PDA

צפייה בגרסה מלאה : חדשות אליין שיחררה עדכון גרסה למערכת3gx לכל המעוניינים

satrianip
21-06-2012, 14:51:57
3GX גרסה 2.1
http://helidaily.com/align-new-3gx-v2-1-ugrade-is-now-available/
מופיע רשימה של כל השדרוגים ושיפורים
ניתן להוריד את השדרוג
מכאן:
http://www.align.com.tw/alignhtml/3gx_update/3gx_update.html

Scooter007
21-06-2012, 14:58:14
מה זה 3GX ? ;););)

3GX גרסה 2.1
http://helidaily.com/align-new-3gx-v2-1-ugrade-is-now-available/
מופיע רשימה של כל השדרוגים ושיפורים
ניתן להוריד את השדרוג
מכאן:
http://www.align.com.tw/alignhtml/3gx_update/3gx_update.html

kal1311
21-06-2012, 15:06:44
תודה על השיתוף

Friman
21-06-2012, 16:11:17
הבוקר עשיתי הגדרה מחדש של כל המערכת... טוב נחכה לשמוע רשמים

Gil Friman

שישי בבוקר באנדרטה
-------------------------------
T-rex 500E 3GX
T-rex 600esp
Multiplex FunCub
Hitec Aurora 9

T_A
21-06-2012, 18:59:34
תודה על העדכון

jzamero
22-06-2012, 21:36:32
עדכנתי על פניו נראה שהמסוק הרבה יותר יציב.
נראה רק שיש באג בתוכנה, בצורה אקראית הגיירו בורח לכמה שניות והמסוק מתחיל להסתחרר ואז הוא מתיישר בתיקון עם הסטיק
מוזר וקרא לי כמה פעמים

satrianip
22-06-2012, 22:32:25
מישהו עוד שידרג?? נתקלתם בעוד בעיות?? או בבעיה הנ"ל גם?? אני עוד שוקל בכלל אם לשדרג

flying heli'z rocks!!

נ.ב
בהודעה הזאת הפכתי ל"חבר קהילה ותיק" *** נחמד

Friman
22-06-2012, 23:24:28
עדכנתי על פניו נראה שהמסוק הרבה יותר יציב.
נראה רק שיש באג בתוכנה, בצורה אקראית הגיירו בורח לכמה שניות והמסוק מתחיל להסתחרר ואז הוא מתיישר בתיקון עם הסטיק
מוזר וקרא לי כמה פעמים

לא נשמע נעים במיוחד ...

Gil Friman

שישי בבוקר באנדרטה
T-rex 500E 3GX
T-rex 600esp
Multiplex FunCub
Hitec Aurora 9

AMIR
22-06-2012, 23:40:33
מה שעובד לא נוגעים!!!!!!
חוק מספר 1.... לכל מי שיש 3GX והמערכת עובדת לשביעות רצונו
למה לשדרג?! זה עובד לא? אז לא צריך לשדרג...
למי שלא עובד לשביעות רצונו? שיחליף למיקאדו או ביסטX...

זו העצה הטובה ביותר שיש לי לתת לכם

satrianip
23-06-2012, 00:01:20
מה שעובד לא נוגעים!!!!!!

ואללה צודק! לי היא בנתיים עובדת לשביעות רצוני
עד שתגיע הזדמנות לביסט או ויבאר

leomrsm
23-06-2012, 08:31:37
אני ממש לא אוהב את משהם עשו למערכת החל מגרסה 2. צורת הכיוונים הגרסאות הקודמות הרבה יות USER FRIENDLY לפי דעתי.
בכל מקרה מישעידכן גרסה וזה עובד לו טוב שיעזור לאחרים גם להשיג תוצאות סבירות בכיוון המערכת. כידוע מדובר במערכת טובה וקיימות בה הרבה מאוד אפשרויות, מישכיוון את המערכת בצורה טובה שיפרסם את ההגדרות שעשה וייתן גם הסברים לפונקציות מרכזיות שבהם נגע אולי זה יעזור לאחרים לכוון גם בצורה מתאימה את המערכת וכולנו נטום יחד לעתיד טוב יותר. בנתיים אני משנמך לגירסה 1.2 שאותה אוהב יותר מכל.
יום טוב

שחר לזרוב
23-06-2012, 09:17:33
מה שעובד לא נוגעים!!!!!!

