PDA

צפייה בגרסה מלאה : aurora 9 בעיות

7YOAV7
07-04-2012, 13:00:16
היום איבדתי רדיו עם האורורה. הסוללה הייתה טעונה לגמרי, הטיסן טס אצלי כבר 4 חודשים וההתקנה של האנטנות הייתה נכונה. בבדיקת טווח הכל עבד. עבר טיסה ראשונה בהצלחה ונפל בשנייה. אין לי מושג למה, כיביתי את השלט והדלקתי עדיין לא עבד. לפי מה שראיתי השלט מת, לא הייתה תגובה והמסך היה כבוי. לאחר מכן הוא נדלק ועבד יפה.
האם הבעיה מוכרת? אני חושש להטיס איתו שוב

lior_shenhar
07-04-2012, 13:26:31
או שנגמרה לך הסוללה
או שהתנתק לך חוט

אין מצב שסתם איבדת קליטה באורורה

---
I am here: http://tapatalk.com/map.php?ri04p3

satrianip
07-04-2012, 13:29:26
יש לא מעט דיווחים בפורומים בחול על איבוד קשר רדיו באוררה. לא מפתיע. משתתף בצערך

Ariel polak, Flying Heli'z rocks!!

guyst
07-04-2012, 13:45:04
נשמח לקישורים על הדיווחים האלה בפורומים בחול.
אני חושב שיש פה הרבה מטיסים עם האורורה כבר יותר משנה (כולל אותי) ואני לא מכיר את התופעה.

Liav
07-04-2012, 13:53:52
אני עדיין לא שמעתי על איבודי רדיו עם אורורה בארץ.
מעניין לשמוע עוד כמה פרטים טכניים כדי לנסות להבין מה הגורם לתקלה.
איזו גרסת תוכנה מותקנת לך על השלט?
ולמה התכוונת שהשלט היה מת ואחרי זה חזר לעבוד? מה עשית שגרם לו לחזור לפעול?

ממה שקראתי עכשיו בפוסט באתר בחו"ל מ-2010, נראה שאולי באמת קיים באג בתוכנה שגורם לשלט להנעל.

במידה וגרסת התוכנה שלך בשלט לא עדכנית, יתכן שזו אולי הסיבה.
כדאי לחקור ולקרוא עוד קצת באינטרנט כדי להבין יותר טוב

Liav
07-04-2012, 13:59:52
מצאתי בעוד פורום את הפוסט הבא:
http://www.flyinggiants.com/forums/showthread.php?t=69043

בקצרה, לבחור היתה נעילה ואחרי הדלקה מחדש השלט חזר לעבוד כרגיל.
הסיבה לפי היי-טק - הלחמה קרה במחבר הסוללות.

אז אולי לא רק מדובר על בעיית תוכנה...

סבא זיו
07-04-2012, 14:49:05
נראה לי שזה משהוא אישי נגדך

נדב השובב
07-04-2012, 16:27:28
אני אישית מינואר משתמש באורורה גם לסירה על שלט <שני ערוצים> וגם לטיסן אפרנטיס של e-flight עם 4 ערוצים <לפעמים חמש-צנחן> וטרם נתקלתי בכל שהיא בעיה.
למעשה אני נהנה ממנו ומהתפעול הנעים שלו.
שדרגתי את הסוללה לליפו ולשם כך יצרתי מתאם היות ויש להם תקע יחודי... אני מקפיד בזמן החלפת סוללה לסגור את מכסה הסולללה בצורה מבוקרת וכמובן ש"משכיב" את החוטים יפה יפה ללא קיפול או שבר על המחבר.

lior_shenhar
07-04-2012, 16:55:08
תרגעו ריסוקים יש רק בספקטרום!

אורורה שלט מדהים

---
I am here: http://tapatalk.com/map.php?ykngtj

אייל שפירא
07-04-2012, 17:34:53
יש דיווחים מחו"ל ששימוש בגרביטציה גורם לטיסנים ליפול פתאום מהשמים בגלל כל תקלה של מטיס, אפילו הקטנה ביותר (כמו האשמת השלט למשל).

guyst
07-04-2012, 17:41:53
אייל, קישור בבקשה ... :D

lior_shenhar
07-04-2012, 17:51:32

---
I am here: http://tapatalk.com/map.php?xt1dnb

7YOAV7
07-04-2012, 18:02:35
עכשיו ברצינות.
אני מפחד להטיס עם השלט. מה לעשות?

