PDA

צפייה בגרסה מלאה : חדשות מסוק חדש מבית קאסמה בדרך...DUNE 600

guyro
23-07-2012, 14:40:03
נראה מדליק, אבל גם מורכב...אין עוד תג מחיר, אני מאמין שהוא לא יהיה זול...

http://helidaily.com/kasama-helicopters-the-dune-600-coming-soon/

satrianip
23-07-2012, 16:28:06
כמדומני כל המסוקים של קאסמה היו מאז ומעולם מורכבים מאוד דיי יקירים ועוד יותר נדירים
תקנו אותי אם אני טועה

ד"א נראה מרשים מאוד

סאונד בראש
23-07-2012, 17:27:25
איכותי ביותר
לפחות ניראה ככה

עומר בנימיני
23-07-2012, 18:04:05
דווקא בגלל שהוא מורכב הוא לא כל כך מרשים לדעתי.

החופה נראית אווירודינאמית ועשה רושם שזה מסוק אקזוטי, אבל בעצם הם נשארו עם התכנון של ה-KASAMA FAIFA שלפחות לדעתי, על פי סרטונים לא נראה מיוחד כל כך.

kobigozlan
23-07-2012, 18:35:19
חוץ מיזה שהוא נראה מגניב (עם החופה הוא נראה כמו אח של ה -TDR)
ברגע שהורידו את החופה הכל נראה דחוס מעוך צפוף התושבת של הסרוואים ניראת נורא מתקון מלא לינקים וחיבורים ים של מקום לכשלים
מתקון הסוללות ומערכת ה V-BAR יותר דומה ל HK מאשר חברה שמעריכה את עצמה( כך לעניות דעתי )
להציג כמה תמונות יפות מהסוליד אז זה כל אחד יודע זה סתם נראה יפה

jeblesh
23-07-2012, 19:02:03
עיצוב מוזר לפי המיקום של הרכיבים CG רחוק מהלהבים
בנוסף כול הסיפור עם הסרוואים נראה שהם התאמצו מעוד לעשות אותו טיל בליסתי מהיר והתפשרו על הרבה בדרך
על המכניקה אני דיי מיירר אני מודה , אבל למה לעזאזל משהוא ירצה את כול הבלגן הזה בשביל עוד 20 קמ"ש S: , שיקנה ג'ט וזהו P:

Friman
23-07-2012, 19:16:37
לא אהבתי את מיקום הסרבואים ואת מיקום הסוללות - הן יחייבו הרבה התעסקות ולדעתי אפילו בעלי הגובלין שהוא באמת מסוק נפלא, יסכימו שעניין הסוללות שם לא נוח. ופה זה נראה עוד יותר לא נוח, גם חופה וגם סוללה מאחור :(. אין ספק שהוא מאד מרשים לעין, והוא נראה ממש טיל בליסטי :). יהיה לו את השוק שלו, לדעתי בעלי הTDR יאהבו אותו מאד.

Gil Friman

שישי בבוקר באנדרטה
-------------------------------
T-rex 500E 3GX
T-rex 600esp
Multiplex FunCub
Hitec Aurora 9

paylot
23-07-2012, 21:38:32
מרשים ואיכותי במיוחד

RonEfrat
23-07-2012, 22:00:26
לא אהבתי את מיקום הסרבואים ואת מיקום הסוללות - הן יחייבו הרבה התעסקות ולדעתי אפילו בעלי הגובלין שהוא באמת מסוק נפלא, יסכימו שעניין הסוללות שם לא נוח. ופה זה נראה עוד יותר לא נוח, גם חופה וגם סוללה מאחור :(. אין ספק שהוא מאד מרשים לעין, והוא נראה ממש טיל בליסטי :). יהיה לו את השוק שלו, לדעתי בעלי הTDR יאהבו אותו מאד.

Gil Friman

שישי בבוקר באנדרטה
-------------------------------
T-rex 500E 3GX
T-rex 600esp
Multiplex FunCub
Hitec Aurora 9

אין לי מושג איך הגעת למסקנה הזאת אני דווקא מאוד אוהב את השיטה של הגומיות בגובלין, נכון שזה לא נוח כמו המגש של הטירקסים החדשים או הקומפס אבל זה לא פחות נוח מרוב המסוקים האחרים....