צפייה בגרסה מלאה : שאלה ריעדות בטירקס 550 פלייברלס סיפורי סבתא?
אליקופטר
08-07-2012, 18:56:41
ערב טוב,
בימים האחרונים אני מחפש טירקס חשמלי שמעתי ממספר אנשים בעלי הטירקס כי הבחור סובל מנדנודי זנב .
נכון או לא נכון ?
החברה לא יודעים לכוון או שבאמת יש שם משהו?
kondason
08-07-2012, 19:03:03
הבעיה במערכת האלקטרונית לשמירת זנב של אליין.
תחליף אותה ליצרן אחר והזנב בטון
amijan27
08-07-2012, 19:29:09
אני מטיס אותו כבר הרבה זמן עם ה3GX וטס מעולה ויציב לגמרי
wind556
08-07-2012, 19:54:15
הבעיה במערכת האלקטרונית לשמירת זנב של אליין.
תחליף אותה ליצרן אחר והזנב בטון
נכון
אבל אתה משלם פעמיים: גם על המערכת הדפוקה וגם על המערכת הטובה, ובסוף יש לך מסוק בינוני.
וזאת לא אגדה אורבנית,היו כמה שהתלוננו על כך, וכמובן שהיו גם כמה שלא התלוננו .
Friman
08-07-2012, 20:32:02
הבעיה הייתה נפוצה עם ה3G של אליין.
הבעיה היא ה3G לא המסוק
שהמילה ״בינוני״ קצת מפחיתה מערכו. אישית אם הייתי קונה מסוק 550 חדש הייתי מעדיף את הX5 ממגוון רב של סיבות אבל זה ממש לא הופך את הTrex 550 ל״בינוני״...
Gil Friman
שישי בבוקר באנדרטה
למכירה ג׳יירו ספרטן קווארק כחדש (http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?53181-%EC%EE%EB%E9%F8%E4-%E2%D7%E9%E9%F8%E5-%F1%F4%F8%E8%EF-%F7%E5%E5%E0%F8%F7-%EB%EE%F2%E8-%E7%E3%F9-outrage-limited-edition)
-------------------------------
T-rex 500E 3GX
T-rex 600esp
Multiplex FunCub
Hitec Aurora 9
MrGenady
08-07-2012, 20:41:53
רוצה רק לעדכן שאני מטיס את המסוק הנ"ל כסטוק עם מערכת 3G !!!!
ולא רועד כלום ולא רעד אף פעם,צריך לדעת לכוון בעיקר מכנית ואלקטרונית כמו שצריך !!
נ.ב נכון שהמערכת הזאות היא לא משהו ואני קורה לה פלייבר מדומה אבל..מטיס אותו כבר שנתיים בכייף גדול !!
wonderd
08-07-2012, 20:47:50
תקנו GAUI, המסוק הכי טוב בעולם, לא רואה ממטר את אליין, בטח שלא את ה 550 שלא שווה פרוטה (ושלא נדבר על ה 450 - זבל של מסוק, אבל זה לנושא אחר..)
עזבו אתכם מה X5 ומה X7, לכו ישר על הטופ - gaui 425 או בגירסה המוגדלת 550 - אין עליהם בתמורה שמקבלים תמורת המחיר שמשלמים. רק Gaui. נקודה.
עודד - לא נמאס לך כבר מההשמצות? אתה לא מסוגל להעריך את המוצר שאתה מוכר ומשווק כמו שהוא בלי להשמיץ כל הזמן את אליין??
הבעיה ב 3G היא בעיקר האנשים שלא יודעים לכוון.
אני לא אגיד לכם שהמערכת יותר טובה מביסטאיקס ובטח שלא מסקוקום או מוי-באר אבל היא בהחלט מתפקדת יפה ברמות הנמוכות והבינוניות של ההטסה.
