התחברות

צפייה בגרסה מלאה : נתונים עדכון קצר מהתחרות...

guyro
15-07-2012, 16:53:01
טוב חברה,

נגמרה התחרות , אנחנו מחכים לטקס הסיום שבו יודיעו על התוצאות הסופיות

החל מהיום הראשון שהגענו לפה , בשדה האימונים תותי ואסף הפגינו יכולות מרשימות וקור רוח

אחרי יום התחרות הראשון , הבנו שתותי ואסף חזקים מאוד ויש מלחמה על המקומות בגמר, מאותו רגע אנחנו במרוץ אחרי הזמן ודרמה שלא נגמרת,

כל יום בשעה חמש בבוקר תותי ואסף פותחים את המנחת ומתאמנים עד שיתר המתחרים מגיעים למנחת.

אסף הפתיע את כולם , גם אותי, וסיים ראשון במוקדמות, לצערנו בטיסת הפריסטייל גמר שלו ריסק לקראת סיום הטיסה וחרג קו בטיחות ובגלל זה קיבל אפס נקודות , וזה אומר שהוא מסיים במקום החמישי היפה והמכובד ביותר.

שנה הבאה מאסטרס לאסף !!! כבוד גדול , אני אישית מאוד גאה בו והספונסרים כבר רודפים אחריו...איזה כאב ראש :-)

תותי , סיים במוקדמות במקום הראשון גם את מקצה תרגילי החובה וגם את המוסיקה ובכך סיים מקום שני במוקדמות.

בגמר הטיס טיסות מדהימות ועכשיו רק נשאר לחכות לתוצאות.

אני מאושר שכולם מרותקים לשידור החי ותודה רבה לכולם על החיזוקים הרבים, המתח פה בעיצומו !

נולד לטוס
15-07-2012, 16:59:54
כל הכבוד הלב שלי נצבט מאותו ריסוק של אסף אבל אין מה לומר גיא הרמה שהמטיסים שלך הגיעו היא אומנות לשמה .
במעמד זה אני רוצה לומר לגיא ,אסף ,תותי וכל התומכים שהיו לאורך הדרך.

פשוט .......גאווה ישראלית

dror_z
15-07-2012, 17:03:50
מחזיקים אצבעות
גאים בכם מאוד

satrianip
15-07-2012, 17:05:23
כל הכבוד לכל החבורה הישראלית שם!!
הבאתם המון גאווה לישראל
אסף - לא נורא!! אתה חמישי בעולם בקטגוריה וזאת תחרות ראשונה!!
תותי - אין מילים! פשוט עדיף לשתוק

ג.י.א ר.ו.ג.ל.י.ת!! פשוט תותח!

Nir Meiri
15-07-2012, 17:06:52
תותחי על!!! מחזיקים לכם אצבעות :)

Friman
15-07-2012, 17:07:03
יושבים מרותקים למחשב ולאייפון מחכים לתוצאות של איתן
כל הכבוד חברים,
אסף ניצחת ניצחון גדול, בשנה הבאה טפו טפו טפו זה גם יקבל ביטוי רשמי.

Gil Friman

שישי בבוקר באנדרטה
-------------------------------
T-rex 500E 3GX
T-rex 600esp
Multiplex FunCub
Hitec Aurora 9

סאונד בראש
15-07-2012, 17:07:10
בטח שהם שומרים על קור רוח
ראית את המזג אוויר שם

alex1312
15-07-2012, 17:07:22
כל הכבוד גיא עשית עבודה טובה הבאת לנו 2 מטיסי על יאלה תותי תיקח מקום 1111111111111

HeliDraco
15-07-2012, 17:08:51
עכשיו כשמחכים לתוצאות הסופיות...
אין מילים על ההשקעה והרמה
לפני כל הברכות (המוצדקות ביותר) לתותי ואסף :גיא - הבאת אותה בענק עם שני ה"ילדים" האלה. שאפו על ההשקעה בהם ובתחביב.
אסף ואיתן - הבאתם אותה בענק! כל הכבוד!

yooovel
15-07-2012, 17:08:59
כל הכבוד חבר'ה!!!

guyro
15-07-2012, 17:12:46
הסבר על הכרטיס הצהוב שכמעט שלפתי בטיסה של תותי,

אם יש למטיס תקלה טכנית במסוק במהלך הטיסה, אפשר לשלוף כרטיס צהוב כדי לתקן/להחליף את המסוק, אם השופטים מאשרים אז המטיס יוכל להטיס שוב אבל רק מנקודת הזמן שבא נעצרה הטיסה.

