התחברות

צפייה בגרסה מלאה : שאלה Gaui X5 FES

עומר בנימיני
17-06-2012, 03:59:30
שלום,

אני מתכוון לעשות הזמנה אבל אני מתלבט בין שתי חבילות.

החבילה הזאת - http://www.flying-hobby.com/shop/gaui-x5-light-combo-free-items-free-shipping-p-6777.html עם ג'ירו GY520 וסרוו S9254.

או החבילה הזאת - http://www.flying-hobby.com/shop/gaui-x5-fes-super-combo-p-7657.html

אני מעדיף להטיס מסוק פלייבר וגם החופה של הגרסת פלייבר יותר יפה לדעתי, אבל מצד שני הגרסת FBL מגיעה עם BeastX ואפילו יותר זולה.

השאלה היא אילו סרוואים יותר טובים? SC 0524 או הסרוואים של Gaui שבאים עם הגרסת FBL? והכי חשוב איך הסרוו זנב של Gaui? מישהו התנסה עם הסרוואים האלה ויכול להמליץ לי?

תודה

AMIR
17-06-2012, 06:52:16
ראיתי את גרסת ה FBL טסה סטוק עם סרוואים של GAUI
והמסוק הזה שד טזמני... מסוק מצויין.

במקומך הייתי לוקח את הקומבו של ה FBL...
הביסטX עושה את כל ההבדל.

רק לא מבין מה העיקשות שלך להזמין מחו״ל?
הקיט =900$
משלוח= כ 70-90$
מכס =30% = כ 300$
סכה״כ = כ1300$ שהם 4800 שקל...

בארץ זה יעלה לך אותו המחיר בדיוק אם לא קצת פחות...

eliranh03
17-06-2012, 07:06:08
בארץ יותר זול ויש תמיכה למסוק
והFBL מסוק פצצה אחד המסוקים הכי טובים שיש היום

עומר בנימיני
17-06-2012, 07:17:52
טוב, אני אקנה את ה-FBL.

אני אברר את המחיר של הגרסת FBL בארץ

אגב אמיר, הקיט עולה 900 דולר, אבל המשלוח הוא 36 דולר בערך ואז יש הנחה של 49 דולר בערך שזה יוצא פחות מ-900 דולר.
כולל מיסים, כולל סוללה חדשה מהסיני וכולל מקלט 7 ערוצים יד שנייה זה יוצא 4691 ש"ח בערך.

תודה

satrianip
17-06-2012, 07:24:35
טוב, אני אקנה את ה-FBL.

תודה

שמח שאתה מקשיב לעצות של האנשים. מסוק פצצה!

flying heli'z rocks!!

Scooter007
17-06-2012, 08:18:17
טוב, אני אקנה את ה-FBL.

אגב אמיר, הקיט עולה 900 דולר, אבל המשלוח הוא 36 דולר בערך ואז יש הנחה של 49 דולר בערך שזה יוצא פחות מ-900 דולר.
כולל מיסים, כולל סוללה חדשה מהסיני וכולל מקלט 7 ערוצים יד שנייה זה יוצא 4691 ש"ח בערך.

תודה

עדין לא נשמע מפתה ביחס למחיר בארץ, חבל להכנס "להרפתקאת חו"ל" שלא ממש מוצדקת. אני ממליץ לך לקפוץ לחנות (אתה בטח יודע איזו) ואני בטוח שלא תתאכזב מההצעה שתקבל שם.
ולגבי פלייבר או פלייברלס , אין בכלל שאלה .... אם הכיס מאפשר , לך על ה FBL שמגיע עם ה BEASTX המדהימה !

Friman
17-06-2012, 09:55:18
טוב, אני אקנה את ה-FBL.

