Friman
08-07-2012, 08:33:52
בעוד חודש בערך אני טס לטיול של שבועיים בסין - בייג׳ין, שנגחאי וגווילין. וחוץ מההתרגשות מהיעד האקזוטי, אני כבר כמה שבועות מפנטז על כל הצ׳ופרים למסוקים שאני הולך לקנות שם... רק שקצת הורידו לו את ההתלהבות בפורום fpv.. התכנון היה להצטייד בציוד fpv בסיסי + סוללות ולהבים למסוקים אבל הסבירו לי שם שקשה יהיה למצוא חנויות שמוכרות ציוד מקצועי באיכות טובה לfpv בתוך הערים, ובבסטות המקומיות בשווקים מוכרים בעיקר ג׳אנק סיני וצעצועים ולא ציוד ראוי להשקעה. ולגבי סוללות ליפו הזכירו לי שיש סיכוי טוב שלא ייתנו לי להעלותן למטוס, מה גם שמדובר בסיכון בטיחותי.
אז... מה כן כדאי וזמין לקנות מסין למסוקים? רק צעצועים מעופפים ״לילדים״? אני מבין שעל מה שמיוצר בסין אפשר לקבל מחירים טובים בעוד כל מה שמיובא, די יקר. השאלה אם נניח להבים חופות וחלפים של אליין (תוצרת טייוואן) סביר למצוא במחירים טובים שיצדיקו את הכאב ראש של לאתר חנויות מתאימות? מה נסיונכם - מי שהיה בסין? האם המוצרים של אליין זמינים שם לרכישה, והאם זה כדאי כלכלית ופרקטית? כמובן אם יש המלצות גם היכן לחפש מה או שמות של חנויות מומלצות ספציפיות אשמח לשמוע.
מסוק חדש אני לא חושב שאקנה אלא אם אמצא דיל מטורף, זה מעבר לתקציב שלי מה גם שיש לי מספיק כלים לכרגע
Gil Friman
שישי בבוקר באנדרטה
למכירה ג׳יירו ספרטן קווארק כחדש (http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?53181-%EC%EE%EB%E9%F8%E4-%E2%D7%E9%E9%F8%E5-%F1%F4%F8%E8%EF-%F7%E5%E5%E0%F8%F7-%EB%EE%F2%E8-%E7%E3%F9-outrage-limited-edition)
-------------------------------
T-rex 500E 3GX
T-rex 600esp
Multiplex FunCub
Hitec Aurora 9
אז... מה כן כדאי וזמין לקנות מסין למסוקים? רק צעצועים מעופפים ״לילדים״? אני מבין שעל מה שמיוצר בסין אפשר לקבל מחירים טובים בעוד כל מה שמיובא, די יקר. השאלה אם נניח להבים חופות וחלפים של אליין (תוצרת טייוואן) סביר למצוא במחירים טובים שיצדיקו את הכאב ראש של לאתר חנויות מתאימות? מה נסיונכם - מי שהיה בסין? האם המוצרים של אליין זמינים שם לרכישה, והאם זה כדאי כלכלית ופרקטית? כמובן אם יש המלצות גם היכן לחפש מה או שמות של חנויות מומלצות ספציפיות אשמח לשמוע.
מסוק חדש אני לא חושב שאקנה אלא אם אמצא דיל מטורף, זה מעבר לתקציב שלי מה גם שיש לי מספיק כלים לכרגע
Gil Friman
שישי בבוקר באנדרטה
למכירה ג׳יירו ספרטן קווארק כחדש (http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?53181-%EC%EE%EB%E9%F8%E4-%E2%D7%E9%E9%F8%E5-%F1%F4%F8%E8%EF-%F7%E5%E5%E0%F8%F7-%EB%EE%F2%E8-%E7%E3%F9-outrage-limited-edition)
-------------------------------
T-rex 500E 3GX
T-rex 600esp
Multiplex FunCub
Hitec Aurora 9