טיסת הפריסטייל בגמר היא בין 4-5 דקות בניגוד למוקדמות שהיא חייבת להיות 3 דקות בול.

המסוק של תותי חתך כח אחרי 3:43 דקות, ותותי רצה כרטיס צהוב כדי להשלים את ה 4 דקות, השופטים אמרו לי שאין טעם ולא יחשיבו לו את זה שסיים מוקדם יותר.

האוטורוטציה שעשה אולתרה תוך כדי ו"הרגה" את כולם....מטורף!!!

kondason
15-07-2012, 17:15:37
אסף בשבילי תמיד היית ותמיד תהיה במקום ראשון

its
15-07-2012, 17:15:44
כל הכבוד לשניהם על הפגנת יכולות מדהימות דווקא ברגעים מלחיצים. לאסף תיקח את זה בקלות זה דבר שקורה אתה כבר אלוף .

לגיא יופי של עבודה רואים את ההשקעה שלך בתוצאות. תמשיכו ככה.

Nir Meiri
15-07-2012, 17:17:27
שלחתי את החבר'ה מאברבנאל לשדה תעופה שיקחו את תותי איך שאתם חוזרים :P משוגע

guyro
15-07-2012, 17:19:12
עוד עדכון, תותי עשה טיסת טריפל עם בוב ווטס ופום מתאילנד, תותי ופום עשו בית ספר לבובי הוא לא עמד בקצב שלהם, אמרתי לו שיחזור להטיס עם ברט ה"קשיש"

Scooter007
15-07-2012, 17:22:10
MR רוגלית , פשוט תאווה וגאווה לעיניים, שיחקתם אותה בענק!

עומר בנימיני
15-07-2012, 17:29:00
אנלא מבין, אסף נדפק בגלל שהם לא שמו רשת ביטחון?

אי אפשר לדעת מה קרה אחרי שהזנב נפגע כי לא צלמו את זה, אבל אם המסוק התרסק על הדשא אני משער שאסף כן הוריד אותו או לפחות שם על הולד.

בכל אופן לא קרה כלום, אסף ואיתן הגיעו למקומות מכובדים ועל כך כל הכבוד!

אגב, הטיסה בדקה 5:20 והטיסה של אסף בדקה 9:20 אלו הטיסות הכי מטורפות מבחינת זריזות שראיתי בחיים שלי! :)

גיא תודה על השיתוף

lior_bar_ami
15-07-2012, 17:44:32
חברים עשיתם לנו כבוד ענק!!!!

עכשיו הגיע תורנו לתת לכם כבוד - מי שמעוניין אנחנו רוצים לקבל את פני האלופים שלנו מחר בערב עם נחיתתם...

כל מי שמעוניין להצטרף, מוזמן ליצור קשר בטלפון או בהודעה בהמשך השירשור - אם נצליח גם יגיע צוות טלוויזיוני שייתן את הכבוד הראוי לשני המטיסים הטובים בארץ כיום, ומהטובים בעולם!!!

lior_bar_ami
15-07-2012, 17:48:10
תותי מקום 2 בעולם!!!!!!!!
איזה כבוד!!!!!!!!!!!

edoman
15-07-2012, 17:48:47
מלך מלך מלך....

wonderd
15-07-2012, 17:53:38
כל הכבוד לשני המתחרים האלה! אין ספק שהם נתנו טיסות חזקות ביותר ומגיע להם הפרס!
תותי - נתת טיסת גמר ש"גמרה" את כולנו מהתלהבות! :)
אסף - היית צריך לקחת את המקום הראשון בקטגוריה שלך! כל הכבוד לך!!!!