תודה

תגידו רק לי זה מופיע 829$? אולי אני מבולבל אבל אני ממש לא מבין על איזה 900$ אתם מדברים ;)
69622

Gil Friman

שישי בבוקר באנדרטה
-------------------------------
T-rex 500E 3GX
T-rex 600esp
Multiplex FunCub
ALZRC T-rex 450 pro - סקירה שלי לגביו (http://www.efly.co.il/forums/entry.php?228-ALZRC-450-pro-FB-החדש-שלי-סקירה-קצרה-על-Trex-Clone-באיכות-מפתיעה)
Hitec Aurora 9

Hagay
17-06-2012, 10:20:58
אני הזמנתי בארץ ולא מתחרת לרגע (גם יצא לי יותר זול בסוף)
במיוחד לצורך תמיכה טובה ואחריות במרחק נסיעה, על תחשוב פעמיים.

תתחדש :D

עומר בנימיני
17-06-2012, 10:53:54
תגידו רק לי זה מופיע 829$? אולי אני מבולבל אבל אני ממש לא מבין על איזה 900$ אתם מדברים ;)
69622

Gil Friman

שישי בבוקר באנדרטה
T-rex 500E 3GX
T-rex 600esp
Multiplex FunCub
ALZRC T-rex 450 pro - סקירה שלי לגביו (http://www.efly.co.il/forums/entry.php?228-ALZRC-450-pro-FB-החדש-שלי-סקירה-קצרה-על-Trex-Clone-באיכות-מפתיעה)
Hitec Aurora 9

אתה בהחלט צודק! שכחתי שיש אפילו עוד הנחה.

המחיר הוא 829 דולר, משלוח 37 דולר, בביצוע ההזמנה יש לך אפשרות לקבל הנחה של 49.62 דולר ובסוף המחיר הוא 816.38 דולר שזה בהחלט משתלם.

scooter007, האמת היא שה-fbl יוצא יותר זול.

תודה

Friman
17-06-2012, 11:18:51
איך מקבלים עוד הנחה של 49.62$..? זה רק לX4 או שזו איזו קומבינה שאני לא מכיר?

Gil Friman

שישי בבוקר באנדרטה
T-rex 500E 3GX
T-rex 600esp
Multiplex FunCub
Hitec Aurora 9

עומר בנימיני
17-06-2012, 11:28:36
איך מקבלים עוד הנחה של 49.62$..? זה רק לX4 או שזו איזו קומבינה שאני לא מכיר?

Gil Friman

שישי בבוקר באנדרטה

T-rex 500E 3GX
T-rex 600esp
Multiplex FunCub
Hitec Aurora 9

אם יש לך נקודות מצטברות בחשבון אז כשאתה עושה הזמנה זה מחשב לך בכמה נקודות אתה יכול להשתמש ואתה יכול לבחור אם אתה רוצה להשתמש בהנחה הזאת. במקרה של החבילה הזאת ההנחה היא 49.62 דולר

Rexiguru
17-06-2012, 12:20:36
אכן 816$ עם משלוח...

אני בדקתי המחיר ללא מכס 3100 עם מכס 4150 בערך.

וגם שמעתי על כאלה שצלח מזלם ועברו את המכס...

על כל פנים עם מכס על מחיר חבילה מלא הסכום הסופי הוא 4150 משמע שיש הבדל במחיר 500-1000 ש"ח זה כסף.

Friman
17-06-2012, 13:25:02
מתמטיקה נשארת מתמטיקה ;)
אבל בקנייה מהארץ אכן יש ערכים מוספים שלא נמדדים בכסף. או יותר נכון, נמדדים בכסף. עניין של סדרי עדיפויות, כל אחד ושיקוליו.

Gil Friman

שישי בבוקר באנדרטה
T-rex 500E 3GX
T-rex 600esp
Multiplex FunCub
Hitec Aurora 9

עומר בנימיני
17-06-2012, 13:36:32
אני הזמנתי בארץ ולא מתחרת לרגע (גם יצא לי יותר זול בסוף)
במיוחד לצורך תמיכה טובה ואחריות במרחק נסיעה, על תחשוב פעמיים.

