צפייה בגרסה מלאה : בעיה מוזרה ומעצבנת עם אורורה 9
Shahars
06-07-2012, 15:43:33
נתקלתי בבעיה מוזרה ביותר עם האורורה שלי.
השלט מתפקד מעולה וללא שום בעיה עם מסוק ועם ביקסלר.
כשאני מנסה להגדיר אותו עם הקווד קופטר של KK אני נתקל בבעיות מוזרות:
הקווד לא מתפקד כפי שאמור. זאת אומרת, אני מורה ימינה בשלט אבל בשטח הקוואד עף אחורה בכלל- כאילו הערוצים לא מחוברים נכון.
זה קרה לי עם 3 לוחות שונים כך שהבעיה לא נעוצה בלוח.
לפי הבנתי מדובר על איזה מיקס בעייתי שאני לא יודע איפה הוא נמצא ואיך אני מבטל אותו.
האם מישהו מהמבינים באורורה יוכלו לסייע מעט?
תודה
שחר
Flying_student
06-07-2012, 16:47:19
נתקלתי בבעיה מוזרה ביותר עם האורורה שלי.
השלט מתפקד מעולה וללא שום בעיה עם מסוק ועם ביקסלר.
כשאני מנסה להגדיר אותו עם הקווד קופטר של KK אני נתקל בבעיות מוזרות:
הקווד לא מתפקד כפי שאמור. זאת אומרת, אני מורה ימינה בשלט אבל בשטח הקוואד עף אחורה בכלל- כאילו הערוצים לא מחוברים נכון.
זה קרה לי עם 3 לוחות שונים כך שהבעיה לא נעוצה בלוח.
לפי הבנתי מדובר על איזה מיקס בעייתי שאני לא יודע איפה הוא נמצא ואיך אני מבטל אותו.
האם מישהו מהמבינים באורורה יוכלו לסייע מעט?
תודה
שחר
הי שחר, איזה קטע, גם לי קוראים שחר!
יש בשלט פונקציה של display - בה אתה רואה מה הסיגנל שנשלח בכל משחק עם הסטיקים - האם אתה רואה שם איזה מיקס מוזר? אם לא אז אין שום מיקס.
בכל מקרה שיהיה בהצלחה!
Shahars
06-07-2012, 17:56:28
הי שחר, איזה קטע, גם לי קוראים שחר!
יש בשלט פונקציה של display - בה אתה רואה מה הסיגנל שנשלח בכל משחק עם הסטיקים - האם אתה רואה שם איזה מיקס מוזר? אם לא אז אין שום מיקס.
בכל מקרה שיהיה בהצלחה!
התחלת על השכל? תרים טלפון:p
מחר פרדס?
נ.ב. ברור שבדקתי...
Friman
06-07-2012, 19:14:37
על איזה מודל אתה עובד?
אני לא מבין גדול ברחפנים אבל ממה שהבנתי קוואד על אורורה 9 אמורים להגדיר כמסוק עם סרבו אחד 90 מעלות - הראשון משמאל בתפריט של בחירת סוואש תחת מודל של מסוק.
Gil Friman
שישי בבוקר באנדרטה
למכירה ג׳יירו ספרטן קווארק כחדש (http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?53181-%EC%EE%EB%E9%F8%E4-%E2%D7%E9%E9%F8%E5-%F1%F4%F8%E8%EF-%F7%E5%E5%E0%F8%F7-%EB%EE%F2%E8-%E7%E3%F9-outrage-limited-edition)
-------------------------------
T-rex 500E 3GX
T-rex 600esp
Multiplex FunCub
Hitec Aurora 9
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.