תהנו באירצ'ה! :D

מעולם לא ישבתי לראות טיסה שלמה באינטרנט - בתחרות הזאת מצאתי את עצמי יומיים יושב מול המחשב ורק מחכה לראות את החבר'ה שלנו!
ראינו את גיא מסתובב בין כולם, ראינו גם את ישראל כמו תרנגולת..ראינו את כולם שם ברגע כזה או אחר.

כל הכבוד לכם על התמיכה במתחרים וכל הכבוד שאתם מביאים לכולנו!!!!
אנחנו על המפה ואנחנו נשארים על המפה!!!! :) :)

meshushelly
15-07-2012, 18:00:37
כבוד גדול והשראה לכולנו.
RESPECT!!!!!!

adi 29338
15-07-2012, 18:09:05
כל הכבוד לגיא על העבודה שעשית,הבאת לתחרות שני מטיסים ברמה הכי גבוהה בעולם,תותי ואסף אתם אלופים הבאתם הרבה גאווה למדינת ישראל היה מרגש לראות אתכם מטיסים ומקבלים את הפרסים,אני בטוח ששנה הבאה שניכם תקחו את המקומות הראשונים,תותי הטיסה שלך בגמר השאירה אותי עם פה פעור רק על הנחיתה היה מגיע לך את המקום הראשון ואסף אם לא הריסוק אתה היית לוקח את המקום הראשון בעצימת עיניים הפתעת אותי ברמת הטיסה שלך אתה כישרון ענק,המקום הראשון יגיע בקרוב מאוד אני בטוח.
למי שרוצה לראות את ההכרזה של תותי שיריץ לדקה 3:47 הנה הקישור - http://new.livestream.com/accounts/978117/3dmasters

Hagay
15-07-2012, 18:33:06
הלך לי היום עבודה היום בגלל השידור חי המדהים הזה והמתח שהבאתי חצי משרד לראות איתי,
כשחזרתי הביתה אחר הצהריים כל המשפחה התישבה לראות איתי בהתלהבות.

כל זה בגלל ההתלהבות שלי מהמשלחת הישראלית שרואים כמה היא תומכת לפני ותוך כדי
ההרגשה שלא סתם ישראל על המפה עם שני האלופים האלו, המאמן, המשפחות והחברים הטובים
והידיעה שגם אני פעם זרקתי מילה טובה ונשמתי את אותו אויר (במשרד-כן כן, אני מכיר אותם אישית)
כל זה, הדירוג המצוין ושיסל שמטייל על הדשא נותנים הרגשה טובה.

נתראה בארץ ונחזיר לבורר בשמכם (:
חגי

RonTo
15-07-2012, 18:46:55
כאן התוצאות עם הניקוד המלא:

http://helidaily.com/3d-masters-2012-winners-declared/

lior_bar_ami
15-07-2012, 19:01:56
הלך לי היום עבודה היום בגלל השידור חי המדהים הזה והמתח שהבאתי חצי משרד לראות איתי,
כשחזרתי הביתה אחר הצהריים כל המשפחה התישבה לראות איתי בהתלהבות.

כל זה בגלל ההתלהבות שלי מהמשלחת הישראלית שרואים כמה היא תומכת לפני ותוך כדי
ההרגשה שלא סתם ישראל על המפה עם שני האלופים האלו, המאמן, המשפחות והחברים הטובים
והידיעה שגם אני פעם זרקתי מילה טובה ונשמתי את אותו אויר (במשרד-כן כן, אני מכיר אותם אישית)
כל זה, הדירוג המצוין ושיסל שמטייל על הדשא נותנים הרגשה טובה.