ושלא יספרו לכם סיפורים.
dror_z
08-07-2012, 21:06:32
ה550 טס מעולה גם עם 3gx
אפילו שאחד הילדים המוכשרים בתחום בדק אותו הוא טס נהדר
wind556
08-07-2012, 21:29:44
תקנו GAUI, המסוק הכי טוב בעולם, לא רואה ממטר את אליין, בטח שלא את ה 550 שלא שווה פרוטה (ושלא נדבר על ה 450 - זבל של מסוק, אבל זה לנושא אחר..)
עזבו אתכם מה X5 ומה X7, לכו ישר על הטופ - gaui 425 או בגירסה המוגדלת 550 - אין עליהם בתמורה שמקבלים תמורת המחיר שמשלמים. רק Gaui. נקודה.
עודד - לא נמאס לך כבר מההשמצות? אתה לא מסוגל להעריך את המוצר שאתה מוכר ומשווק כמו שהוא בלי להשמיץ כל הזמן את אליין??
הבעיה ב 3G היא בעיקר האנשים שלא יודעים לכוון.
אני לא אגיד לכם שהמערכת יותר טובה מביסטאיקס ובטח שלא מסקוקום או מוי-באר אבל היא בהחלט מתפקדת יפה ברמות הנמוכות והבינוניות של ההטסה.
ושלא יספרו לכם סיפורים.
תמיד אמרתי שאליין זה המלך העירום, עוד הרבה לפני שהיה לי קשר כלשהו לGAUI
ודעתי זו מגובה במאות מקרים תקלות וליקויים שראיתי במוצרי החברה הזאת
אף פעם לא טענתי שזו חברה רעה, אלא שמעריכים אותה יותר ממה שהיא.
כמעט כל מסוק של אחת מהחברות המובילות היום בעולם טוב מכל דגם של אליין.
טוב בהרבה, טוב במעט, בכלל לא משנה, משנה רק שתמיד יש אלטרנטיבות טובות יותר כאשר אתה נצמד לתקציב דומה.
תמיד ובכל תקציב ניתן למצוא רכישה טובה יותר מאליין (ושוב, למתקשים בהבנת הנקרא, לא בגלל שאליין כל כך גרועים)
אז איפה כאן ההשמצה?
kondason
08-07-2012, 22:19:55
טוב בהרבה, טוב במעט, בכלל לא משנה, משנה רק שתמיד יש אלטרנטיבות טובות יותר כאשר אתה נצמד לתקציב דומה.
תמיד ובכל תקציב ניתן למצוא רכישה טובה יותר מאליין (ושוב, למתקשים בהבנת הנקרא, לא בגלל שאליין כל כך גרועים)
אז איפה כאן ההשמצה?
אם זה היה נכון איך זה שאליין הוא המסוק הכי נמכר?
מסוקי אליין בעסקאות הסופר קומבו הכי משתלמות.
אתה משלם על האלקטרוניקה ומקבל את הגוף מתנה.
Hagay
08-07-2012, 22:52:29
חזרה לעניין,
כן היו דיווחים בהתחלה V1 לגבי רעידות בזנב שנראות רק בסנפיר האחורי.
לרוב היו מחליפים את הסנפיר ואז לא ראו את הרעידות (גם דרך), תציץ בשירשור בניה שלי אני הוספתי מייסב בטורק טיוב ואין לי בעיות עד היום!
בכל מקרה אין מה לחשוש מה"רעידות" בזנב וגם אם יש פשוט תביא אותו לסדנא שלי ונסדר.
danoneyal
09-07-2012, 12:53:41
הטסתי שנה וחצי trex 550 3G והתעללתי במסוק ללא היכר, עמד יפה בכל המשימות.
את ההרכבה עשיתי לפי הטיפים של חגי (ידידינו) כולל כיוון מרכז מכאני של הזנב (פתחתי שרשור שכזה בעבר אפשר לחפש) .
אני לא הרגשתי שום בעיה עם הזנב בכל התרגילים שדורשים עבודת זנב, אני מכיר דיווחים על מערכות שכן זורקות זנב, לי לא יצא להטיס אחת שכזאת.
