PDA

צפייה בגרסה מלאה : בעיה בין המקלט למשדר 9X

ahifly
12-06-2012, 22:51:16
שלום יש לי שאלה כבר ביצעתי בעבר BIND על השלט עכשיו אני מבצע כבר BIND שני ויש לי בעיה רצינית ביצעתי את ה BINd כהלכה המנורה נידלקה בלי להבהב הוא זיהה את המקלט הייתה קישריות בין השלט למקלט. וכשאר אני מוציא את הכבל השחור המגשר מהBIND המנורה ניכבת ואין יותר קישריות,גם כשאני מחבר סרוו זה לא עוזר והמנורה מהבהבת. ניסיתי כבר כ 20 פעמיים או יותר את הפעולה מחדש ועדיין יש את אותה הבעיה . מישהו יכול לעזור לי בנושא הזה .?

ahifly
13-06-2012, 00:47:52
ניסיתי גם לכבות את השלט לפני המקלט ולא מכן את המקלט כנהוג וזה לא עזר , התהליך נוסה על שני מקלטים מאותו סוג כך שהבעיה יכולה לינבוע רק מהשלט עצמו.

http://www.youtube.com/watch?v=W74Sq-ih9s4&feature=plcp

אננס
13-06-2012, 07:12:56
לאחר הבינד תנסה לכבות את המקלט לפני שאתה מוציא שת שקע הבינד....
או בקיצור:
לאחר הבינד :
לכבות את המקלט (להוציא את הסוללה או את חיבור הבקר)
לכבות את השלט
להוציא את שקע הבינד
להדליק את השלט
להדליק את המקלט

AmitB
13-06-2012, 07:22:47
גם לדעתי אחרי שבוצע Bind (הלד דולק רצוף), צריך קודם לנתק מתח מהמקלט ורק אח"כ לשלוף ממנו את ה Bind plug.

ahifly
13-06-2012, 11:46:28
לאחר הבינד תנסה לכבות את המקלט לפני שאתה מוציא שת שקע הבינד....
או בקיצור:
לאחר הבינד :
לכבות את המקלט (להוציא את הסוללה או את חיבור הבקר)
לכבות את השלט
להוציא את שקע הבינד
להדליק את השלט
להדליק את המקלט

גם את זה ניסיתי וזה לא עוזר כלל.

ahifly
13-06-2012, 11:57:54
התגלתה התקלה ה + ו ה- היו הפוכים מחיבור הסוללה למקלט תודה .

flatspin
13-06-2012, 18:11:13
לעולם המלצות שאתה (ואחרים) מקבל בפורום לפתרון בעיה כלשהי, נשענות על ההנחה שאתה יודע מה אתה עושה, ולא מדובר בדברים בסיסיים עד כדי כך כמו הפיכת קוטביות בחיבורי חשמל .
בכל מקרה טוב שהבעיה נפתרה והמקלט לא ניזוק. במקרים מסוימים הפיכת קוטביות עשויה לגרום לשריפת הרכיב באותו רגע.

אננס
13-06-2012, 23:44:33
לדעתי לא היתה פה הפיכת קוטביות באמת.
ה+ יושב בפין האמצעי וה - והS יושבים בצדדים - כך שניתן להפוך רק בין ה - ל S .. ה+ תמיד נשאר באמצע.
הבינד מקצר בין ה S ל - וזאת הסיבה שכאשר פלג הבינד היה בפנים המקלט עבד תקין , כאשר הוצאת את הפלג של הבינד המקלט התנתק.

בהפיכת קוטביות המקלט לא היה עובד בכלל ויש סיכוי לא רע שהיה נשרף , בעצם 2 המקלטים...