עמי
07-04-2012, 18:18:49
בדוק את חיבור הסוללה
הדלק את השלט ונסה לנער את פק הסוללות .
נ.ב אתה מטיס עם הפק המקורי ?
מה אחוז הטעינה שהראה השלט לאחר ההדלקה השנייה ?

Flying_student
07-04-2012, 18:23:24
עכשיו ברצינות.
אני מפחד להטיס עם השלט. מה לעשות?

תמכור אותו, אבל תיזהר כי יש מזימה להלשנות על מי שמנסה למכור ציוד פגום.

עכשיו ברצינות. ההודעה הזו שלך נשמעת כמו מישהו שריסק ועכשיו שואל מה עושים? בונים ביטחון ועולים שוב לאוויר. במקרה שלך - החלף את ההלחמות (אם מדובר בסוללה לא מקורית בשלט), בדוק את המקלט (בצע בינד מול שלט של חבר וראה אם התופעה חוזרת), בצע בדיקת טווח מקיפה לשלט שלך, עשה מליון סיבובים של הטיסן על הריצפה (הסעה...) וברגע שאתה משוכנע שאין בעיה אז עלה והצלח.

7YOAV7
07-04-2012, 18:23:56
כן אני מטיס עם הפאק המקורי. הוטענה למלא והוא הראה שזה 100%. לפי מה שהצלחתי לראות השלט פשוט כבה לי. הדלקתי שוב ולא היה צפצוף של בינדינג. אין לי מושג מה לעשות אבל אקח את השלט לחנות שבה קניתי אותו כי יש לי אחריות. בכל מקרה האם יש מישהו באזור אשדוד שמוכן לעזור לי לעשות עידכון גרסה?

Friman
07-04-2012, 18:32:40
אריאל, יש מספר דיווחים בודדים על איבוד טווח באורורה אך אלו דיווחים בודדים בלבד. קראתי את כולם לדעתי, וכמעט בכל המקרים שאני קראתי הייתה סוגייה של שימוש לא נכון מבחינת מיתקון אנטנות ביצוע בדיקת טווח טרום טיסה סוללת משדר לא טעונ וכו׳. אם יש פרסומים אחרים שלא קראתי אשמח לקישור, בינתיים שמעתי לגבי האורורה בעיקר ״לכלוכים״ באוויר בלי כיסוי אמיתי. כמו הטענה לגבי בעיית מירכוז סטיקים וטווח תנועה מקוטע, בדקתי עם כמה וכמה בעלי אורורה וכולם בדקו במוניטור ולא ראו כל בעיה, חלקם מטיסים שנה וחצי והרבה מאד הטסות בשבוע עם האורורה ועדיין הפונטנציומטרים עובדים חלק. לא יודע מה הבחור שהעלה את הסרטון הזה ליוטיוב עשה למשדר שלו, לדעתי זו חבלה מכוונת בשביל פגיעה במוניטין של המשדר מסיבה מסחרית, כי לא שמעתי על אף מקרה נוסף כזה חוץ מבאותו סרטון. בל נשכח שגם שיא טווח השידור ב2.4 ללא ציוד עזר הוא בינתיים של האורורה, עומד על 2.5 ק״מ אם זכור לי נכון.

7YOAV7
07-04-2012, 18:40:46
כן אבדוק את העניין, עדיין שווה לעדכן גרסה לא?אשמח מאוד לעזרה בנושא .והסוללה מקורית!!ממה שנראה לי היא קרסה ואבד הביינד בין השלט למקלט. מוזר מאוד הכל הותקן בצורה נכונה וטס ממש יפה שלושה וחצי חודשים. מה גם שהשלט אצלי מאוגוסט ועד עכשיו לא היו בעיות כלל. אין לי הסבר אבל נראה לי שזו הסוללה. למרות שהדלקתי שוב לא היה צפצוף של בינדינג.בכל מקרה המקלט 9 שלי הלך. החיבורים התעקמו החוט של אחת האנטנות נמשלך קצת ונחשף ולכן לא אטיס אתו יותר. אבל יש לי מקלט 6 חדש אבדוק את זה איתו.

