התחברות

צפייה בגרסה מלאה : עזרה דחופה בנושא מכס - הצילו !!!

koral
22-08-2012, 19:44:46
אני מקווה שיש כאן מישהו שבאמת מבין ...

הזמנתי תיק משומש , פגום וישן של שאנל - דרך איביי , הוא עלה לי $199 עם משלוח חינם
המוכר שלח דרך EMS וציין ערך של החבילה $75 בלי שביקשתי ממנו - הוא שולח לכל העולם אז כנראה שהוא מנסה למנוע בעיות.

בכל אופן החבילה עוכבה במכס מיום ראשון - העברתי את הטיפול לחברת געש - עמילי מכס של דואר ישראל.
ושלחתי להם את החשבוניות המקוריות מאיביי ופייפאל .

צלצלתי היום לראות מה קורה ואמרו לי שאני צריכה לצלצל לגיל מהמכס ונתנו לי טלפון שלו , צלצלתי אליו ומתברר שהמוכרת שלחה לי תיק אחר ממה שרואים במספר פריט שלי , אז אמרתי שהיא בטח טעתה ומה עושים ?
הוא אמר לי שהוא צריך אישור לטעות + ערך הפריט מהמוכרת - התכתבתי איתה ועד שהיא הבינה מה שהסברתי לה - היא שלחה לי מייל קצר שכנראה טעתה בחבילות הדואר ושבעצם התיק שהיא שלחה בפועל - שווה $1000 ונתנה לי את מספר הפריט.

צלצלתי שוב לגיל - הוא כבר לא היה ומי שענה לי אמר שבגלל שיש פה חשד למרמה - הוא לא מוכן לשלוח לה את הפריט חזרה וכנראה גם לא לשחרר לי אותו .

מה אני אמורה לעשות ????

בבקשה , עזרהההה

סאונד בראש
22-08-2012, 20:47:23
דואר של עבריינים
משתתף בצערך

מה שכן באמת נישמע חשוד כל הסיפור שלך ואני אין לי אינטרס

פעם הבאה בבבבבבבבבבבבבלללללללללללייייייייייייייייי EMS

assafwei
22-08-2012, 20:49:51
לא מוכן לשלוח את הפריט חזרה, לפחות תדרשי לראות שהוא משמיד אותו ולא נותן לאישתו...

Flying_student
22-08-2012, 21:38:45
יצא לך טוב. קיבלת תיק בשווי 1000 דולר!!!! לכי למכס, תזילי כמה דמעות ותגידי שאת מסכימה לשלם מע"מ ומכס בהתאם והרווחת תיק בשווי 1000 דולר ב-200 דולר + מיסים בלבד!

חדשות טובות!

נועם ג
23-08-2012, 00:22:12
לכי אליהם ודברי איתם פנים מול פנים
עדיף שתביאי איתך חבר או אבא או כל זכר שיודע לדבר קצת באגרסיביות. רק ככה הם מבינים שם.
מקווה שהסוגיוה הזו תיפטר על הצד הטוב.

מעבר לזה מכיוון שהמוכר רימה אותך אני מציע לפתוח לו קייס בפאיפל על מרמה.
עדיף לפתוח את הקייס כמה שיותר מוקדם..

בהצלחה

koral
23-08-2012, 13:27:18
טוב בינתיים המצב נהיה יותר גרוע !!!

המוכרת כתבה לי הודעה בלילה שאני כנראה משוגעת ושהחבילה שהיא שלחה אליי - בכלל לא הגיעה לישראל וצירפה לי לינק שהחבילה עדיין ב - יפן !!!

חשכו עיניי - בדקתי בהזמנה שקיבלתי מהמכס והפריט שנתפס הוא בכלל מארצות הברית !!!

יש לי המון חברים ומשפחה בארצות הברית ששולחים לי מדי פעם דברים שהם כבר לא משתמשים בהם - אבל הם כמעט ולא שולחים לי אקספרס !!!
יש לי יום הולדת ביום ראשון הקרוב - אז גובר אצלי החשש שהם שלחו לי משהו בלי להודיע לי כדי להפתיע אותי !!!

איך אני ממשיכה מכאן ? הרי סך הכל הפריט שהצגתי בפניהם עדיין אמור להגיע - אז זה סוג של הוכחה שלא שיקרתי, לא ? ואיך אני אמורה לשחרר משהו שנשלח אליי ללא ידיעתי - ושוב מדובר כנראה באיזה אקססוריז ולא בכלי נשק או מכשיר חשמלי או משהו ...

תודה לכל התשובות שנתתם

בבקשה עזרה נוספת

ZvikaF
23-08-2012, 18:02:47
???? :confused:
או שזו בדיחה של מעיין, או ש"יוסטון יש לנו בעייה" ....
אף אחד עד לא הסביר לכותב/ת החביב/ה שזה פורום של טיסנאים ?

אהה.. ומזל טוב

guy1a
23-08-2012, 18:10:50
הם עושים חיפוש 'משלוחים' ונופלים על הפורום ..

ותכלס מה ההבדל מה מזמינים ? מנוע או חזיה?

החוקים והבעסות אותו דבר

SGS2 ..

oshram
23-08-2012, 23:02:00
הם עושים חיפוש 'משלוחים' ונופלים על הפורום ..

ותכלס מה ההבדל מה מזמינים ? מנוע או חזיה?

החוקים והבעסות אותו דבר

SGS2 ..

על חזייה כנראה היינו מתאמצים יותר לעזור לה...:rolleyes:

sharonx
26-09-2012, 12:06:39
אם זה היה חזייה לא עדיף שלא היינו עוזרים לה?

שתיתקע במכס החזייה. שכל החזיות יתקעו במכס
:-)

Sent from my Samsung Galaxy II using Tapatalk