התחברות

צפייה בגרסה מלאה : שאלה שאלה על כיוון Mini VBar

Scooter007
16-06-2012, 13:04:40
אהלן,

אז כן, השתדרגתי ב VBar והיום היה הטסט והכל הלך סבבה.
השאלה שלי קצת מוזרה אבל אולי אני מפספס כאן משהו. אחרי הגדרת המערכת דרך התוכנה ישנם שני ״ברים״ לקביעת הגיין של הזנב ושל הרוטור הראשי, גיין הזנב יכול להקבע דרך התוכנה וכן דרך תפריט הגירו הסטנדרטי בשלט, לעומת זאת (ולמיטב הבנתי הנוכחית) גיין הרוטור הראשי יכול להקבע אך ורק דרך התוכנה וגם את הכיוון שלו לא ממש הבנתי.
ברור לי שצריך למקם את הסקלה על המסוק המתאים (יש לי 600EFL ושמתי אותה על Logo 600 כי אין Trex 600 בתפריט , זה בסדר?) אבל גם כאן יש טווח ערכים שלא הבנתי מתי ואיך לשנות והאם ניתן לבצע שינוי דרך השלט בשטח או רק דרך לפטופ ואם זה בכלל נחוץ?
שלא תבינו לא נכון, לקח לי 5 דקות לכוון את המערכת והתוצאות היו פשוט מדהימות , אני פשוט סקרן.

Friman
16-06-2012, 14:20:52
תתחדש יוסי!
12 תאים?

Gil Friman

שישי בבוקר באנדרטה
-------------------------------
T-rex 500E 3GX
T-rex 600esp
Multiplex FunCub
ALZRC T-rex 450 pro - סקירה שלי לגביו (http://www.efly.co.il/forums/entry.php?228-ALZRC-450-pro-FB-החדש-שלי-סקירה-קצרה-על-Trex-Clone-באיכות-מפתיעה)
Hitec Aurora 9

AMIR
16-06-2012, 15:05:20
ככה:
בסקאלה של הגיין של הראש, אתה מגדיר בגדול את גודל המסוק והמערכת
קובעת את הערכים לגיין עבורך, אתה קובע גם את רגישות הסנגור לפי אופי הטיסה ( שלוש כפתורים בצד, בחרת מדיום.)
אם תרצה יותר פרמטרים לשחק איתם עליך לשדרג את הגרסא מאקספרסס לפרו בעלות של 50$, מה שנראה מיותר כי
זה עבד מעולה היום.
בסקאלה של כיוון הגיין בזנב, האפשרות קיימת רק דרך תפריט הג׳יירו במשדר ולא דרך התוכנה.
אתה אמור לכוון את הגיין בהתחלה לפי הוראות היצרן ולהתחיל משם לבצע אופטימיזציה לזנב, מה שלא היה צריך היום בכלל.
גם כאן קיימים תפריטים מתקדמים שכדי לקבל אותם יש לשדרג גרסא.

בקיצור, יש לי דייט לוהט עם מערכת ביסטX שאיזה חבר נתן לי ;)
הצלחתי להבין מה הייתה הטעות מאתמול בלילה...
בקיצור דבר איתי, תעדכן אותי על מאורעות השבת!

Scooter007
16-06-2012, 15:43:01
תתחדש יוסי!
12 תאים?

Gil Friman

שישי בבוקר באנדרטה
-------------------------------
T-rex 500E 3GX
T-rex 600esp
Multiplex FunCub
ALZRC T-rex 450 pro - סקירה שלי לגביו (http://www.efly.co.il/forums/entry.php?228-ALZRC-450-pro-FB-החדש-שלי-סקירה-קצרה-על-Trex-Clone-באיכות-מפתיעה)
Hitec Aurora 9
תודה!
אכן כן, גם אני עדין מופתע....

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Scooter007
16-06-2012, 15:57:41
ככה:
בסקאלה של הגיין של הראש, אתה מגדיר בגדול את גודל המסוק והמערכת
קובעת את הערכים לגיין עבורך, אתה קובע גם את רגישות הסנגור לפי אופי הטיסה ( שלוש כפתורים בצד, בחרת מדיום.)
אם תרצה יותר פרמטרים לשחק איתם עליך לשדרג את הגרסא מאקספרסס לפרו בעלות של 50$, מה שנראה מיותר כי
זה עבד מעולה היום.
בסקאלה של כיוון הגיין בזנב, האפשרות קיימת רק דרך תפריט הג׳יירו במשדר ולא דרך התוכנה.
אתה אמור לכוון את הגיין בהתחלה לפי הוראות היצרן ולהתחיל משם לבצע אופטימיזציה לזנב, מה שלא היה צריך היום בכלל.
גם כאן קיימים תפריטים מתקדמים שכדי לקבל אותם יש לשדרג גרסא.

בקיצור, יש לי דייט לוהט עם מערכת ביסטX שאיזה חבר נתן לי ;)
הצלחתי להבין מה הייתה הטעות מאתמול בלילה...
בקיצור דבר איתי, תעדכן אותי על מאורעות השבת!

מי נתן לך? מה נתת לו? חרא של חברים יש לך....אה, גם אתה חרא של חבר....

AMIR
16-06-2012, 16:03:13
ימניאק..... איפה הבקבוק שתייה שביקשתי בבוקר הא?!?!

Scooter007
16-06-2012, 16:47:11
ימניאק..... איפה הבקבוק שתייה שביקשתי בבוקר הא?!?!

לא הבנתי, החלפת מיני ויבאר על בקבוק שתיה שגם לא קיבלת אותו? פחח , איזה פראיר אתה.

Friman
16-06-2012, 16:54:34
תודה!
אכן כן, גם אני עדין מופתע....

עקפת אותי בסיבוב, אני עדיין לא מעכל את ה600esp 6 תאים שיושב לי על שולחן העבודה ;)
תתחדש, הבנתי שצריך לבוא עם קערת פופקורן לצפות בך מטיס

AMIR
16-06-2012, 17:35:28
יוסי עשה צעד חסר תקדים אם ברכש הכלי החדש ואם בהתקדמות ההטסה שלו.

יוס... חכה חכה... תזכור עכשיו שאתה חייב לי שתייה, אני אנצל את זה ביום שני בצהריים
כשנשב לארוחת הצהריים ;)

Scooter007
16-06-2012, 17:38:55
עקפת אותי בסיבוב, אני עדיין לא מעכל את ה600esp 6 תאים שיושב לי על שולחן העבודה ;)
תתחדש, הבנתי שצריך לבוא עם קערת פופקורן לצפות בך מטיס

שטויות... שום תחרות.... ס׳תכל עליך, אחלה טייסת אירגנת לעצמך. אם תצטרך תושבת בום חדשה ל600 דבר איתי, הגיעה אלי אחת בטעות.