התחברות

צפייה בגרסה מלאה : משל אשת הדייג

דניאל דקל
28-07-2012, 16:28:40
שלום חברים

זה יובלות לא ביקרתי כאן...
מי מכם שמכיר את משל אשת הדייג בוודאי יבין את המסר...
אתה רוכשים מסוק חדש, ובמקום להנות ממנו עוסקים במירוץ מטורף של שידרוגים
בקר חזק יותר, בטריה חזקה יותר, FBL חדיש יותר, להבים, שידרוגי חופות, להבים, ועוד ועוד...
למעשה, המירוץ הזה לעולם לא נגמר...
העניין הוא, ש 90% מהמטיסים בכלל לא צריכים את כל השידרוגים הללו...
זה כמו לרכוש פורשה ולנסוע בה בתוך גוש דן (אלא אם כן יש כאן עניין של "שופוני")
מכיווןן שהמירוץ המטורף הזה לא קיים בצורה כל כך חריגה בתחום הטיסנים, זאת כנראה גם הסיבה שאני נמשך אליהם יותר...
אז מה רציתי להגיד כאן?
שתנסו להנות יותר מהתחביב במקום להיכנס למירוץ שידורגים אין-סופי שגם שורף את הכסף בארנק...

דלתון בשטח, כולם במתח...

flatspin
28-07-2012, 16:40:15
אינני יודע בדיוק מי זו אשת דייג שאתה מתכוון. לי למשל דווקא יש קשר טוב עם אשת שכני הסנדלר :D :D :D

בענין השידרוגים, אני מחזק את ידיך.

b1yossi
28-07-2012, 18:18:42
בעניין הפורש בגוש דן,

אני מכיר מישהוא שקנה אוטו של כוסיות ונחל הצלחה מסחררת - מלא גברברים צעירים וחסונים עומדים אצלו בתור............ :rolleyes:

bartovmoti
28-07-2012, 18:25:12
לא ברור..
אתה נמשך פחות למסוקים בגלל "מירוץ השדרוגים המטורף" ?
שורה אחרי זה אתה כותב, תנסו להינות מהתחביב מבלי להיכנס למירוץ שדרוגים..

נו, אז תהנה מהתחביב כמו שאתה בעצמך מציע, אל תתייחס למירוץ השדרוגים הזה ואולי גם אתה תאהב מסוקים לא פחות מטיסנים.

Friman
28-07-2012, 18:26:44
דניאל, מה בדיוק אתה רוצה לומר פה?
להראות שאתה עדיין כאן? אז אהלן. שלום שלום.
זה נשמע ששוב כמו בפעמים קודמות אתה מנסה לעורר פרובוקציה לשם פרובוקציה ותו לא, רק שכאן זה אפילו לא בתגובות פרובוקטיביות לפוסטים של אחרים אלא בפתיחת שרשור שלם שבא להסביר לנו, חברי פורום מסוקים חשמליים, מדוע התחום שלנו והעניינים המדוברים בפורום שלנו אינם ראויים בפניך. זו פרובוקציה לשמה והרי בעוד עמוד או שניים בשירשור הזה אתה תתפלא שקוטלים אותך ותאשים את כולנו באטימות, חוסר כבוד לאחר, רדידות מקצועית ועוד ועוד טענות שכתובות מראש על הקיר מרגע שקוראים את תוכן ההודעה שרשמת.
אני כותב כל זאת בהרבה כבוד אליך כאדם, וכאיש מקצוע שללא ספק יש הרבה מה ללמוד ממך. ממש לא קטילה אישית. זו ממש לא הסוגיה, אלא נסיון להבהיר שהפרובוקציות הללו באמת מתישות וחסרות טעם. אולי זה לא במכוון ואולי כן, אולי סתם נטפלים אליך. בכל אופן כבר היינו בסרט הזה לפני חודשיים - שלושה, לא? מניח שכולנו נשמח לקרוא הודעות מלמדות ורלוונטיות לפורום הזה, כמו שכתבתי אין לי ספק שיש לך הרבה מה ללמד ולתרום.

