צפייה בגרסה מלאה : עזרה! כיוון 3GX ושלט JR
mustaki
23-06-2012, 08:31:11
שלום לכולם,
נתקלתי בקושי בכיוון טווחי התנועה של ה Swash, אודא לעזרתכם...
מה שקורה הוא שכאשר אני ב bypass mode ב 3Gx, אז ההגדרות שאני מכניס ב Swash Mix בשלט עובדות יפה...
swash mixing:
aileron 60
elevator 60
pitch 40
זה מייצר טווח של 12 מעלות בפיטצ', אלבטור, ואיילרון...
הבעייה היא שכאשר ה 3Gx בפעולה, ללא Bypass mode, המערכת מתעלמת מההגבלות שהגדרתי..
שלט: JR
3Gx: קושחה 2.1
האם מישהו נתקל בזה? מה אני עושה לא נכון?
אגב, אם אשתמש ב Pitch Curve כדי לבצע את ההגבלה אני מניח שלא תהיה בעייה אך אני לא בטוח שזו השיטה המומלצת..
תודה מראש
leomrsm
23-06-2012, 08:52:15
דבר ראשון 12 מעלות בסייקליק יותר מדי 8 אמור להספיק מעל ומעבר.
לגבי הבעיה שלך אין לך שום בעייה זה מערכת ממוחשבת שותה צריך לכווון בשני אופנים כודם כל דרך המערכת עצמה לפי ההוראות ואחרי זה דרך המחשב.
מהנקודה שסיימתה לעשות זאת אתה לא שולט יותר במסוק אלא המערכת שולטת הסטיקים רק אומרים לה מה אתה רוצה שהמסוק יעשה ובאיזו מהירות והמערכת כבר מבצעת זאת איך שהיא רואה לנכון כלומר משאתה רואה זה לא משבאמת קורה.
עליך פשות לבדוק שהתיקונים הם לכיונים הנכונים ולחבר למחשב שם אתה מציב באיזו מהירות מקסימלית אתה רוצה שהמסוק יבצע את משאתה מבקש ממנו. בהתחלה אולי עדיף לעשות אותו פחות רגיש ואז להוסיף רגישות אבל זה עניין של העדפה
יום טוב ובהצחה.
mustaki
23-06-2012, 09:01:43
תודה על התשובה המהירה...
אז אתה אומר שהעובדה שכשאני נותן סקיט ימינה עד הסוף הוא זז כל כך עד שנוצר Binding זאת לא בעייה?
amijan27
23-06-2012, 16:43:21
או שתנסה לראות סירטונים ביו טיוב איך לכוון את המערכת או שמישהו ידריך אותך לקבל ככה הכוונה במסרים, ויש מצב שהטסט פלייט יהיה לא נעים
יש לי את המערכת על שתי מסוקים ואשמח לעזור
Scooter007
23-06-2012, 17:23:37
תודה על התשובה המהירה...
אז אתה אומר שהעובדה שכשאני נותן סקיט ימינה עד הסוף הוא זז כל כך עד שנוצר Binding זאת לא בעייה?
אם אני זוכר נכון , יש בתפריט התוכנה במחשב אפשרות להגדיר לימיטים אחרי הגדרת המערכת, פשוט חבר את המערכת , הזז את הסטיק עד הסוף ואז הורד את טווח התנועה ע״י הזזת הסליידר במחשב עד שאין binding.
אני מאמין שברור לך שאסור להטיס במצב של כיפופים בקצה טווח התנועה.
Sent from my iPad using Tapatalk HD
mustaki
23-06-2012, 21:24:54
תודה על התשובות...
כן אז באמת ניתן להגדיר לימיטס' בתוכנה וזה בדיוק עושה את העבודה, לאחר שהגדרתי במצב DIR...
שוב תודה.
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.