PDA

צפייה בגרסה מלאה : נתונים למה אף אחד לא מדבר על זה???!!!

adibenbasat
29-07-2012, 14:39:15
מי שראה את טקס הפתיחה של האולימפיאדה,
במהלך כניסת המשלחות כשנבחרת גרמניה נכנסה והבמאי נתן לנו תמונה של הנציגות של גרמניה בקהל כמו לכול משלחת..
אז הנה הנציגות הגרמנית ביציע הכבוד..

למה אף אחד לא לא אומר כלום???:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::ma d::mad:
40 שנה לרצח הספורטאים במינכן לא הוזכר.. זה כנראה היה כן במקום..

http://www.youtube.com/watch?v=gUY2BdqxuXQ

guy1a
29-07-2012, 15:44:05
כי הישראלים רגילים להתחנן שירשו להם להשתתף בארוויזיון ובאולימפיאדה ...

העיקר יסכימו לנו .. אני הייתי שולח אותם לחפש.

ebay007
29-07-2012, 18:36:46
הם נמנעו מלהזכיר גם את מלחמת העולם השנייה כשהם הציגו את הסטוריית ברטנייה... אבל הם כן נתנו "דקת דומייה" או משהו כזה לזכר הנופלים בכל המלחמות.

אבל הכי חשוב זה שהמלכה קפצה ממסוק עם ג'יימס בונד ומיסטר בין עשה הצגה מעולה:

וואי, באתי לשים פה את הקטע עם מיסטר בין והמלכה, אבל הסרטונים הורדו בעקבות הפרת זכויות משהו...

noamlevi
29-07-2012, 20:42:17
זאת לא תנועה של מועל יד... להרים את היד ולהשאיר אותה מתוחה למעלה זה יותר נראה לי,

וחוץ מזה אם כאן בישראל לא ממש מזכירים את תשעה באב, ואת מה שמקשר אותנו לארץ הזאת , ולא עושים מזה סיפור - למה שהם יעשו את העבודה...

עם בלי עבר הוא גם עם בלי עתיד...

HeliDraco
29-07-2012, 20:49:26
זה לא מועל יד.
מועל יד זה להרים את היד מלמטה למעלה, ולא משמאל לימין. ולהשאיר אותה שם. כמו שכתבו קודם.
מה שכן - שרת דומה לזכר הרוגי מינכן באמת הייתה במקומה.

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

s.mario
29-07-2012, 22:40:58
ובכלל ביד שמאל...:confused:

adibenbasat
30-07-2012, 01:24:09
התנועה הזו מאוד ברורה כוונתה, אף אחד לא מרשה לעצמו לעשות כזו שאפילו דומה לה, כשם שבצלב קרס לא ממש ממהרים להשתמש גם לא דומה הרי שגם התנועה הזו וגם צלב הקרס מקורם בתרבויות של עמים אחרים, צלב הקרס מהבודהיזם (אם איני טועה, מהמזרח בוודאות) וההצדעה הזו היא הצדעה רומית שהנאצים אימצו.
ההצדעה הזו כול כך מזוהה עם הנאצים, כך שאפילו בסרטים הוליוודים על רומא מבצעים הצדעה אחרת (מהמקור!) כדי שלא יעשו הקבלה עם הנאצים.

גם אם אותו "בחור" טעה ביד..ובמקרה גם על פי גילו הוא גם חי באותה תקופה של פנטזיית הרייך השלישי, עדיין לא ראיתי משהו שעשה תנועה כזו והתכוון למשהו אחר, בטח לא גרמני ועוד נציג של גרמניה בארוע בין לאומי, זה די ברור שהוא לא התכוון לעשות שלום לאחיינית הבלונדינית הארית שלו שנמצאת ביציע ממול..(אגב אני לא רואה את ידו הימנית בסרטון..).

מה שהפריע לי זה שפה, בארץ לא התייחסו לזה, באנגליה או בוועד האולימפי בטח שהיו מעדיפים שזה לא היה נכנס לפריים ושאף אחד לא יעשה מזה עניין, עדיף להתעלם או לטטא מתחת לשטיח..
ולמי שעדיין יש ספק שירשום את הכותרת הזו ביוטיוב ויראה שאני ממש לא היחיד ששם לב לזה: Nazi Salute At London 2012