נתראה בארץ ונחזיר לבורר בשמכם (:
חגי

וזה עוד בלי העשרים טלפונים:
יווו זה לא עובד!!!
זה חזר!!!!
הוא ריסק????
אה זה לא הוא....
נו איזה מקום?!
אוףףףף.... איזה לחץ...
ועוד......

alex1312
15-07-2012, 19:06:19
ומי לקח את המקום ה1

asi2k5
15-07-2012, 19:07:25
מדהים , ברכות חמות .....

its
15-07-2012, 19:20:29
ומי לקח את המקום ה1

שנה שעברה לקח מקום שני לפני שנתיים שלישי, יציב הבחור.

HeliDraco
15-07-2012, 20:02:35

שנה שעברה לקח מקום שני לפני שנתיים שלישי, יציב הבחור.

לא סתם מכונה "רובו-קייל" :D

levyoram
15-07-2012, 20:41:39
[QUOTE=adi 29338;368133]כל הכבוד לגיא על העבודה שעשית,הבאת לתחרות שני מטיסים ברמה הכי גבוהה בעולם,תותי ואסף אתם אלופים הבאתם הרבה גאווה למדינת ישראל היה מרגש לראות אתכם מטיסים ומקבלים את הפרסים,אני בטוח ששנה הבאה שניכם תקחו את המקומות הראשונים,תותי הטיסה שלך בגמר השאירה אותי עם פה פעור רק על הנחיתה היה מגיע לך את המקום הראשון ואסף אם לא הריסוק אתה היית לוקח את המקום הראשון בעצימת עיניים הפתעת אותי ברמת הטיסה שלך אתה כישרון ענק,המקום הראשון יגיע בקרוב מאוד אני בטוח.

מצטרףלכל מילה! שאפו ענק לכולם!!

אטקין ש
15-07-2012, 20:59:26
גיא המלך!!!!!!!!!!!!!!!!(קיבל את התואר מזמן)

אין מילים ,לצערי לא יכולתי להיות מחובר היום אבל בשישי שבת חרשתי על השידור הישיר.

גיא, איתן ואסף אתם הדגל של מדינת ישראל הכבוד שגרמתם להרבה חברים בקהילה המסוקאים ובכלל אף אחד לא יכול לקחת לכם!!!

אסף הרבה אין מה להגיד חוץ משזה חלק מהספורט ראינו כמות של ריסוקים שזה מלחיץ כי המטיסים היום מביאים את הטיסות לגבול התחתון(הקרקע) ברמה של כמעט ו.... אז לחלק זה נגמר בריסוק......

אסף אין ספק שמגיע לך מקום הרבה יותר מכובד מ5 אבל בוא לא נשכח זה מקום מכובד מאוד!!!!! בשבילנו אתה אלוף !!!!!

תותי אין מילים לתאר את הצעקות שהיו אצלי בבית הבנות חברים נכנסו לטיסה המטורפת שלך שזה מדהים בסוף הטיסה קבלת פה כפיים שזה מדהים!!!!

שנה שעברה הייתה מקום 5 היום שני שנה הבאה ....................

בכל מקרה אתה בשבילנו לא אלוף הרבה יותר אתה משמש כדוגמה למופת ומצוינות שזה הרבה יותר מסתם אלוף!!!!

ואחרון חביב בלעדיך גיא המקהלה הזאת לא הייתה מקהלה והתוצאות לא היו בטוח במקומות שהחברה הגיעו !!!!!

בהחלט הייתה המלך נשארת המלך פשוט איש מדהים שנותן משקיע בצורה שלא נתפסת ולא מובנת מאליו תמשיך ככה כי אחרת הספורט הזה יראה אחרת!!

והאחרונים שלא הייתי מתחלף איתם לרגע ברגעים האלה של התחרות הם ההורים המדהים של שני הילדים האלה וכמו שאני אומר התפוח לא נפל רחוק מהעץ........

אוהב אותכם

אטקין שרון

Yoav Lahav
15-07-2012, 22:04:29
אין מילים ממש מעולה.
השגים עולמיים.
גיא אסף איתן כל הכבוד.

מתי רואים אתכם בחדשות?

motti-74
15-07-2012, 23:59:50
חזרתי לא מזמן מהעבודה כולי גמור מהמתח של התחרות..................כל היום אני חופר לשחר ורוגלית שיעדכנו אותי בנתונים כי אני לא עומד בזה יותר!!!!!!!!

