צפייה בגרסה מלאה : שאלה איך מגיעים למשטח בברנר בתוך הקיבוץ והאם הכניסה חופשית?
dbrosh
30-01-2009, 20:32:20
והאם יש שעות עדיפות שם?
s.mario
30-01-2009, 21:01:29
->לידע כללי , ההטסה שם מותרת לחשמליים בלבד!
wind556
30-01-2009, 21:33:35
->לידע כללי , ההטסה שם מותרת לחשמליים בלבד!
הלוואי שזה היה ככה
בכל פעם שהייתי שם (והייתי לא מעט) הטיסו שם מסוקי דלק,והרבה.....
s.mario
30-01-2009, 21:57:20
עם המסוקים(והמסוקאים) אין לבעלי המקום שום בעיה .... כל עוד נוחתים על ספוט מסודר.
אני אישית מטיס שם יותר מ3 שנים ללא שום תגובה זועפת של בעלי המדשאות!
לאחרונה מגיעים אנשים עם טיסני ניטרו שלא דיי שהם הורסים את המדשאות בהמראות\נחיתות....הם גם מטיסים בברוטליות מעל הבתים בקיבוץ ובכך גורמים נזק לכל המטיסים שם...את בעלי המקום לא מעניין מסוק \טיסן\דאון או שפירית - אותם מעניין להגיע ביום ראשון למדשאות ולראות שהדשא שלהם "שרוף" ....ומבחינתם(ובצדק) להחרים את כלל ההטסות במקום.
פתחת פה נושא שמכעיס לא מעט אנשים - אך בגלל אטימות של כמה מחברינו - כולנו "מוחרמים" כטיסנאים שמשחיטים \מלכלכים\מרעישים בשטח הפרטי שלהם!:mad:
wind556
30-01-2009, 22:08:41
עם המסוקים(והמסוקאים) אין לבעלי המקום שום בעיה .... כל עוד נוחתים על ספוט מסודר.
אני אישית מטיס שם יותר מ3 שנים ללא שום תגובה זועפת של בעלי המדשאות!
לאחרונה מגיעים אנשים עם טיסני ניטרו שלא דיי שהם הורסים את המדשאות בהמראות\נחיתות....הם גם מטיסים בברוטליות מעל הבתים בקיבוץ ובכך גורמים נזק לכל המטיסים שם...את בעלי המקום לא מעניין מסוק \טיסן\דאון או שפירית - אותם מעניין להגיע ביום ראשון למדשאות ולראות שהדשא שלהם "שרוף" ....ומבחינתם(ובצדק) להחרים את כלל ההטסות במקום.
פתחת פה נושא שמכעיס לא מעט אנשים - אך בגלל אטימות של כמה מחברינו - כולנו "מוחרמים" כטיסנאים שמשחיטים \מלכלכים\מרעישים בשטח הפרטי שלהם!:mad:
במו עיני ראיתי מסוקאים וטיסנאים שוטפים את המסוק והטיסן על הדשא ומשאירים שלולית של שמן וכל מיני מרעין בישין אחרים
וראיתי עוד כמה דברים שלא מוסיפים כבוד , ולמרבה הפליאה זה תמיד הגיע מצד המתודלקים ולא המחושמלים,אבל כנראה שאלו היוצאי דופן, רק שהתנהגות יוצאת דופן של פרט בודד בעל מסוק דלק משאירה את חותמה על השטח
dbrosh
30-01-2009, 22:32:02
שמחתי לפתוח דיון אבל עדיין לא למדתי איך מגיעים למשטח בתוך הקיבוץ, ועכשיו, שאני מבין שהמקומיים עצבניים, אז האם בכלל ניתן להגיע לשם. אגב, אני מטיס חשמלי
s.mario
30-01-2009, 22:42:51
יש לך ה"פ->
dbrosh
30-01-2009, 22:52:00
תודה!!
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.