PDA

צפייה בגרסה מלאה : מוצר חדש לחובבי הזאטוטים

wind556
12-07-2012, 09:38:17
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__24470__Turnigy_FBL100_3D_Micro_Helicopter_RTF_Mo de_2_.html

עושה רושם לא רע בכלל
אם הוא לא יאכזב הוא יהיה המסוק השולט בז'אנר

meshushelly
12-07-2012, 10:06:13
מעניין, נראה clone אחד לאחד של ה mCPX. אפילו לתיאור הם עשו copy paste :)
יאללה מי הראשון?

Friman
12-07-2012, 10:35:49
גדול הסיני הזה, פשוט גדול....
כל להיט חדש שיוצא הוא לוקח, מבשל קצת בתנור השכפולים ומגיש חם בחצי מחיר. לפעמים אפילו יוצא לו יותר טוב מהמקור.
אין מה לומר, לפעמים הוא מוציא גם לא מעט ג׳אנק אבל פה ושם יש לו יציאות מוצלחות... זה ספציפית מריח לי כמו mcpx Killer - בערך כמו שהיום כבר אנשים לא ממליצים על סולו פרו אלא על הv911 והhk190 שעולים חצי ממנו וטסים לא פחות טוב ואולי אפילו יותר.

Gil Friman

שישי בבוקר באנדרטה

למכירה ג׳יירו ספרטן קווארק כחדש (http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?53181-%EC%EE%EB%E9%F8%E4-%E2%D7%E9%E9%F8%E5-%F1%F4%F8%E8%EF-%F7%E5%E5%E0%F8%F7-%EB%EE%F2%E8-%E7%E3%F9-outrage-limited-edition)
-------------------------------
T-rex 500E 3GX
T-rex 600esp
Multiplex FunCub
Hitec Aurora 9

bartovmoti
12-07-2012, 12:01:55
מעניין כמה זה יעלה בחנויות בארץ..
בטח איזה 1000 שקל!

דויד רג'ואן
12-07-2012, 12:31:49
נראה טוב והמחיר מפתה... חבל שאני לא יודע להטיס מסוקים :)
מי מתנדב להזמין ולעשות סיקור?:rolleyes:

kal1311
12-07-2012, 12:57:21
נראה טוב והמחיר מפתה... חבל שאני לא יודע להטיס מסוקים :)
מי מתנדב להזמין ולעשות סיקור?:rolleyes:

מה יעזור הסיקור אם אתה לא מטיס מסוקים?:confused:

tomy669
12-07-2012, 14:02:29
מישהו הזמין? התנסה ממליץ?
נראה מפתה ביותר..
אולי זה יהיה המסוק השני אחרי הV911?

עומר בנימיני
12-07-2012, 15:32:14
הצ'יקמוקים המעופפים האלה זה פשוט תופעה... חבל שהם משתלטים על התחביב הנהדר הזה :(

בכל אופן, לצורך העניין המסוק הזה נראה נחמד, אבל אני חושב שעדיף להשקיע קצת יותר ולקנות כבר את ה-blade mcpx, וזה לא שיש לי עם המסוקים האלה ניסיון, אלא רק בגלל שלהטיס מסוק סיני שעושה 3D אפילו אם הוא מסוק מיקרו זה רשלנות לדעתי.

אם מישהו יחליט להזמין את המסוק הזה יהיה נחמד לשמוע חוות דעת עליו ואולי אפילו להשוות אותו לעמידות, יציבות וביצועים ביחס למסוקים קואקסיאלים אחרים.

ebay007
12-07-2012, 15:40:34
עומר, מה רע במסוקים האילו?

חוץ מזה שזה לא מסוק קואקסאלי...

eagle75
12-07-2012, 15:47:21
זה clone של hisky FBL 100 שעולה 50$ יותר והביקורות עליו בסך הכל טובות:
http://www.hobbycool.com/hisky-fbl-100-flybarless-mini-3d-rc-helicopter-rtf-w-2-battery-p-507.html

mixerfix
12-07-2012, 16:11:46
שימו לב ש(על פניו לפחות) הוא נושא מנוע Brushed.

מ

עומר בנימיני
12-07-2012, 16:14:02
עומר, מה רע במסוקים האילו?

