PDA

צפייה בגרסה מלאה : רעיון לא יודע מה כדי/מומלץ יותר

nadavz
30-06-2012, 14:32:06
אני מעונין לקנות 450 חדש יצא לי לראות את ה450 של tarot ו ALZRC...

השאלה היא שאני לא יודע איזה קומבינציה הכי כדי לקנות אשמח לעזרה...

סופר קומבו של tarot.http://www.oomodel.com/tarot-450-pro-v2-fbl-flybarless-tl20006-super-combo-3-p-62438.html.
אני בחרתי בקומבינציה מספר3, יש 6 קומבינציות לא מצאתי את האבדל בין אחת לשניה עם משהו יודע מה ההבדל אשמח לדעת..
מחיר $269.99 לא כולל משלוח
או
סופר קומבו של ALZRC עם מערכת פליברלס של KDS EBar http://www.rc711.com/shop/alzrc-450-pro-v2-3g-flybarless-helicopter-super-combo-wkds-ebar450m-motor40a-besc3dpro-servosx4-p-5449.html?cPath=165_273_223.
מחיר $299.90 לא כולל משלוח

סופר קומבו של ALZRC עם מערכת פליברלס של ALZRC Axis Flybarless - http://www.rc711.com/shop/alzrc-450-pro-v2-3g-flybarless-helicopter-super-combo-3gy-v20450m-motor40a-besc3dpro-servosx4-p-5450.html?cPath=165_273_223.
מחיר $289.90 לא כולל משלוח

איך שני החברות האלה באיכות החלקים ואיך המערכת פליבלרלס שהם מציעות?

תודה, נדב.

Friman
30-06-2012, 14:56:57
לגבי מערכות הפלייברלס הללו - אני הייתי בוחר בשל טארוט. המערכת של Alzrc חדשה יחסית בשוק ולא מספיק מוכחת (הם החליפו מערכת בקומבו שלהם לפני כמה חודשים). המערכת של KDS בגדול זהה לשל טארוט מבחינת חומרה ותוכנה, אבל עם הבדלים קטנים; חוות דעת מחו״ל טוענות שהמערכת של טארוט עובדת טוב יותר. אתה יכול לקרוא בrcgroups יש שרשור של עשרות עמודים על המערכת zyx של טארוט.
לגבי ששת האופציות של טארוט- אלו למעשה שלוש קומבינציות של סטאפים שונים בשתי גרסאות שונות של מע׳ הפלייברלס:
1. מערכת הפלייברלס - zyx או zyxs. ה zyxs בדומה ל3gx מתממשקת ישירות למשדרי ספקטרום ללא מקלט רק עם לוויין ותומכת בsbus של פוטאבה. הzyx ללא s זה הדור הקודם שלא תומך בפונקציות הללו. מבחינת תפקוד הפלייברלס עצמו המערכת זהה. הבדל העלות בין המערכות הוא 10$ בערך.
2. גרסאות הסטאפ - הזולה ביותר כוללת בקר מנוע ולמיטב זכרוני גם סרבואים של טארוט. השנייה במחיר והשלישית כוללות בקר hobbywing 40A שנחשב בקר ״לעניים״ טוב מאד (כלומר, זול אבל טוב).. ושם ההבדל בין השנייה לשלישית אלו הסרבואים. גרסא 2 עם סרבואים של Emax אם אני זוכר נכון והשלישית עם סרבואים של חברה אחרת שאמורים להיות טובים יותר בסייקליק (הסרבואים של emax בסייקליק בחבילה 2 הם אנלוגיים לדעתי ובשלישית דיגיטליים, אבל תסתכל טוב בנתונים). רק שסרבו הזנב של emax בחבילה השנייה טוב יותר, שוב לפי המלצות מחו״ל ;)
היה לי AlZRC 450 pro פלייבר לתקופה קצרה- טס נהדר ואיכות החומרים טובה מאד. אני לא מכיר אישית את איכות החומרים של טארוט, יש טענות בציבור שקיטים מוקדמים שלהם היו בעבר באיכות לא משהו, אבל כשהתייעצתי עם אנשים שקנו בחודשים האחרונים קיטים שלהם הם אמרו שהאיכות מצויינת.
מקווה שזה עוזר לך

Gil Friman

שישי בבוקר באנדרטה
-------------------------------
T-rex 500E 3GX
T-rex 600esp
Multiplex FunCub
Hitec Aurora 9

nadavz
30-06-2012, 15:25:56
קודם כל תודה על ההסבדר, עם זה עבר או בילבל יותר את אני לא יודע...
לגבי המערכת של טארוט אני מבין שאיחן יותר מידי וויכוח כי באמת ראיתי שהרבה ממליצים עליה בקטגורית הזולות.
לגבי הקיט אני לא סגור, הרוב ממליצים ALZRC גם אתה כתבת את זה הבעיה שלא מצאתי רק את המערכת פליברלס של טארוט זה תמיד בא עם הראש.
ככה שהיתי קונה את הקיט של ALZRC שמגיע עם מנוע בקר ולהבים ומוסיף מערכת פליברלס של טארוט.

ראיתי את ההבדל בין הקומבוים על איזה מהם אתה ממליץ?

יש למשהו תגובה על איכות החומרים של חברת טארוט?

Friman
30-06-2012, 17:17:14
ערכתי- את ההמלצה המפורטת שלחתי לך בפרטי, אני לא בטוח אם יעניין את כולם. אני רושם לך גם את המספר שלי אם תרצה להתייעץ