האמת היא שהטסתי גם עם ה-3GX והתחושה הייתה יותר מלאכותית מאשר ה- 3G , פחות אהבתי.
wind556
09-07-2012, 13:19:53
אם זה היה נכון איך זה שאליין הוא המסוק הכי נמכר?
מסוקי אליין בעסקאות הסופר קומבו הכי משתלמות.
אתה משלם על האלקטרוניקה ומקבל את הגוף מתנה.
אתה משלם על אלקטרוניקה שאילו לא היו דוחפים לך אותה היית קונה אלקטרוניקה אחרת
אליין זו חברה גדולה וותיקה, הם יודעים היטב את עבודת השיווק
וחוץ מזה, על אפקט העדר שמעת?
"לאורך כל ההיסטוריה האנושית הצדק לא היה אף פעם עם הרוב"
bartovmoti
09-07-2012, 13:28:15
אתה משלם על אלקטרוניקה שאילו לא היו דוחפים לך אותה היית קונה אלקטרוניקה אחרת
אליין זו חברה גדולה וותיקה, הם יודעים היטב את עבודת השיווק
וחוץ מזה, על אפקט העדר שמעת?
"לאורך כל ההיסטוריה האנושית הצדק לא היה אף פעם עם הרוב"
מעניין שאפקט העדר לא כל כך עובד לטובתם של החקיינים למיניהם שעל אף היותם זולים בהרבה מהמקור, עדיין לא מהווים תחרות אמיתית למקור..
נועם ג
09-07-2012, 13:29:19
אז איפה כאן ההשמצה?
מה זה יותר טוב?
אתה מדבר שטויות במיץ, אומנם זה מתוך רצון לשווק מוצר שאתה מוכר או משווק(למרות שליאור בר עמי סתר אותך בפומבי על זה אבל זה לא לפה)
מסוקי אליין הם הם מהשורה הראשונה, וגם אם לא אז הם תמיד דואגים להוציא עידכונים ששמים אותם בTOP
אומנים המסוקים הישנים שלהם לא הכי מוצלחים
ונכון, הם ממהרים להוציא מוצרים לשוק וזה לפעמים גם בא על חשבון הקונים, אבל אין מה לעשות...זה עדיף מחברות שרק מדברות ומראות לנו פרוטוטייפים נוצצים ולוקח להם חודשים ארוכים עד שהם יוצאים לשוק
לעומת אליין שהראתה לנו לא מזמן פרוטו טייפ של ה700E שלה והופה הינה הוא כבר נמכר
בקיצור
הגיע כבר הזמן שיהיה בסיס לבולשיט שאתה רושם ושכל החסידים שלך אומרים לזה אמן
נועם.
מטיס1
09-07-2012, 13:30:02
עודד כמה עולה טירקס 550 מוכן לטיסה וכמה עולה גאווי מקביל לו ?
שחר לזרוב
09-07-2012, 15:32:39
סיפורי סבתא זפתא. אני עם 550, אוהד עם 550, מוטי עם 550, אטקין עם 550, ועוד הרבה מטיסים אותו בלי שום בעיה. את התופעה עליה אתה מדבר ראיתי אבל היא לא נובעת מבעיה במסוק אלא מגורמים אחרים. במסוק אחד במערכת הפלייברלס לא הוגדר נכון סרוו הזנב. במסוק אחר הדו"צ לא היה טוב, באחר המרחק בין הפיניון לגג"ש הדוק מדי. בקיצור - אין בעיה עם המסוק.
bartovmoti
09-07-2012, 16:00:32
צודק, כל הבעיות מתחילות כשמטיסים אותו עם ספקטרום.. :cool:
אצלי עם הפוטבה אני ממש נהנה מכל רגע באמת!
MrGenady
09-07-2012, 17:00:02
אני עם ספקטרום אותו דבר!
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.