תתחדש :D

אפשר לדעת עם איזה סט אפ אתה עובד? אתה משתמש בסוללת מקלט או שאתה משתמש בסוללת מנוע ו-BEC?

Hagay
17-06-2012, 18:38:13
דיברתי בארץ על גודל 90, ב550 שלי שבגודל זהה אני משתמש בCC BEC PRO ובסוללת מנוע

yossi kanza
17-06-2012, 21:24:38
שלום,

אני מתכוון לעשות הזמנה אבל אני מתלבט בין שתי חבילות.

החבילה הזאת - http://www.flying-hobby.com/shop/gaui-x5-light-combo-free-items-free-shipping-p-6777.html עם ג'ירו GY520 וסרוו S9254.

או החבילה הזאת - http://www.flying-hobby.com/shop/gaui-x5-fes-super-combo-p-7657.html

אני מעדיף להטיס מסוק פלייבר וגם החופה של הגרסת פלייבר יותר יפה לדעתי, אבל מצד שני הגרסת FBL מגיעה עם BeastX ואפילו יותר זולה.

השאלה היא אילו סרוואים יותר טובים? SC 0524 או הסרוואים של Gaui שבאים עם הגרסת FBL? והכי חשוב איך הסרוו זנב של Gaui? מישהו התנסה עם הסרוואים האלה ויכול להמליץ לי?

תודה

עומר שלום . אני אישית אני מטיס את גרסת הפליברלס וזה בגלל שזה בה לי בהחלפה עם מסוק אחר
אבל עם הייתי צריך לבחור בן לבן בהחלט הייתי בוחר בגרסת הפלייבר , לדעתי למסוק הזה יש המון כוח וזריזות עם אתה בקתה של סמק דאון זה יכול להיות ליגה
בכול מיקרה בהצלך בבחירה

בברכה
יוסי

עומר בנימיני
17-06-2012, 21:41:21
עומר שלום . אני אישית אני מטיס את גרסת הפליברלס וזה בגלל שזה בה לי בהחלפה עם מסוק אחר
אבל עם הייתי צריך לבחור בן לבן בהחלט הייתי בוחר בגרסת הפלייבר , לדעתי למסוק הזה יש המון כוח וזריזות עם אתה בקתה של סמק דאון זה יכול להיות ליגה
בכול מיקרה בהצלך בבחירה

בברכה
יוסי

אני בקטע של סמאק דאון.

אבל לא הבנתי, אתה ממליץ על הפלייבר, או שהתבלבלת ואתה מתכוון לפלייברלס?

אני חושב לסמאק דאון הפלייברלס צריך יותר להתאים, גם כי הוא צריך להיות יותר זריז וגם יותר מדוייק.

yossi kanza
18-06-2012, 06:20:41
לא אחינו לא התבלבלתי אני ממליץ על הפלייבר

בברכה
יוסי

עומר בנימיני
19-06-2012, 02:01:23
לא אחינו לא התבלבלתי אני ממליץ על הפלייבר

בברכה
יוסי

אשמח לקבל אסבר למה לסמאק דאון מתאים מסוק פלייבר, מכיוון שזה הסגנון שאני אוהב.

תודה

kal1311
19-06-2012, 07:38:39
עומר
בקצב השרשור הזה עד שתחליט לקנות משהו כבר יצאו דגמים חדשים ואז הדיון יתחיל מההתחלה.
מה יותר פשוט מלקפוץ לשטח הטסה ולראות את המסוק הזה באויר ואז להחליט?? לא נראה יותר הגיוני מאשר כל התכתובות הללו?

naor14
19-06-2012, 07:41:37
אשמח לקבל אסבר למה לסמאק דאון מתאים מסוק פלייבר, מכיוון שזה הסגנון שאני אוהב.

