צפייה בגרסה מלאה : שאלה החלפת תוכנה ל9X
Blick
11-06-2012, 15:02:55
שמעתי כבר הרבה על הגרסאות הפתוחות של התוכנה של הTurnigy 9X ה-ER9X וה TH9X, רציתי לדעת מה מיוחד בהן
והאם שווה להחליף אליהן? ולאיזו מהן יותר כדאי?
אני יודע שבתוכנות האלה אפשר להגדיר CutOff Safter Switch, השאלה זה האם אפשר לעשות משהו דומה בתוכנה הרגילה של ה9X?
ושאלה אחרונה- מה השם של החיבור שצריך להתקין בשלט, ומה השם באנגלית של הכבל 6 חוטים? אני רוצה להזמין מאיביי ואין לי מושג איך קוראים לשניהם...
תודה לעוזרים :)
בראש הדף יש 3 נושאים נעוצים, הראשון מכיל בתוכו קישורים להרבה שירשורים אחרים בנושא... תתחיל משם ואם עדיין יהיו לך שאלות תשאל משהו ספציפי...
http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?31948-כל-מה-שרצית-לדעת-על-ה-9X-ולא-העזת-לשאול
Blick
11-06-2012, 19:06:10
אוקיי קראתי שם והבנתי וזה ענה לי על רוב השאלות.
עדיין יש לי כמה שאלות:
1. האם יש אפשרות לתכנת CutOff Safe Switch בתוכנה שמקבלים סטוק עם ה9X?
2. אני משתמש כרגע ב8 סוללות GP נטענות. הבית סוללה כבר עשה לי פעם אחת בעיות ודווקא בתקופה שהמלחם שלי התקלקל, אז בלית ברירה עשיתי לו סוג של "קיבוע" עם חתיכת מתכת בשביל להחזיק את האזור עם המגעים הרופפים, השאלה זה אם כדאי להישאר עם הסוללות או שכדאי לעבור לסוללת LIPO? שמעתי שזה יותר טוב, אבל חברים שלי אמרו לי שזה די מסוכן... זה כדאי? ואם כן אפשר המלצה לסוללה מהסיני?
3. כשחיפשתי באינטרנט על החלפת תוכנה ראיתי מדריך שהסביר איך להתקין את החיבור תיכנות בשלט, באחד השלבים ציין כותב המדריך שאם כבר הגענו למצב שהשלט פתוח, כדאי לחזק את הברגים של הסטיקים כי הם מגיעים די רופפים מהמפעל. שמתי לב שהסטיקים די קופצניים ודי קלים, השאלה היא אם חיזוק הברגים יפתור את זה? ואם כן כמה לחזק, והאם לחזק גם את הברגים של ציר הX וגם של ציר הY? מה יקרה אם אני אחזק יותר מידי את הברגים?
guy1a
11-06-2012, 20:30:14
אני חיזרתי. בדיעבד לא הייתי צריך. היה יותר טוב קודם.
אם כבר אתה מפרק. תתקין פנל תאורה.
תחליף תכנה. עזוב אותך מהתכנה המקורית.
אם אתה צריך עזרה עם זה. תגיד.
תעחף את הסוללות הניטענות ויפה שעה אחת קודם. ליפו !
SGS2 ..
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.