lior_shenhar
07-04-2012, 18:43:42
האורורה מחזיקה בשיא מרחק כייף לדעת

---
I am here: http://tapatalk.com/map.php?cffbz3

satrianip
07-04-2012, 18:55:04
אריאל, יש מספר דיווחים בודדים על איבוד טווח באורורה אך אלו דיווחים בודדים בלבד. קראתי את כולם לדעתי, וכמעט בכל המקרים שאני קראתי הייתה סוגייה של שימוש לא נכון מבחינת מיתקון אנטנות ביצוע בדיקת טווח טרום טיסה סוללת משדר לא טעונ וכו׳. אם יש פרסומים אחרים שלא קראתי אשמח לקישור, בינתיים שמעתי לגבי האורורה בעיקר ״לכלוכים״ באוויר בלי כיסוי אמיתי. כמו הטענה לגבי בעיית מירכוז סטיקים וטווח תנועה מקוטע, בדקתי עם כמה וכמה בעלי אורורה וכולם בדקו במוניטור ולא ראו כל בעיה, חלקם מטיסים שנה וחצי והרבה מאד הטסות בשבוע עם האורורה ועדיין הפונטנציומטרים עובדים חלק. לא יודע מה הבחור שהעלה את הסרטון הזה ליוטיוב עשה למשדר שלו, לדעתי זו חבלה מכוונת בשביל פגיעה במוניטין של המשדר מסיבה מסחרית, כי לא שמעתי על אף מקרה נוסף כזה חוץ מבאותו סרטון. בל נשכח שגם שיא טווח השידור ב2.4 ללא ציוד עזר הוא בינתיים של האורורה, עומד על 2.5 ק״מ אם זכור לי נכון.

יכול להיות שאתה צודק גיל חלילה לא רציתי ללכלך אתה מכיר אותי ויודע שאני לא כזה. פשוט ציינתי שבעבר קראתי מספר מקרים של תקלות כאלה ואחרות. יש גם לציין שבארץ למעט המקרה הנל כמוני כמוך שומע רק ביקורות מצויינות. חג שמח!

Friman
07-04-2012, 20:11:34
יכול להיות שאתה צודק גיל חלילה לא רציתי ללכלך אתה מכיר אותי ויודע שאני לא כזה. פשוט ציינתי שבעבר קראתי מספר מקרים של תקלות כאלה ואחרות. יש גם לציין שבארץ למעט המקרה הנל כמוני כמוך שומע רק ביקורות מצויינות. חג שמח!

לא אמרתי שאתה מלכלך אריאלוס, רק אמרתי שיש לי בעיה עם ביקורות בסגנון ״קראתי״ ו״שמעתי״ כאשר אין קישור או ציטוטים מדוייקים כי וואלה, מבלי שאני יכול לקרוא בדיוק מה קרה למי שטוען שאיבד רדיו עם משדר כזה או אחר, אין לי אפשרות להבין מה קרה וממה נגרמה התקלה וגם זה לא ממש מלמד לעתיד. למשל המקרה המדווח פה, לצערי מאד מטריד בעיניי כי גם אני מטיס עם גרסא מלפני שנה בערך ועם סוללה מקורית במשדר ומקלט אופטימה 9 ערוצים, כבר 10 חודשים טפו טפו טפו עם אפס תקלות אבל תקלה כזו שלא נמצא לה הסבר היא מבחינתי פעם ראשונה שאני מוטרד לגבי האורורה שלי. מקווה שיימצא הסבר שנוכל ללמוד ממנו מה גרם לתקלה אצל הבחור.

Yoav Lahav
08-04-2012, 08:56:48
פותח השרשור: האם אתה מכבה ומדליק השלט בכל החלפת סוללה בטיסן\מטוס או שמשאיר השלט דולק ברציפות ורק מחליף סוללה?
אתה צריך לכבות ולהדליק השלט לפי הכתוב בחוברת ההוראות.
למיטב הבנתי אם אתה לא עושה זאת אלגוריתם התקשורת של מערכת הרדיו לא פועל במיטבו והסיכוי לתקלה משמעותי.

נולד לטוס
08-04-2012, 19:55:09
יש מקרה רציני מאוד שקרה כאן בארץ עם השלט הזה ואני הייתי חוקר יותר . בכל מקרה תעבור על הכל כמו שצריך ורק תעלה שוב

Hagay
08-04-2012, 21:44:30
יש מקרה רציני מאוד שקרה כאן בארץ עם השלט הזה ואני הייתי חוקר יותר . בכל מקרה תעבור על הכל כמו שצריך ורק תעלה שוב

ספר בבקשה, אני אשמח ללמוד!