וזה עדיין בלי לראות את הטיסה של תותי ואסף.................אבל אפשר כבר לסכם!!!

גיא רוגלית!!!

לקחת שני ילדים עם פוטנציאל ענק והצלחת למצות אותו מהם בצורה מושלמת!!!
כמובן זה הגיע עם הרבה השקעה ונחישות!!!!
יישר כוח!!! כל הכבוד!!!אתה מספק גאווה לכולנו!!!!

תותי - אומרים עליך בבאר שבע שאתה גאון !!!!!!!!!!!אתה יודע באנדרטה וללא ספק הוכחת זאת .

החל מהרגע שראיתי את הSM הייתה תחושה שאף אחד לא מתקרב אלייך בדיוק ובשליטה בסטיקים!!!...אני אישית רעדתי כל ה- SM ...........אמיתי(-:

הגעת להישג אדיר וכן הבאת גאווה עצומה לכולנו....בטח אבא שלך רועד מהתרגשות...........אני מתגעגע אליכם!!!

אסף - אתה מקום ראשון בקטגוריה ושלא יהיה ספק בכך............הצלחתי למצוא עכשיו קטע מאחת הטיסות שלך ..........וזה נראה פצצה!!!

ולכל החברה שנסעו בפעם הבאה אני איתכם!!!!גם אם אני מוכר את הכלייה של שחר......(-:

צריכים לארגן איזה אירוע בשישי או שבת ולהיפגש .........כמובן אחרי שתנוחו ...אבל קצת.....

כל הכבוד !!!!!!!!!!!

Friman
16-07-2012, 00:14:14
איפה אפשר לראות כמו שצריך את הסרטונים מהטיסות של תותי ושל אסף?
בשידור החי בדקה 52 יש גברת עם תינוק ;), וליוטיוב שיחררו בינתיים רק את הסרטון של תותי בmaneuvers. מדהים!!! ראיתי את איתן מתרגל "ביג בן" לפני חודש וחצי וגם אז נפלתי מהרגליים, אבל פה? וואו, איזו שליטה מדהימה! כל הערב אני מנסה לראות מחדש את הטיסות של הגמר, ראיתי רק ממש את סוף הטיסה עם האוטורוטציה המדהימה.
טיסה בטוחה לכולכם חזרה הבייתה, תחגגו כמו שצריך, מגיע לכם וכולנו שמחים איתכם!

guyro
16-07-2012, 00:52:02
למי שלא יודע בתחרות נותנים גביע מיוחד לטיסת המוסיקה הטובה ביותר...ומי אם לא תותי קיבל אותו!

חוזר עם 2 גביעים - סגן אלוף עולם וטיסה המוזיקה הטובה ביותר!

תותי סיים גם בגמר את המנוברס מקום ראשון...

ואסף...כרגע חזרתי ממשא ומתן עם הספונסרים...המשך יבוא :cool::cool:

wonderd
16-07-2012, 05:01:39
כל הכבוד גיא על ההשקעה והתמיכה אתה נותן לחבר'ה האלה!
בזמן אחת הטיסות כשהייתי מחובר - בצ'אט לצד השידור החי אחד המשתתפים כתב - "This is MR Heli daily by the pilot there.." אז כתבתי לו - "Yes - Mr Guy Roglit himself!"
גם אתה גאווה בשביל כולנו! :)

אלעד.

nov291
16-07-2012, 08:35:15
כבוד גדול גאווה ישראלית עבודה יפה של כל הצוות שפו שפו שפו לכולכם
כל הכבוד :):)

אסף אתה אלוף

tossman2
16-07-2012, 10:45:50
גיא המלך!!!!!!!!!!!!!!!!(קיבל את התואר מזמן)

אין מילים ,לצערי לא יכולתי להיות מחובר היום אבל בשישי שבת חרשתי על השידור הישיר.

גיא, איתן ואסף אתם הדגל של מדינת ישראל הכבוד שגרמתם להרבה חברים בקהילה המסוקאים ובכלל אף אחד לא יכול לקחת לכם!!!