חוץ מזה שזה לא מסוק קואקסאלי...

הם לא מלמדים את הבסיס, והרבה אנשים רוצים להתחיל ממסוקים כאלה.

ואני יודע שזה לא מסוק קואקסיאלי, הכוונה שלי הייתה שאילו מסוקים באותה הקטגורייה, ולכן יהיה מעניין אם מישהו ישווה בין המסוק הזה לבין מסוקים עם פסיעה משתנה או מסוקים קואקסיאלים שאומנם לא עושים 3D אבל יש להם מבנה דומה.

wind556
12-07-2012, 16:52:52

ואני יודע שזה לא מסוק קואקסיאלי, הכוונה שלי הייתה שאילו מסוקים באותה הקטגורייה, ולכן יהיה מעניין אם מישהו ישווה בין המסוק הזה לבין מסוקים עם פסיעה משתנה או מסוקים קואקסיאלים שאומנם לא עושים 3D אבל יש להם מבנה דומה.

אמת
זה לא מסוק המשמש כשלב ראשון או שני בדרך הלימוד
זה מסוק קטן למטיסים מנוסים, וטעות לראות בו מסוק מתחילים (טעות מאד נפוצה אגב)

ebay007
12-07-2012, 17:08:11

איך אפשר להשוות מסוק שישה ערוצים למסוק שלושה ערוצים?
אפשר רק להשוות אותו לשאר מסוקי ה3D הקטנים.

עומר בנימיני
12-07-2012, 17:39:11

אתה נכנס לקטנות.

כולה אמרתי שהמסוקים האלה כולם אותו הגודל והם בנויים בצורה דומה, לכן הם יטוסו בצורה דומה (כמובן שהכל תלוי ברוטור הראשי, פסיעה משתנה ופסיעה קבועה שונים לחלוטין, ובכל זאת באותם תנאים כמו מהירות ראש דומה ומשקל דומה יש אפשרות לעשות השוואה).

ואני לא מדבר על מסוק 3 ערוצים, אלא על מסוק 4 ערוצים "נורמלי" כמו ה-blade msr, mcx, align 100, solo pro v2 וכו'.

shlomiv10
12-07-2012, 18:09:23
הוזמן אדווח רשמים בהמשך:)

jeblesh
12-07-2012, 18:34:11
המסוקים האילה באמת שונים ממסוקים גדולים יותר חוץ מהזנב ?

יש לי קרגה 3 סוטושוים solo pro v2 שקיבלתי מתנה והזמנתי בערך יומיים אחרי זה genuse CP שדי זהה לסוטוש של הסיני ככול הנראה חוץ מהמחיר לא נראה לי שיש איזשהוא הבדל משמעותי בינהם או כול 100 אחר חוץ מהרדיו\סרווים למען האמת ...

עכשיו יש לי את הsolo pro 180 שמרגיש הרבה יותר יציב ברוח מימנו ...
אני חושב על 450 אבל אני בטוח שתמיד איהיה לי סוטוש לבית ולפארקים (:
אני ירגיש הבדל בינם ל450 חוץ מהרעש מהירות גבוהה והנזק שהוא יכול ליגרום ?

wonderd
12-07-2012, 18:59:53

+1. אין שום קשר למסוקי 3 או 4 ערוצים.
לא יטוסו בצורה דומה ואין שום דרך לערוך השוואה בינם לבין מסוק 4 ערוצים מכל סוג שהוא. אולי רק בחומרים שמהם הם עשויים וגם בזה לא בטוח..

bartovmoti
12-07-2012, 19:22:48
הוזמן אדווח רשמים בהמשך:)

יטוס יותר טוב מה 700 F3C..

עומר בנימיני
12-07-2012, 19:23:08
+1. אין שום קשר למסוקי 3 או 4 ערוצים.
לא יטוסו בצורה דומה ואין שום דרך לערוך השוואה בינם לבין מסוק 4 ערוצים מכל סוג שהוא. אולי רק בחומרים שמהם הם עשויים וגם בזה לא בטוח..

