צפייה בגרסה מלאה : שאלה Beastx Usb2sys - חובה לתכנות או אקסטרא?
Friman
18-06-2012, 19:54:44
האם כדי לכוון ביסטיקס כיוון בסיסי וסטנדרטי חייבים את חיבור הUsb למחשב?
יצאתי מנקודת הנחה שזהו פריט חובה לתיכנות אבל ברוב המקומות שראיתי החיבור הנ״ל לא מופיע בערכה הבסיסית, נראה לי תמוה ופתאום חשבתי שאולי זו סתם אקסטרא בשביל הנוחות או אופציות מתקדמות מעבר לצרכי המטיס הממוצע? בסה״כ אין לי בעיה בשלב זה לחסוך את ה30$ הללו ולהסתדר בשלב הראשון עם כיוונון מהשלט אם יש אפשרות כזו.
Gil Friman
שישי בבוקר באנדרטה
-------------------------------
T-rex 500E 3GX
T-rex 600esp
Multiplex FunCub
Hitec Aurora 9
satrianip
18-06-2012, 20:17:53
האם כדי לכוון ביסטיקס כיוון בסיסי וסטנדרטי חייבים את חיבור הUsb למחשב?
יצאתי מנקודת הנחה שזהו פריט חובה לתיכנות אבל ברוב המקומות שראיתי החיבור הנ״ל לא מופיע בערכה הבסיסית, נראה לי תמוה ופתאום חשבתי שאולי זו סתם אקסטרא בשביל הנוחות או אופציות מתקדמות מעבר לצרכי המטיס הממוצע? בסה״כ אין לי בעיה בשלב זה לחסוך את ה30$ הללו ולהסתדר בשלב הראשון עם כיוונון מהשלט אם יש אפשרות כזו.
Gil Friman
שישי בבוקר באנדרטה
T-rex 500E 3GX
T-rex 600esp
Multiplex FunCub
Hitec Aurora 9
גיל למיטב ידיעתי הצנועה בנושא הבנתי שהusb משמש בעיקר לעדכוני תוכנה
flying heli'z rocks!!
Friman
18-06-2012, 20:34:20
כן קראתי את המנואל עכשיו. הופתעתי, הייתי בטוח שכל ההגדרות נעשות מהמחשב.
Gil Friman
שישי בבוקר באנדרטה
T-rex 500E 3GX
T-rex 600esp
Multiplex FunCub
Hitec Aurora 9
Scooter007
18-06-2012, 21:25:02
כן קראתי את המנואל עכשיו. הופתעתי, הייתי בטוח שכל ההגדרות נעשות מהמחשב.
Gil Friman
שישי בבוקר באנדרטה
T-rex 500E 3GX
T-rex 600esp
Multiplex FunCub
Hitec Aurora 9
חבל שזה לא ככה , נראה לי שכיוון המערכת בתמיכת מחשב יכול היה להפוך את המערכת לקלה יותר להגדרה ולהוריד את הסבירות לטעויות. זהו אחד הדברים שמאוד אהבתי בויבאר וגם ב 3GX, הכל מוסבר בצורה פשוטה וישנו ליווי גרפי בכל שלב וגם המשתמש הפשוט (הטירון שמגדיר את המערכת בפעם הראשונה בחייו) יכול להבין ולבצע כל שלב בצורה עצמאית.
הביסטיקס היא מערכת מעולה ללא ספק (הספקתי לעשות איתה כמה טיסות טובות ונדהמתי לראות את הביצועים שלה - נכון שהמערכת שלי הוגדרה ע״י ״הלוחש למסוקים״ ולכן זה היה ברור שיותר טוב מזה היא אפשר , אבל בכל זאת נדהמתי והבנתי את כל מהות הרעש סביב המערכת) , חבל שההגדרה שלה מסובכת יחסית לשאר (לפי דעתי).
Sent from my iPad using Tapatalk HD
paylot
18-06-2012, 21:57:34
ממש אין צורך בכך להגדרות סתם מיותר , יש צורך רק להדכוני תוכנה ,וכמה כבר יש:confused:
giliav
19-06-2012, 20:36:39
זה נכון שזה לא חובה אבל זה מיועד לעוד כמה דברים מעבר לעידכוני תוכנה.
בגירסה החדשה של התוכנה של יש כמה פרמטרים אקסרא שניתן לקבוע רק עם הכבל (חפשו MICRO SETTINGS ותראו).
נכון שבד"כ לא צריך לגעת בהגדרות אלו אבל הן קיימות ואפשריות רק עם הכבל ומחשב.
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.