צפייה בגרסה מלאה : דיון ייבוא קבוצתי ישיר של סוללות ליפו מסין
Friman
22-07-2012, 15:45:21
היי, אני רק בודק פה רעיון...
יצרתי לאחרונה קשר עם חברה שעוסקת בייבוא ממספר רב של מפעלים מסין, באמצעות מכולות ימיות. יש להם אפשרות לייבא מכל מפעל בסין כל מוצר שייתבקשו לדבריהם, אך רק במידה ומדובר בכמות מסחרית, לא ברמת הפריט הבודד.
עלתה לי מחשבה לנסות להתארגן כקבוצת רכישה לרכישת סוללות ליפו ולבדוק איתם עלויות של ייבוא שכזה. זה בעיקר לאור העובדה שמחירי המשלוח של סוללות מהסיני או מלידרס הובי עולה כמעט חצי מעלות הסוללה. אולי ניתן להוזיל ככה איך שהוא. זה מעורר שני סימני שאלה - איך מגיעים ישירות ליצרנים (אני חושב על החברות הנפוצות, טורניג׳י וזיפי ואולי גם גנס אייס אם מייצרים אותן בסין) והאם יהיה מספיק ביקוש פה לדעתכם לקבוצה שכזו?
בלי להכנס כרגע לענייני עלויות, מן הסתם אם זה לא יהיה כלכלי אף אחד לא יילך על זה וזה ברור. ברגע שיהיה לי שם וכתובת של מפעל לתת להם אפשר יהיה לבדוק עלויות
Gil Friman
שישי בבוקר באנדרטה
-------------------------------
T-rex 500E 3GX
T-rex 600esp
Multiplex FunCub
Hitec Aurora 9
tomernassi
22-07-2012, 15:56:39
אני אשמח להצטרף לרכישה כזו.
Sent from my GT-I9100T using Tapatalk 2
lior_bar_ami
22-07-2012, 16:02:27
טורניג׳י וזיפי הם מותגים של חברת HobbyKing, ולכן לא תוכל לייבא אותם שלא דרך האתר - מניסיון עבר הם גם לא נותנים הנחות מאחר ששיטת העבודה שלהם היא כמותית ולא על מרג׳ין גבוה כך שאין להם הרבה מאיפה להוריד.
לגבי Gens Ace, בדיוק כמו Gaui, Outrage, Compass ועוד הם לא ימכרו לך מאחר והם מיובאות ישירות מהמפעל באופן בלעדי.
נולד לטוס
22-07-2012, 16:14:49
אני לא מבין יש חוקים במדינה מה עם
תקן
מכס על יבוא
אחריות כלפי המוצר הנ"ל
זה מוצר לא פשוט ליבוא ומעבר לכך אני לא הייתי כחובבן לוקח אחריות על יבוא סוללות ליפו זה פשוט להיות חשוף לתביעות במקרה של כשל כזה או אחר.
הסוללות של הובי קינג גם ככה זולות אז בשביל כמה דולרים שווה כל הטרחה והסיכון?
ומי שרוצה סוללות אכותיות יש יבואן בארץ ל gens ועוד
אני מכיר את היבוא מסין ואין להם בעיה לשלוח לך מה שתרצה אבל כאשר זה יגיע לארץ אתה תתחיל את מסכת הגהינום של תקנים ומכס ,חשבת שהם קשים ביבוא בודד החברה מהמכס חכה שתכיר אותם ביבוא מסחרי .