אסף הרבה אין מה להגיד חוץ משזה חלק מהספורט ראינו כמות של ריסוקים שזה מלחיץ כי המטיסים היום מביאים את הטיסות לגבול התחתון(הקרקע) ברמה של כמעט ו.... אז לחלק זה נגמר בריסוק......

אסף אין ספק שמגיע לך מקום הרבה יותר מכובד מ5 אבל בוא לא נשכח זה מקום מכובד מאוד!!!!! בשבילנו אתה אלוף !!!!!

תותי אין מילים לתאר את הצעקות שהיו אצלי בבית הבנות חברים נכנסו לטיסה המטורפת שלך שזה מדהים בסוף הטיסה קבלת פה כפיים שזה מדהים!!!!

שנה שעברה הייתה מקום 5 היום שני שנה הבאה ....................

בכל מקרה אתה בשבילנו לא אלוף הרבה יותר אתה משמש כדוגמה למופת ומצוינות שזה הרבה יותר מסתם אלוף!!!!

ואחרון חביב בלעדיך גיא המקהלה הזאת לא הייתה מקהלה והתוצאות לא היו בטוח במקומות שהחברה הגיעו !!!!!

בהחלט הייתה המלך נשארת המלך פשוט איש מדהים שנותן משקיע בצורה שלא נתפסת ולא מובנת מאליו תמשיך ככה כי אחרת הספורט הזה יראה אחרת!!

והאחרונים שלא הייתי מתחלף איתם לרגע ברגעים האלה של התחרות הם ההורים המדהים של שני הילדים האלה וכמו שאני אומר התפוח לא נפל רחוק מהעץ........

אוהב אותכם

אטקין שרון

כרגיל שרון כותב כך שאין צורך לשנות או להוסיף ואני מצטרף בשלמות - אתם גדולים שלושתכם!

Ts7
16-07-2012, 11:20:49
למי שלא יודע בתחרות נותנים גביע מיוחד לטיסת המוסיקה הטובה ביותר...ומי אם לא תותי קיבל אותו!

חוזר עם 2 גביעים - סגן אלוף עולם וטיסה המוזיקה הטובה ביותר!

תותי סיים גם בגמר את המנוברס מקום ראשון...

ואסף...כרגע חזרתי ממשא ומתן עם הספונסרים...המשך יבוא :cool::cool:

באיזה יום הייתה הטיסת מוזיקה ואיזה דקה אני רוצה לראות :)
?

Yoav Lahav
16-07-2012, 12:36:17
איפה אפשר לראות כמו שצריך את הסרטונים מהטיסות של תותי ושל אסף?
בשידור החי בדקה 52 יש גברת עם תינוק ;), וליוטיוב שיחררו בינתיים רק את הסרטון של תותי בmaneuvers. מדהים!!! ראיתי את איתן מתרגל "ביג בן" לפני חודש וחצי וגם אז נפלתי מהרגליים, אבל פה? וואו, איזו שליטה מדהימה! כל הערב אני מנסה לראות מחדש את הטיסות של הגמר, ראיתי רק ממש את סוף הטיסה עם האוטורוטציה המדהימה.
טיסה בטוחה לכולכם חזרה הבייתה, תחגגו כמו שצריך, מגיע לכם וכולנו שמחים איתכם!

מה זה "ביג בן" ?

tomernassi
16-07-2012, 13:00:33
איפה אפשר לראות סרטונים שלהם מטיסים?

Sent from my GT-I9100T using Tapatalk 2

עומר בנימיני
16-07-2012, 13:23:52
מה זה "ביג בן" ?

