התחברות

צפייה בגרסה מלאה : בעיות במכס למשלוחים מ-UH

אבי סירוטה
29-01-2009, 10:53:13
לקהל לקוחותיו של הסיני:
מכס ישראל מעכב משלוחים מהספק הנ"ל בגלל אי התאמה בין הצהרת ערך הטובין(חבילה+משלוח והתכולה) לבן חשבוניות הרכישה. במקרה הטוב תקבלו קנס ובמקרה הפחות טוב תקבלו קנס יותר גדול.

לתשומת לבכם.
:(

asafsee
29-01-2009, 13:16:45
אז מה.....עכשיו לא קונים יותר בסיני?.... או שמבקשים מהם לרשום ערך אמיתי

נאור
29-01-2009, 13:25:00
עוד פעם מישהו הלשין

mustaki
29-01-2009, 15:19:38
גם דואר רגיל, עובר באופן אוטומאטי למכס? מה הקטע שלהם!? אני מזמין לפעמים דברים שעולים 15- 20 דולר..הם פשוט אפסים.

ליאור זהבי
29-01-2009, 19:54:56
עוד פעם מישהו הלשין

בדיוק כך.

Roi
29-01-2009, 20:08:52
בדיוק כך.

האם אתה יודע במי מדובר?

קרמבו
29-01-2009, 20:24:21
במי שזה פוגע לו בכיס

zohar
29-01-2009, 20:24:35
גם דואר רגיל, עובר באופן אוטומאטי למכס? מה הקטע שלהם!? אני מזמין לפעמים דברים שעולים 15- 20 דולר..הם פשוט אפסים.

על 20$ גם צריך ללכת למכס ?

Roi
29-01-2009, 20:25:46
במי שזה פוגע לו בכיס

אני מניח שכך הדבר, אבל רציתי תשובה קצת יותר ספציפית

שולט רק עים שלט
30-01-2009, 21:47:41
הפיתרון? להזמין בחלקים עד 50 דולר כול משלוח. יקח זמן אך שווה..;)
ולא רק בחולון כואב המבין יבין מה לעשות שפגיעה ברוחיות גורמת למעשים נואשים זה טיבעי
רק המשך הזמנות מחו"ל יגרום לחנויות בארץ ליהיות ראלים. ולא ? נמשיך באותה דרך זה שווה בכול מיקרה:)

ליאור זהבי
31-01-2009, 14:27:59
ולא רק בחולון כואב המבין יבין מה לעשות שפגיעה ברוחיות גורמת למעשים נואשים זה טיבעי
רק המשך הזמנות מחו"ל יגרום לחנויות בארץ ליהיות ראלים. ולא ? נמשיך באותה דרך זה שווה בכול מיקרה:)

אני מסכים.
חבר טוב שלי רכש בארץ מנוע חשמלי לשוק פלייר שלו לאחר שהתחנן למחיר טוב - בעלות של 220 ש"ח במזומן. אותו מנוע נמכר אצל הסיני ב-6$ - את זה גילינו לאחר מכן.
יש גבול לגניבה. :mad:

vinay
31-01-2009, 14:37:30
ואם כבר משלמים מכס, יש מקום כלשהו שמפרט מתי זה רק מע"מ ומתי גם מכס וכמה?

לדוגמא, על מטען אמורים לשלם מכס או רק מע"מ?

המרסק
31-01-2009, 17:50:24
מע"מ משלמים תמיד.
כל מוצר, ע"פ הקטגוריה שלו, מצריך גם מכס.
מטענים יכולים להשתייך לצעצועים (14%~) או למחשבים (0%) תלוי מה תספר לאיש המכס.

בדוק פה
http://62.219.95.10/misimmeruk/taxesconc.aspx

tholon
31-01-2009, 19:18:38
לצערי שמעתי על שמועות דביליות כי יש לי איזשהו קשר לסיפור בשירשור - הכל קישקושים של כמה שלצערי לא ממש מפרגנים לי.

יש כמה חנויות שרוכשות בהובי סיטי ויש כמה יבואנים מתוסכלים שלא מבינים למה אותם חנויות לא רוכשות את הציוד החשמלי אצלם.
בדיוק כמו שאתם לא מבינים למה המחירים בארץ כל כך גבוהים ביחס לחו"ל.
אתם באים בטענות אלינו , אני בא בטענות ליבואנים בארץ.

אני למשל , לקוח די נכבד של הובי סיטי ומזמין משם כמוכם ומשלם מה שמתבקש ממני. (כך גם חברים רבים שלי ואפילו העובד אצלי בחנות)

אני מציע לכם להרגע בנושא , שום הלשנה לא מניבה פירות !
לפני כשנתיים ידוע לי מבעל חנות שהתלונן במכס על "הליקרפט" והמוכס אמר לו שאין מה לעשות עם זה החבילות נבדקות מדגמית.

