התחברות

צפייה בגרסה מלאה : שיפור אמיתי במהירות השילוח מ- HK

טיסני אילת
13-06-2012, 11:15:29
אחרי מספר משלוחים בחודשיים האחרונים אני שמח לבשר שיש שיפור אמיתי ורציף במהירות השילוח מ- HK
הזמן הממוצע שמדדתי מרגע ההזמנה עד קבלת אישור שהמשלוח נבדק הוא יום וחצי.
הזמן הממוצע מרגע קבלת אישור נבדק עד קבלת אישור נשלח ומספר מעקב הוא 3 שעות (!!!).
החבילה מגיעה לאחר שבוע עד שבוע וחצי, אבל זה כבר לא תלוי בהם אלא בדואר.
כנראה שיש כיסוי להבטחות מ- HK...

T_A
13-06-2012, 12:00:07
נכון השיפור מורגש , אגב גם הדואר מרגיש לי מהיר יותר
קיבלתי אתמול שתי חבילות מסין אחרי שבוע שהזמנתי

asi2k5
13-06-2012, 12:49:08
האמת שהזמנתי 4 חבילות מהסיני בחודש וחצי האחרונים יש שיפור קל בהזמנה אבל עיקר השיפור
מגיע שאתה מזמין סוללות בהזמנה אז השילוח יותר מהיר ממוצע של שבועיים בהזמנות האחרות
הממוצע היה גבוהה יותר כמעט שלושה שבועות.

michaelgl
13-06-2012, 13:20:02
בהחלט שיפור משמעותי וחיובי בעניין
מה שכן:
כל פניה בצ'אט מחייבת אותכם בסנט אחד עד חמש מהנקודות שלכם!
ואפילו הנציגים לא יודעים על זה\מתרצים את העניין.
שימו לב!!

asi2k5
13-06-2012, 14:52:04
בהחלט שיפור משמעותי וחיובי בעניין
מה שכן:
כל פניה בצ'אט מחייבת אותכם בסנט אחד עד חמש מהנקודות שלכם!
ואפילו הנציגים לא יודעים על זה\מתרצים את העניין.
שימו לב!!

אז לשם נעלמו לי הסנטים ...!!

בוואז
13-06-2012, 15:22:33
אצלי להיפך, הזמנתי חבילה ב-27 לחודש הקודם עם מוצר אחד לא במלאי
אחרי שבוע החלטתי לוותר עליו ומחקתי אותו מהרשימה, מאותו הרגע החבילה שלי הייתה באותו מצב ולא נשלחה, לא משנה כמה פעמים דיברתי איתם בצ'אט, כל יום ביקשתי מהם לבדוק לי מה עם החבילה והם אמרו לי כל פעם שהם יבדקו עם המחסן וכל מיני תירוצים...
רק היום, אחרי 18 ימים, רק עכשיו החבילה נשלחה! יש בה ציוד שאני ממש צריך ובינתיים אני מושבת עד שהיא תגיע...

החלק המעצבן הוא שבגלל שקניתי הכל בקרדיט שהיה לי במשתמש (200$) אם הייתי פותח דיספיוט בפייפל הם היו מוחקים לי את ההזמנה ואיתה גם את הקרדיטים... מבחינתי עדיין שרות סוג ז'...
הם כנראה מרשים לעצמם בגלל שהם הכי זולים בשוק...

yuval-the-pilot
13-06-2012, 15:58:24
אני הזמנתי לפני פחות משבועיים הזמנה שנשלחה דרך שוויץ(סוללות..) והיא כבר ממוינת במגירות :cool:

טיסני אילת
13-06-2012, 19:07:57
אצלי להיפך, הזמנתי חבילה ב-27 לחודש הקודם עם מוצר אחד לא במלאי
אחרי שבוע החלטתי לוותר עליו ומחקתי אותו מהרשימה, מאותו הרגע החבילה שלי הייתה באותו מצב ולא נשלחה, לא משנה כמה פעמים דיברתי איתם בצ'אט, כל יום ביקשתי מהם לבדוק לי מה עם החבילה והם אמרו לי כל פעם שהם יבדקו עם המחסן וכל מיני תירוצים...
רק היום, אחרי 18 ימים, רק עכשיו החבילה נשלחה! יש בה ציוד שאני ממש צריך ובינתיים אני מושבת עד שהיא תגיע...

החלק המעצבן הוא שבגלל שקניתי הכל בקרדיט שהיה לי במשתמש (200$) אם הייתי פותח דיספיוט בפייפל הם היו מוחקים לי את ההזמנה ואיתה גם את הקרדיטים... מבחינתי עדיין שרות סוג ז'...

ברור שלא כולם יהיו מרוצים...
אבל בכל זאת, לפי מה שאני רואה ולפי התגובות ברחבי העולם (זה לא מדעי) יש באמת שיפור מורגש שניתן לימדוד.
אני יודע על הרבה אנשים שלא רצו להזמין יותר מ-HK אבל חזרו להזמין בגלל שראו אצל אחרים את השיפור.

flatspin
13-06-2012, 22:09:45
לעולם אני מזמין אך ורק מוצרים שנמצאים במלאי באותו זמן ממש. אם מכל סיבה שהיא אני מזמין מוצר שנמצא ב-BK, אינני מצרף אותו לשום פריט אחר ואז אין משמעות מבחינתי לזמן שייקח עד שיגיע (סבלנות שנלקחה בחשבון מראש).

T_A
14-06-2012, 12:54:34

טיפ : כאשר אתה מבטל הזמנה, תבקש תמיד לקבל זיכוי לפייפאל , זה לוקח עוד יום-יומיים אבל טריקים כאלו לא היו עובדים להם

Arman
15-06-2012, 09:11:00
טיפ : כאשר אתה מבטל הזמנה, תבקש תמיד לקבל זיכוי לפייפאל , זה לוקח עוד יום-יומיים אבל טריקים כאלו לא היו עובדים להם
הם חצופים.

בוואז
15-06-2012, 13:46:34
לעולם אני מזמין אך ורק מוצרים שנמצאים במלאי באותו זמן ממש. אם מכל סיבה שהיא אני מזמין מוצר שנמצא ב-BK, אינני מצרף אותו לשום פריט אחר ואז אין משמעות מבחינתי לזמן שייקח עד שיגיע (סבלנות שנלקחה בחשבון מראש).

הבעיה היא שלפעמים כואב לשלם 10$ משלוח על מוצר שעולה 5$...
בכל מקרה אני כנראה יזמין יותר דברים שלא במלאי כי המוצר הזה עד עכשיו עוד לא הגיע למלאי

זה באמת מה שאני עושה אבל הזיכוי הזה היה על מוצרים שהחזרתי (ציוד FPV ששווה לתחת) ועל זה הם בכלל לא מוכנים לשמוע על פייפל שלא נדבר על להחזיר את המשלוח... (כי עברו יותר מ-45 יום)