לא מצאתי סרטון ביוטיוב, אבל ביג בן זה תרגיל שבו עושים מספר תקתוקים שאחרי כל תקתוק (או כמה תקתוקים) משנים כיוון זנב (בהנחה שראש המסוק פונה אליך - מזיזים סטיק זנב ימינה כך שהזנב פונה שמאלה, כלומר למעלה), עושים עוד תקתוק וכך הלאה, ככה שבעצם נוצרת פעולה של מחוג בשעון שזז לפי הקצב.

yoavl
16-07-2012, 13:31:52
לא מצאתי סרטון ביוטיוב, אבל ביג בן זה תרגיל שבו עושים מספר תקתוקים שאחרי כל תקתוק (או כמה תקתוקים) משנים כיוון זנב (בהנחה שראש המסוק פונה אליך - מזיזים סטיק זנב ימינה כך שהזנב פונה שמאלה, כלומר למעלה), עושים עוד תקתוק וכך הלאה, ככה שבעצם נוצרת פעולה של מחוג בשעון שזז לפי הקצב.

http://www.youtube.com/watch?v=zn73Si0vDCg

Yoav Lahav
16-07-2012, 13:32:09

זה בעצם סוג של פירו טיקטוק ?

gal15260
16-07-2012, 13:36:50
תתווותחים !!
אסף ותוית כל הכבוד לכם על המקומות.....
אין ספק ששמתם את ישראל על המפה !
ישר כוח על העבודה והמקומות....

בהחלט גאווה למדינה ולנו...:)

HeliDraco
16-07-2012, 13:50:23

אז מה ההבדל בין הביג בן ל - Time Machine שכולם עשו ב -Set Maneuvers?

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

RonEfrat
16-07-2012, 13:54:30
אז מה ההבדל בין הביג בן ל - Time Machine שכולם עשו ב -Set Maneuvers?

http://www.youtube.com/watch?v=cJLIdy0iQpk

אתה יכול לראות בתרגיל הראשון בטיסה של איתן הוא עשה time machine.
הוא עושה טיקטוק ב12 נקודות ואחר כך הופך את המסוק עם הסקידים אליו ועושה שוב טיקטוק ב12 נקודות.

Yakir Moyal
16-07-2012, 14:40:18
מתי איתן חוזר וגיא שהוא יחזור תוכל להגיד לו שיום שבת שיבוא להטיס בחצרים?

HeliDraco
16-07-2012, 14:52:26

הוא עושה טיקטוק ב12 נקודות ואחר כך הופך את המסוק עם הסקידים אליו ועושה שוב טיקטוק ב12 נקודות.

מעולה, תודה רון

paylot
16-07-2012, 17:25:19

אין מילים כישרון מושלם

guyro
17-07-2012, 06:45:32
עוד קצת...GAUI קיבלו גם את גביע היצרן , הגביע ניתן ליצרן שהכי הרבה מטיסים שלו הגיעו לגמר וסך הנקודות שלהם הגבוהה ביותר. כבוד גדול מאוד , מיקאדו יצאו שניים בהפרש מטורף של 1800...

חגיגה קטנה במחנה GAUI בסיום אותו ערב:

http://www.youtube.com/watch?v=s_6NaPJCyko&feature=em-uploademail

alex1312
17-07-2012, 07:24:57
אני רואה שהשמפניה עשתה את שלה יפה ליראות חמולה כזאת גדולה של מטיסים

Hagay
17-07-2012, 07:30:34
LOL,
תכננו לבוא לשדה לעשות קצת שמח וכבר היה לי רכב מלא טרמפיסטים לאותה מטרה
אבל אז הבנתי שאתם נוחתים בחמש ולא בשבע וכבר לא נספיק להגיע בזמן...

בדיעבד יצא טוב, נראה מפחיד שגיא רודף אחריך עם בקבוק שמפניה תוסס (:

lior_bar_ami
17-07-2012, 10:20:21
עשינו שמח :)
היו שלטים (תודה יעקב)
היו חברה (תודה לכולם)
היתה ישראלה שרדפה אחרי תותי עם שמפנייה (לא פחות מפחיד מגיא)
ומעל לכל היתה שמחה גדולה וגאווה אמיתית בשלושה אלופים שהביאו המון המון כבוד!!!