עד שלא תנסה משהו טוב יותר, לא תדע
אפשר להיות מרוצה מהתפקוד של המערכת אבל אחרי שמשדרגים גרסה לגלות שהמערכת מתפקדת טוב יותר ולהיות מרוצים יותר.
אני מכיר כמה שהיו מרוצים מהתפקוד של מערכת הפלייברלס שלהם ולא ראו צורך בשדרוג, אבל אחרי שניסו מערכת פלייברלס אחרת גילו שיש הרבה מקום לשיפור במערכת שלהם.
באותו האופן גם עם שדרוגי הגרסה של מערכת הפלייברלס

Friman
23-06-2012, 10:45:48
כמובן שאתה צודק שחר בטווח הארוך, אבל יש גם שיקולים של עלויות מול צרכים.
עברתי לאחרונה עם ה500 מפלייבר ל3GX בגרסא 2, וההבדל בחווית ההטסה תהומי מבחינתי. האם עם ביסטיקס, Vbar או סקוקום הייתי מרגיש יותר טוב? אולי, יכול מאד להיות, אבל ייתכן גם שלרמת ההטסה שלי לא הייתי מרגיש את הערך המוסף מעבר לקפיצה לפלייברלס בפני עצמה. מניח שלטווח הארוך עדיף להשקיע במערכת פלייברלס הטובה ביותר שהיד משגת אבל גם מערכת סבירה נותנת בוסט עצבני לחווית ההטסה.

Gil Friman

שישי בבוקר באנדרטה
T-rex 500E 3GX
T-rex 600esp
Multiplex FunCub
Hitec Aurora 9

שחר לזרוב
23-06-2012, 13:13:00
הדברים שלי כוונו לשדרוג גרסה ולא להחלפת מערכת. נתתי את הדוגמה של מערכת פלייברלס אחרת כדי להדגים את הרעיון בלבד

jzamero
23-06-2012, 13:43:39
טוב חברים
אחרי בדיקה מעמיקה יותר ואחרי שפירקתי את המטוס והרכבתי חזרה הבעיה כנראה היתה בגג"ש קדמי בטורק טיוב
הטסתי היום עם כמה בטריות
1. המסוק יותר יציב בוודאות
2. שימו לב שהם שוב שינו את ההגדרות של זוויות הלהבים ל 12 מעלות עבור pitch range ו 8 מעלות עבור cyclic pitch
בגרסה הקןדמת זה היה 8 ו 8
3. אני משתמש בחיבור ה s.bus של פוטאבה מאד נוח כבל אחד מהמקלט ל 3GX במקום צמות של חוטים עובד מצויין
4. הייתי חייב לשנות את ה גיין עבור הגיירו ל 50% אחרת הזנב נכנס לרזוננס עצבני אחרי תיקון עובד חלק
5. יחד עם זאת ישנה הטייה קלה של הזנב שמאלה (אם מסתכלים על המסוק מאחור) לא משהו נורא אבל לא הצלחתח להתגבר
חם היום אז אני לא יודע מה ההשפעה של החום על הגיירו יכול להיות שבגלל זה

זהו סך הכל יותר טוב מהקודם

satrianip
23-06-2012, 13:54:50
טוב חברים
אחרי בדיקה מעמיקה יותר ואחרי שפירקתי את המטוס והרכבתי חזרה הבעיה כנראה היתה בגג"ש קדמי בטורק טיוב
הטסתי היום עם כמה בטריות
2. שימו לב שהם שוב שינו את ההגדרות של זוויות הלהבים ל 12 מעלות עבור pitch range ו 8 מעלות עבור cyclic pitch
3. אני משתמש בחיבור ה s.bus של פוטאבה מאד נוח כבל אחד מהמקלט ל 3GX במקום צמות של חוטים עובד מצויין
4. הייתי חייב לשנות את ה גיין עבור הגיירו ל 50% אחרת הזנב נכנס לרזוננס עצבני אחרי תיקון עובד חלק
5. יחד עם זאת ישנה הטייה קלה של הזנב שמאלה (אם מסתכלים על המסוק מאחור) לא משהו נורא אבל לא הצלחתח להתגבר

תודה רבה! תמשיך לעדכן

flying heli'z rocks!!