לקחתם את זה קשה... אני לא מתכוון לעבור על כל פרמטר, סך הכל לדעת איך המסוק הזה מרגיש לעומת מסוקי מיקרו אחרים, מסוקי מיקרו שעושים 3D, מסוקים קואקסיאלים או מה שזה לא יהיה (4-6 ערוצים). אני מתכוון לזה שהמסוקים האלה לא דומים למסוקים "אמיתיים" בגדלי 250 ומעלה, ולכן לדעתי הם נכללים באותה קטגוריה.

ואם כבר נכנסים לפרטים הטכניים, אשמח לדעת מה ההבדל בין מסוק מיקרו 4 ערוצים לבין מסוק מיקרו 6 ערוצים (חוץ מרוטור ראשי ומערכת fbl במסוק 6 ערוצים)? נכון שזה משנה את אופי הטיסה (ואת ההבדל אשמח לדעת מחוות דעת של מי שיטיס את המסוק הזה והטיס מסוקי מיקרו אחרים), אבל המבנה שלהם דומה, ולעומת זאת אין כמעט שום דמיון בין המבנה הזה למבנה של מסוקים "אמיתיים", ולכן זה עושה את כל ההבדל באופי הטיסה בין מסוקי מיקרו למסוקים גדולים יותר.

קצת התפלספתי (...) אבל מקווה שהבנתם.

וברוח טובה - נראה מסוק נחמד, אומנם אני נרתע מלהטיס מסוק סיני אשר עושה 3D אבל אני אשמח אם גם לי יהיה איזה blade mcpx חמוד. ;)

jeblesh
12-07-2012, 19:34:31
מה לא דומה בהם למסוק 250 ומלע בידיוק ?
זה בידיוק אותו דבר מכאנית ההבדל היחידי הוא בזנב ...
הם דומים למסוקי FP או קואקסלי בידיוק כמו שמסוק קואקסלי\FP בגודל 250ומלע דומה למסוק CP בגודל 250 ומלע ...:p

amijan27
12-07-2012, 19:49:49
מצאתי סירטון של מסוק כזה נראה שהוא טס כמו הMCPX בדיוק תחת שם מדבקה אחר
דווקא יכול להיות נחמד להטיס קישקוש כזה בחצר ואולי בסלון

http://www.youtube.com/watch?v=QKuyP4EiqWE

wonderd
12-07-2012, 20:13:24
לקחתם את זה קשה...

לא לקחתי שום דבר קשה, הכל ברוח טובה ואם הבנת אחרת אני מתנצל..
עם זאת, אתה צריך להבין שזה הרבה יותר דומה לטירקס 250 ו 450 מאשר למסוק 4 ערוצים. כן, ההבדל ביכולת השליטה (6 ערוצים) עושה את רוב ההבדל..
הוא הרבה הרבה יותר זריז בשל גודלו ומשקלו ולכן בנוסף קשה יותר להטסה.

שלומי - מה קרה עם ה F3C...לא כמו שחשבת או שיש איתו עדיין בעיה??

עומר בנימיני
12-07-2012, 20:52:52
לא לקחתי שום דבר קשה, הכל ברוח טובה ואם הבנת אחרת אני מתנצל..
עם זאת, אתה צריך להבין שזה הרבה יותר דומה לטירקס 250 ו 450 מאשר למסוק 4 ערוצים. כן, ההבדל ביכולת השליטה (6 ערוצים) עושה את רוב ההבדל..
הוא הרבה הרבה יותר זריז בשל גודלו ומשקלו ולכן בנוסף קשה יותר להטסה.

שלומי - מה קרה עם ה F3C...לא כמו שחשבת או שיש איתו עדיין בעיה??

בזה אני מסכים איתך, אין ספק שמסוק בגודל כזה יהיה פחות יציב, ובנוסף עם גוף כל כך קל יחסית גם מאוד זריז.

shlomiv10
12-07-2012, 22:31:12
היי אלעד אני חושב שהבעיה איתי היות ולא כל-כך קבלתי את זה שמסוק כזה לא מיועד לביצועים חריפים מבחינתי חבל לכן הוא חזר להיות תלוי על הקיר יכול להיות כשהשוק ישתפר אני אפרסם אותו למכירה.