7YOAV7
09-04-2012, 22:57:31
מה שקרה היה כזה: בבוקר עשיתי את כל הבדיקות הנחוצות כולל בדיקת טווח. עליתי לטיסה ראשונה והכל היה תקין. המד של אחוזי הסוללה עמד על 100%. ירדתי אחרי חמש דקות וכיביתי כמו תמיד את המשדר והמקלט. לאחר כמה זמן עליתי לטיסה השנייה. הכל היה בסדר עד שלפתע באמצע הטיסה איבדתי רדיו לגמרי,משמע אין לי שליטה בטיסן. ההגאים התקבעו במצב מסויים. ממה שהצלחתי לראות תוך כדי הניסיון לתפעל את המצב הוא שאין לי תאורה במסך והשלט היה כבוי. כיביתי והדלקתי כמה פעמים ולא היה צפצוף של בינדיינג. הטיסן נשאר בערך שתי דקות באוויר עד שנכנס בשני עצי ברוש. לא נשאר כלום חוץ מהסרוואים והסוללה. המנוע היה מפוצץ ומצאתי אותו 10 מטר מהטיסן, המקלט מעוך לגמרי. כל הסיפור עלה לי בערך כ-4000 ש"ח. עצוב מאוד שזה קרה לאחד השלטים הכי מתקדמים היום והכי נפוצים , מה גם שזה לא היה צריך לקרות כי עשיתי הכל כמו שצריך. אתמול לקחתי את השלט לחנות שבה קניתי אותו והוא נשלח לבדיקה וכנראה ישלח לארה"ב ליצרן.

sharonx
10-04-2012, 01:45:50
2 דקות באוויר ללא שליטה ? אין מצב.

אייל שפירא
10-04-2012, 07:42:28
כל הסיפורים על "נכבה לי השלט באמצע הטיסה" שלא מגיעים לשום מסקנה למה זה קרה לא מספיקים כדי להגדיר את השלט הזה כבעייתי.
אם אתה לא מצליח לשחזר את התקלה אז אתה לא יכול לדעת באשמת מה או מי היא קרתה.

אני הטסתי בערך שנה וחצי עם DX7 שכל העולם וסבתא שלו עמדו בתור כדי להשמיץ ומעולם לא קרתה לי תקלה שלא באשמתי, ואני עם אורורה כבר שנה ומעולם לא קרו לי תקלות שלא באשמתי.

עמי
10-04-2012, 07:54:23
אני מכיר סיפורים כאלה על אנשים שכיבו את השלט כאשר לקזז טיפה up

Flying_student
10-04-2012, 11:08:05
אתמול לקחתי את השלט לחנות שבה קניתי אותו והוא נשלח לבדיקה וכנראה ישלח לארה"ב ליצרן.

סתם לדעת, מה קורה איתך לבינתיים, יש שלט חלופי מהחנות? כמה זמן יקח כל הסיפור של הפינג פונג מהיבואן ליצרן וחזרה אליך?

BITONY
10-04-2012, 11:58:18
יואב, לדעתי אתה צריך לבדוק שוב את המגעים של הסוללה השלט עם השלט עצמו
לפעמים יש נתקים בין הקונקטורים לכבלים (חוויתי אישית) ולא נראה לי שיש בעיה במקלט מכיוון שהשלט הוא זה שנכבה
ושלא נדע עוד ריסוקים כאלה או אחרים

BITONY
10-04-2012, 11:58:48
יואב, לדעתי אתה צריך לבדוק שוב את המגעים של הסוללה השלט עם השלט עצמו
לפעמים יש נתקים בין הקונקטורים לכבלים (חוויתי אישית) ולא נראה לי שיש בעיה במקלט מכיוון שהשלט הוא זה שנכבה
ושלא נדע עוד ריסוקים כאלה או אחרים

Gil
10-04-2012, 16:33:32
מוכר ?

אני קונה :)

עכשיו ברצינות, כבעליו של אורורה והטסת דאונים רחוק מאד מאד, גם אני לפעמים מאבד... כן כן מאבד
את הראיה אחרי 500 מטר:o

ואז הדאון עושה דברים שאם אני לא רואה אז מה משנה מה הרדיו עושה.