הבוררר
23-06-2012, 18:07:47
עד שלא תנסה משהו טוב יותר, לא תדע
אפשר להיות מרוצה מהתפקוד של המערכת אבל אחרי שמשדרגים גרסה לגלות שהמערכת מתפקדת טוב יותר ולהיות מרוצים יותר.
אני מכיר כמה שהיו מרוצים מהתפקוד של מערכת הפלייברלס שלהם ולא ראו צורך בשדרוג, אבל אחרי שניסו מערכת פלייברלס אחרת גילו שיש הרבה מקום לשיפור במערכת שלהם.
באותו האופן גם עם שדרוגי הגרסה של מערכת הפלייברלס
מעניין מי אלה:confused::cool:

Friman
23-06-2012, 20:11:25
טוב חברים
הטסתי היום עם כמה בטריות

על איזה מסוק מדובר אצלך?
לפי מה שראיתי בתוכנה ההמלצות ל500 (אצלי המערכת על ה500) ההמלצה היא ל12 בקולקטיב ול9 בסייקליק
אוף טופיק קטן - האלווייטור קצת חריף לי מדי עם ה3Gx, בטיסה ישרה קדימה כל נגיעה קלה בסטיק ימין מקפיצה אותו למעלה - למטה. מה אתם אומרים? אקספו או שיש איזה שהוא מדד אחר במערכת שמעדן את זה קצת יותר? חוץ מזה ה3Gx שיגעון, אני עדיין מסתגל למהירות המטורפת שהמסוק פתאום התחיל לפתח לי.

Scooter007
23-06-2012, 20:27:06
על איזה מסוק מדובר אצלך?
לפי מה שראיתי בתוכנה ההמלצות ל500 (אצלי המערכת על ה500) ההמלצה היא ל12 בקולקטיב ול9 בסייקליק
אוף טופיק קטן - האלווייטור קצת חריף לי מדי עם ה3Gx, בטיסה ישרה קדימה כל נגיעה קלה בסטיק ימין מקפיצה אותו למעלה - למטה. מה אתם אומרים? אקספו או שיש איזה שהוא מדד אחר במערכת שמעדן את זה קצת יותר? חוץ מזה ה3Gx שיגעון, אני עדיין מסתגל למהירות המטורפת שהמסוק פתאום התחיל לפתח לי.

תנסה להוריד את ה Roll rate של ה Elevator בתוכנה.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

jzamero
23-06-2012, 21:22:34
450 pro V2

Friman
19-09-2012, 12:01:31
אני יודע שזה שרשור ישן אבל בכל אופן רק הבוקר שידרגתי ל2.1 על ה500.
שמירת זנב - וואו! אין דברים כאלה, מרגיש כמו ספרטן... הם עשו עבודה ממש טובה עם ה Anti Torque Compensation, הזנב פשוט לא זז גם במכות פיטץ׳ אגרסיביות...עם הביסטיקס ב600 לצערי אני עדיין לא מתקרב לשמירת זנב כזו אבל לדעתי שם הסוגייה היא גיין מכאני אז אני לא משווה.
מצד שני המימשק בתוכנה הפך להיות מסובך יותר.. האם ניתן להגדיר בתוכנה של הגרסא הקודמת גם את גרסת ה2.1? אם אני לא טועה חבר שכיוונתי לו מסוק זהה עם התוכנה הישנה היה עם גרסא 2.1 בג׳יירו, ולמיטב ידיעתי המסוק שלו טס סבבה... יש עם זה איזו שהיא בעיה? כי התוכנה הקודמת מאד נוחה לטעמי להגדרות הבסיסיות