PDA

צפייה בגרסה מלאה : דיון רכישת ציוד מסוקים בסין - כדאיות וזמינות?

Friman
08-07-2012, 08:33:52
בעוד חודש בערך אני טס לטיול של שבועיים בסין - בייג׳ין, שנגחאי וגווילין. וחוץ מההתרגשות מהיעד האקזוטי, אני כבר כמה שבועות מפנטז על כל הצ׳ופרים למסוקים שאני הולך לקנות שם... רק שקצת הורידו לו את ההתלהבות בפורום fpv.. התכנון היה להצטייד בציוד fpv בסיסי + סוללות ולהבים למסוקים אבל הסבירו לי שם שקשה יהיה למצוא חנויות שמוכרות ציוד מקצועי באיכות טובה לfpv בתוך הערים, ובבסטות המקומיות בשווקים מוכרים בעיקר ג׳אנק סיני וצעצועים ולא ציוד ראוי להשקעה. ולגבי סוללות ליפו הזכירו לי שיש סיכוי טוב שלא ייתנו לי להעלותן למטוס, מה גם שמדובר בסיכון בטיחותי.
אז... מה כן כדאי וזמין לקנות מסין למסוקים? רק צעצועים מעופפים ״לילדים״? אני מבין שעל מה שמיוצר בסין אפשר לקבל מחירים טובים בעוד כל מה שמיובא, די יקר. השאלה אם נניח להבים חופות וחלפים של אליין (תוצרת טייוואן) סביר למצוא במחירים טובים שיצדיקו את הכאב ראש של לאתר חנויות מתאימות? מה נסיונכם - מי שהיה בסין? האם המוצרים של אליין זמינים שם לרכישה, והאם זה כדאי כלכלית ופרקטית? כמובן אם יש המלצות גם היכן לחפש מה או שמות של חנויות מומלצות ספציפיות אשמח לשמוע.
מסוק חדש אני לא חושב שאקנה אלא אם אמצא דיל מטורף, זה מעבר לתקציב שלי מה גם שיש לי מספיק כלים לכרגע

Gil Friman

שישי בבוקר באנדרטה

למכירה ג׳יירו ספרטן קווארק כחדש (http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?53181-%EC%EE%EB%E9%F8%E4-%E2%D7%E9%E9%F8%E5-%F1%F4%F8%E8%EF-%F7%E5%E5%E0%F8%F7-%EB%EE%F2%E8-%E7%E3%F9-outrage-limited-edition)
-------------------------------
T-rex 500E 3GX
T-rex 600esp
Multiplex FunCub
Hitec Aurora 9

meshushelly
08-07-2012, 08:43:21
תהנה מסין ותעזוב אותך משטויות של מסוקים. החנויות גם שם לא יכולות להתחרות במחירים של החנויות המקוונות מהונגקונג. גואילין מדהימה, השבוע הטוב ביותר שהיה לי בירח דבש, תעשה את הכדור פורח ביאנגשו!

משה.

Friman
08-07-2012, 09:17:46
תהנה מסין ותעזוב אותך משטויות של מסוקים. החנויות גם שם לא יכולות להתחרות במחירים של החנויות המקוונות מהונגקונג.
כן... אבל בכל זאת ;)
מה כן כדאי? כי זה לא ייצא לי הרי מהראש. אין שום דבר שמשתלם וזמין לקנות שם בעולם הrc? זה ייסתכם ברחפן מיקרו סיני ומקסימום איזה טיסן מוקצף ברמת בננה הובי?

Gil Friman

שישי בבוקר באנדרטה

למכירה ג׳יירו ספרטן קווארק כחדש (http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?53181-%EC%EE%EB%E9%F8%E4-%E2%D7%E9%E9%F8%E5-%F1%F4%F8%E8%EF-%F7%E5%E5%E0%F8%F7-%EB%EE%F2%E8-%E7%E3%F9-outrage-limited-edition)
T-rex 500E 3GX
T-rex 600esp
Multiplex FunCub
Hitec Aurora 9

seamn
08-07-2012, 12:11:41
תהנה מסין ותעזוב אותך משטויות של מסוקים. החנויות גם שם לא יכולות להתחרות במחירים של החנויות המקוונות מהונגקונג. גואילין מדהימה, השבוע הטוב ביותר שהיה לי בירח דבש, תעשה את הכדור פורח ביאנגשו!

משה.
לך תטייל ועזוב אותך משטויות..
אין חנויות "מקצועיות" זמינות .. כפי שאמרו כבר, מה שתמצא שם זה ג'אנק בדוכנים .. וגם אם תמצא המחירים לא יהיו זולים ביחס לרכישות באינטרנט..
עדיף להזמין מהחנויות המקוונות בהונג קונג ..

alex1312
08-07-2012, 21:12:17
גיל חשבתי שסיימת בקניות שלך אני רואה שאתה להוט ליקנות עוד משהו תקשיב פה לחברה אנשים אמרו לך שלא כדאי לקנות שם כלום תאמין לי תתמקד בטיול שלך תאמין לי שאתה תהנה שם אני ההיתי שם לפני 10 שנים היה מעולה

Friman
08-07-2012, 21:33:47
בכלל לא להוט לקנות, אני דווקא חובב קונג פו, תמיד רציתי לנסוע לשם והתרבות הסינית מרתקת בעיניי. ולא בציניות לשם שינוי ;)... פשוט בסופו של דבר הרי 90% ממה שאנחנו רוכשים לתחביב מיוצר בסין ככה שחשבתי שיש פה פוטנציאל גם להצטייד בדברים שמפה יקר לקנות.
טוב, אז אני שם רשמית את הקניות בצד, מה שיבוא יבוא בספונטניות. תודה על הפוקוס חברים הוא היה במקום כנראה ;)

Gil Friman

שישי בבוקר באנדרטה

T-rex 500E 3GX
T-rex 600esp
Multiplex FunCub
Hitec Aurora 9