בקיצר, תבדוק טוב שלא יקרה לך שוב פעם.
7YOAV7
10-04-2012, 22:58:34
אין לי מושג , לצערי הסיפור יכול לקחת הרבה זמן

7YOAV7
10-04-2012, 22:59:59
אם הייתי מצליח לשחזר את התקלה מצבי היה טוב. מכיוון שאני לא יכול כי אני לא אלקטרונאי ואין לי שמץ של מושג מה השתבש השלט נשלח לבדיקה אצל היבואן ומשם ישלח לארה"ב שבדיקה מקיפה כנראה

7YOAV7
12-04-2012, 15:53:44
עידכון בנוגע לשלט: השלט עבר בדיקה אצל הספק פה בארץ, כמובן שהוא לא מצא כלום אבל הוא עידכן לי את הגרסה. אמרתי לו שהשלט כבה לי באוויר והוא אמר שיבדוק גם את החיבורים של הסוללה.
למרות זאת לא נראה לי שאטיס איתה, אשמח לעבור לליפו אבל אין לי זמן לחכות לאחת מהסיני. אשמח לקישור לסוללה לשלט באחת החנויות פה בארץ

zeev
14-04-2012, 10:33:53
ראיתי גם שלט אורורה במנחת ראשון לפני כחודש שבאמצע טיסה פשוט נעלם הסיגנל
הטיסן השתולל בשמיים בערך כחמש דקות נוספות בפול גז בתנועות סיבוביות
כל מה שהמטיס ניסה לעשות
לא עזר והטיסנים נעלם
אם משהו מצא קרדן50 סמק זה הטיסן
הטיסן פשוטנעלם
עד היום לא יודעים מה היתההבעיה
סוללות מפסק
אף פעם לא נדע

אני באופן אישי. שתמש במערכת של חברת weatronic מגרמניה
טווח3000 מטר בגובה 1 מטר
מאדמרוצה מטיס100 סמק סקיילים וג׳טים
מערכת מאד אמינה ואיכותית
ניתן לראות אינפורמציה באתר החברה
Www.weatronic.com

---
I am here: http://tapatalk.com/map.php?3dhpuf

Friman
15-04-2012, 23:05:01
יש לך במקרה אחד כזה למכירה?
סתם, בבדיחות הדעת חבר. פשוט יצא לך קצת כמו סוכן מכירות.

edgarfov
07-08-2012, 17:26:44
אתרום את חלקי.. לאחרונה התעוררו לי בעיות באורורה.. סיגנל נעלם.. מטוס נכנס לברירת מחדל.
באתר PAM תוכלו לנבור בכל התכתובות.
מצב חרא

edgarfov
07-08-2012, 17:54:30
קראתי את התיכתובות
יש בPAM הרבה שם ממני למי שמעוניין.
האם יש מצב שסוללת רדיו יכולה להפיל שידור או לגרום לירידה בטווח השידור
מבלי שהמשדר יאותת על אזושהי בעיה?

guyst
07-08-2012, 18:01:30
תוכל לשתף עם הממצאים?

edgarfov
07-08-2012, 18:17:32
זה התחיל עם תחושות איבוד רדיו קצרות מאוד, רולים מהירים מטוס קופא או "לוקח" תזמן לצאת ממצבים
ברירת המחדל שלי מטוס מיישר את כל המדפים מנוע יורד ל IDLE
שלב מסוים במהמשך קפיאות ארוכות כנצח של כמה שניות (אה... נודד לי..נו..)
מתישהו זה תפס אותי בפיינל לנחיתה .. יש תכתובת שלמה על כנף שבורה בPAM...
הייתה תקופה טובה יותר , כמה גלונים של שקט, חשבתי שזה בגלל תוספת כוח לסורוואים ..
עכשיו החרא חזר, אני מרגיש את זה ביתר המטוסים.
ההפרעה ארוכה יותר..

edgarfov
07-08-2012, 18:20:43
אני אחרי כל כך הרבה אלימנציות.. אני מפנטז שזו הסוללה של המשדר.
אולי זה מפיל בקטנה,
די אוהב ת'רדיו הזה. כלומר.. אולי פחות.

Hagay
07-08-2012, 20:01:42
אתרום את חלקי.. לאחרונה התעוררו לי בעיות באורורה.. סיגנל נעלם.. מטוס נכנס לברירת מחדל.
באתר PAM תוכלו לנבור בכל התכתובות.
מצב חרא

אתה מוזמן לחבור אלי לבדיקה (לפני קריאה בPAM) למצוא את הגורם לבעיות.

