PDA

צפייה בגרסה מלאה : solo pro 180 3g בעית זנב\ג'יירו ושאילה כתנה על RX650

jeblesh
26-06-2012, 08:47:07
זה המסוק הראשון שלי ואני קצת מסתבך עם ה SETUP
לא אהבתי את הSETUP הראשוני מהמפעל (פיצ' נמוך מעוד וזרועות מתנגשות over reaching)
אז אחרי כמה טיסות פירקתי הכול ובניתי מחדש ככה ש 0 פיצ = כול הזרועות ממורכזות באמצע התווך שלהם
הכול נהדר יש לי אפשרות להגיע פיצ מטורף יחסית לסטאפ הקודם (מעבר ל30 מעלות חיובי או שלילי) והמסוק טס הרבה יותר יציב ונישלט (דרך השלט הגדרתי פיצ' נמוך יותר לא יושב על 30 מעלות פיצ (: ...)
אבל משומה ממתי שעשיתי את זה הזנב בועת שאני מתחיל סיבוב ממש עיטי שמולא
ימין מתפקד טוב פשוט ברגע שהוא יוצא משמירת כיון לצד שמאלי הוא בועט ימינה 10-20 מעלות לפנה שהוא מתאפס על עצמו ופונה שמולה לאט
זה קורה רק בכניסה לפירואט ממש עיטי עם אני נותן יותר מרבע סטיק זה לא קורה

אגב מהמפעל היה אקספו גבוהה על הזנב והסטיק היה ""מת"" בערך רבע כיוון לכול צד , אני כרגע על -25 אקספו לעומת 50אקספו מהמפעל

אני מנחש שצריך למרקז את הסרוו והפיצ' בזנב
עם אני מנחש נכון אז איך בידיוק אני רואה את ה0 של הסרוו ?
הג'יירו אינטגרלי בRX הזה ואין לי מושג איך לראות את ה0 של הסרוו עם הוא מנסה לתקן כיוון כול הזמן אפשר דרך RX שלו ?
וגם עוד שאילה , ה 0 של הסרוו צריך לעמוד על 0 פיצ בזנב או שעדיף לתת טיפה ימינה ?

אני חושב ליקנות מסוק גדול יותר בקרוב כי אני ממש נהנה מהסוטוש הזה בחודש האחרון 0 התרסקויות דיי עודדו אותי
אבל תקציב למערכת רדיו טובה אין , חשבתי בנתים לקנות עוד RX650 ב50$ ופשוט לחבר אותו למסוק גדול עם מכניקה זהה כמו זה
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__23037__HK_450TT_PRO_V2_Flybarless_3D_Torque_Tube _Helicopter_Kit_Align_T_Rex_Compat_.html
עד שאהיה לי כסף למערכת רדיו טובה יותר תווך לא מדעיג אותי בדקתי את המערכת שלי למעבר ל500 מתר בשתח בנויי והיא טובה
כמובן שאני פשוט יהיה זעיר ויבדוק תווך בשתח לפנה שאני מטיס ...
אבל מפחיד אותי שהסרווים הגדולים יותר יטגנו אותו מישהוא ניסה פעם סטאפ כזה ?

jeblesh
28-06-2012, 16:33:23
קצת שקת פה ...
על כול פנים למקרה שזה יעזור למשהוא קצת כיוון מכאני ימינה של הפושרוד בזנב והסיפור נפתר קרגה הזנב טיפה ימינה לעומת ממורקז ....