתה תיפתח יותר ויותר תרגילים חדשים שלא העזת לעשות מברוק

Friman
09-06-2012, 06:37:09
תודה
אריאל הטיפ להתאמן בסימולטור עם מסוק פלייבר קצת מוזר לי כיוון שמרגישים הבדל ברור בהתנהגות המסוק, למשל בפניות. היה מצחיק שלופים וריחופים הפוכים וכו׳ עשיתי איתו הרבה יותר בקלות עכשיו אבל דווקא הקפות ושמיניות פשוטות דרשו ממני הסתגלות מסויימת...