אי אפשר להשוות או לצערי להתקרב למחירי הובי סיטי בארץ , אני אישית ניסיתי לפתור את הבעיה אחת ולתמיד ויצרתי עם הובי סיטי קשר על מנת להביא את המוצרים שלהם לארץ במחירים שיהיה לכולכם שווה לרכוש אותו כאן.
לאחר משא ומתן קצרצר קיבלתי תשובה שלילית בתירוץ שהם לא עובדים עם גופים מסחריים.

בנושא המכס זכותכם לעשות מה שאתם רוצים , אני תמיד רושם להם "Please write the real value" ובתרגום חופשי "בבקשה תרשמו את הערך האמיתי"

המחירים שם זולים משמעותית לארץ וכך לצערנו זה גם ישאר , אז תפסיקו להשתגע ותמשיכו להזמין משם , מי רוצה לרכוש בארץ שירכוש.

רון ג'רסי
טיסני חולון

קרמבו
31-01-2009, 19:32:41

אני איתך בכול מילה שאמרתה כאן.הם חיבים להבין שאנחנו לא צריכים אותם

Pixels
31-01-2009, 19:33:39
לצערי שמעתי על שמועות דביליות כי יש לי איזשהו קשר לסיפור בשירשור - הכל קישקושים של כמה שלצערי לא ממש מפרגנים לי.

יש כמה חנויות שרוכשות בהובי סיטי ויש כמה יבואנים מתוסכלים שלא מבינים למה אותם חנויות לא רוכשות את הציוד החשמלי אצלם.
בדיוק כמו שאתם לא מבינים למה המחירים בארץ כל כך גבוהים ביחס לחו"ל.
אתם באים בטענות אלינו , אני בא בטענות ליבואנים בארץ.

אני למשל , לקוח די נכבד של הובי סיטי ומזמין משם כמוכם ומשלם מה שמתבקש ממני. (כך גם חברים רבים שלי ואפילו העובד אצלי בחנות)

אני מציע לכם להרגע בנושא , שום הלשנה לא מניבה פירות !
לפני כשנתיים ידוע לי מבעל חנות שהתלונן במכס על "הליקרפט" והמוכס אמר לו שאין מה לעשות עם זה החבילות נבדקות מדגמית.

אי אפשר להשוות או לצערי להתקרב למחירי הובי סיטי בארץ , אני אישית ניסיתי לפתור את הבעיה אחת ולתמיד ויצרתי עם הובי סיטי קשר על מנת להביא את המוצרים שלהם לארץ במחירים שיהיה לכולכם שווה לרכוש אותו כאן.

בנושא המכס זכותכם לעשות מה שאתם רוצים , אני תמיד רושם להם "Please write the real value" ובתרגום חופשי "בבקשה תרשמו את הערך האמיתי"

המחירים שם זולים משמעותית לארץ וכך לצערנו זה גם ישאר , אז תפסיקו להשתגע ותמשיכו להזמין משם , מי רוצה לרכוש בארץ שירכוש.

רון ג'רסי
טיסני חולון
אין מה לעשות, הסינים פושעים, מעתיקים, משקרים.. לנו? זה עוזר..
לבעלי החנויות לא כ"כ..=\
פשוט, מי שקונה טיסן \ מסוק גדול לא יקנה סיני נכון?
ככה נשארות החנויות בארץ בחיים לא? :confused:

הבוררר
02-02-2009, 07:41:58
אני אישית קניתי מאבי ספיד קונטרול מנוע 480 ב450 שח כשחודשיים לאחר מכן חבר טוב שלי קנה מחול את אותו מנוע ב110 שח

ליאור זהבי
17-02-2009, 18:40:34
, אני אישית ניסיתי לפתור את הבעיה אחת ולתמיד ויצרתי עם הובי סיטי קשר על מנת להביא את המוצרים שלהם לארץ במחירים שיהיה לכולכם שווה לרכוש אותו כאן.

רון ג'רסי
טיסני חולון

היי רון,

אני חושב שזה יעניין אותך:
http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_newsPageExec.asp

Dealer accounts now available. 13/02/2009
We are please to announce the activation of our HobbyKing.com dealer account program.
To be eligible for a dealer account you must;
(1) be a registered 'bricks and mortar' hobby store or a non-english based e-store, (2) order more than $2,000USD per order, (3) make payment via Wire TT (bank transfer), (4) have an existing HobbyKing.com account.

To apply, please email cs@hobbyking.com with images & details of your business.

MDreamer
17-02-2009, 22:15:15
ליאור, אם זה באמת נכון נראה לי שכרגע רון רוצה לנשק אותך. אל תתקרב לאיזור חולון.:)

ליאור זהבי
17-02-2009, 22:23:04
ליאור, אם זה באמת נכון נראה לי שכרגע רון רוצה לנשק אותך. אל תתקרב לאיזור חולון.:)

זה נכון, אבל למה להעניש אותי על זה שאני רוצה לעזור ? :D