PDA

צפייה בגרסה מלאה : שאלה צריך עזרה בכיוון ג'יירו jr g770 3d

yehuda.bitton3
17-06-2012, 18:50:24
אהלן,
אני צריך עזרה בכיוון הג'יירו המדובר.
הג'יירו יושב על טירקס 450 והשלט שלי הוא dx7 עכשיו יש לי שתי בעיות איתו כרגע, הראשונה היא שלא משנה מה הערך שאני שם ב-travel adjust של ערוץ gear הג'יירו מייצר תופעה שאם אני לא טועה נקראת "hunting" ובעצם הוא לא מפסיק לתקן את עצמו מה שגורם לתנועה של מחיאת כפיים מימין לשמאל בצורה מאוד מהירה.
הדבר השני הוא שגם במצב הסטטי כאשר הערכים של ה-gear נמצאים על 71 בערך העליון ו-48 בערך התחתון(אלו הערכים ההתחלתים שאמרו לי שצריכים להיות) הזנב מסתובב לצד ימין סתם ככה אומנם באיטיות יחסית אבל עדיין המסוק מסתובב סביב עצמו וגם אחרי בדיקה של כל הקיזוזים למינהים של הזנב נמצא כי הכול מאופס אז מה יכול להיות הגורם לבעיה?
ממש צריך את עזרתכם בנושא ואם פיספסתי איזשהו פרט או לא הסברתי את עצמי טוב רק תגידו ואנסח עצמי מחדש.
תודה מראש לכל המשקיעים מזמנם!
יהודה.

dror_z
17-06-2012, 20:48:14
למיטב זכרוני אם הג'יירו בשלט לא מוגדר לערוץ geara אז הוא לא ישפיע
במקרה הזה משנים ערכים של ה gain
תגדיר לג'יירו ערוץ (אם אני לא טועה זה בתפריט המיוחד שנדרש להדליק את השלט .

yehuda.bitton3
18-06-2012, 08:22:40
אני יגיד לך מה כשאני משחק עם המתג של ה-gear בין מצב אחד לשני אפשר לראות בבירור שהג'יירו מתחלף בין ממצב נועל זנב ל-rate וההפך כלומר מתג ה-gear כן קשור אליו ומשפיע עליו אבל ערכי ה-travel adjust של אותו ערוץ לא משפיעים על ה-gain וזה מה שאני לא מצליח להבין.......עזרה מישהו?

yehuda.bitton3
18-06-2012, 20:30:42
מישהו?
זה ממש דחוף לי...... :/

dror_z
18-06-2012, 21:49:29
אני עדיין חושב שערוץ ה GEAR לא ממותג לגיירו
המתג עדיין ישפיע כי שם ערכים +- שקבועים בהגדרה ראשונית אבל הם לא ה-travel adjust של הGEAR
תבצע רגע תכנות ל גיירו בשלט מהשלב של העדכונים במוד שנדרש להדליק עם לחיצה ועד לשלב השני

yehuda.bitton3
22-06-2012, 16:32:34
אתה יודע להגיד איך לבצע את התכנות הזה?כי לא מצאתי שום מידע בנושא וזה ממש מתסכל :/