עכשיו אין זמן לנוח על זרי הדפנה, יש את 3DX סין שגם תותי וגם אסף יתחרו שם ואת ה "אחד״ שם תותי הולך להתחרות...
גיא חזרה לשטח :)

danny z
17-07-2012, 10:56:50
מגניב...:cool:

שחר לזרוב
17-07-2012, 11:32:29
היה שווה לנסוע מבאר שבע לנמל התעופה בשביל הרגע הזה.
אי אפשר היה לפספס את חבורת המשוגעים עם השלטים שצועקת ושרה - כל מי שהיה באולם מקבלי הפנים העלה חיוך על הפנים.
לא יאמן איך עד הרגע שיצאה לה הפמליה עוד שיחזרנו את הטיסות המטורפות של תותי ואסף.
גם אם אמרתי את זה לכם כמה וכמה פעמים, עוד פעם אחת לא תזיק -

אתם אלופים בני אלופים,
ריגשתם וריתקתם המון אנשים בימים המיוחדים האלו
גם אם לא היינו איתכם בשטח, היינו איתכם בלב ובנשמה
הטירוף סביב ה-3D MASTERS השנה הרקיע שחקים ולא בכדי
אסף שנתן את אחת התצוגות המדהימות למטיס שרק מתחיל להתחרות והגיע להישג מדהים
איתן שכמו תמיד יודע להתעלות ברגעי השיא והלחץ, והראה לכולם מי המטיס הכי טוב בעולם עם אוטורוטציה מפגרת שלא יוצאת לי מהראש
גיא שכל המילים וכל השבחים לא יוכלו להסביר את ההצלחה המדהימה שלך שרק הולכת וגדלה משנה לשנה, והתורה שהרבצת בילדים מעוררת קינאה בכל העולם.
משה ובנצי - האבות של ילדי הפלא, שעבדו קשה לא פחות והיישג הוא שלכם באותה המידה, אני בטוח שהגאווה שחשתם ושאתם עדיין חשים זו ההרגשה המדהימה ביותר שאפשר לחוש כהורים והתמונה הזו אומרת הכל:

70893

אז חוץ מהברכות מגיע לכם גם תודה ענקית, לא רק על סוף שבוע מטורף, אלא על הכל. כדי להגיע לסוף השבוע הזה והזכיה הזו אני יודע שהשקעתם את הלב והנשמה במשך חודשים רבים.
מעטים ובודדים בעולם היו מצליחים לעמוד בזה, ואתם - כמו שרק אתם יודעים - עשיתם את זה בגדול.
הבאתם לכם, למדינת ישראל ולחברת GAUI המון המון המון כבוד,
אני באופן אישי, מרגיש כבוד גדול להיות חלק מהחבורה הזו שכוללת אנשים כמותכם.

ודרך אגב - איתן - מתנת יום הולדת מדהימה סידרת לעצמך ולאבא

70894

Hagay
17-07-2012, 13:14:44
יפה אמרת שחר +458

ZvikaF
17-07-2012, 14:00:49
כל הכבוד... הרגשה טובה מאוד לראות ולשמוע את ההישגים.. חבל שאין יותר תהודה במדיה על ההישגים המופלאים האלה...

lior_bar_ami
17-07-2012, 14:12:23
מה עם טיסת המוזיקה של תותי?!
מתי היא עולה?

guyro
17-07-2012, 17:09:39
המוזיקה של תותי:
http://helidaily.com/3d-masters-2012-best-flight-to-music-eitan-goldstin/

הטיסה המשולשת של תותי, פום ובובי וואטס:
http://helidaily.com/3d-masters-2012-x7-triplet-in-action-bobby-poom-and-eitan/

Yakir Moyal
17-07-2012, 18:53:46
המוזיקה של תותי:
http://helidaily.com/3d-masters-2012-best-flight-to-music-eitan-goldstin/

הטיסה המשולשת של תותי, פום ובובי וואטס:
http://helidaily.com/3d-masters-2012-x7-triplet-in-action-bobby-poom-and-eitan/
מתי איתן חוזר וגיא שהוא יחזור תוכל להגיד לו שיום שבת שיבוא להטיס בחצרים?