Gil Friman

שישי בבוקר באנדרטה
-------------------------------
T-rex 500E 3GX
T-rex 600esp
Multiplex FunCub
Hitec Aurora 9

wonderd
28-07-2012, 18:37:54
מצד אחד אני מבין מה אתה מנסה לומר - ויש צדק מסוים בדבריך.
מצד שני כל אדם שיש לו תחביב כלשהו דואג מדי פעם לשדרג ובד"כ מנסה להיות הכי עדכני שהוא יכול להרשות לעצמו....אין כמו ההתרגשות כשאתה נוסע בפעם הראשונה בג'יפ עם בולמים מפלצתיים חדשים..או צמיגים מיוחדים לאופניים.. יש גם אנשים שהתחביב שלהם הוא להחליף מערכות סטריאו באוטו כל חודש.

גם בטיסנים אנשים לא נשארים עם אותו טיסן ועם אותו סטאפ אלא משנים/מוסיפים כל הזמן..

בקיצור - עזוב שטויות - אם אתה מאלה שקונים טיסן ולא נוגעים בסטאפ שלו עד מותו - תהנה. אפשר לעשות את אותו הדבר במסוקים, אין שום הבדל. אנשים נהנים מה'מרדף' הזה, זה לא צריך להפריע לך או לכל אחד אחר.

מושיק
28-07-2012, 19:12:11
גם בתחום הטיסנים יש שידרוגים!
אני ואדי כל הזמן במירדף אחרי הטיסן המהיר ביותר...בניתיים הוא מנצח :D

ZvikaF
28-07-2012, 20:22:06
בעניין הפורש בגוש דן,

אני מכיר מישהוא שקנה אוטו של כוסיות ונחל הצלחה מסחררת - מלא גברברים צעירים וחסונים עומדים אצלו בתור............ :rolleyes:

אני רק יכול לנחש... נראה שאתה נשאר רעב בחמישי... זה מה שנקרא אוף אוף טופיק ;)

oshram
28-07-2012, 21:26:53
אינני יודע בדיוק מי זו אשת דייג שאתה מתכוון. לי למשל דווקא יש קשר טוב עם אשת שכני הסנדלר :D :D :D

בענין השידרוגים, אני מחזק את ידיך.

גדעון אני ידעתי מההתחלה שהתלונות שלך לגבי הסנדל שלוחץ...
זה סתם סיפורים;)
שבוע טוב לך
OSHRAM:cool:

flatspin
28-07-2012, 21:38:42
גדעון אני ידעתי מההתחלה שהתלונות שלך לגבי הסנדל שלוחץ...
זה סתם סיפורים;)
שבוע טוב לך
OSHRAM:cool:

אהבתי :)

נועם ג
29-07-2012, 00:58:12
דניאל אם אתה בעיניין יש לי שאטל ZZX מקורי של טיסן חיפה בובבוניירה אמיתית. לא משופר ובטח שהוא לא במירוץ של הכי טוב והכי חדיש
יעשה לך מחיר אל תידאג....
מה אתה אומר?

hagpel
29-07-2012, 11:16:38
לכל מטיס שהתייצב ברמה מסויימת יש עניין להתקדם, ולרוב זה דורש לשדרג מהסטאפ המקורי או הקיים למשהו שייתן יותר כדי שאפשר יהיה להתקדם...
אין בזה פסול...
ואין כמו ההרגשה שהכנסת יד למנוע ושיפרת משהו עד כדי כך שאתה מרגיש את השיפור...שווה

כמה חבל שהשיפור בטיסה לא מגיע אוטומטית עם השידרוג, במקרה שלי הגיעו שני ריסוקים בגלל נסיונות לתרגילים חדשים...קורה