Hagay
07-08-2012, 20:03:17
יהיה נחמד אם תסכם את התכתובות בPAM שנוכל לעזור ולהבין במה מדובר

Flying_student
07-08-2012, 20:37:58
מה שאתה עושה זה ללכת לשופרסל ולהגיד בואו למגה יש מבצע.
אני לא יודע אם יש תחרות בין הפורומים, אבל להגיד "חבר'ה אני רוצה להגיד לכם משהו, לכו חפשו מה" זה מעצבן

ZvikaF
07-08-2012, 20:54:36
לא נעים :( גם הנזק וגם אובדן האמון.
הבעייה הגדולה שלא ניתן לשחזר ולבודד את התקלה.
נראה לי שהסיבה שרדיו שפוסק לעבוד וכבה היא לא בעיית תוכנה, בתחושה זו בעיית ניתוק בהלחמות,מחברים, או במפסק.

edgarfov
07-08-2012, 20:55:24
כתבתי סיכום יפה אפושהו פה בחיי!!!

eitan-ro
07-08-2012, 20:56:50
לפני כמה שנים בימי MSN מישהו ריסק (ונדמה לי שגם פצע בן אדם אחר) עם שלט פוטאבה 9C בגלל שנכבה לו השלט באמצע טיסה למרות שהסוללה היתה טעונה לחלוטין.
אחרי שחקרו את הנושא קצת גילו שהיה בשלט רכיב אלקטרוני (דיודה) שחיבר בין הסוללה ללוח אם של השלט שהיה דפוק. אחרי שהעיפו את הדיודה (היא לא באמת נחוצה) הכל חזר לעבוד.
יתכן שיש תופעה דומה בAURORA, כדאי לבדוק את זה...
איתן.

edgarfov
07-08-2012, 21:00:36
לא ניתקלתי בכיבוי עצמי של השלט או סימנים מעידים לבעיית חשמל מלבד הפרעות רדיו.
החלפתי מודול גם לא עזר, בדיקת טווח ובדיקות בית בלי סוף לא הניבו שום מיצמוץ ...

edgarfov
07-08-2012, 21:03:51
כל הסיפורים על "נכבה לי השלט באמצע הטיסה" שלא מגיעים לשום מסקנה למה זה קרה לא מספיקים כדי להגדיר את השלט הזה כבעייתי.
אם אתה לא מצליח לשחזר את התקלה אז אתה לא יכול לדעת באשמת מה או מי היא קרתה.

אני הטסתי בערך שנה וחצי עם DX7 שכל העולם וסבתא שלו עמדו בתור כדי להשמיץ ומעולם לא קרתה לי תקלה שלא באשמתי, ואני עם אורורה כבר שנה ומעולם לא קרו לי תקלות שלא באשמתי.

עדכנת את כל המודולים?

edgarfov
07-08-2012, 21:07:35
ה התחיל עם תחושות איבוד רדיו קצרות מאוד, רולים מהירים מטוס קופא או "לוקח" תזמן לצאת ממצבים
ברירת המחדל שלי מטוס מיישר את כל המדפים מנוע יורד ל IDLE
שלב מסוים במהמשך קפיאות ארוכות כנצח של כמה שניות (אה... נודד לי..נו..)
מתישהו זה תפס אותי בפיינל לנחיתה .. יש תכתובת שלמה על כנף שבורה בPAM...
הייתה תקופה טובה יותר , כמה גלונים של שקט, חשבתי שזה בגלל תוספת כוח לסורוואים ..
עכשיו החרא חזר, אני מרגיש את זה ביתר המטוסים.
ההפרעה ארוכה יותר..

Friman
07-08-2012, 21:36:26
אתה מבצע בדיקת טווח בתחילת כל יום הטסה? מן הסתם יש בעיה, השאלה שמטרידה אותי זה האם הבעיה מופיעה לאחר שבדיקת טווח עברה בהצלחה. כי אז זה אומר שבדיקת הטווח שווה ל...
האם עם דגם מקלטים מסויים?
כיצד ממותקנות אצלך האנטנות?

Gil Friman

שישי בבוקר באנדרטה
-------------------------------
T-rex 500E 3GX - למכירה (http://www.eFly.co.il/forums/showthread.php?t=54301)
T-rex 600esp
Multiplex FunCub
Hitec Aurora 9

Friman
07-08-2012, 21:44:30
חייב לציין, כנאמן לאמת, שלפני חודש במהלך כיווני הביסטיקס בבית על השולחן פתאום התחיל גם אצלי להתעמעם המסך והתצוגה נעלמה. לא בדקתי אם יש סיגנל, לדעתי כשה קרה המקלט אצלי גם ככה היה כבוי פשוט הנחתי שיש סוללת ליפו אז אין בעיה להשאיר את השלט דולק גם ככה. השלט דלק למעלה מ40 דקות ברצף, הנחתי שהמסך התעמעם כי אולי הוא התחמם מהפעילות הרצופה או משהו... אבל עכשיו אני קצת דואג :(. והרי יש אנשים שמטיסים דאונים וביקסלרים שעה באוויר ויותר? שוב, לא בדקתי האם הסיגנל נעלם. כיבוי והדלקה לא עזרו, התצוגה לא חזרה. הייתי צריך לכבות, לנתק סוללה, לחבר מחדש ואז הכל הסתדר. לא קרה שוב מאז.

