PDA

צפייה בגרסה מלאה : דואר ישראל עושים לי את המוות - סתם בא לי להוציא קצת קיטור

assafwei
21-08-2012, 20:41:24
הסיפור הולך ככה:

הזמנתי חבילה מארה"ב לפני חודש פחות חמישה ימים, היא יצאה יום אחרי מהחנות, ושלושה ימים אחרי היא כבר נחתה בישראל, מאז התחילה מסכת הייסורים.
עד לפני שבוע (שזה אומר בערך שבועיים וחצי עיכוב) היא נשכחה איפשהו במכס, לפני כשבוע הסטטוס שלה באתר של דואר ישראל השתנה, הללויה!!! ונכתב שם שהיא בדרכה אליי. עובר שבוע ושום דבר לא זז, אני מתקשר לדואר והם אומרים שאצלם כתוב שזה עדייו במכס, איך זה יכול להיות אני שואל? הרי באתר שלכם כתוב שהיא כבר עזבה את המכס? יש לכם שתי מערכות נפרדות שמדווחות שני סטטוסים שונים? לא יודע ענה הפקיד בצד השני, דבר עם המכס. במכס טוענים שהחבילה נשלחה לפני שבוע והיא אמורה להיות בדרכה אליי, התקשרתי שוב לדואר הפעם לפניות הציבור, כנראה ששם משתמשים במערכת שלישית כי שם הסטטוס הוא שהחבילה נמצאת בבית המיון בתל אביב ולא במכס, איפה החבילה באמת? אם כך אז למה היא תקועה שם כבר שבוע? ומי יכול לעזור? תתקשר לסניף המרכזי בעיר שלך, שם יוכלו לעזור לך, לדעתי התקשרתי אליהם היום 100 פעם, אין קול ואין עונה, הם כנראה עסוקים בלאבד חבילות נוספות, איפה החבילה? לדואר ישראל הפתרונים, עלו לי על העצבים לגמרי, לוקח לחבילה לעבור חצי עולם שלושה ימים ואז עוד 20 יום לפחות (ועוד סופרים) לעבור את ה 30 ק"מ הנוספים...

MDreamer
21-08-2012, 20:52:31
זה כמו ה Progress bar של מיקרוסופט. 99% בשתי שניות ועוד אחוז בשעה :D

assafwei
21-08-2012, 21:14:00
לפחות שם אפשר לעבור ללינוקס, פה האופציה היחידה זה EMS...

shaharg
21-08-2012, 23:40:02
לצערי חוויתי מקרה דומה - רק שהחבילה שלי עדיין בדרכה מהמכס בחיפה לקריית חיים ( שעה של נסיעה בפקקים במקסימום ) ועד היום ( עברה כבר שנה וחצי ) עדיין מחכה .... :confused::mad:

גיא חנוך
22-08-2012, 13:54:51
מצטער להגיד לך , אבל נגנבו לי ככה שתי חבילות:mad::mad:
אחת גדולה מאוד 60X40X20 והשנייה כמו הקופסאות הקטנות של הסיני. פתחתי טופס חקירה שעם כל הכבוד לדואר ישראל שווה לתח..
הם טענו שהחבילות אבדו אך אני לא זכאי לפיצוי כי השולח אמור לפצות.

assafwei
22-08-2012, 19:46:47
אני לא אתפלא אם זה המקרה...
אבל אני לא אסתפק במה שהדואר יחקור, כבר פניתי ללשכת שר התקשורת, ופתחתי אצלם תלונה, לא רק על העיכוב אלא גם על השירות הקלוקל, אני אגיע גם לשר עצמו אם אצטרך כי באמת שכבר הגיעו מים עד נפש מהשירות הקלוקל שהם מספקים, מניסיון קודם שם דווקא מזיזים עניינים דיי מהר.

assafwei
23-08-2012, 11:29:33
הפלא ופלא...
אתמול בצהריים הגשתי תלונה במשרד התקשורת, וגם טרחתי והתקשרתי לראש האגף שאחראי על הדואר להתלונן.
היום בבוקר במקרה! נמצאה החבילה, ונתבקשתי לסור לדואר המרכזי בעיר מגוריי לאסוף את החבילה, ממש צירוף מקרים נדיר...
מיותר לציין שהסטטוס באתר הדואר נשאר כשהיה, החבילה נמצא באמצע הדרך עדיין מבחינתם...

מוסר השכל - אסור לוותר להם וכנראה שאי אפשר לקבל שירות מהם וצריך לרדוף אחריהם בשביל לקבל את מה שמגיע לנו האזרחים.

אני מקווה שהחבילה שלמה ושלא עשו לי שם נזק...

s.mario
23-08-2012, 14:10:31
פשוט התנהלות מטופשת ובריונית של הדואר שלנו...אם ככה מצליחים לפתור שם את הבעיות שלנו...:(

assafwei
23-08-2012, 19:13:07
כשהלכתי לקחת את החבילה לקחתי את מנהל הסניף לשיחה, שאלתי אותו מדוע כבר חצי שבוע אני מתקשר לסניף ולא עונים, התשובה שלו הייתה : אין לנו זמן פנוי אז אנחנו לא עונים לטלפונים...
אני ללא ספק הולך להתקדם עם תלונה על העניין הזה לשר התקשורת, זאת פשוט חוצפה שהוא לא מתבייש אפילו להגיד לי דבר כזה בפנים.