דויד רג'ואן
13-07-2012, 10:52:18
מה יעזור הסיקור אם אתה לא מטיס מסוקים?:confused:

אסור להרחיב אופקים? אני מתעניין.. זה משהו רע?

yehuda.bitton3
13-07-2012, 11:58:54
יש לי שאלה השוויתי מחירים בין הטורניג'י שמפורסם פה לבין הסולו פרו 100 פלייברלס שגם כן נמכר אצל הסיני וההבדל כולל משלוח הוא כ-100 ש"ח והסולו מגיע עם שלט קצת יותר רציני ואם שם יותר רציני, לדעתכם לא שווה להוסיף כבר את ה-100 ש"ח האלה ולהביא את הסולו?הוא לא אמור להיות אמין יותר, חזק יותר וטס יותר טוב?

yehuda.bitton3
13-07-2012, 22:59:49
דווקא כי אני חושב שאני יודע את התשובה אני שואל אותה כי לפי ההתלהבות פה מהמסוק ומהמחיר זה נראה כאילו אני מפספס פה משהו.....אבל אם ככה והוא באמת יותר טוב יותר אמין ובמחיר שגבוה בסה"כ ב-100 ש"ח מה ההתלהבות פה?? איזה אחד דיבר פה על חצי מחיר, זה אפילו לא קרוב לחצי מחיר פחות באמת שלא מבין על מה ההתלהבות......

bartovmoti
14-07-2012, 00:17:00
יש לי שאלה השוויתי מחירים בין הטורניג'י שמפורסם פה לבין הסולו פרו 100 פלייברלס שגם כן נמכר אצל הסיני וההבדל כולל משלוח הוא כ-100 ש"ח והסולו מגיע עם שלט קצת יותר רציני ואם שם יותר רציני, לדעתכם לא שווה להוסיף כבר את ה-100 ש"ח האלה ולהביא את הסולו?הוא לא אמור להיות אמין יותר, חזק יותר וטס יותר טוב?

השלט של הסולו רק נראה משוכלל אבל זאת מלכודת..
זה שלט מאד לא ידידותי וזה שיש לו מסך והרבה כפתורים לא הופך אותו למקצועי..
אתה תמצא את עצמך מתעסק יותר עם השלט במקום להטיס ודווקא בגלל השלט הייתי בוחר במשהו פשוט כמו הסיני החדש.

עמיתפורת
14-07-2012, 05:10:16
הסולו הזה דרעק
זה נחמד ולא יותר.

jeblesh
14-07-2012, 10:32:52
לגבה שלט טוב למסוקים האילה , לא חושב שממש צריך את זה אבל בשביל 100 ש"ח זה משהוא לחשוב עלב במיוחד עם אתה אוהב לשחק עם הגדרות אקספו וכו כי יש לך פרקיסון (:
לגבה עמינות , לא מעמין שיש הבדל משמעותי בינהם כולם עם מיסבים פתוחים צירי גרפית ופלסתיק זול (: ....

הJ6 נחמד לא יודע למה מלחלחים עלב אפשר להגדיר כימאת הכול , הוא ידידותי באמת כמו וידאו ממוצע בשנות ה80 אבל נו באמת לתכנת וידאו זה מה שהורג אתכם ?\
הבעיה הכי גדולה בשלט הזה היא שחוברת ההוראות שלו ברורה בערך כמו העיות שלי , פשוט תחפשו הסברים באינטרנט במכום לנסות להבין אותה ....

wonderd
14-07-2012, 14:20:11
ולמה לא לבדוק איות לפני שמפרסמים הודעה? זה עולה כסף?

עמיתפורת
16-07-2012, 02:51:55
+1. לוותר על מוניטין, חלקי חילוף בשפע, שלט נורמאלי בשבילי הסיני רק בגלל "שלט לא ידידותי״ בחייך.. איזה תירוץ מטומטם תסלח לי. עמיתקופטר, גם תגובה ללא נימוק זה דרעק. ללכת עם העדר זה עוד יותר דרעק. עוד דבר, אני לא מוצא את עצמי מגיע בכלל לחלק התחתון של השלט אחרי כיוון ראשוני של חבר