Gil Friman

שישי בבוקר באנדרטה
T-rex 600esp
Multiplex FunCub
Hitec Aurora 9

Barvze X100
07-08-2012, 23:14:55
גם לי יש משהו לגיד בנושא,
אני מטיס כבר משהו כמו שנה אם האורורה ועד לפני חודשיים לא היו בעיות,
לפני משהו כמו חודש באתי לנחיתה אם טיסן אווירובטי אחרי קאת ובגלל שכישורי ההטסה שלי עם הטיסן היו קצת פגומים(טסט פלייט) הנחיתה נשמרה בהזדכרות העל הקרקע וריסוק הטיסן, הטיסן התרסק בערך 150 מטר ממני,
לאחר תיקון והמון המון הטסות לא נראו שום בעיות,רכשתי שליטה מוחלטת על הטיסן וביום עם תנאי מזג האוויר לא משהו (רוח קצת חזקה) בתחילת המסלול הטיסן קצת הזדכר לי ונפל על הרצפה ונשבר באותו מקום,
אני הייתי דיי בטוח שהטיסן התרסק בגלל נחיתה לא מוצלחת אבל! לאחר תיקון חוזר והטסה הטיסן בדיוק באותו מקום בערך מטר מעל הקרקע הטיסן החליט שהוא עכשיו עושה סנפ רולל, הטיסן נחבט בקרקע בחוזקה ועוד פעם נשבר באותו מקום(קצת מאחורי החופה)
אני עד היום לא יודעה מה הבעיה אבל אני מניח שמשהו השתבש ברסיבר לאחר כל הריסוקים,ואולי לא,מה שבטוח שאני איבדתי את האמון בשט הזה ועכשיו אני עושה את מאמצי לעבור לפוטאבה.

T_A
08-08-2012, 05:13:31
טוב נו מה, כל מי שריסק יאשים את השלט? יש לח מספיק דברים עליו, אבל בעיות אמינות זה לא אחד מהם

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

eitan-ro
08-08-2012, 06:08:47
גם לי יש משהו לגיד בנושא,
אני מטיס כבר משהו כמו שנה אם האורורה ועד לפני חודשיים לא היו בעיות,
לפני משהו כמו חודש באתי לנחיתה אם טיסן אווירובטי אחרי קאת ובגלל שכישורי ההטסה שלי עם הטיסן היו קצת פגומים(טסט פלייט) הנחיתה נשמרה בהזדכרות העל הקרקע וריסוק הטיסן, הטיסן התרסק בערך 150 מטר ממני,
לאחר תיקון והמון המון הטסות לא נראו שום בעיות,רכשתי שליטה מוחלטת על הטיסן וביום עם תנאי מזג האוויר לא משהו (רוח קצת חזקה) בתחילת המסלול הטיסן קצת הזדכר לי ונפל על הרצפה ונשבר באותו מקום,
אני הייתי דיי בטוח שהטיסן התרסק בגלל נחיתה לא מוצלחת אבל! לאחר תיקון חוזר והטסה הטיסן בדיוק באותו מקום בערך מטר מעל הקרקע הטיסן החליט שהוא עכשיו עושה סנפ רולל, הטיסן נחבט בקרקע בחוזקה ועוד פעם נשבר באותו מקום(קצת מאחורי החופה)
אני עד היום לא יודעה מה הבעיה אבל אני מניח שמשהו השתבש ברסיבר לאחר כל הריסוקים,ואולי לא,מה שבטוח שאני איבדתי את האמון בשט הזה ועכשיו אני עושה את מאמצי לעבור לפוטאבה.

האמת שזה נשמע כמו הגדרה מדויקת להתנהגות של טיסן בעל מרכז כובד אחורי...
תנסה לבדוק את המרכז כובד, ייתכן מאד שזה יפתור לך את הבעיה
איתן.