תודה

הסמאק דאון יוצר אפקט קרקע שמשגע את רוב מערכות הפלייברלס (cyclic input)

שחר לזרוב
19-06-2012, 08:01:22
הסמאק דאון יוצר אפקט קרקע שמשגע את רוב מערכות הפלייברלס (cyclic input)

תגיד את זה לכל המטיסים הטובים בעולם - תותי, חן צרפתי, ניר מאירי, דניאל קצב, ברט קמרר, בובי וואטס, ניק מקסוול, קייל, ג'יימי רוברטסון, טארק . . . . שמטיסים רק פלייברלס.
מסוק פלייברלס יציב יותר, מהיר יותר, חד יותר, מדוייק יותר, חזק יותר, קל יותר . . . בקיצור, אלא אם כן אתה מתכנן להטיס בתחרויות F3C, אין סיבה היום לקנות מסוק פלייבר.

Hagay
19-06-2012, 08:31:44
תגיד את זה לכל המטיסים הטובים בעולם - תותי, חן צרפתי, ניר מאירי, דניאל קצב, ברט קמרר, בובי וואטס, ניק מקסוול, קייל, ג'יימי רוברטסון, טארק . . . . שמטיסים רק פלייברלס.
מסוק פלייברלס יציב יותר, מהיר יותר, חד יותר, מדוייק יותר, חזק יותר, קל יותר . . . בקיצור, אלא אם כן אתה מתכנן להטיס בתחרויות F3C, אין סיבה היום לקנות מסוק פלייבר.

קצת מעליב שאני לא רשום :confused:

naor14
19-06-2012, 09:41:46

צודק ב100% אבל הבחירה הזאת היא אינדיבידואלית לכל אחד

שחר לזרוב
19-06-2012, 10:49:23
צודק ב100% אבל הבחירה הזאת היא אינדיבידואלית לכל אחד

אין ספק - רק שאחרי שמתנסים בהטסה של מסוק פלייברלס מבינים שהייתרונות עולים מספר מונים על החסרונות (אם בכלל).
מערכות הפלייברלס הקיימות היום בשוק מספיק טובות בשביל לדמות פלייבר - למי שמעוניין בכך :rolleyes:
כמו כן - להמליץ למי שמעוניין בהטסת 3D לקנות מסוק פלייבר ולא פלייברלס זו פשוט הטעיה :mad:

לפותח השרשור - מסוקי הפלייבר הולכים ונכחדים מהעולם. ככל שעובר הזמן מסוקי הפלייברלס תופסים נתח גדול יותר בשוק המסוקים ויש לכך המון סיבות מוצדקות.
עשה לעצמך טוב, אל תקנה מסוק פלייבר אלא פלייברלס. אם אהבת יותר את החופה של גרסת הפלייבר, קנה אותה בנפרד - זו לא סיבה לקנות דווקא פלייבר.
אם עדיין לא התנסית בהטסה של מסוק פלייברלס - בוא לאחד משטחי ההטסה ותתנסה במסוק של אחד החברים, אז תבין על מה אני מדבר.

ה-X5 הוא מסוק מפלצתי שמגיע עם סטאפ מעולה. אין צורך לשדרג שום דבר.
לליאור בחנות (מרכז המסוקים) יש כזה מסוק שהוא מטיס ועד כמה שאני יודע הוא מיועד גם להתנסות של אנשים כמוך שמתלבטים. עצתי לך - תתקשר לליאור, תטיס את המסוק ותבין.
לגבי קניה בחו"ל או בארץ - המחיר שהמסוק נמכר בארץ הוגן ביותר. ההפרש בינו לבין קניה בחו"ל קטן ודעתי לא מצדיק קניה בחו"ל דווקא.