חבר ייקר הנה תגובה מנומקת למה מסוק דרעק
1. המשדר בלתי נסבל, מסורבל מאוד לא מדוייק, למשל כדי לכייל פיטצ לאיידס אפ, באורח פלא הוא מסונכרן עם הולד ורק עם הולד וגם אז זה עובד על הפנים.
2. הפלייר לס שלו מגניב אבל עם המון אטרקציות בהגאים יענו תן ימינה במאזנות ותקבל גל מנת פיטצ ועומס על הלהבים.
3. סוואש פלייט שלו בכל אירוע חריג מחוץ לריחוף מתפרקת לשניים באויר ומיד המסוק פוגש ריצפה.
4. 3d הכי מטורף שתעשה זה פוליפים וזה גם בעירבון מוגבל מאוד או תרחף איתו הפוך.
5. הוא עצל בתגובות ולא משנה מה תעשה במשדר, המערכת שלו תוכננה ליציבות וולא אוהבת נדנודים.
6. המנוע חלש מאוד יחסית לגודל המסוק, זה פשוט לא זז.
7. חלקים יש בשפע סנט רק בתמונות יש המון חלקים שתוכל לחכות להם שבועות כמו שילדה, סקידים וצירים או שפשוט תשלם המון וסתם.

עדר לא?

Friman
16-07-2012, 05:19:28
אתה מבסס את תשובותיך המנומקות על נסיון שמצטמצם לסולו פרו 180 אחד. שחבר כיוון לך.
אין לך פה מספיק בסיס להשוואה. תקשיב למוטי ולעמית, הם הטיסו יותר ממסוק אחד בחיים, אני מאמין שיש מקום לקחת את דעתם בחשבון.

Gil Friman

שישי בבוקר באנדרטה
-------------------------------
T-rex 500E 3GX
T-rex 600esp
Multiplex FunCub
Hitec Aurora 9

guy1a
16-07-2012, 05:42:16
אני מודה מראש שלא ממש הצלחתי להבין את הכתוב ...

אבל מנסיון אישי קצר עם סולו 100 אחד פרטי וסולו 180 אחד שניסיתי לעזור לכוון ...
זה חתיכת חרא לא ברור בכלל .. השלט ג'יי6 הזה ...

:-(

SGS2 ..

jeblesh
16-07-2012, 07:27:42
חבר ייקר הנה תגובה מנומקת למה מסוק דרעק
1. המשדר בלתי נסבל, מסורבל מאוד לא מדוייק, למשל כדי לכייל פיטצ לאיידס אפ, באורח פלא הוא מסונכרן עם הולד ורק עם הולד וגם אז זה עובד על הפנים.
2. הפלייר לס שלו מגניב אבל עם המון אטרקציות בהגאים יענו תן ימינה במאזנות ותקבל גל מנת פיטצ ועומס על הלהבים.
3. סוואש פלייט שלו בכל אירוע חריג מחוץ לריחוף מתפרקת לשניים באויר ומיד המסוק פוגש ריצפה.
4. 3d הכי מטורף שתעשה זה פוליפים וזה גם בעירבון מוגבל מאוד או תרחף איתו הפוך.
5. הוא עצל בתגובות ולא משנה מה תעשה במשדר, המערכת שלו תוכננה ליציבות וולא אוהבת נדנודים.
6. המנוע חלש מאוד יחסית לגודל המסוק, זה פשוט לא זז.
7. חלקים יש בשפע סנט רק בתמונות יש המון חלקים שתוכל לחכות להם שבועות כמו שילדה, סקידים וצירים או שפשוט תשלם המון וסתם.

עדר לא?

1: לשלט יש שתי טבלאות פיץ אחת לנורמל ואיידל אפ השניה להולד אין שום קשר בין ההולד לאיידלאפ ואין שום בעיה לכבן אותו כול עוד מבינים את זה ולא ממציעים משהוא שלא נכון ואומרים "עובד על הפנים"...
2: קצת מבולבל אתה מתכבן לזה שהMIX של הCCPM לא טוב ושסייקליק ימינה נותן "ערך מוסף" קולקטיב ... ????, קצת תמוהה בעניי . אין לי את ה100 יש לי את ה180 עם הJ6 אבל בכולזאת הMIX בשלט ולא במסוק
קצת מוזר לי שבאחד איהיה ובשני לא , למסוק שלי אין שום בעיות קאילה ...

לגבה חלקים 2 ההזמנות שלי מי http://www.myrcmart.com/ הגיעו תוך פחות מ 3 שבועות ...