ואם לא תעביר את הסוללות תקינה כל שהיא או שהיא תהיה תואמת תקינה אירופאית או אמריקאית תשכח שזה יעבור והעליות יהיו גם של תקינה כאן בארץ, אז אם זה מספיק
תוותר על הפנטזיה;)
Friman
22-07-2012, 16:19:47
ח׳ברה רק בדקתי
זה לא לעניין של רווח או משהו רק להוזיל עבורינו הצרכנים
Gil Friman
שישי בבוקר באנדרטה
T-rex 500E 3GX
T-rex 600esp
Multiplex FunCub
Hitec Aurora 9
nov291
22-07-2012, 16:57:03
אשמח מאוד לכמה סוללות בזול
Ivliev.rc
22-07-2012, 17:29:46
אשמח להצטרף ;)
Friman
22-07-2012, 18:33:34
נראה, הבעיה העיקרית היא למצוא בין כל המפעלים שמייצרים ליפו בסין את המפעלים הספציפיים שמייצרים מותגי סוללות שמוכרים כאמינים. כמו טורניג׳י או זיפי. ליאור, קשה לי להאמין שהוביקינג מייצר אותם פיזית בעצמו, אגב. מבחינת מיסוי זה משהו שצריך באמת לקחת בחשבון.
אני לא מתכנן לפתוח קו ייבוא כך שליבואנים המורשים אין סיבה לדאוג, רק חושב על לארגן משלוח חד פעמי קבוצתי לקבוצת חברים. באמת שאין לי זמן פנוי להעסיק את עצמי בסחר בסוללות ליפו ;). אממה, לא בטוח שהמחיר יהיה שווה את כאב הראש שכרוך בתהליך חד פעמי שכזה...
Gil Friman
שישי בבוקר באנדרטה
T-rex 500E 3GX
T-rex 600esp
Multiplex FunCub
Hitec Aurora 9
Flying_student
22-07-2012, 19:02:17
הי גיל, לא מנסה לייאש אותך, אבל לגבי מותגי הבית של HK - ליאור צודק. נעשה בעבר נסיון לפנות אליהם, הם מוכרים רק בהוביקינג.
marikgl
22-07-2012, 19:02:20
אממה, לא בטוח שהמחיר יהיה שווה את כאב הראש שכרוך בתהליך חד פעמי שכזה...
במשלוח גדול יחסית ( אחרת חברת הייבוא לא תתעסק עם זה ) יהיו הרבה מאוד תוספות לעלות שאנחנו מכירים כבסיס ( מחיר של הסיני ).
מכס, מע"מ, עמלת ייבוא של הבחברה המייבא, you name it ...
במידה ואכן ישאר פער מחירים מול המחיר של הסיני כולל המשלוח, הוא יהיה כה זניח שאינו שווה את הכאב ראש הכרוך בזה...
אם בכול אופן תחליט ללכת על זה, בהצלחה!
שחר לזרוב
22-07-2012, 19:08:17
הפרוצדורה לייבוא בכלל, וייבוא של סוללות ליפו לא פשוטה וגם (למיטב ידיעתי) עולה כסף.
ישנו סיכון לא קטן שהכסף יירד לטמיון בגלל תרגיל עוקץ שגם ייבואנים ובעלי חנויות נפלו אליהם (קח בחשבון שמשלמים עבור הסוללות מראש, ולא דרך PAYPAL)
לא תהיה אחריות לסוללות ובסוף אתם עלולים למצוא את עצמכם עם סוללות שאולי עלו 30% פחות, אבל לא שוות כלום.
המחיר של סוללות מהסיני לא מצדיק לדעתי את ההשקעה והעבודה והסיכון והסיכוי והחיסכון הזעום וה . . . . . . . . .
אני אישית לא הייתי משתתף
Friman
22-07-2012, 19:18:03
טוב... אז לא... שיכנעתם אותי
פעם בכמה זמן צריך להעלות איזה שרשור ״יש לי רעיון להשיג סוללות ליפו בזול״, לא? שלא נקפא על השמרים ;)
Gil Friman
שישי בבוקר באנדרטה
T-rex 500E 3GX
T-rex 600esp
Multiplex FunCub
Hitec Aurora 9
michaelgl
22-07-2012, 21:28:15
היה לא מזמן נסיון לפנות ליצרן ישראלי, לא יודע מה נסגר עם הרעיון.
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.