אני באופן אישי את שלושת המסוקים האחרונים שלי קניתי בארץ.
חשוב לתמוך בחנויות הקיימות בארץ ואם המחיר הוגן אין סיבה לקנות דווקא בחו"ל. בשביל 5% (אולי) חיסכון במחיר - עדיף לקנות בארץ, לחזק את החנויות שימשיכו להביא לארץ מוצרים טובים, שיחזיקו מלאי חלקי חילוף, שיתמכו בצרכנים גם בשטח ההטסה . . . . .
עכשיו שאני חושב על זה - דבר עם ליאור, אולי תוכל לקבל את מסוק הפלייברלס עם החופה של מסוק הפלייבר ובכלל יהיה לך משתלם ;)

LiorNT
19-06-2012, 10:50:59
סליחה על הבורות אבל... מה זה בדיוק סמאק דאון ? :-(

עומר בנימיני
19-06-2012, 12:37:37
אין ספק - רק שאחרי שמתנסים בהטסה של מסוק פלייברלס מבינים שהייתרונות עולים מספר מונים על החסרונות (אם בכלל).
מערכות הפלייברלס הקיימות היום בשוק מספיק טובות בשביל לדמות פלייבר - למי שמעוניין בכך :rolleyes:
כמו כן - להמליץ למי שמעוניין בהטסת 3D לקנות מסוק פלייבר ולא פלייברלס זו פשוט הטעיה :mad:

לפותח השרשור - מסוקי הפלייבר הולכים ונכחדים מהעולם. ככל שעובר הזמן מסוקי הפלייברלס תופסים נתח גדול יותר בשוק המסוקים ויש לכך המון סיבות מוצדקות.
עשה לעצמך טוב, אל תקנה מסוק פלייבר אלא פלייברלס. אם אהבת יותר את החופה של גרסת הפלייבר, קנה אותה בנפרד - זו לא סיבה לקנות דווקא פלייבר.
אם עדיין לא התנסית בהטסה של מסוק פלייברלס - בוא לאחד משטחי ההטסה ותתנסה במסוק של אחד החברים, אז תבין על מה אני מדבר.

ה-X5 הוא מסוק מפלצתי שמגיע עם סטאפ מעולה. אין צורך לשדרג שום דבר.
לליאור בחנות (מרכז המסוקים) יש כזה מסוק שהוא מטיס ועד כמה שאני יודע הוא מיועד גם להתנסות של אנשים כמוך שמתלבטים. עצתי לך - תתקשר לליאור, תטיס את המסוק ותבין.
לגבי קניה בחו"ל או בארץ - המחיר שהמסוק נמכר בארץ הוגן ביותר. ההפרש בינו לבין קניה בחו"ל קטן ודעתי לא מצדיק קניה בחו"ל דווקא.

אני באופן אישי את שלושת המסוקים האחרונים שלי קניתי בארץ.
חשוב לתמוך בחנויות הקיימות בארץ ואם המחיר הוגן אין סיבה לקנות דווקא בחו"ל. בשביל 5% (אולי) חיסכון במחיר - עדיף לקנות בארץ, לחזק את החנויות שימשיכו להביא לארץ מוצרים טובים, שיחזיקו מלאי חלקי חילוף, שיתמכו בצרכנים גם בשטח ההטסה . . . . .
עכשיו שאני חושב על זה - דבר עם ליאור, אולי תוכל לקבל את מסוק הפלייברלס עם החופה של מסוק הפלייבר ובכלל יהיה לך משתלם ;)

תודה על התשובה!

סליחה על הבורות אבל... מה זה בדיוק סמאק דאון ? :-(

הנה דוגמה לטיסת סמאק דאון -
http://www.youtube.com/watch?v=17lmeOfpxVU

טיסה דיי נמוכה עם תגובות מאוד חריפות בתחום הטסה קטן יחסית.

its
19-06-2012, 14:16:46
לא יכולת להביא דוגמא תוצרת הארץ מאותו מקום :)

http://www.youtube.com/watch?v=UGqq5rWwwPk

עומר בנימיני
19-06-2012, 14:30:42
לא יכולת להביא דוגמא תוצרת הארץ מאותו מקום :)

http://www.youtube.com/watch?v=UGqq5rWwwPk

צודק!

באמת סרטון מטורף!

LiorNT
19-06-2012, 16:47:19
אהבתי !!!