Barvze X100
08-08-2012, 11:48:57
הטיסן כבר הוחלף מזמן,
אבל בעיית מרכז כובד זה בטוח לא משום שהטסתי את הטיסן כבר הרבה פעמים ואף פעם לא הורגשה בעיית מרכז כובד.

guyst
08-08-2012, 12:13:47
על פי החתימה שלך אתה גאה באורורה :)

ZvikaF
08-08-2012, 14:22:21
חייב לציין, כנאמן לאמת, שלפני חודש במהלך כיווני הביסטיקס בבית על השולחן פתאום התחיל גם אצלי להתעמעם המסך והתצוגה נעלמה. לא בדקתי אם יש סיגנל, לדעתי כשה קרה המקלט אצלי גם ככה היה כבוי פשוט הנחתי שיש סוללת ליפו אז אין בעיה להשאיר את השלט דולק גם ככה. השלט דלק למעלה מ40 דקות ברצף, הנחתי שהמסך התעמעם כי אולי הוא התחמם מהפעילות הרצופה או משהו... אבל עכשיו אני קצת דואג :(. והרי יש אנשים שמטיסים דאונים וביקסלרים שעה באוויר ויותר? שוב, לא בדקתי האם הסיגנל נעלם. כיבוי והדלקה לא עזרו, התצוגה לא חזרה. הייתי צריך לכבות, לנתק סוללה, לחבר מחדש ואז הכל הסתדר. לא קרה שוב מאז.

Gil Friman

שישי בבוקר באנדרטה
T-rex 600esp
Multiplex FunCub
Hitec Aurora 9

קרה לך אירוע מפחיד שכזה ולא התעמקת בסיבה ? מה היה מתח הסוללה שחזר הרדיו ?
האם יתכן שהסוללה נפרקה מתחת למתח ההפעלה של המשדר, ניתוק והמתנה של כמה דקות אוששו אותה למתח שמעל הסף ?
אחרת, מתחבאת פה בעייה מאוד מאוד חמורה

אחרת המסקנות נשמעות כמו הבדיחה על החוקר שהגיע למסקנה שזבוב בלי כנפיים לא שומע ... :)

ZvikaF
08-08-2012, 14:36:22
טיסנים עם קרבון, מנועים חשמליים ? הבעיות יכולות ונשמעות כבעיות קליטה ולא שידור :confused:

guyst
08-08-2012, 15:11:01
איחדתי שירשורים, אין טעם שירוצו שניים על אותו נושא במקביל

משה לוי
08-08-2012, 16:28:25
למה נושא השרשור "השתנה " אז האורורה עכשיו עושה בעיות היא כבר לא מרסקת?

edgarfov
08-08-2012, 17:09:16
אורורה לא מרסקת.. אפילו ולמרות.
ואני מאוד מקפיד על מלאכת ההרכבה. לא פה מאתמול..
(שזה אומר גם על הקפדה במיקום מקלט אנטנות וכו וכו...._)
זאת בעיה חדשה יחסית , השלט עובד אצלי מאוד קשה.
יתכן זו הסוללה עצמה של השלט התעייפה, סוללות שבאות עם שלטים בד"כ מאוד עלובות
ואני מעיף אותם בחודשים הראשונים של השימוש. הפעם חרגתי..

Friman
08-08-2012, 17:10:21
קרה לך אירוע מפחיד שכזה ולא התעמקת בסיבה ? מה היה מתח הסוללה שחזר הרדיו ?
האם יתכן שהסוללה נפרקה מתחת למתח ההפעלה של המשדר, ניתוק והמתנה של כמה דקות אוששו אותה למתח שמעל הסף ?
אחרת, מתחבאת פה בעייה מאוד מאוד חמורה

אחרת המסקנות נשמעות כמו הבדיחה על החוקר שהגיע למסקנה שזבוב בלי כנפיים לא שומע ... :)

לא הסקתי שום מסקנות
אמרתי שהבעיה לא חזרה מאז
כן אמרתי שאני מעט מודאג

Gil Friman

שישי בבוקר באנדרטה
T-rex 600esp
Multiplex FunCub
Hitec Aurora 9

liorz055
08-08-2012, 17:19:05
לקח קצת זמן אומנם אבל כנראה שעכשיו תורו של האורורה...

guyst
08-08-2012, 17:27:57
אני הייתי מאוד מרוצה מה-DX7 והיום מאוד מרוצה מהאורורה.
צודק ליאור , לכל שלט יש את שירשור ה"בעיות" וזה קורה אחת לרבעון לשלט... :p